Oak Hills Christian College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oak Hills Christian College er et kristent ( OHCC ) akademisk samfund, hvis mission er at tilbyde bibelsk-centreret videregående uddannelse, der bidrager til kristendommens vækst og forbereder studerende på effektiv service i deres hjem, karriere, kirker og samfund.

For at udføre sin mission er Oak Hills Christian College en kristen, der bruger midlerne til videregående uddannelse, herunder studiet af Bibelen som centralt i dannelsen af kristent liv og verdensbillede; studiet af menneskelig tænkning, historie og kultur studiet af teori og færdigheder i kristen tjeneste; og anvendelsen af denne læring i ministeriets og praktikoplevelser.

Dette akademiske program gennemføres inden for rammerne af et kristent kollegium, hvor alle medlemmer opfordres til at behandle hinanden respektfuldt som personer, der er skabt i Guds billede. Oak Hills søger at tjene en bred sektion af kvalificerede studerende, der bekender sig til Kristus, og som ønsker en bibelsk centreret uddannelse. Dette uddannelsesmæssige fundament tilvejebringes gennem programmer, der fører til vores grader.

Placeringer

Bemidji

Address
Oak Hills Road Southwest,1600
56601 Bemidji, Minnesota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: