Ohio Wesleyan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ohio Wesleyan tilbyder en alt-du-kan-oplevelse buffet for at lære og opleve og gør det vil forlade dig vil have mere.

Siden 1842.

Stadig umættelig.

Ohio Wesleyan University er et samfund af mennesker, der har en umættelig appetit for liv og læring. Vi er lidenskabelige og ivrige efter at skabe forbindelser med verden omkring os og verden indenfor. Hvorfor? Fordi forbinder uensartede ideer, perspektiver og oplevelser brændes innovation og opdagelse. Vores 200-acre campus tilbyder uendelige muligheder for at udforske. Forfølg dem alle. Drøm nye ideer. Gribe mind-blowing og fremtidige shaping muligheder. Fuldt opleve den rigdom og tilknytning af en liberal arts uddannelse.

Opret i morgen for vores studerende

Med $ 200 millioner Connect Today, Create Tomorrow omfattende kampagne - den største i skolens historie - fornyer vi vores engagement i vores grundlæggende principper, da vi kortlægger en fed vej frem. På OWU fortsætter de vedvarende værdier af en liberal artsuddannelse med at forberede kandidater for livsledelse og service i alle dele af vores samfund. Tak for din rolle i at opretholde vores arv.

Investering i vores professorer | Mål: 37 millioner dollars

Spørg nogen, hvad de elsker om OWU, og de vil navngive en yndlingsprofessor - eller to eller tre. Din støtte gør det muligt for OWU at rekruttere, fremme og udvikle vores største aktiv - de mennesker, der uddanner, formler og inspirerer vores morgendagens ledere.

Stipendier og finansiel støtte | Mål: $ 50 millioner

Vi må ikke lade ressourcer være en hindring for den transformerende virkning af en OWU-uddannelse. Om det er behovsbaseret, fortjenestebaseret eller hjælp til en tilbagevendende studerende, kan stipendier være afgørende for at bringe en studerende til OWU og sikre, at de er i stand til at fuldføre deres grad.

Investering i vores campus: Kapitalforbedringer | Mål: 43 millioner dollars

Vores historiske campus er blevet prydet med flere imponerende nye bygninger og set nogle af vores mest ikoniske rum givet nyt liv og formål takket være betydelig filantropisk støtte.

OWU-forbindelsen | Mål: $ 35 millioner

Dette innovative studieprogram giver eleverne mulighed for at forbinde akademisk teori med praksis i en global sammenhæng. Herudover udvides adgangen til praktikophold gennem det planlagte Career Connections Center.

Investering i hver dag: Årlig Giving | Mål: $ 35 millioner

Vi er fortsat forpligte til at bevare vores smukke campus og forbedre vores højteknologiske læringsrum. Fra teknologi til programlægning til fakultet og personaleuddannelse og lønninger berører de årlige gaver hver eneste del af OWU hver dag.

Mission

Erklæring om formål

Siden grundlæggelsen har Ohio Wesleyan fastholdt sin forbindelse med Methodist (nu United Methodist) Church, der tilbyder en kvalitet af stipendium, lederskab og service, der har beriget både kirke og samfund.

Ohio Wesleyan's charter forudsat at "universitetet for evigt skal udføres på de mest liberale principper, der er tilgængelig for alle religiøse kirkesamfund og designet til gavn for vores borgere generelt."

I denne arvs ånd definerer universitetet sig som et fællesskab af lærere og studerende dedikeret til fri udøvelse af sandhed. Det forsøger at udvikle sig i sine elevernes kvaliteter af intellekt og karakter, som vil være nyttigt, uanset hvad de vælger at gøre i det senere liv. Overførsel, udvidelse og opdagelse af viden er centrale for liberal arts tradition.

Samtidig med at opmuntre faglig stipendium og føle sig berettiget stolt af sine fakulteter og kandidater, der nyder national eller internationalt ry på deres områder, har universitetet som det fremtrædende formål at være en kvalitetsinstitution for undervisning og læring. Fordi effektiv undervisning er af største betydning, evalueres medlemmer af fakultetet regelmæssigt og evalueres for ekspertise i undervisningen.

Ohio Wesleyan dømmer sig selv vellykket, når det har opnået tre mål i sit arbejde med studerende:

Den første er at formidle viden. Her indgår kendskab til vores kulturelle fortid; en liberal uddannelse kommunikerer, hvad store sind har troet, store kunstnere har skabt, store ledere har gjort. Også inkluderet er ny viden; en liberal uddannelse kommunikerer hvad der erhverves på grænserne for nutidens undersøgelse og den nuværende udvikling af den menneskelige ånd. Formålet med at formidle viden begynder med overbevisningen om, at det er i sig selv værd at have den viden og indsigt, der overføres gennem humaniora, kunst og videnskab.

Det andet hovedmål er at udvikle og forbedre visse vigtige evner hos studerende. I takt med at de går igennem universitetsuddannelsen sikrer de studerende grundlæggende færdigheder i læsning, skrivning og kvantitativ analyse. De bygger på disse færdigheder evnen til at tænke kritisk og logisk, at anvende metoderne i de forskellige undersøgelsesområder og at forstå de symbolske sprog, der bruges til at kodificere og formidle viden i nutidens samfund. De kan udvikle æstetiske sensibiliteter eller kreative talenter på flere områder. Mange elever lærer at integrere teori med praksis ved at forberede karriere inden for forskellige discipliner og gennem præ-professionelle og professionelle programmer.

Det tredje mål er at placere uddannelse i værdisammenhæng. Den liberale uddannelse søger at udvikle sig i elevernes forståelse af sig selv, anerkendelse af andre og vilje til at opfylde borgernes ansvar i et frit samfund. Det anerkender, at uddannet følsomhed over for private og offentlige værdiproblemer, der er baseret på en god forståelse af forskellige kulturelle arv, er vigtig for modning og for at leve et godt liv. Det giver høj ære til intellektuel ærlighed. I overensstemmelse med vores metodistiske tradition opfordrer Ohio Wesleyan bekymring for alle religiøse og etiske spørgsmål og stimulerer sine elever til at undersøge deres egne synspunkter i lyset af disse spørgsmål.

I det omfang Ohio Wesleyan uddanner sig liberalt, opfylder det sit endelige formål at udstyre eleverne med viden, kompetence og karakter til ledelse, service og fortsat læring i et komplekst og stadig mere globalt samfund.

Placeringer

Delaware

Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig