Læs den officielle beskrivelse

Monmouth College er et privat, selektivt, boligbyggeri, nationalt liberal arts college, der tilbyder majors inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora samt fremragende akademiske rådgivning, små, seminar-stil klasser, varieret praktik og studier i udlandet muligheder, og sommerforskning erfaringer til tankevækkende, intellektuelt engagerede og ambitiøse studerende.

 • Beliggenhed: Monmouth, Illinois, befolkning 9.091
 • Nærmeste byer: Quad Cities-Rock Island, Moline og East Moline, Ill .; Davenport og Bettendorf, Iowa (45 miles); Peoria (65 miles)
 • Tilmelding: 1.000 studerende fra 22 lande
 • Demografi: 50% mænd, 50% kvinder; 91% bor på campus 35% amerikanske minoriteter og internationale studerende
 • Kalender: Semester (to 17-ugers vilkår og to 2 ugers Scots vilkår)
 • Studieretninger: 35 majors, 42 mindreårige, 17 præprofessionelle spor
 • Grad tildelt: Bachelor of Arts
 • Student / Fakultet Ratio: 10: 1
 • Gennemsnitsklassestørrelse: 13 (79% af klasserne har færre end 20 studerende)
 • Campus: 112 hektar, herunder en 33 hektar naturbevarelse / atletisk park og en 6 hektar stor uddannelsesmæssig have
 • Samarbejdspartnere

Et selektivt, nationalt rangeret college

Monmouth er etableret i 1853 af skotsk-irske presbyteriske pionerer, og er et nationalt rangeret bolig-, liberal arts college. Collegeet fejrer sin historie som en fremragende privat college dedikeret til excellence i bacheloruddannelse.

At tro, at lige uddannelsesmuligheder skal gives til alle, der kunne gavne, ignorerede Monmouths grundlæggere populær konvention ved frit at indrømme kvinder og elever af farve. På Monmouth campus blev to af de tidligste og mest kendte broderskab for kvinder, Pi Beta Phi og Kappa Kappa Gamma grundlagt. Monmouth har en fremtrædende militærhistorie, der tæller fire æresmodtagere blandt sine alumner. Det hedder ånden fra sine grundlæggere gennem sit prisvindende bagpipe band, en registreret tartan og den vindende atletiske tradition for Fighting Scots.

Som et fællesskab af elever søger Monmouth at skabe og opretholde et miljø, der er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligt. College integrerer et fireårigt program for almen uddannelse med grundig undersøgelse i det store og en rig bred vifte af co-curricular aktiviteter for at fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre. Gennem disse oplevelser udforsker Monmouth-studerende flere perspektiver på den menneskelige tilstand og forbereder sig på rige personlige og professionelle liv - for ledelse, statsborgerskab og service i en global sammenhæng.

Gennem observation og deltagelse søger kollegiet at uddybe de studerendes forståelse og påskønnelse af den kreative spænding, der eksisterer blandt principperne om demokrati, pluralisme, lighed og frihed i denne nation og videre.111248_MonmouthSign.jpg

Mission statement

Som et grundkursus for liberal arts college anerkender vi det tætte forhold mellem fakultet og studerende for at være afgørende for vores læringsmiljø.

Som et fællesskab af elever stræber vi efter at skabe og opretholde et miljø, der er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligartet, og vi holder vores centrale engagement i liberal arts uddannelse og til hinanden.

Vi integrerer et fireårigt program med almen uddannelse med grundig undersøgelse i det store og et stort udvalg af samkurselle aktiviteter for at fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre. Gennem disse erfaringer hjælper vi vores elever med at udforske flere perspektiver på den menneskelige tilstand og forberede sig på rige personlige og professionelle liv - for ledelse, statsborgerskab og service i en global sammenhæng.

Monmouth College blev grundlagt i 1853 af banebrydende presbyterere. Som campus-samfund hedder vi denne arv og værdsætter den religiøse mangfoldighed, når vi udforsker den åndelige dimension af den menneskelige eksistens og forholdet mellem tro og viden.

Som både observatører og deltagere søger vi at uddybe vores forståelse og påskønnelse af den kreative spænding, der eksisterer blandt principperne om demokrati, pluralisme, lighed og frihed i vores egen nation og videre.

Redegørelse for formål

Som en bachelor liberal arts institution eksisterer Monmouth College for at:

 1. Forbered eleverne for rige personlige og professionelle liv.
 2. Forbered eleverne til ledelse af ledelse, service og statsborgerskab i en global sammenhæng.
 3. Fremme bevidsthed og udforskning af de undertiden modstridende principper, der eksisterer i demokrati, pluralisme, lighed og frihed.
 4. Opret og vedligehold et læringsmiljø, som er værdibaseret, intellektuelt udfordrende, æstetisk inspirerende og kulturelt forskelligt. Dette omfatter:
  1. At give eleverne et fireårigt almindeligt uddannelsesprogram, en grundig undersøgelse i de store, og en rig bred vifte af co-curricular aktiviteter.
  2. Fremme opdagelsen af forbindelser mellem discipliner og større meningsmønstre.
  3. Fremme forståelse af et værdisystem, der er formet af individuelle og kollektive erfaringer.
 5. Udforsk den åndelige dimension af den menneskelige eksistens og forholdet mellem tro og viden.
 6. Introducere eleverne til flere perspektiver på den menneskelige tilstand og fremme selvbevidsthed om globale perspektiver både gennem læseplanen og gennem campuslivet.
 7. Fremme og fremme intellektuel undersøgelse og kritisk analyse gennem mentorforbindelser karakteriseret ved individuel opmærksomhed.
 8. Udvikle kreativitet og færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation og kunstnerisk udtryk.
 9. Forstå metoderne til undersøgelse og udtryk i kunst, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Monmouth College

Læreplanen i biologi giver studerende mulighed for at forstå de strukturer og processer, der karakteriserer livet, og at værdsætte den enorme mangfoldighed af levende org ... [+]

Læreplanen i biologi giver studerende mulighed for at forstå de strukturer og processer, der karakteriserer livet, og at værdsætte den enorme mangfoldighed af levende organismer. Kursusarbejdet er afbalanceret mellem tre skalaer af biologisk organisation: Cell / Molekylær, Fysiologi / Organisme, og Økologi / Evolution.

En vigtig del af hovedet er uafhængig forskning, der gør det muligt for den studerende at blive fortrolig med videnskabens proces ved at undersøge et specifikt biologisk problem i laboratoriet eller feltet.

De fleste kurser er omfattende snarere end intensive indhold, hvilket giver den studerende en betydelig bredde i de biologiske videnskaber som helhed. En sådan uddannelse kan føre til mere specifikt fokuseret arbejde som f.eks. Kandidatuddannelse eller erhvervsskole, beskæftigelse i regeringen eller industrien eller undervisning på gymnasieniveau. Biologer, der er kandidater fra liberal arts colleges, tilbyder ofte arbejdsgivere et bredere og mere fleksibelt perspektiv ved at nærme sig problemer.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Monmouth College

Monmouth College har en særpræget tilgang til handelsstudiet; dermed navnet Politisk Økonomi og Handel. Programmet er baseret på en grundlæggende tro på, at enkeltpersone ... [+]

Monmouth College har en særpræget tilgang til handelsstudiet; dermed navnet Politisk Økonomi og Handel. Programmet er baseret på en grundlæggende tro på, at enkeltpersoner løbende udvikler innovative nye processer til at løse problemer i en verden med konstant forandring, der omfatter det bedste af de liberale kunst traditioner og værdier.

Studerende vil lære at forstå regnearkanalyse, markedsoperation, de grundlæggende begreber for markedsføring og ledelsens væsentligste for at kunne fungere effektivt i den globale økonomi. Forskellene mellem traditionelle forretningsprogrammer og Monmouths tilgang er dramatiske. Fokus er langsigtet snarere end kortvarigt. Det er forskellen mellem at styre dagens problemer og være forberedt på fremtidens forandring. Det er mere end bare at træne for et job ved eksamen; Det er en uddannelse for en levetid af personlig og professionel vækst.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Monmouth College

Computer Science Major ved Monmouth College er designet til at forberede eleverne til karriere inden for computervidenskab ved at levere en højkvalitets bacheloruddannels ... [+]

Computer Science er et hurtigt voksende og stadigt skiftende felt, der primært beskæftiger sig med software design og udvikling. Studiet inden for computervidenskab udvikler ens evner til at tænke logisk og fremmer fremragende problemløsningskompetencer. Med denne forberedelse er computervidenskabelige kandidater fortsat i høj efterspørgsel.

Computer Science Major ved Monmouth College er designet til at forberede eleverne til karriere inden for computervidenskab ved at levere en højkvalitets bacheloruddannelse inden for en liberal arts-indstilling. Afdelingen har som mål at forberede eleverne på indgangspositioner og også hjælpe dem med at opbygge et stærkt fundament af viden, der er nødvendigt for kandidatuddannelse og livslang læring. Læreplanen lægger vægt på problemløsning og giver eleverne en kombination af teori og praktisk erfaring samt introduktion af etiske og sociale spørgsmål, der vedrører disciplinen.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Monmouth College

Dual-Degree Engineering er en måde at kombinere Engineering med en liberal arts uddannelse. I modsætning til traditionelle programmer på ingeniørskoler bruger to-graders ... [+]

Dual-Degree Engineering er en måde at kombinere Engineering med en liberal arts uddannelse. I modsætning til traditionelle programmer på ingeniørskoler bruger to-graders studerende betydelig tid på at studere uden for ingeniørvidenskab og naturvidenskab. Dual-grad studerende bruger tid til at lære i kunst, humaniora og samfundsvidenskab samt naturvidenskab. Dual-grad programmet giver eleverne flere gratis valgfag og mulighed for at blive bredt uddannede. At skrive godt og godt tale er vigtige facetter af et dual-degree program på Monmouth College .

Vi mener, at en bredt uddannet person er bedre forberedt på at lede et personligt og professionelt tilfredsstillende liv og vil være en bedre ingeniør. Da mange ingeniører flytter hurtigt fra at gøre "ren" ingeniørvirksomhed til ledende ingeniører, forbereder den brede uddannelse, de modtager i et to-graders program, dem godt til fremtiden.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Monmouth College

Studerende med psykologi vil lære at forstå de biologiske, udviklingsmæssige og sociale determinanter for menneskers og dyrs adfærd. Vores program vil give dig de nødvend ... [+]

Studerende med psykologi vil lære at forstå de biologiske, udviklingsmæssige og sociale determinanter for menneskers og dyrs adfærd.

Vores program vil give dig de nødvendige værktøjer til at lykkes i din fremtidige karriere ved at yde intellektuelt og praktisk engagement gennem praktikophold, deltagelse i konferencer, rejser og forskningsmuligheder. Psykologi hovedet kræver i alt 9,5 kurser. Kurser er opdelt i tre kategorier: Krævede kurser, Grundskoler og Avancerede Kurser.

Monmouth College Psykologi programmet giver eleverne tre omfattende områder af erfaring:

Praktisk laboratorieoplevelse - Studerende vil færdiggøre forskningsmetoder og avancerede laboratorieklasser, og majors skal udføre selvstændige forskningsprojekter.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Monmouth College

Monmouth College er forpligtet til at uddanne morgendagens ledere. En statsvidenskabelige grad udstyre elever med baggrunden, de har brug for til at blive succesfulde led ... [+]

Monmouth College er forpligtet til at uddanne morgendagens ledere. En statsvidenskabelige grad udstyre elever med baggrunden, de har brug for til at blive succesfulde ledere på stort set alle områder. Om en målsætning er graduate school, government eller business, vil en statsvidenskab grad give de nødvendige værktøjer til, at de studerende kan realisere deres potentiale.

Studere Statskundskab i Monmouth hjælper eleverne med at se ud over overfladiske taler og analysere de strukturelle og historiske sammenhænge af magtforhold. Ved hjælp af både kvantitativ og kvalitativ analyse vil eleverne blive sande liberale kunstforskere og få et bredt kendskab til sociale videnskabelige metoder. Studerende vil få en komparativ forståelse af politiske systemer og ideologier og vil bedre kunne navigere i vores nye globale samfund. Dette vil igen give eleverne et dybere perspektiv på deres eget hjørne af kloden.... [-]

USA Monmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk