Northeastern State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

historie

Når du indtaster Northeastern State University Tahlequah campus, vil den asfalterede passage fører fra Muskogee Avenue tage dig på en sti, der er indbegrebet af historie og kulturarv i NSU. Fra bronzeskulptur af Sequoyah, bemærkede 19. århundrede Cherokee diplomat og skaberen af ​​cherokeealfabetet, til klokketårnet på Seminary Hall, der er et symbol på denne institution, vil du deltage i en meget unik oplevelse.

Tilbage i 1846 blev Northeastern State University grundlagt som Cherokee National Female Seminary. Denne historiske link til Cherokee Nation og indiske Territory gøre Northeastern den ældste institution for videregående uddannelse i Oklahoma.

Vores historie som en statsinstitution begyndte den 6. marts 1909, når Oklahoma lovgiver købt Female Seminary og skabte Northeastern State Normal School, hvor der blev afholdt de første klasser den 14. september 1909. Et årti senere, NSNS omdannet til Northeastern State Teachers College, der tilbyder en fire-års undervisning, der fører til en bachelorgrad. Den Oklahoma lovgiver bemyndiget ændre navnet NSTC til Northeastern State College i 1939. Vi blev officielt kendt som Northeastern State University i 1985.

I dag er vi Oklahoma fjerdestørste offentlig fireårig institution og en af ​​seks regionale institutioner er omfattet af den regionale University System of Oklahoma bord. Universitetet serverer læring hub i det nordøstlige Oklahoma dannet af tre campusser - de vigtigste campus i Tahlequah og afdelingskontorer campusser i Muskogee og Broken Arrow - som tilsammen tjener næsten 9.000 elever årligt.

Mission, Vision og Værdier

Mission

Grundlagt på den rige uddannelsesmæssige arv af Cherokee Nation, campusser i Northeastern State University give sine forskelligartede samfund med livslang læring gennem en bred vifte af bachelor, kandidat, og faglige ph.d.-uddannelser. Med høje forventninger til studerende succes, University giver kvalitet i undervisningen, udfordrende læseplaner, forskning og videnskabelige aktiviteter, muligheder fordybende læring, og service til lokale og faglige fællesskaber. Institutionen dedikerede fakulteter og personale tilbyder en service-orienteret, støttende læringsmiljø, hvor eleverne forberede sig på at opnå faglige og personlige succes i et multikulturelt og globalt samfund.

Fokuseret Mission Statement

Vi give studerende, fakultet, medarbejdere og samfundet til at nå deres fulde intellektuelle og menneskelige potentiale ved at skabe og udbygge en læringskultur, opdagelse, og mangfoldighed.

Vision

Northeastern State University former fremtiden for regionen som den pædagogiske foretrukne partner, sætte en standard of excellence ved at tjene de intellektuelle, kulturelle, sociale og økonomiske behov universitetets forskelligartede samfund.

Værdier

Integritet

NSU modeller integritet gennem etiske og intellektuelle adfærd og praksis ved at fremme ærlighed, menneskelig værdighed og ansvarlighed.

Samarbejde

NSU engagerer i samarbejde gennem partnerskaber for at skabe læringsmuligheder og fremme uddannelsesmæssig og økonomisk succes.

KREATIVITET

NSU fremskridt kreativitet gennem udforskning, innovation, kritisk undersøgelse, og åndsfrihed.

lederskab

NSU inspirerer lederskab gennem sit engagement til at forberede og tjene andre.

Excellence

NSU forfølger ekspertise ved løbende at forbedre individuelt og som et fællesskab.

kommunikation

NSU går kommunikation gennem den frie strøm af informationer og ideer.

Mangfoldighed

NSU værdsætter mangfoldighed og empowerment ved at fremme den enkeltes rettigheder og lige adgang til uddannelse og berigelse erfaringer, respekt kulturelle forskelle og sikre lige muligheder.

NSU at a Glance

Tilmelding

  • Fuld tid Part Time Samlet

    Undergraduate 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    Samlet 5478 2798 8276

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Degree Programs

54 bacheloruddannelser / majors
24 Kandidatuddannelser

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Student Profile

62,7% Kvinder
37,3% Mænd
91,9% Oklahoma Residents
6,4% Andre USA og territorier
50,6% Hvid
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% To eller flere racer
4,0% Afrikansk Amerikansk / Sort
1,7% Ukendt
4,8% Hispanic
2,0% asiatiske
1,7% Ikke-resident alien
0,1% Native Hawaiian / Pacific Islander

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Mest populære studieretninger

Grundskoleuddannelse
biologi
regnskab
forretning
psykologi
strafferetlige
Early Childhood Education

Fakultetet

51% Kvinder
49% mænd
19% Minority
53% Med højeste grad i marken

Klassestørrelse

84% Undergraduate klasser med færre end 30 studerende
97% Undergraduate klasser med under 50 elever

Boliger

65% Ny freshman bor på campus
18% Alle undergrads bor på campus

Placeringer

Tahlequah

Northeastern State University Tahlequah

Address
2400 W. Shawnee
74401 Tahlequah, Oklahoma, USA
Telefonnummer
+1 918-456-5511

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig