Muskingum University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Muskingum University

"Generationer af studerende har befundet sig i det rigtige sted på Muskingum College til at finde og åbne veje til forståelse og færdigheder. Jeg har altid ment, at New Concord og Muskingum er universets centrum, fordi hvis du får din start her, kan du gå overalt. "John Glenn, Class of '43 USA senator, Astronaut Siden grundlæggelsen i 1837, Muskingum har været et fællesskab af elever - folk lære af og med andre mennesker. Muskingum mission er at uddanne "hele menneske" - intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk - og det gør den ved at møde eleverne, hvor de er på det pædagogiske kontinuum, og ved at hjælpe disse elever til at gå videre til deres maksimale potentiale.

Muskingum s ekspertise måles mest markant med sine alumner, der har tjent i verden som administrerende direktører for store virksomheder, store medier figurer, videnskabsfolk, undervisere, borgerlige og religiøse ledere, og som forældre og venner.

Lær, hvad andre, herunder Harvard Business Review og Ohio Foundation of Independent Colleges, har at sige om Muskingum alumner.

Vi inviterer dig til at lære mere om denne meget specielle sted.

Mission

Missionen for Muskingum University er at tilbyde kvalitet akademiske programmer inden for de liberale kunst og videnskab i fastsættelsen af ​​en bolig, fælles skole, kirke-relateret college og i forbindelse med en omsorgsfuld fællesskab, hvor selvrealisering er opmuntret og menneskelig værdighed respekteres. Dens primære formål er at udvikle-intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk-hele personer, ved at fremme kritisk tænkning, positiv særbehandling, etisk følsomhed og åndelig vækst, så de kan føre erhvervsrettede produktive, personligt tilfredsstillende og socialt ansvarlige liv.

Placering

Muskingum University, der ligger i øst-centrale Ohio, er let tilgængeligt med større øst-vest og nord-syd motorveje. Landsbyen New Concord, Muskingum hjemby, ligger på US 22 og 40, sammen Interstate 70, 115 miles vest for Pittsburgh og 70 miles øst for Columbus. US motorveje 77 og 70 skærer ti miles øst for New Concord nær Cambridge; Zanesville er seksten miles mod vest.

historie

Muskingum Universitet er rig på traditioner, dens stolte arv nå tilbage til den første halvdel af det nittende århundrede, da Ohio var et spædbarn tilstand og lukkede vogne var at bringe eventyrlystne bosættere vestpå i den nyligt afsluttede National Highway gennem New Concord. Universitetets indiske navn, nogle gange mispronounced og ofte stavet forkert, er en kilde til stolthed for dem, der værdsætter historie den farverige del af grænse America "ud over Pennsylvania." I løbet af sit første halve århundrede Muskingum klæbet til de uddannelsesmæssige mønstre af den klassiske kollegium af perioden. I 1854 kvinder blev optaget på lige fod med mænd. Efter borgerkrigen en periode med stabil vækst begyndte, accelererer indtil grænsen klassiske kollegium på mindre end hundrede studerende har udviklet sig til en moderne liberale kunst og videnskab kollegium af nogle 1.900 med graduate skoleelever, med en 225-acre campus.

Da Franklin College, en vigtig uddannelsesinstitution af den presbyterianske kirke i det 19. århundrede, lukkede i 1927, kom dens alumni ruller til Muskingum.

I januar 2000, Dr. Anne C. Steele blev Muskingum Universitets 20. præsident. Muskingum ændret sig i chartrede status fra college til universitet i 2009.

Presbyterian Heritage

Den 18. marts 1837 staten lovgiver tildelt en gruppe af New Concord borgerne et charter for at etablere et kollegium i landsbyen. Fordi samfundet blev afviklet i høj grad af landbrugsbygninger folk Scotch-irsk afstamning, den dominerende religion var Presbyterian. I 1877 blev Muskingum tilknyttet synode i Ohio i De Forenede Presbyterian Church. Med sammenlægningen af ​​den presbyterianske og United Presbyterian kirker i 1958, blev Muskingum tilknyttet det nyoprettede United Presbyterian Church i USA. I 1983, at kirken fusioneret med den presbyterianske kirke i USA for at danne den presbyterianske kirke (USA). Muskingum direkte tilknytning er med den tre-state synode i konventionen.

Akkreditering

Muskingum University løbende blevet akkrediteret siden 1919 af den Higher Learning Kommissionen i North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler(Fornyet i 2013), og er godkendt af, og modtager periodisk reauthorization fra den Ohio bestyrelse Regents til at yde sine grader. Programmet i kemi er godkendt af American Chemical Society. Muskingum University er fuldt godkendt til læreruddannelsen ved Ohio Department of Education og er akkrediteret af Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE). Muskingum er medlem af Interstate Certification Compact som giver sammenlignelig uddannelse certificering i mange andre lande, herunder, Pennsylvania, New York og New Jersey er inkluderet. Muskingum holder medlemskaber i det amerikanske Råd om uddannelse, Rådet for fremme af og støtte til uddannelse, Rådet for Independent Colleges, og Sammenslutningen af ​​Uafhængige Læreanstalter og universiteter. Muskingum University er et akkrediteret institutionel medlem af den nationale sammenslutning af skoler for musik, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitetet er også medlem af Ohio Forbund af læreruddannelsens Organization (OCTEO).

HLC Akkreditering 2012

Ikke-diskrimination Statement

Muskingum University diskriminerer ikke på baggrund af race, hudfarve, religion, køn, national eller etnisk oprindelse, alder, handicap, fysisk udfordring, handicap, seksuel orientering, socioøkonomisk status eller politisk tilhørsforhold, i optagelse eller adgang til eller behandling eller beskæftigelse i sine uddannelser og aktiviteter, herunder rettigheder og privilegier, uddannelsespolitik, stipendium og låneprogrammer, sportslige aktiviteter og skole-administrerede programmer. Direktøren for Human Resources, Compliance Coordinator, er blevet udpeget til at koordinere akademiets overholdelse af ikke-diskrimination krav i henhold til § 504 i Rehabilitation Act fra 1973, afsnit IX på uddannelse Ændring af 1972 og Age Discrimination Act af 1975, som forbyder forskelsbehandling på grundlag af handicap, race, køn og alder, hhv. Direktøren for Human Resources, Montgomery Hall, kan kontaktes på (740) 826-8114.

ACADEMICS

Hos Muskingum, akademiske programmer inden for de liberale kunst og videnskab er centrale for vores mission: "at udvikle - intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk - hele mennesker." Muskingum klasseværelser, laboratorier, klinikker, praktikophold, felt praktikophold, øvelse haller, teatre, gallerier, boldbaner og fælles områder er alle steder, hvor de studerende arbejder med dygtige akademiker-lærere til at finpudse deres intellektuelle færdigheder, udvide deres kulturelle perspektiver, og udvikle livet -Long vaner for læring, service og ledelse.

Præsentationen af ​​akademisk oplysninger om Muskingum websted er struktureret på en måde at imødekomme behovene hos bestemte kategorier af studerende på universitetet. Brug linkene på denne side for at udforske alle de muligheder for at lære at Muskingum akademiske programmer tilbyder.

Traditionelle bacheloruddannelser

For studerende, der forfølger den første studentereksamen grad (indtastning første års og overførsel studerende), der planlægger at tage de fleste af deres klasser i dagtimerne.

Plus-programmet

Designet til at give struktureret akademisk bistand til studerende med diagnosticerede forskelle læring. PLUS program studerende forfølge en traditionel bachelor akademisk program, mens de fik støtte til læring. Linket dirigerer besøgende til Plus-programmet sider af hjemmesiden.

Muskingum Voksen Program (MAP)

En studentereksamen grad program designet primært til voksne studerende, der har tjent en betydelig mængde af akademisk kredit mod en bachelorgrad, men hvis arbejde eller personlige tidsplaner kræver, at de tage klasser om aftenen eller i weekenden.

Graduate Programmer

Omfatter Master of Arts i uddannelse, Master of Arts i Undervisning, Master i Strategi, Systemer og Teknologi og Uddannelse Specialist kandidatuddannelser. Studerende med studentereksamen grader, som søger ekstra lærer licensure skal også følge dette link.

Placeringer

Ny konkord

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Ny konkord, Ohio, USA
Telefonnummer
+1 740-826-8211

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig