Læs den officielle beskrivelse

Ohio Wesleyan tilbyder en alt-du-kan-oplevelse buffet for at lære og opleve og gør det vil forlade dig vil have mere.

Siden 1842.

Stadig umættelig.

Ohio Wesleyan University er et samfund af mennesker, der har en umættelig appetit for liv og læring. Vi er lidenskabelige og ivrige efter at skabe forbindelser med verden omkring os og verden indenfor. Hvorfor? Fordi forbinder uensartede ideer, perspektiver og oplevelser brændes innovation og opdagelse. Vores 200-acre campus tilbyder uendelige muligheder for at udforske. Forfølg dem alle. Drøm nye ideer. Gribe mind-blowing og fremtidige shaping muligheder. Fuldt opleve den rigdom og tilknytning af en liberal arts uddannelse.

Opret i morgen for vores studerende

Med $ 200 millioner Connect Today, Create Tomorrow omfattende kampagne - den største i skolens historie - fornyer vi vores engagement i vores grundlæggende principper, da vi kortlægger en fed vej frem. På OWU fortsætter de vedvarende værdier af en liberal artsuddannelse med at forberede kandidater for livsledelse og service i alle dele af vores samfund. Tak for din rolle i at opretholde vores arv.

Investering i vores professorer | Mål: 37 millioner dollars

Spørg nogen, hvad de elsker om OWU, og de vil navngive en yndlingsprofessor - eller to eller tre. Din støtte gør det muligt for OWU at rekruttere, fremme og udvikle vores største aktiv - de mennesker, der uddanner, formler og inspirerer vores morgendagens ledere.

Stipendier og finansiel støtte | Mål: $ 50 millioner

Vi må ikke lade ressourcer være en hindring for den transformerende virkning af en OWU-uddannelse. Om det er behovsbaseret, fortjenestebaseret eller hjælp til en tilbagevendende studerende, kan stipendier være afgørende for at bringe en studerende til OWU og sikre, at de er i stand til at fuldføre deres grad.

Investering i vores campus: Kapitalforbedringer | Mål: 43 millioner dollars

Vores historiske campus er blevet prydet med flere imponerende nye bygninger og set nogle af vores mest ikoniske rum givet nyt liv og formål takket være betydelig filantropisk støtte.

OWU-forbindelsen | Mål: $ 35 millioner

Dette innovative studieprogram giver eleverne mulighed for at forbinde akademisk teori med praksis i en global sammenhæng. Herudover udvides adgangen til praktikophold gennem det planlagte Career Connections Center.

Investering i hver dag: Årlig Giving | Mål: $ 35 millioner

Vi er fortsat forpligte til at bevare vores smukke campus og forbedre vores højteknologiske læringsrum. Fra teknologi til programlægning til fakultet og personaleuddannelse og lønninger berører de årlige gaver hver eneste del af OWU hver dag.

Mission

Erklæring om formål

Siden grundlæggelsen har Ohio Wesleyan fastholdt sin forbindelse med Methodist (nu United Methodist) Church, der tilbyder en kvalitet af stipendium, lederskab og service, der har beriget både kirke og samfund.

Ohio Wesleyan's charter forudsat at "universitetet for evigt skal udføres på de mest liberale principper, der er tilgængelig for alle religiøse kirkesamfund og designet til gavn for vores borgere generelt."

I denne arvs ånd definerer universitetet sig som et fællesskab af lærere og studerende dedikeret til fri udøvelse af sandhed. Det forsøger at udvikle sig i sine elevernes kvaliteter af intellekt og karakter, som vil være nyttigt, uanset hvad de vælger at gøre i det senere liv. Overførsel, udvidelse og opdagelse af viden er centrale for liberal arts tradition.

Samtidig med at opmuntre faglig stipendium og føle sig berettiget stolt af sine fakulteter og kandidater, der nyder national eller internationalt ry på deres områder, har universitetet som det fremtrædende formål at være en kvalitetsinstitution for undervisning og læring. Fordi effektiv undervisning er af største betydning, evalueres medlemmer af fakultetet regelmæssigt og evalueres for ekspertise i undervisningen.

Ohio Wesleyan dømmer sig selv vellykket, når det har opnået tre mål i sit arbejde med studerende:

Den første er at formidle viden. Her indgår kendskab til vores kulturelle fortid; en liberal uddannelse kommunikerer, hvad store sind har troet, store kunstnere har skabt, store ledere har gjort. Også inkluderet er ny viden; en liberal uddannelse kommunikerer hvad der erhverves på grænserne for nutidens undersøgelse og den nuværende udvikling af den menneskelige ånd. Formålet med at formidle viden begynder med overbevisningen om, at det er i sig selv værd at have den viden og indsigt, der overføres gennem humaniora, kunst og videnskab.

Det andet hovedmål er at udvikle og forbedre visse vigtige evner hos studerende. I takt med at de går igennem universitetsuddannelsen sikrer de studerende grundlæggende færdigheder i læsning, skrivning og kvantitativ analyse. De bygger på disse færdigheder evnen til at tænke kritisk og logisk, at anvende metoderne i de forskellige undersøgelsesområder og at forstå de symbolske sprog, der bruges til at kodificere og formidle viden i nutidens samfund. De kan udvikle æstetiske sensibiliteter eller kreative talenter på flere områder. Mange elever lærer at integrere teori med praksis ved at forberede karriere inden for forskellige discipliner og gennem præ-professionelle og professionelle programmer.

Det tredje mål er at placere uddannelse i værdisammenhæng. Den liberale uddannelse søger at udvikle sig i elevernes forståelse af sig selv, anerkendelse af andre og vilje til at opfylde borgernes ansvar i et frit samfund. Det anerkender, at uddannet følsomhed over for private og offentlige værdiproblemer, der er baseret på en god forståelse af forskellige kulturelle arv, er vigtig for modning og for at leve et godt liv. Det giver høj ære til intellektuel ærlighed. I overensstemmelse med vores metodistiske tradition opfordrer Ohio Wesleyan bekymring for alle religiøse og etiske spørgsmål og stimulerer sine elever til at undersøge deres egne synspunkter i lyset af disse spørgsmål.

I det omfang Ohio Wesleyan uddanner sig liberalt, opfylder det sit endelige formål at udstyre eleverne med viden, kompetence og karakter til ledelse, service og fortsat læring i et komplekst og stadig mere globalt samfund.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Ohio Wesleyan University

Forberedelse for fremtidens forretning - det er OWUs hovedøkonomiske hovedfokus. Du lærer at planlægge, organisere, styre og styre virksomhedens funktioner og processer i ... [+]

Bachelor i erhvervsøkonomi

Forberedelse for fremtidens forretning - det er OWUs hovedøkonomiske hovedfokus. Du lærer at planlægge, organisere, styre og styre virksomhedens funktioner og processer i en dynamisk og global økonomi. Programmet er sjældent i en national liberale kunstindstilling, der giver dig en højkvalitets erhvervsuddannelse sammen med et liberalt kunstfundament, der forbereder dig til meningsfuldt arbejde og liv.

Erhvervsuddannelse på OWU er væsentligt forskellig fra et stort universitet. Du lærer at tænke anderledes, så du kan skille sig ud fra mængden. Du vil drage fordel af strenge forretningsklasser, oplevelse i verden og tætte forbindelser med dine professorer. Du vil uddanne dig med solid business viden og en liberal arts uddannelse, der hjælper dig med at udvikle de færdigheder, som arbejdsgiverne ønsker: kritisk tænkning, beslutningstagning, kommunikation, kreativitet, teamwork og globalt perspektiv. Det er også vitale færdigheder for spirende iværksættere.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Ohio Wesleyan University

Denne biologi hoved giver et fundament i biologiske principper med det største udvalg af fleksibilitet i valgfag for at udforske en lang række biologiske emner. Som en bi ... [+]

Bachelor i biologi

Biologi er studiet af livet, fra molekylært niveau til hele organismen til den globale biosfære. Biologer undersøger alle aspekter af levende systemer, og biologiske opdagelser fortsætter med at forbedre menneskers sundhed, fødevareproduktion og miljømæssig bæredygtighed.

Om Major

Denne biologi hoved giver et fundament i biologiske principper med det største udvalg af fleksibilitet i valgfag for at udforske en lang række biologiske emner . Som en biologi major lærer du at identificere, ændre eller styre biologiske processer fra enkeltceller til hele organismer.

Nøgleord: medicin, sundhedspleje, folkesundhed, bevarelse, avanceret forskning, laboratoriefag, feltforskning, miljøvidenskab, bioteknologi, farmaceutiske arenaer.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Dataanalyse er et hurtigt voksende erhverv inden for en lang række områder, herunder finansiering, sundhedspleje, forsikring, biomedicinsk forskning, datalogi, markedsfør ... [+]

Bachelor i Data Analytics

Dataanalyse er et hurtigt voksende erhverv inden for en lang række områder, herunder finansiering, sundhedspleje, forsikring, biomedicinsk forskning, datalogi, markedsføring og mange andre områder. Eksperter inden for dataanalyse er hurtigt blevet værdsat for deres evne til at behandle store mængder data, opdage betydelige tendenser og skabe indsigter, der kører vigtige beslutninger.

Om Major

Denne store kombinerer studie i matematik og datalogi med et solidt fundament i den liberale kunst. I sin TED Talk om udfordringer ved tolkning af store data sagde dataanalytiker Susan Etlinger: "Hvad vi skal gøre i stedet, bruger lidt mere tid på ting som humaniora og sociologi og samfundsvidenskab, retorik, filosofi, etik, fordi de giver os sammenhæng, der er så vigtig for store data, og fordi de hjælper os med at blive bedre kritiske tænkere. "... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Kursuddannelserne i datalogi forbereder dig til professionel beskæftigelse eller fortsat studie på kandidatskolen. ... [+]

Bachelor i datalogi

Kursuddannelserne i datalogi forbereder dig til professionel beskæftigelse eller fortsat studie på kandidatskolen.

Om Major

Studerende begynder normalt med introduktionskursus i datalogi og programmering. Dette efterfølges af mellemkurser, der dækker de grundlæggende problemer med hardware og software. Studerende lærer en række programmeringssprog på højt niveau (herunder C / C og Scheme), monteringssprog, UNIX-operativsystemet, objektorienteret programmering og kendskab til universitetets og afdelings computer hardware.

Mange områder af teoretisk og anvendt datalogi er omfattet af de avancerede kurser. Majors tager kurser i teorien om beregning og analyse af algoritmer. Afdelingen tilbyder anvendte kurser i database teori, operativsystemer og kunstig intelligens. For studerende interesseret i computer sprog, kursus tilbud omfatter kompilator design og teorien om programmeringssprog.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyans karakteristiske internationale studier fokuserer især på erfaring og forbindelser. Som studerende har du mange muligheder for at få oplevelse i hele verden ... [+]

Bachelor i International Studies

Ohio Wesleyans karakteristiske internationale studier fokuserer især på erfaring og forbindelser. Som studerende har du mange muligheder for at få oplevelse i hele verden gennem praktikophold og forskningsprojekter i Washington, DC og steder rundt om i verden. Lige så vigtigt har du daglige internationale muligheder på campus - møder internationale politiske eksperter og lærde, Skyping med ledere i NATO og andre internationale organisationer, interagerer med OWU-alumner på højden af ​​føderale agenturer og bor på en campus med medstuderende fra omkring verdenen.

Introduktion til programmet

I International Studies-programmet vil du undersøge, hvordan lande interagerer i vores stadigt krympende verden. Uanset om du er interesseret i at undersøge spørgsmål i verden generelt eller i en bestemt region i verden, giver de tværfaglige karakter af internationale studier dig mulighed for at arbejde tæt sammen med en række professorer og udvikle en major, der tilfredsstiller din intellektuelle interesser.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Kemi giver os mulighed for at forstå den måde atomer og molekyler opfører sig på, og hvordan disse adfærd fører til alt, hvad vi kender og elsker. Det er undersøgelsen af ... [+]

Bachelor i kemi

"Syntesen af ​​molekyler sætter kemi meget tæt på kunsten. Vi skaber de objekter, som vi eller andre studerer eller værdsætter. "

- Roald Hoffmann

Kemi giver os mulighed for at forstå den måde atomer og molekyler opfører sig på, og hvordan disse adfærd fører til alt, hvad vi kender og elsker. Det er undersøgelsen af ​​materie og alle de ændringer, der betyder noget, kan undergå. Kemi majors stræber efter at forstå forskellige fænomener fra et molekylært synspunkt.

Om Majors

OWU tilbyder to forskellige majors inden for kemi for at opfylde de studerendes uddannelsesmæssige og karriere mål.

Basic Chemistry forbereder dig til at komme ind i forskellige stillinger i den kemiske industri, indføre nogle kandidatuddannelser, og at undervise i gymnasiekemi.ACS-certificeret kemi opfylder anbefalingerne fra American Chemical Society Committee on Professional Training. Ved at udfylde denne store vil du blive certificeret af American Chemical Society. ACS-certificerede majors er særligt attraktive for industrien. Med den mere omfattende læseplanlægning af denne major er eleverne også bedre forberedt på kandidatstudier inden for kemi og industriel forskning. Denne major er stærkt anbefales til studerende, der forfølger karriere inden for kemi.Kemi Major (BA)... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Hovedrollen begynder med beregning og bevæger sig til mellemkurser, der ligger til grund for videre udforskning af matematik. Den ene er forpligtet til at tage et teoreti ... [+]

Bachelor i matematik

Afdelingen giver kurser for studerende, der forudser beskæftigelse eller gradueres i matematik, statistik eller matematikuddannelse. Derudover tilbyder vi kurser for studerende, der ønsker at bruge matematik eller statistik til støtte for en anden større eller blot at lære noget nyt og kvantitativt.

Om Major

Hovedrollen begynder med beregning og bevæger sig til mellemkurser, der ligger til grund for videre udforskning af matematik. Den ene er forpligtet til at tage et teoretisk kursus i analyse eller algebra og også et kursus (eller man kan demonstrere færdigheder) i computerprogrammering. Derefter tilbyder afdelingen en rig samling af avancerede matematik kurser, der forbereder eleverne på en række karrieremuligheder.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

For at udvikle bredden og dybden af ​​viden, vil du tage en særlig kerneplaner designet specielt til OWU-politik og regeringschefer. I tæt samarbejde med din fakultetrådg ... [+]

Bachelor i politik

Din studie af regeringen vil give en rig blanding af det virkelige og det ideelle, af værdier, der ofte er i konflikt med hinanden og de praktiske hindringer der står i vejen. Disse interaktioner konfronterer os hver dag som individer, borgere i vores nation og medlemmer af det globale samfund.

Om Major

For at udvikle bredden og dybden af ​​viden, vil du tage en særlig kerneplaner designet specielt til OWU-politik og regeringschefer. I tæt samarbejde med din fakultetrådgiver vælger du kurser i hvert kerneområde for at opfylde dine unikke interesser og karrieremål. Afdelingen tilbyder også en fem-kursus minor.

Politik og regering Major

For at fremme både bredden og dybden af ​​viden har afdelingen udformet en særlig kerneplan for politik og regeringschefer. Blandt de samlede 10-13 afdelingsforløb vælger de mindst en af ​​fire områder: amerikansk politik, internationale relationer, komparativ politik og politisk teori. I tæt samarbejde med en fakultetsrådgiver vælger eleven i hvert område de kurser, der bedst passer til hans eller hendes særlige interesser og karrieremål. Afdelingen tilbyder også en fem-kursus minor.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Majoring i psykologi åbner døren til en verden af ​​muligheder, og OWU psykologi alumni gør vigtige arbejde på mange områder i hele landet. Psykologi majors indsamler og ... [+]

Bachelor i psykologi

Majoring i psykologi åbner døren til en verden af ​​muligheder, og OWU psykologi alumni gør vigtige arbejde på mange områder i hele landet. Psykologi majors indsamler og analyserer data og lærer at kommunikere de observerede tendenser. Mange er også involveret i unikke projekter med professorer.

Om Major

Som en psykologi major på OWU, vil du studere en bred vifte af emner:

fra den sociale og intellektuelle udvikling af personen til forebyggelse og behandling af psykiske lidelser,fra operant og Pavlovian analyser af adfærd til modeller af menneskelige tankeprocesser,fra analysen af ​​hjerne kredsløb til mekanismerne af langsigtet hukommelse,fra adfærd hos personer i isolation til gruppearbejde i organisationer,fra de biologiske baser af visuel opfattelse til de terapeutiske midler til behandling af mennesker med skizofreni.... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan er en af ​​nogle få små gymnasier med to tæt integrerede livsvidenskabelige afdelinger: Botanik ... [+]

Bachelor i Zoologi

Ohio Wesleyan er en af ​​nogle få små gymnasier med to tæt integrerede livsvidenskabelige afdelinger: Botanik

Om Majors

Ohio Wesleyans zoologiske program giver dig to store muligheder, så du kan oprette et program der passer til dine interesser og karrieremål.

General Zoology Major er designet til studerende, der er interesseret i studier af mennesker og andre dyr, men måske ikke ønsker at forfølge en professionel karriere inden for medicin eller zoologi. Ofte vælger general zoologi majors at fordoble majoriteten i en anden disciplin og udvide deres karrieremuligheder yderligere.Pre-Professional Zoology Major er mere velegnet til dem, der forbereder sig på medicinsk skole eller graduate studie i zoologi. Gennemførelse af denne store vil opfylde minimumskravene til adgang til næsten alle kandidatuddannelser i biologi eller zoologi samt opfylde de fleste forudsætninger for medicinske, tand- og veterinærmedicinskoler.Zoologi, General Major... [-]
USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ohio Wesleyan University

Hvis du vælger at uddanne sig i økonomi, tager du kurser i mikroøkonomi, makroøkonomi, forskningsmetoder, international og komparativ økonomi og et integreret senior semi ... [+]

Bachelor i økonomi

Økonomi er en samfundsvidenskab, der beskæftiger sig med at træffe valg, når ressourcerne er knappe. Ud over at blive brugt i erhvervslivet bruges økonomien til at hjælpe udviklingen af ​​lavindkomstnationer, hjælpe nationer, der beskæftiger sig med arbejdsløshedsproblemer, finde ud af den bedste måde at forbedre miljøet på, forstå, hvorfor forbrugerne køber, hvad de køber, og forklar hvad bestemmer folks indkomst.

Om Major

Hvis du vælger at uddanne sig i økonomi, tager du kurser i mikroøkonomi, makroøkonomi, forskningsmetoder, international og komparativ økonomi og et integreret senior seminar. Du vil være velforberedt på at starte din karriere eller arbejde mod en avanceret grad. Og hvis du overvejer gradueret arbejde, vil du gerne have omfattende arbejde inden for matematik.... [-]

USA Delaware
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, USA