Monmouth College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Monmouth College er et privat, selektivt, boligbyggeri, nationalt liberal arts college, der tilbyder majors inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora samt fremragende akademiske rådgivning, små, seminar-stil klasser, varieret praktik og studier i udlandet muligheder, og sommerforskning erfaringer til tankevækkende, intellektuelt engagerede og ambitiøse studerende.

 • Beliggenhed: Monmouth, Illinois, befolkning 9.091
 • Nærmeste byer: Quad Cities-Rock Island, Moline og East Moline, Ill .; Davenport og Bettendorf, Iowa (45 miles); Peoria (65 miles)
 • Tilmelding: 1.000 studerende fra 22 lande
 • Demografi: 50% mænd, 50% kvinder; 91% bor på campus 35% amerikanske minoriteter og internationale studerende
 • Kalender: Semester (to 17-ugers vilkår og to 2 ugers Scots vilkår)
 • Studieretninger: 35 majors, 42 mindreårige, 17 præprofessionelle spor
 • Grad tildelt: Bachelor of Arts
 • Student / Fakultet Ratio: 10: 1
 • Gennemsnitsklassestørrelse: 13 (79% af klasserne har færre end 20 studerende)
 • Campus: 112 hektar, herunder en 33 hektar naturbevarelse / atletisk park og en 6 hektar stor uddannelsesmæssig have
 • Samarbejdspartnere

Et selektivt, nationalt rangeret college

Monmouth er etableret i 1853 af skotsk-irske presbyteriske pionerer, og er et nationalt rangeret bolig-, liberal arts college. Collegeet fejrer sin historie som en fremragende privat college dedikeret til excellence i bacheloruddannelse.

At tro, at lige uddannelsesmuligheder skal gives til alle, der kunne gavne, ignorerede Monmouths grundlæggere populær konvention ved frit at indrømme kvinder og elever af farve. På Monmouth campus blev to af de tidligste og mest kendte broderskab for kvinder, Pi Beta Phi og Kappa Kappa Gamma grundlagt. Monmouth har en fremtrædende militærhistorie, der tæller fire æresmodtagere blandt sine alumner. Det hedder ånden fra sine grundlæggere gennem sit prisvindende bagpipe band, en registreret tartan og den vindende atletiske tradition for Fighting Scots.

Som et fællesskab af elever søger Monmouth at skabe og opretholde et miljø, der er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligt. College integrerer et fireårigt program for almen uddannelse med grundig undersøgelse i det store og en rig bred vifte af co-curricular aktiviteter for at fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre. Gennem disse oplevelser udforsker Monmouth-studerende flere perspektiver på den menneskelige tilstand og forbereder sig på rige personlige og professionelle liv - for ledelse, statsborgerskab og service i en global sammenhæng.

Gennem observation og deltagelse søger kollegiet at uddybe de studerendes forståelse og påskønnelse af den kreative spænding, der eksisterer blandt principperne om demokrati, pluralisme, lighed og frihed i denne nation og videre.111248_MonmouthSign.jpg

Mission statement

Som et grundkursus for liberal arts college anerkender vi det tætte forhold mellem fakultet og studerende for at være afgørende for vores læringsmiljø.

Som et fællesskab af elever stræber vi efter at skabe og opretholde et miljø, der er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligartet, og vi holder vores centrale engagement i liberal arts uddannelse og til hinanden.

Vi integrerer et fireårigt program med almen uddannelse med grundig undersøgelse i det store og et stort udvalg af samkurselle aktiviteter for at fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre. Gennem disse erfaringer hjælper vi vores elever med at udforske flere perspektiver på den menneskelige tilstand og forberede sig på rige personlige og professionelle liv - for ledelse, statsborgerskab og service i en global sammenhæng.

Monmouth College blev grundlagt i 1853 af banebrydende presbyterere. Som campus-samfund hedder vi denne arv og værdsætter den religiøse mangfoldighed, når vi udforsker den åndelige dimension af den menneskelige eksistens og forholdet mellem tro og viden.

Som både observatører og deltagere søger vi at uddybe vores forståelse og påskønnelse af den kreative spænding, der eksisterer blandt principperne om demokrati, pluralisme, lighed og frihed i vores egen nation og videre.

Redegørelse for formål

Som en bachelor liberal arts institution eksisterer Monmouth College for at:

 1. Forbered eleverne for rige personlige og professionelle liv.
 2. Forbered eleverne til ledelse af ledelse, service og statsborgerskab i en global sammenhæng.
 3. Fremme bevidsthed og udforskning af de undertiden modstridende principper, der eksisterer i demokrati, pluralisme, lighed og frihed.
 4. Opret og vedligehold et læringsmiljø, som er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligt. Dette omfatter:
  1. At give eleverne et fireårigt almindeligt uddannelsesprogram, en grundig undersøgelse i de store, og en rig bred vifte af co-curricular aktiviteter.
  2. Fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre.
  3. Fremme forståelse af et værdisystem, der er formet af individuelle og kollektive erfaringer.
 5. Udforsk den åndelige dimension af den menneskelige eksistens og forholdet mellem tro og viden.
 6. Introducere eleverne til flere perspektiver på den menneskelige tilstand og fremme selvbevidsthed om globale perspektiver både gennem læseplanen og gennem campuslivet.
 7. Fremme og fremme intellektuel undersøgelse og kritisk analyse gennem mentorforbindelser karakteriseret ved individuel opmærksomhed.
 8. Udvikle kreativitet og færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation og kunstnerisk udtryk.
 9. Forstå metoderne til undersøgelse og udtryk i kunst, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab.

Placeringer

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig