Midway University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

* Vores universitets svar på Covid-19 *

Midway University planlægger at genoptage on-campus, instruktion ansigt til ansigt og boligdrift i studieåret 2020-21. Vi begynder klasser mandag den 17. august 2020, som oprindeligt planlagt.

Vi har allerede implementeret omfattende nye politikker og foretager campusændringer for at sikre sikker afstand i vores klasseværelser, opholdshaller, spisestue, arbejdsområder, atletiske faciliteter (inklusive det nye Hunter Field House) og andre fælles områder.

Selvom staten Kentucky i øjeblikket har stabile, lave infektionsniveauer, er vi forpligtet til at hjælpe vores internationale studerende og tilbyder undtagelsesvis en online læring i lang afstand. Kontakt os for at lære mere om onlineindstillingen for efterårssemesteret.

Oversigt

Midway University , der ligger i Midway, Kentucky, er et privat, non-profit liberalt kunsthøjskole, der blev grundlagt i 1847 af Dr. Lewis L. Pinkerton, som den første skole i USA, der tjener forældreløse og dårligt stillede kvinder. Gennem årene udviklede skolen sig og blev Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College og den 1. juli 2015 Midway University .

I dag er Midway University førende inden for at give uddannelsesmuligheder for mænd og kvinder, der ønsker at fortsætte deres uddannelse. Hovedcampus giver en unik lærings- og lejlighedsmulighed for studerende, der søger deres bacheloruddannelser. Midway tilbyder også bachelor- og kandidatuddannelser i et accelereret format, hvor studerende deltager i undervisning om aftenen eller online.

Midway University har længe været kendt for sin ekspertise i hele Kentucky og videre inden for programområderne Business, Equine Studies, Sygepleje / Healthcare og Teacher Education. Med mere end 30 majors og koncentrationsområder matches vores programmer med arbejdsstyrkens behov i regionen og gælder for mange forretningsområder.

Universitetet er godkendt til at tildele associerede, baccalaureate og kandidatgrader.

Vi er en privat, liberal kunstbaseret institution med karrierefokuserede hovedfag. Vi tilbyder traditionelle semesterstudier såvel som accelereret format aften og online bachelor- og kandidatprogrammer. Vores studerende er fra hele USA og mange internationale lande. Vores historie er en unik historie, der er født ud fra en idé om at uddanne forældreløse kvinder.

Vores smukke campus ligger på 200 hektar i Midway, Kentucky i Woodford County og er en arbejdende hestegård. Kun femten minutter fra Lexington ligger vores campus i centrum af Kentuckys internationalt anerkendte hesteland og er omgivet af nogle af de bedste fullblodsbedrifter i verden.

Midway, Kentucky er en malerisk, historisk by, der blev grundlagt af et jernbanevirksomhed i 1830'erne. Togene kører stadig gennem byen og vores campus dagligt. Downtown Midway er kendt som en regional spisesteds destination og dens unikke butikker, der trækker besøgende dagligt.

Midway University vært for arrangementer på campus hvert semester for vores studerende, og mange er åbne for Midway-samfundet. Hver sommer er Midway University og Renaissance Midway, en almennyttig organisation, der er vært for Francisco's Farm Arts Festival, som er en juried kunstfestival. Årligt kommer over 5.000 besøgende til campus i løbet af den to-dages festival.

Mission statement

Midway University engagerer og udfordrer studerende til at opnå individuel vækst, ansvarligt medborgerskab og meningsfulde karrierer gennem personaliserede uddannelsesmæssige oplevelser. (Vedtaget 8. november 2018)

Vision Statement

Midway University er en livlig og mangfoldig institution, der er engageret i akademisk ekspertise og individuel vækst.

Værdier

Midway University fremmer kerneværdier, der deles af den kristne kirke (Disciples of Christ) og afspejler troen fra vores grundlægger, Dr. LL Pinkerton. Disse værdier inkluderer:

  • Værdsætter alle menneskers værdighed
  • Handler med integritet og ansvar
  • At se mig selv som en del af samfundet
  • At leve livet i en global kontekst
  • Leverer service til andre
  • Forfølger livslang læring

Akkreditering

Midway University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for at tildele associerede, baccalaureate og master-grader. Kontakt Kommissionen om colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404.679.4500 for spørgsmål om akkreditering af Midway University . (Revideret februar 2013)

Programakkreditering er som følger:

Sygeplejeprogrammer

ADN-, BSN- og MSN-sygeplejeprogrammerne er akkrediteret af akkrediteringskommissionen for uddannelse i sygepleje, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Telefon 404.975.5000, Fax 404.975.5020 (www .acenursing.org)
Midway University ADN-program er godkendt af Kentucky Board of Nursing (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Telefon 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Uddannelsesprogrammer

Kentucky Board for uddannelsesmæssige og professionelle standarder (EPSB), 100 Airport Road, 3. sal, Frankfort, KY 40601, Telefon 502.564.4606, Fax 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Campus Life

Studerende på Midway har mulighed for at opleve en unik collegeoplevelse. At bo på campus eller endda pendle vores studerende har adgang til små klasser og gode akademikere, men de får også et netværk af venner og en reel følelse af samfund. Den nærhed, som vores studerende oplever, bliver et fundament for varige venskaber såvel som de bånd, de danner med fakultetet og medarbejderne.

Residence Life

Midways bopælsafdeling er fokuseret på at skabe et stærkt og involveret fællesskab af elever. Ved at bo på campus er det vores oprigtige håb, at du fuldt ud omfavner din udvikling inden for og uden for klasseværelset. At leve i samfundet kan komme med unikke udfordringer, men fantastiske fordele ved venskab, vækst og forbindelse. I dine år, hvor du bor hos os, stræber vi efter at støtte dig fagligt, socialt, personligt og åndeligt.

Der er tre opholdshaller til rådighed for studerende til campusboliger - Buster Hall, Belle Wisdom og Pinkerton Hall. For at støtte dig har vi beboerassistenter, der bor på hver etage. Disse kandidatledere i Midway er dedikeret til at forbinde dig med andre beboere og til campus gennem engagerende og kreative aktiviteter. En professionel beboerdirektør bor også i hver bygning og arbejder for at lære hver studerende at kende gennem bygningsarrangementer og individuelle samtaler. Din beboerassistent og beboerdirektør er her for dig.

Placeringer

Midway

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Midway, Kentucky, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig