Nueta Hidatsa Sahnish College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Nueta Hidatsa Sahnish College fik fortsat akkreditering den 12. juli 2006 af Kommissionen på institutioner for videregående uddannelse i North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler.

Generel information

Den Nueta Hidatsa Sahnish College (NHSC) er tribally chartret af de tre Affiliated stammer fra Fort Berthold Reservation hovedkvarter i New Town, North Dakota. NHSC er tribally styres af en bestyrelse, som består af syv medlemmer udpeget af de seks segment rådsmedlemmer og en tribal formand. Oprindeligt opkaldt Fort Berthold Community College, det blev grundlagt 2 maj 1973, som det organ, der er ansvarlig for de videregående uddannelser på Fort Berthold Reservation. Den 27 Marts 2015 underskrev de tre Affiliated Tribes Erhvervsråd en resolution at ændre navnet på kollegiet til Nueta Hidatsa Sahnish College. De tre Affiliated Tribes tilsluttede konceptet, at en lokalt forankret videregående uddannelsesinstitution var nødvendig for at uddanne Tribal medlemmer, og til at fungere som en positiv indflydelse i fastholde de Tribal kulturer. En styregruppe blev udpeget til at føre tilsyn med de indledende drift af kollegiet. Dette udvalg blev erstattet af valget af en bestyrelse i 1974.

De første klasser tilbydes på NHSC var på en forlængelse basis med koordinerende akkrediterede institutioner. Artikulation aftaler i starten var med University of Mary, Bismarck, ND; Minot State College, Minot, ND; og University of North Dakota, Williston Center, Williston, ND. Kollegiet fortsatte med at udvikle langtrækkende planlægning modeller. Denne planlægning resulterede i udviklingen af ​​en ramme for at udføre mission og mål af kollegiet, og også i forbedring af de uddannelsesmæssige og faglige tjenester i de samfund i hele Reservation.

Nueta Hidatsa Sahnish College fik akkreditering den 12. februar 1988 gennem North Central Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier. Den 12. juli 2006 blev Nueta Hidatsa Sahnish College givet fortsatte 10 år akkreditering gennem Higher Learning Kommissionen (HLC) og vil være vært for sin næste bekræftelse af akkreditering besøg i 2017-18. Kollegiet er også en af ​​tredive fire stammeledere gymnasier ydet 1994 Land Grant institution status. Den Nueta Hidatsa Sahnish College er også medlem af American Indian Higher Education Consortium (AIHEC). Den 25. februar 2011, HLC institutionelle aktioner Rådet (IAC) stemte for at forlænge akademiets Akkreditering til også at omfatte Bachelor of Science grader i grundskole og Miljøvidenskab, og Bachelor of Arts i Native American Studies, hvilket gør NHSC en fire-årig Institution.

Undervisningsformål Filosofi

Vi mener, at Nueta Hidatsa Sahnish College søger at: Øge livskvaliteten for Mandan, Hidatsa og Arikara Nation

Giver muligheder for forbedringer af vores økonomiske velfærd og livskvalitet. 10 Indleder og implementerer nye eller innovative ideer til gavn for stammen, herunder ledelse og uddannelse.

Byg en positiv stærk identitet af de tre Affiliated Tribes

En bygherre af mennesker og samfund i Mandan, Hidatsa og Arikara Nation Integrerer Tre Affiliated Tribes kultur, traditioner og sprog, i alle faglige og sociale aktiviteter, der giver de mennesker. Et sted hvor alle mennesker kommer først til deres uddannelsesmæssige behov.

Forsikring udvikling af globalt medborgerskab ved at tilbyde nødvendige uddannelse og lederskab

Udnyt kunsten teknologi til at levere kurser. Forbered globalt for at imødegå virkningerne af andre kulturer, økonomier, miljøer og handlinger. Udvikle og udnytte de eksisterende ressourcer for den videre udvikling af personalet / fakultet og bestyrelse.

Udvikle en kapitalstærk institution, der opfylder behovene hos de studerende ved at give et sikkert læringsmiljø, som fremmer mangfoldighed og relevante læseplaner / programmer.

Giv en omsorgsfuld og nærende atmosfære, som opfylder behovene hos alle de studerende. Udnyt flere undervisningsmetoder og teknikker til en bred vifte af læringsstile. Tilbyd selvstændig forbedring muligheder, samtidig med at kulturen i Mandan, Hidatsa og Arikara Nation. Vælg og udvikle et fakultet, der tror på den vision og mission kollegiet. Giv løbende vurdering af

o Undervisningsmetoder / Curriculum / EF behov og tendenser til at bestemme kursus og program tilbud, fritid, sport, børnepasning, studerende boliger.

Tilskynde til behovet for at give udtryk informerede udtalelser til at gøre positiv forandring. Bliv leder blandt tribally kontrollerede gymnasier, der giver den højeste kvalitet af kultur, akademiske, og de studerendes tjenester.

Mission

Den Nueta Hidatsa Sahnish College vil give Kvalitet Kultur, Akademisk, og erhvervsuddannelse og tjenesteydelser til Mandan, Hidatsa og Arikara Nation

Vision

Mandan, Hidatsa og Arikara Nation Nueta Hidatsa Sahnish College: En dynamisk tilstedeværelse, der bevarer vores fortid og forbereder os til fremtiden

Værdier

Den Nueta Hidatsa Sahnish College værdier er illustreret gennem jorden lodge, som er det fælles hjem til Nueta, Hidatsa og Sahnish mennesker. Enhed, er den nøgleværdi, ligger i centrum (brand pit), hvor resten af ​​værdierne bygge omkring. Spiritualitet, Folk, Kultur og fremtid er de fire domæner repræsenteret ved de fire vigtigste poster. De ydre tolv stillinger repræsenterer værdier inden for hver af de fire domæner.

Akademisk frihed

Nueta Hidatsa Sahnish College er forpligtet til intellektuel tænkning og stræben. Kollegiet opfordrer fakultet til at introducere de studerende til brede og forskelligartede synspunkter og forskning. Som en del af akademiets indiansk tradition, det er anerkendt visse læresætninger vil blive udtrykt som en del af pensum og er acceptable, når relevant. På alle tidspunkter, bør fakultet medlemmer udvise sund dømmekraft, respektere andres rettigheder til at udtrykke ideer og meninger, og sikre, at den samme frihed udvides til studerende og kolleger.

Indlæggelser Information og politikker

Indlæggelser:

Nueta Hidatsa Sahnish College abonnerer på en åben dør Indlæggelser Policy. Enhver person, der er uddannet på et akkrediteret gymnasium, eller som har sin certifikat General Uddannelse Udvikling (GED®) kan optages til NHSC. Optagelse til NHSC sikrer ikke adgang til nogen bestemt studieforløb. Nogle programmer har krav ud over standard kollegium indlæggelser der skal være opfyldt.

Procedurer:

Følgende elementer er nødvendige for Indlæggelser til NHSC:

Ansøgning om Indlæggelser Officiel kopi af high school udskrifter eller GED certifikat eller GED udskrift En komplet gratis program for Federal Student Aid (fafsa) Kopi af kørekort, stat ID, eller Social Security-kort Alle indianske studerende i et føderalt anerkendte stamme skal indsende en officiel kontrol af tribal indskrivning Hvis relevant, Native amerikanske studerende ikke er indskrevet i et føderalt anerkendte stamme skal indsende en officiel kontrol af stammeledere indskrivning af en af ​​deres forældre Studerende skal have en officiel co y deres udskrift (r) fra tidligere gik på college (r) sendes direkte til registrator kontor på NHSC Nye og overførsel studerende skal tage en eksamen og indsende test scores til placering i matematik og engelsk Dual kredit studerende skal indsende Du l Credit form, de modtager fra deres high school for hvert kursus Ikke amerikanske statsborgere skal give dokumentation for at kontrollere, at de er berettigede ikke-statsborgere

Det påhviler den studerende at sikre, at alle dokumenter er modtaget. En hold vil blive placeret på studerendes akademiske rekord, hvis al dokumentation ikke er i hans / hendes filen i slutningen af ​​de første 6 uger af semesteret. Den studerende vil ikke få lov til at tilmelde igen, indtil al dokumentation er fremsendt. Økonomisk støtte kan også blive forsinket, hvis dokumentation ikke indgivet den finansielle støtte udbetaling.

Financial Aid Oplysninger og politikker

Den Nueta Hidatsa Sahnish College Office of Student Financial Aid yder bistand til de studerende i at sikre tilstrækkelige ressourcer til at deltage i NHSC. En række programmer er tilgængelige Alle studerende skal ansøge om økonomisk støtte.

Typer af Finansiel støtte Ledige

477 Demonstration Project

American Indian College Fund: www.collegefund.org
North Dakota Student Financial Assistance Grant (SSIG)
Tre Affiliated Tribes videregående uddannelse
Tre Affiliated Tribes Jobtræning partnerskab Act (477)
Veteran Fordele
Erhvervsmæssig rehabilitering
Afsnit IV Midler tjent og indtjent

Andre Stipendier er til rådighed på Nueta Hidatsa Sahnish College.

Placeringer

Ny by

Address
Nueta Hidatsa Sahnish College
PO Box 490/220 8th Ave N

58763 Ny by, North Dakota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig