Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Muskingum University

"Generationer af studerende har befundet sig i det rigtige sted på Muskingum College til at finde og åbne veje til forståelse og færdigheder. Jeg har altid ment, at New Concord og Muskingum er universets centrum, fordi hvis du får din start her, kan du gå overalt. "John Glenn, Class of '43 USA senator, Astronaut Siden grundlæggelsen i 1837, Muskingum har været et fællesskab af elever - folk lære af og med andre mennesker. Muskingum mission er at uddanne "hele menneske" - intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk - og det gør den ved at møde eleverne, hvor de er på det pædagogiske kontinuum, og ved at hjælpe disse elever til at gå videre til deres maksimale potentiale.

Muskingum s ekspertise måles mest markant med sine alumner, der har tjent i verden som administrerende direktører for store virksomheder, store medier figurer, videnskabsfolk, undervisere, borgerlige og religiøse ledere, og som forældre og venner.

Lær, hvad andre, herunder Harvard Business Review og Ohio Foundation of Independent Colleges, har at sige om Muskingum alumner.

Vi inviterer dig til at lære mere om denne meget specielle sted.

Mission

Missionen for Muskingum University er at tilbyde kvalitet akademiske programmer inden for de liberale kunst og videnskab i fastsættelsen af ​​en bolig, fælles skole, kirke-relateret college og i forbindelse med en omsorgsfuld fællesskab, hvor selvrealisering er opmuntret og menneskelig værdighed respekteres. Dens primære formål er at udvikle-intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk-hele personer, ved at fremme kritisk tænkning, positiv særbehandling, etisk følsomhed og åndelig vækst, så de kan føre erhvervsrettede produktive, personligt tilfredsstillende og socialt ansvarlige liv.

Placering

Muskingum University, der ligger i øst-centrale Ohio, er let tilgængeligt med større øst-vest og nord-syd motorveje. Landsbyen New Concord, Muskingum hjemby, ligger på US 22 og 40, sammen Interstate 70, 115 miles vest for Pittsburgh og 70 miles øst for Columbus. US motorveje 77 og 70 skærer ti miles øst for New Concord nær Cambridge; Zanesville er seksten miles mod vest.

historie

Muskingum Universitet er rig på traditioner, dens stolte arv nå tilbage til den første halvdel af det nittende århundrede, da Ohio var et spædbarn tilstand og lukkede vogne var at bringe eventyrlystne bosættere vestpå i den nyligt afsluttede National Highway gennem New Concord. Universitetets indiske navn, nogle gange mispronounced og ofte stavet forkert, er en kilde til stolthed for dem, der værdsætter historie den farverige del af grænse America "ud over Pennsylvania." I løbet af sit første halve århundrede Muskingum klæbet til de uddannelsesmæssige mønstre af den klassiske kollegium af perioden. I 1854 kvinder blev optaget på lige fod med mænd. Efter borgerkrigen en periode med stabil vækst begyndte, accelererer indtil grænsen klassiske kollegium på mindre end hundrede studerende har udviklet sig til en moderne liberale kunst og videnskab kollegium af nogle 1.900 med graduate skoleelever, med en 225-acre campus.

Da Franklin College, en vigtig uddannelsesinstitution af den presbyterianske kirke i det 19. århundrede, lukkede i 1927, kom dens alumni ruller til Muskingum.

I januar 2000, Dr. Anne C. Steele blev Muskingum Universitets 20. præsident. Muskingum ændret sig i chartrede status fra college til universitet i 2009.

Presbyterian Heritage

Den 18. marts 1837 staten lovgiver tildelt en gruppe af New Concord borgerne et charter for at etablere et kollegium i landsbyen. Fordi samfundet blev afviklet i høj grad af landbrugsbygninger folk Scotch-irsk afstamning, den dominerende religion var Presbyterian. I 1877 blev Muskingum tilknyttet synode i Ohio i De Forenede Presbyterian Church. Med sammenlægningen af ​​den presbyterianske og United Presbyterian kirker i 1958, blev Muskingum tilknyttet det nyoprettede United Presbyterian Church i USA. I 1983, at kirken fusioneret med den presbyterianske kirke i USA for at danne den presbyterianske kirke (USA). Muskingum direkte tilknytning er med den tre-state synode i konventionen.

Akkreditering

Muskingum University løbende blevet akkrediteret siden 1919 af den Higher Learning Kommissionen i North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler(Fornyet i 2013), og er godkendt af, og modtager periodisk reauthorization fra den Ohio bestyrelse Regents til at yde sine grader. Programmet i kemi er godkendt af American Chemical Society. Muskingum University er fuldt godkendt til læreruddannelsen ved Ohio Department of Education og er akkrediteret af Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE). Muskingum er medlem af Interstate Certification Compact som giver sammenlignelig uddannelse certificering i mange andre lande, herunder, Pennsylvania, New York og New Jersey er inkluderet. Muskingum holder medlemskaber i det amerikanske Råd om uddannelse, Rådet for fremme af og støtte til uddannelse, Rådet for Independent Colleges, og Sammenslutningen af ​​Uafhængige Læreanstalter og universiteter. Muskingum University er et akkrediteret institutionel medlem af den nationale sammenslutning af skoler for musik, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitetet er også medlem af Ohio Forbund af læreruddannelsens Organization (OCTEO).

HLC Akkreditering 2012

Ikke-diskrimination Statement

Muskingum University diskriminerer ikke på baggrund af race, hudfarve, religion, køn, national eller etnisk oprindelse, alder, handicap, fysisk udfordring, handicap, seksuel orientering, socioøkonomisk status eller politisk tilhørsforhold, i optagelse eller adgang til eller behandling eller beskæftigelse i sine uddannelser og aktiviteter, herunder rettigheder og privilegier, uddannelsespolitik, stipendium og låneprogrammer, sportslige aktiviteter og skole-administrerede programmer. Direktøren for Human Resources, Compliance Coordinator, er blevet udpeget til at koordinere akademiets overholdelse af ikke-diskrimination krav i henhold til § 504 i Rehabilitation Act fra 1973, afsnit IX på uddannelse Ændring af 1972 og Age Discrimination Act af 1975, som forbyder forskelsbehandling på grundlag af handicap, race, køn og alder, hhv. Direktøren for Human Resources, Montgomery Hall, kan kontaktes på (740) 826-8114.

ACADEMICS

Hos Muskingum, akademiske programmer inden for de liberale kunst og videnskab er centrale for vores mission: "at udvikle - intellektuelt, åndeligt, socialt og fysisk - hele mennesker." Muskingum klasseværelser, laboratorier, klinikker, praktikophold, felt praktikophold, øvelse haller, teatre, gallerier, boldbaner og fælles områder er alle steder, hvor de studerende arbejder med dygtige akademiker-lærere til at finpudse deres intellektuelle færdigheder, udvide deres kulturelle perspektiver, og udvikle livet -Long vaner for læring, service og ledelse.

Præsentationen af ​​akademisk oplysninger om Muskingum websted er struktureret på en måde at imødekomme behovene hos bestemte kategorier af studerende på universitetet. Brug linkene på denne side for at udforske alle de muligheder for at lære at Muskingum akademiske programmer tilbyder.

Traditionelle bacheloruddannelser

For studerende, der forfølger den første studentereksamen grad (indtastning første års og overførsel studerende), der planlægger at tage de fleste af deres klasser i dagtimerne.

Plus-programmet

Designet til at give struktureret akademisk bistand til studerende med diagnosticerede forskelle læring. PLUS program studerende forfølge en traditionel bachelor akademisk program, mens de fik støtte til læring. Linket dirigerer besøgende til Plus-programmet sider af hjemmesiden.

Muskingum Voksen Program (MAP)

En studentereksamen grad program designet primært til voksne studerende, der har tjent en betydelig mængde af akademisk kredit mod en bachelorgrad, men hvis arbejde eller personlige tidsplaner kræver, at de tage klasser om aftenen eller i weekenden.

Graduate Programmer

Omfatter Master of Arts i uddannelse, Master of Arts i Undervisning, Master i Strategi, Systemer og Teknologi og Uddannelse Specialist kandidatuddannelser. Studerende med studentereksamen grader, som søger ekstra lærer licensure skal også følge dette link.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Muskingum University

Business Management Core Krav (30 kredit timer) ... [+]

Business Management (48 semester timer for større)

Business Management Core Krav (30 kredit timer)

ACCT 201 Financial Accounting (3) ACCT 202 Managerial Accounting (3) EVE 321 Organisatorisk Management (3) EVE 360 Erhvervsret (3) EVE 414 Business Ethics (3) EVE 420 Information Systems til erhverv (3) ECON 215 Principper for Mikroøkonomi (3) ECON 216 Principper for makroøkonomi (3) ECON 325 statistikker (3)

Vælg en af ​​følgende:

COMM 355 Organisatorisk Kommunikation (3) ENGL 202 Business Writing (3)

Business Management Krav (18 kredit timer)

EVE 318 Managerial Finance (3) EVE 326 Finansiel analyse & Investment (3... [-]
USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Muskingum University giver de studerende med en solid teknisk uddannelse, der omfatter emner fra en række nye områder, herunder web-værktøj udvikling, netværk og trådløs ... [+]

Muskingum University giver de studerende med en solid teknisk uddannelse, der omfatter emner fra en række nye områder, herunder web-værktøj udvikling, netværk og trådløs kommunikation, animeret grafik, kunstigt liv, og robotteknologi. Samtidig, afdelingen fakultet mener, at en liberal kunst institution bør have en særlig mission, der omfatter drøftelser om følgerne af denne teknologi inden for vores samfund og i hele verden.

Student Muligheder Praktikophold

De seneste praktikophold for datalogistuderende inkluderer:

Battelle Labs Datatel IBM NASA forskning

Ud over praktikophold, studerende generelt blive involveret i forskning i forbindelse med to kurser-CPSC 400: Programmering Projekter og CPSC 495: Computer Science Seminar.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Missionen for Environmental Science program på Muskingum Universitet er at udsætte studerende for en plejende og tankevækkende akademisk og forskningserfaring, som vil st ... [+]

Missionen for Environmental Science program på Muskingum Universitet er at udsætte studerende for en plejende og tankevækkende akademisk og forskningserfaring, som vil stimulere en livslang og ægte interesse i forholdet mellem mennesker og det naturlige miljø af jorden.

Student Muligheder Praktikophold

De seneste praktikophold for Environmental Science studerende omfatter:

NSF sponsoreret Forskning for bachelorer (REU) Programmer - Muskingum studerende har deltaget i en række forskellige REU-programmer på forskellige universiteter, der studerer miljøspørgsmål. Eksempler omfatter en studerende, der studerede på Furman University som en del af deres Basin Forskningsprogram og en anden, der deltog i University of Delaware overvågnings- REU program vandprøver i Chesapeake Bay-området.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Engineering Science er en moderne, tværfaglig engineering program designet til at bygge bro mellem videnskabelig opdagelse og produktion af nye teknologier. ... [+]

Engineering Science er en moderne, tværfaglig engineering program designet til at bygge bro mellem videnskabelig opdagelse og produktion af nye teknologier. Ved at kombinere et bredt fundament i teknik, matematik, naturvidenskab og humaniora med praktisk erfaring i at designe, gennemføre og rapportere om den virkelige verden projekter, en grad i Engineering Science er velegnet til at opfylde de hurtigt skiftende behov og muligheder inden for teknik og videnskabsrelaterede karriere områder.

Akkreditering

ABETThe Engineering Science program er akkrediteret af Engineering Akkreditering Kommissionen for ABET

Mission Statement

Kandidater af Engineering Science, fysik og fysik Uddannelser tilbydes af Institut for Fysik & Engineering ved Muskingum Universitet vil... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Den International Business større ved Muskingum University giver de studerende med en række kompetencer, der er nødvendige for succes i dagens globale økonomi ved at komb ... [+]

Den International Business større ved Muskingum University giver de studerende med en række kompetencer, der er nødvendige for succes i dagens globale økonomi ved at kombinere kurser fra forskellige discipliner. Eleverne lærer sproget og grundlæggende principper for erhvervslivet, regnskab og økonomi; erhverve multikulturel bevidsthed og kommunikationsevner i en verden, sprog (engelsk for ikke-indfødte sprogbrugere); og få et internationalt perspektiv gennem deres kursusaktiviteter i statskundskab, historie, og andre områder.

Relaterede fagområder regnskab BUSINESS økonomi French German International Affairs Spanish Student Muligheder forskning

Ud over ledende seminarer, som typisk involverer uafhængig forskning under oplæring af en professor, der er afdelingen involveret i Summer Fellows programmet. Nylige eksempler på sommerens fellows projekter omfatter genberegne indekset for menneskelig udvikling at identificere, hvor uddannelse rangerer som en prioritet for forskellige samfund, og ved hjælp af avancerede teknikker såsom Dato Envelopment Analysis til at undersøge dannelsen af ​​strategiske grupper i Big Ten fodbold. Beskæftigelse Hver professor har normalt en studentermedhjælper til at hjælpe med at forberede og drift klasser samt forskning. Desuden er mange af de professorer i økonomi, regnskab, og Business involveret i det første år program som seminar mentorer, hver med en elev mentor tjene praktikplads kredit.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Programmet letter en forståelse af de materialer omkring os og de ændringer, de gennemgår ved at give de studerende med den viden, de har brug for en forståelse af hverda ... [+]

Den Muskingum University kemi afdeling'S laboratorium intensive instruktions program er blevet certificeret af American Chemical Society siden 1966. Programmet letter en forståelse af de materialer omkring os og de ændringer, de gennemgår ved at give de studerende med den viden, de har brug for en forståelse af hverdagens erfaringer og miljømæssige og økonomiske hensyn.

Student Muligheder Praktikophold

De fleste kemi majors ansøge om NSF-sponsorerede Forskning Oplevelser for bachelorstuderendeSamt for andre forskningsinstitutioner praktikophold på forskellige universiteter rundt om i landet. Alle disse praktikophold indebærer original forskning i en kemisk problem. Et par eksempler på universiteter, hvor de studerende har arbejdet i de seneste par år er Bowling Green State University og University of Oregon.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Den Matematik program på Muskingum Universitet er designet til at skildre matematik som et universelt sprog, kreativ og kritisk tænkning og til at opfylde behovene hos de ... [+]

Den Matematik program på Muskingum Universitet er designet til at skildre matematik som et universelt sprog, kreativ og kritisk tænkning og til at opfylde behovene hos dem, der har til hensigt at lære, at gøre graduate arbejde i matematik, og at forfølge en karriere som væsentligt stole på matematik.

Student Muligheder forskning

Den primære mulighed for studerende forskning er i MATH 495: Matematik Seminar. Derudover studerende undertiden arbejde en-til-en med fakultetets medlemmer i rettet studie situationer på forskningsemner.

Honoraries

Studerende Matematik på Muskingum har mulighed for at deltage i Ohio Zeta kapitel af Kappa Mu Epsilon Matematik Honorary. KME er en specialiseret ære samfund med kapitler i gymnasier og universiteter, der tilbyder en stærk matematik program. Kapitlerne om medlemmer er valgt blandt de studerende i matematik eller nært beslægtede områder som opnår akademisk skelnen. Ca. tres tusinde studerende er blevet iværksat siden KME blev grundlagt i 1930.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Tre studerende er normalt ansat af den regnskabsmæssige fakultetet som studentermedhjælpere. Den studentermedhjælpere klasse lektier, kopi klasse uddelingskopier, periodi ... [+]

Student Muligheder Praktikophold

Eksempler på de seneste praktikophold for bogføring studerende omfatter:

Holbrook og manter, CPA (Staff revisor) - Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Medarbejdere Revisor) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Staff revisor) - State revisor Ohio (Audit Fellowship Intern) Beskæftigelse

Tre studerende er normalt ansat af den regnskabsmæssige fakultetet som studentermedhjælpere. Den studentermedhjælpere klasse lektier, kopi klasse uddelingskopier, periodisk vejleder studerende, og yde anden administrativ bistand.

Karrieremuligheder for Accounting Majors Offentlig Regnskab - Corporate Accounting - regeringen - Uddannelse - Non-profit Hvor de seneste Regnskab Majors fra Muskingum er ansat: Ernst og Young - PricewaterhouseCoopers - Ohio State revisors kontor - Rea og Associates - Crowe, Chizek and Company Graduate Programmer ... [-]
USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Business Management-programmet er et fuldt integreret uddannelse, der søger at give de studerende både en mangesidet fundament i klasseværelset og mulighed for specielle ... [+]

Den Business Management program er en fuldt integreret uddannelse, der søger at give de studerende både en mangesidet fundament i klasseværelset og mulighed for specielle off-campus praktikophold i erhvervslivet. Studerende forlader forberedt til graduate studier i økonomi, forretning eller lov og til omgående at deltage i erhvervslivet.

Student Muligheder Praktikophold

Seneste praktikpladser for Business studerende omfatter:

Resource Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historisk Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Football) The Washington Group (Cleveland, OH) forskning ... [-]
USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Muskingum University

Økonomiske kræfter på alle, der på mange måder. Kontrol af disse kræfter, afhænger af en forståelse af dem, opnået gennem studiet af økonomi. ... [+]

Økonomiske kræfter på alle, der på mange måder. Kontrol af disse kræfter, afhænger af en forståelse af dem, opnået gennem studiet af økonomi.

Relaterede fagområder regnskab BUSINESS international business Mission Statement

Missionen for økonomi, regnskab og business afdeling er at hjælpe med at skabe helstøbte medlemmer af erhvervslivet, der forstår nødvendigheden af ​​overskud afbalanceret de begrænsninger af etisk adfærd, juridisk adfærd, og risiko. Alle fire store i vores -afdeling (Økonomi, Regnskab, Regnskab-offentlige, og Erhvervsministeriet) er designet til at give de nødvendige redskaber for vores kandidater til at lykkes i både verden af ​​handel og i graduate uddannelser. Vi søger at udfordre vores elever til at objektivt analysere økonomiske omstændigheder, at konstruere gennemførlige og etiske alternativer, og fremsætte passende beslutninger, balance velfærd firmaet med den samlede indvirkning på samfundet.... [-]

USA New Concord
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk