Millikin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Millikin University!

Millikin er en uafhængig, fire år universitet, der er privat finansieret og har en indskrivning af cirka 2.200 studerende i traditionelle og utraditionelle bachelor-og kandidatniveau uddannelser. Beliggende i Decatur, Illinois, vil du hurtigt opdage, at underskrivelsen af ​​en Millikin uddannelse er en unik oplevelse, vi ynder at kalde Ydeevne Læring.

Siden grundlæggelsen mere end 110 år siden, har Millikin drives under filosofien om at give en uddannelse, der kombinerer teori med praksis. Mens dette var en radikal idé på det tidspunkt, vi kender i dag, at praksis ikke er nok.

Nutidens studerende skal udføre deres viden for at være virkelig forberedt til en succesfuld karriere efter college. Gennem fordybende oplevelser som praktikophold, co-undervisning, der kører en virksomhed, der præsenterer forskning eksperter, og udfører foran publikum - studerende finde nye måder at leve deres læring og høste frugterne af deres hårde arbejde.

Resultatet:

Millikin studerende opgradere med den erfaring og selvtillid til at lykkes. I 2014, 96% af kandidaterne opnået beskæftigelse eller post til at opgradere eller faglige skoler inden for seks måneder eksamen.

Mission

At leve op til løftet om uddannelse Millikin Universitet har været tro mod sin grundlæggelse vision for 100 år. Vores studerende lærer gennem den virkelige verden projekter, der styrker klasseværelset erfaringer, hjælpe med at udvikle praktiske færdigheder og hurtig universitetets ansvar for fællesskabet. De lærer at se sammenhænge med andre akademiske discipliner til at demonstrere mangfoldigheden af ​​menneskelige erfaring, samspillet mellem teknologi og samfund ... Og de lærer om sig selv og andre, at udvikle en respekt for forskelle og værdighed for alle.

Hos Millikin, vi forberede de studerende til:

Professionel succes Demokratisk medborgerskab i et globalt miljø En personlig liv af mening og værdi

Vores vision

Millikin University er den nationale leder i Performance Læring

Vores værdier

Hos Millikin University, vi værdsætter:

Forpligtelse til opdagelsen af ​​viden Civil debat Passion og entusiasme Værdighed og respekt for den enkelte En mangfoldig og inkluderende samfund Integritet og ansvarlighed Fremføring af større gode

Hvem var James Millikin?

James Millikin blev født i Ten Mile, Washington County, Pennsylvania, den 2. august 1827 ifølge Dr. Albert Reynolds Taylors forskning, der fandt en betydelig usikkerhed om præcise datoer. Han var søn af Abel og Nancy (Van Dyke) Millikin, en moderat velhavende landmand i vestlige Pennsylvania. Hans bedstefar kom fra Irland som skotsk-irsk Presbyterian i 1771. Hans mor var af hollandsk oprindelse, hvis forfædre kom til Amerika i det syttende århundrede. James Millikin senere skulle navngive Van Dyke Street i nordvest Decatur i hendes ære omkring 1880.

Lidt er virkelig kendt om hans barndom. Som bondedreng, James hjulpet drive flokke af stude til New York City. I efteråret 1846 han matriculated i Washington College (nu Washington og Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Det var samtidig deltage i Washington, at han gjorde Løfte fundet en institution for læring, hvis nogensinde var han i stand, til at passe de unge til erhverv.

Lokke af Vesten hedder Jakob og i 1849, han ledsaget sin far på et får drev i Indiana og igen i 1850 til Danville, Illinois. I vinteren 1850 var han på Wabash College, selv om registreringer er uklart, hvad han studerede, eller hvor længe. Vender tilbage til Pennsylvania i 1851 for mere får, han atter kørte dem til Danville med en partner ved navn McFarland.

I løbet af 1850, James fortsatte med at stige sine flokke. Han lejede mange gårde til græsning og blev kaldt "den kvæg konge af Prairie State." Han begyndte også at købe fast ejendom, det meste af det fra offentlige domæne.

I 1856 ankom James Millikin i Decatur, hvor han fortsatte i sin omgang husdyr og fast ejendom. Den 1. januar 1857 giftede han sig med Anna Bernice Aston, datter af pastor Samuel M. Aston, præst i Cumberland Presbyterian Church i Mount Zion siden 1855. Mr. Aston var præst i den presbyterianske kirke i Ten Mile, Pennsylvania, da James var i sine tidlige teenageår, og Anna og hendes søster Nancy var blevet uddannet i Washington Female Seminary i Washington.

James Millikin indtastet bankvirksomhed i 1860, hvilket placerer hans bord J. Millikin & Co. foran den bygning, der tidligere var hjemsted for Railroad Bank, som for nylig var mislykkedes. Han gradvist reduceret sine husdyrbrug og helliget hans interesser til fast ejendom og bank, med nogle investeringer i den lokale industri. Han bistås i organiseringen af ​​Unionens Iron Works, der tjener som dets formand, samt Decatur Coal Company. Hans bank blev den største bank i Illinois uden for Chicago. I 1897, reorganiserede han sin bank som Millikin nationalbank Decatur.

Han tjente på forskellige bestyrelser i byen, herunder som medlem af tilsynsrådet og som en Rådmand. Mens han kørte for State Senator, en mistillid til banker, der var fremtrædende i Mellemøsten West besejrede ham.

I 1876 byggede han et hus på Pine og West Main Streets i Decatur. Efter grundlæggelsen af ​​universitetet, Mr. Millikin fortsatte i sin bankforretninger indtil sin død den 2. marts, 1909 in Orlando, Florida.

Fru Millikin døde den 29 JULI 1913. Til byen Decatur forlod hun sit tidlige Velgjerning, Anna B. Millikin Home for alderen kvinder, som var blevet organiseret i 1879, da pigernes Industrial School of Old Ladies 'Home. I hendes vilje, hun testamenterede sit hjem og meget at være hjemsted for Decatur Art Institute, der ejes af universitetet og forvaltes i fællesskab af universitetet og borgerne i Decatur. Hun havde deltaget i udvælgelsen af ​​universitetets farver og fungerede som formand for Kvinders Hall sektion af bygningen udvalget efter 7 Juli 1908. Fakultetet udvalg og bestyrelsen Managers vil senere kalde denne sovesal Aston Hall for hendes familie. De Millikins døde uden problem, foruden de filantropiske gaver til byen Decatur.

Millikin Vision

Hvad James Millikin forestillede da han grundlagde Millikin Universitet i 1901 var unik: et universitet, der ville omfavne den "praktiske" side af læring sammen med "litterær og klassisk;" og mens tilknyttet den presbyterianske kirke, ville det ikke være snævert "sekterisk", og ville forblive åben for alle.

Resultatet er et af landets første små, omfattende universiteter, der, et århundrede senere, har tre professionelle skoler og en for de liberale kunst og videnskab; et godt afrundet universitetet, hvor programmer i klassisk musik vie i topkvalitet med dem i regnskab og sundhedsvidenskab.

Forpligtelse til mangfoldighed

Millikin Universitet er forpligtet til at skabe en campus kultur, der respekterer og værdsætter mangfoldighed. Hos Millikin er forskellighed ses i brede vendinger, herunder race, etnisk tilhørsforhold, socioøkonomisk status, køn, handicap, national oprindelse, religion, seksuel orientering og alder.

Gennem rekruttering af diverse studerende, personale, undervisere og administratorer og ved at skabe et miljø, der værdsætter mangfoldighed, Millikin søger at give en engageret læring samfund, hvor forskellighed øger den samlede uddannelsesmæssige erfaringer. Millikin Universitetet er forpligtet til:

Oprettelse af en forskelligartet campus befolkning, Fremme en campus atmosfære, hvor mangfoldighed er værdsat, og Generering af en campus lærende samfund, der favner mangfoldighed.

Millikin løbende udvikler politikker og procedurer og ressourcer allokerer på måder i overensstemmelse med disse tilsagn. Det er politik Millikin Universitet for at give lige muligheder for alle personer uden forskel eller forskelsbehandling på grund af race, etnisk tilhørsforhold, socioøkonomisk status, køn, handicap, national oprindelse, religion, seksuel orientering eller alder.

Millikin Universitet. Hvor eleverne trives.

Vore lidenskaber kan være forskellige, men vores mål er de samme: akademisk succes, karriere forberedelse, og personlig vækst. Millikin University giver dig de nødvendige redskaber til at lykkes i hvert af disse områder.

Naturligvis akademikere er centrale for din skole erfaring, men college er så meget mere end det. Vi forstår, at du har behov og interesser, der rækker ud over klasseværelset, og vi er forpligtet til at yde et støttende miljø, der hjælper dig med at fokusere på, hvad der er vigtigt.

Fra boliger til studenterorganisationer, og fra mock interviews til intramurale sportshold, Millikin har muligheder, der vil gøre dig føle sig hjemme.

Placeringer

Decatur

Address
1184 W. Main St.

62522 Decatur, Illinois, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig