Læs den officielle beskrivelse

historie

Når du indtaster Northeastern State University Tahlequah campus, vil den asfalterede passage fører fra Muskogee Avenue tage dig på en sti, der er indbegrebet af historie og kulturarv i NSU. Fra bronzeskulptur af Sequoyah, bemærkede 19. århundrede Cherokee diplomat og skaberen af ​​cherokeealfabetet, til klokketårnet på Seminary Hall, der er et symbol på denne institution, vil du deltage i en meget unik oplevelse.

Tilbage i 1846 blev Northeastern State University grundlagt som Cherokee National Female Seminary. Denne historiske link til Cherokee Nation og indiske Territory gøre Northeastern den ældste institution for videregående uddannelse i Oklahoma.

Vores historie som en statsinstitution begyndte den 6. marts 1909, når Oklahoma lovgiver købt Female Seminary og skabte Northeastern State Normal School, hvor der blev afholdt de første klasser den 14. september 1909. Et årti senere, NSNS omdannet til Northeastern State Teachers College, der tilbyder en fire-års undervisning, der fører til en bachelorgrad. Den Oklahoma lovgiver bemyndiget ændre navnet NSTC til Northeastern State College i 1939. Vi blev officielt kendt som Northeastern State University i 1985.

I dag er vi Oklahoma fjerdestørste offentlig fireårig institution og en af ​​seks regionale institutioner er omfattet af den regionale University System of Oklahoma bord. Universitetet serverer læring hub i det nordøstlige Oklahoma dannet af tre campusser - de vigtigste campus i Tahlequah og afdelingskontorer campusser i Muskogee og Broken Arrow - som tilsammen tjener næsten 9.000 elever årligt.

Mission, Vision og Værdier

Mission

Grundlagt på den rige uddannelsesmæssige arv af Cherokee Nation, campusser i Northeastern State University give sine forskelligartede samfund med livslang læring gennem en bred vifte af bachelor, kandidat, og faglige ph.d.-uddannelser. Med høje forventninger til studerende succes, University giver kvalitet i undervisningen, udfordrende læseplaner, forskning og videnskabelige aktiviteter, muligheder fordybende læring, og service til lokale og faglige fællesskaber. Institutionen dedikerede fakulteter og personale tilbyder en service-orienteret, støttende læringsmiljø, hvor eleverne forberede sig på at opnå faglige og personlige succes i et multikulturelt og globalt samfund.

Fokuseret Mission Statement

Vi give studerende, fakultet, medarbejdere og samfundet til at nå deres fulde intellektuelle og menneskelige potentiale ved at skabe og udbygge en læringskultur, opdagelse, og mangfoldighed.

Vision

Northeastern State University former fremtiden for regionen som den pædagogiske foretrukne partner, sætte en standard of excellence ved at tjene de intellektuelle, kulturelle, sociale og økonomiske behov universitetets forskelligartede samfund.

Værdier

Integritet

NSU modeller integritet gennem etiske og intellektuelle adfærd og praksis ved at fremme ærlighed, menneskelig værdighed og ansvarlighed.

Samarbejde

NSU engagerer i samarbejde gennem partnerskaber for at skabe læringsmuligheder og fremme uddannelsesmæssig og økonomisk succes.

KREATIVITET

NSU fremskridt kreativitet gennem udforskning, innovation, kritisk undersøgelse, og åndsfrihed.

lederskab

NSU inspirerer lederskab gennem sit engagement til at forberede og tjene andre.

Excellence

NSU forfølger ekspertise ved løbende at forbedre individuelt og som et fællesskab.

kommunikation

NSU går kommunikation gennem den frie strøm af informationer og ideer.

Mangfoldighed

NSU værdsætter mangfoldighed og empowerment ved at fremme den enkeltes rettigheder og lige adgang til uddannelse og berigelse erfaringer, respekt kulturelle forskelle og sikre lige muligheder.

NSU at a Glance

Tilmelding

  • Fuld tid Part Time Samlet

    Undergraduate 5001 2043 7045

    Graduate 477 755 1231

    Samlet 5478 2798 8276

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Degree Programs

54 bacheloruddannelser / majors
24 Kandidatuddannelser

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Student Profile

62,7% Kvinder
37,3% Mænd
91,9% Oklahoma Residents
6,4% Andre USA og territorier
50,6% Hvid
19,3% American Indian / Alaska Native
15,7% To eller flere racer
4,0% Afrikansk Amerikansk / Sort
1,7% Ukendt
4,8% Hispanic
2,0% asiatiske
1,7% Ikke-resident alien
0,1% Native Hawaiian / Pacific Islander

Åbning Tilmelding Rapport for Fall 2015

Mest populære studieretninger

Grundskoleuddannelse
biologi
regnskab
forretning
psykologi
strafferetlige
Early Childhood Education

Fakultetet

51% Kvinder
49% mænd
19% Minority
53% Med højeste grad i marken

Klassestørrelse

84% Undergraduate klasser med færre end 30 studerende
97% Undergraduate klasser med under 50 elever

Boliger

65% Ny freshman bor på campus
18% Alle undergrads bor på campus
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Northeastern State University

Business Administration store giver en diversificeret baggrund i de forskellige discipliner, der er nødvendige for succes inden for erhvervslivet. Studerende, der ønsker ... [+]

Business Administration store giver en diversificeret baggrund i de forskellige discipliner, der er nødvendige for succes inden for erhvervslivet. Studerende, der ønsker at holde deres muligheder åbne og udforske de mange facetter af erhvervslivet skal vælge en større i Business Administration.

Bachelor of Business Administration grad i Business Administration tilbyder dig mest fleksibilitet til at vælge fra kurser i alle de funktionelle områder af erhvervslivet. Med vejledning fra et fakultet rådgiver, du bestemme et program, der opfylder dine individuelle behov og mål.

Hvad kan jeg gøre med en grad i Business Administration?

Jobtyper

Administrerende ledelse Salgsledelse Human Resource Management udviklingspolitik Property Management Kommerciel Banking Management Operations Management Operations Research Analyse: Production Management: Materialer Management: Selvstændig beskæftigelse Industrielle Salg Kunde service Commercial Banking Real Estate / Property Management ... [-]
USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Northeastern State University

Den Finance store er opdelt i to fokusområder: Den Financial Management Hovedvægten og Financial Planning Vægten. ... [+]

Den Finance store er opdelt i to fokusområder: Den Financial Management Hovedvægten og Financial Planning Vægten.

Financial Management Hovedvægten

Financial Management Hovedvægten forbereder eleverne til at fungere effektivt i en række finansielle management aktiviteter. Kandidater kan forfølge en karriere i små virksomheder, virksomhedernes økonomiske forvaltning, bank, forsikring, investeringsforvaltning, fast ejendom, og realkreditinstitutter. Kursus arbejde omfatter undersøgelse af finansielle instrumenter, finansielle praksis, opbygning og funktioner i finansielle institutioner, den retlige og økonomiske sammenhæng, hvori finansielle transaktioner udføres, investeringer analyse, porteføljeforvaltning, business prognoser og økonomisk analyse.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Northeastern State University

Når folk hører ordet markedsføring, de tænker automatisk for reklame og salg, men markedsføring er meget mere end det. Marketing starter med dig. Du er forbrugeren, og du ... [+]

Når folk hører ordet markedsføring, de tænker automatisk for reklame og salg, men markedsføring er meget mere end det. Marketing starter med dig. Du er forbrugeren, og du har ønsker og behov. Marketing søger ud forbrugeren ønsker og behov for at udvikle produkter, der opfylder disse behov. Derefter, og først derefter, gøre reklame og salg ind i billedet, og det med det formål at informere dig, forbrugeren, om det produkt eller tjeneste, der kan opfylde dine behov eller opfylde dine ønsker.

Og der er mere. Business-to-business marketing kan operere på en stor skala. En B2B marketing kan bidrage til at give papirclips til et kontor forsyning butik, jetfly til et luftfartsselskab eller et kraftværk til en nation.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Northeastern State University

Det miljø, sundhed og sikkerhed Management større er et tværfagligt program designet til at forberede dig til professionelle karrierer i en række forskellige områder, her ... [+]

Det miljø, sundhed og sikkerhed Management større er et tværfagligt program designet til at forberede dig til professionelle karrierer i en række forskellige områder, herunder, men ikke begrænset til: føderale, statslige, lokale og stammefolk regeringer, rådgivning, industri og andre privatejede selskaber . Beskæftigelsesmuligheder findes i fremstilling, produktion, sundhedspleje, forsikring, offentlig sikkerhed, retshåndhævelse, byggeri, offentlige og private forsyningsvirksomheder, kommunikation og transport industrier. Den Bureau of Labor Statistics anslår ca. 20% vækst i jobmuligheder inden for dette område i løbet af de næste ti år.

Hvad er et miljø, sundhed og sikkerhed professionel? Selvom det er ofte lettere at definere den rolle, en advokat, læge eller lærer; funktionen en miljømæssig, sundhed og sikkerhed professionelle udfører er lige så afgørende for samfundet. At være en miljømæssig, sundhed og sikkerhed professionel indebærer beskytte Amerikas arbejdsstyrke, offentligheden og miljøet mod skader, sygdom og skader. I denne tid med teknologiske og videnskabelige fremskridt, har miljø-, sundheds- og sikkerhedsledelse blevet en af ​​de mest udfordrende og givende karriere muligheder.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Northeastern State University

Den Regnskab større er designet til den person, der er analytisk og søger en karriere, der kan forgrene ind i næsten ethvert område af erhvervslivet. De to fokusområder i ... [+]

Den Regnskab større er designet til den person, der er analytisk og søger en karriere, der kan forgrene ind i næsten ethvert område af erhvervslivet. De to fokusområder i denne store bly kandidater mod statsautoriseret revisor (CPA) licens eller Certified Management revisor (CMA) certificering.

En CPA søger en karriere i det offentlige regnskab med karrierer til rådighed i revision, rådgivning, eller skat forberedelse. I staten Oklahoma, skal potentielle CPA have 150 timers akademisk kredit før sidder til eksamen.

En CMA søger en karriere i erhvervslivet leverer tjenesteydelser i forbindelse med virksomhedens drift, herunder udvikling af regnskaber, analyse af omkostninger og operationer. En stigende andel af tiden bliver brugt på evaluering og analyse af finansiel information.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Northeastern State University

Tilbydes som en Bachelor of Business Administration eller som en Bachelor of Technology, Supply Chain Management forbereder dig til en dynamisk stilling i en hurtigt skif ... [+]

Tilbydes som en Bachelor of Business Administration eller som en Bachelor of Technology, Supply Chain Management forbereder dig til en dynamisk stilling i en hurtigt skiftende globale økonomi.

Med ansvar spænder fra at købe råvarer til at distribuere de færdige produkter, supply chain ledere nødt til at styre omkostningerne og øge kvaliteten samtidig sikre, hvad de gør, er rentabel. Og de har brug for at kunne arbejde med alle mulige forskellige afdelinger i en organisation samt med forskellige organisationer på ydersiden.

Mange organisationer er netop nu lære, hvordan kritiske god supply chain management er, og de er travlt med at finde uddannede fagfolk til at overvåge, hvad der er i stigende grad en vigtig del af erhvervslivet.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Northeastern State University

Alle førskoleundervisning majors skal udfylde de 4 x 12 krav. Studerende vil fuldføre 12 timer i 4 områder: Kommunikation Arts, Samfundsvidenskab, matematik og videnskab ... [+]

Smart Choice er en model udviklet af Northeastern State University. Den unikke blended-farve logo og Smart Choice slogan repræsenterer engagement på den del af NSU og deltage toårige højere læreanstalter til at hjælpe de studerende lave en glidende overgang fra at tjene en Tilknyt grad at nå en fireårig grad i programmet efter eget valg.

Studerende, der ønsker at forfølge en Bachelor of Science i Early Childhood Education, skal opfylde følgende krav: Studerende vil have gennemført minimum 45 timer og har en 2,75 samlet kvotient; ALLE potentielle læreruddannelsen majors skal vise kontrol af, at de har taget, eller er registreret til at tage, Oklahoma General Uddannelse Test (Øget), når de begynder klasser i NSU Professional Education sekvens. Studerende kan fuldføre enten en Associate of Science eller Arts Degree. Inden for deres Associate grad, skal eleverne fuldføre de nødvendige forudsætninger for deres store.... [-]

USA Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk