Læs den officielle beskrivelse

Rosemont College er et fællesskab af livslang læring dedikeret til akademisk ekspertise og fremme glæde i forfølgelsen af ​​viden. Rosemont College søger at udvikle sig i alle medlemmer af samfundet åbne og kritiske sind, evnen til at træffe begrundede moralske beslutninger, og en følelse af ansvar for at tjene andre i vores globale samfund.

Forankret i katolicismen, Rosemont hilser alle trosretninger og er styret af principperne i Cornelia Connelly og Society af det hellige barn Jesus til at opfylde behovene i tiden.

Rosemont College værdier:

Tillid til og ærbødighed for værdighed hver person;
Mangfoldighed med en forpligtelse til at opbygge et interkulturelt samfund;
Persistens og mod at fremme retfærdighed med medfølelse;
Omsorg for Jorden som vores fælles hjem.

Mission Rosemont College strømme fra den pædagogiske filosofi sponsorere religiøse menighed som åbnede Rosemont i 1921, Society of det hellige barn Jesus. Denne filosofi er gennemsyret med ånden og pædagogiske principper om grundlæggeren af ​​Society, Cornelia Connelly. Denne hellige barn uddannelse er en klart defineret fleksibel ideal, rodfæstet i kristne værdier og udtryk, afstemt til læring muligheder, sætte de studerende til at reagere på livet med glæde, iver og medfølelse. Det eneste College i et verdensomspændende netværk af hellige barn uddannelsesinstitutioner, er Rosemont funderet i det hellige barn filosofi, som opfordrer eleverne til at opfylde mangfoldighed og ændre sig med tillid til egne gaver og i Gud, som har gjort pagt med den menneskelige familie.

historie

Rosemont College blev grundlagt i 1921 af Society af det hellige barn Jesus.

Fra institutionens tidlige dage gennem nuværende tidspunkt har SHCJ foundress, Cornelia Connelly været en drivende kraft bag Rosemont anklage for at uddanne studerende "for at opfylde de ønsker af alder", som har været en integreret del af væksten i kollegiet.

Rosemont ligger på 56 acres i det historiske villakvarter i Rosemont, Pennsylvania, 11 miles vest for Philadelphia på forstæder Main Line. Kollegiet er kendt for sin fremragende akademisk omdømme og dens fokus på at udvikle den intellektuelle, åndelige og følelsesmæssige velbefindende hver elev.

Over årets Rosemont har udviklet sig til "opfylde ønsker af alder," ved at udvikle sig som et kollegium med tre skoler: Den Undergraduate College og skoler Graduate og Professional Studies.

Den 30. maj 2008 godkendte bestyrelsen for Rosemont College en strategiplan, som fremhævet og udvidet College indskrivning, programmer, og omdømme ved at omfavne co-uddannelse, partnerskaber og online-undervisning. I 2009 åbnede kollegiet sine døre på bachelor-niveau for alle interesserede og kvalificerede kvinder og mænd i, samlende akademiets tre skoler og udvide College mission om at være en 'fællesskab af elever «. Samme år skolerne i Graduate og professionelle modtog akkreditering til at tilbyde fuldt online grad programmer fra mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse Studies.

Rosemont beriger sine tilbud gennem et omfattende samarbejde med mange af dets nabolande uddannelsesinstitutioner såsom Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata Universitet og andre. Rosemont har etableret partnerskaber gennem artikulation aftaler med Drexel og Temple universiteter at tilbyde pre-med, dual-graden og ære programmer.

Kollegiet når ud til samfundet ved at tilbyde en række ikke-kredit programmer og et unikt program "Forum" for mænd og kvinder i alle aldre, foruden på campus kunstudstillinger og kulturelle programmer.

Rosemont har cirka 8.000 levende alumner. De kan findes i højtstående stillinger i videnskab og medicin, forlagsvirksomhed, politik, erhvervsliv, uddannelse, jura og kunst. Rosemont er konsekvent placeret af US News and World Report, og er også blevet udnævnt til John Templeton Fondens Honor Roll og "Tegn-Building Colleges" og som en "College of Distinction." Rosemont er en af ​​218 gymnasier navnet "The Best Northeastern Colleges "af The Princeton Review. Rosemont giver kvinder og mænd i alle aldre og baggrunde med en pædagogisk og åndeligt fundament til formål at hjælpe dem med at nå deres yderste potentiale.

Rosemont er forpligtet til at forberede enkeltpersoner til at møde udfordringerne i tiden og til at handle ansvarligt og effektivt i en foranderlig verden.

Hurtige facts

Grundlagt: 1921
Beliggenhed: Forstad. Elleve miles vest for Bymidten Philadelphia
Karakter: Katolsk - Samfund af det hellige barn Jesus
Type: Privat; liberal-arts
Samlet Student Tilmelding: 1103
Undergraduate Tilmelding: 597
Graduate Tilmelding: 506
Studenterunderviser Ratio: 10: 1
Gennemsnitlig Class Størrelse: 12
Undergraduate College undervisning og gebyrer 2015-2016 akademiske år: $ 31,520
Undergraduate College undervisning og gebyrer 2016-2017 akademiske år: $ 18,500
Kost og logi 2015-2016: Basic dobbeltværelse; omfatter e-mail og internet service: $ 13,400 om året
Kost og logi 2016-2017: Basic dobbeltværelse; omfatter e-mail og internet service: $ 11,500 om året
School of kandidatstudier Undervisningen 2015-2016 akademiske år: $ 640 / kredit timer
School of Professional Studies Undervisningen 2015-2016 akademiske år: $ 540 / kredit timer
Atletik Division: NCAA III
Mænds sportsgrene: langrend, basketball, lacrosse, golf, fodbold, og tennis
Kvinders sportsgrene: langrend, basketball, lacrosse, fodbold, softball, tennis, og volleyball
Akkreditering: Rosemont er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Rosemont College

Den Bachelor of Science i Finance giver en specialisering for studerende, der ønsker at forfølge studier og / eller beskæftigelse inden for dette område. Den største i Fi ... [+]

finansiering

Den Bachelor of Science i Finance giver en specialisering for studerende, der ønsker at forfølge studier og / eller beskæftigelse inden for dette område. Den største i Finansministeriet forbereder eleverne til at arbejde inden for bank, forsikring, finansiel analyse, rigdom og investment management, i den offentlige sektor: hæve og indsætte kapital, støtte til dag-til-dag likviditetsstyring og pensionsfonde støtte.

Ud over at opfylde de naturligvis krav for de respektive større, skal alle elever også opfylde det almindelige uddannelsessystem krav til Undergraduate College. Den Bachelor of Science grad i Finance kræver 120 point.

Krævede kurser Kur... [-]
USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Rosemont College

Den Bachelor of Science i Regnskab giver et stærkt fundament i områder af regnskab og rapportering, omkostningseffektiviteten og ledelsesmæssige regnskab, revision, og fø ... [+]

regnskab

Den Bachelor of Science i Regnskab giver et stærkt fundament i områder af regnskab og rapportering, omkostningseffektiviteten og ledelsesmæssige regnskab, revision, og føderale indkomstskat. Studerende vil foretage alle kurser, der kræves for statsautoriseret Accounting Eksamen i Commonwealth of Pennsylvania.

Den største forbereder eleverne til at få indsigt i sprog, teori og principper for regnskabsmæssig behandling karriere i den private sektor, industrien, statslige og ikke-for-profit og offentlige regnskaber.

Ud over at opfylde de naturligvis krav for de respektive større, skal alle elever også opfylder General Education krav (ca. 48 point) for Undergraduate College. Den Bachelor of Science grad i Regnskab kræver 120 point. ... [-]

USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Rosemont College

Den biologi større er at forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren, forskning og udvikling, uddannelse, miljøundersøgelser, kandidat eller medicinsk skol ... [+]

biologi

Hurtigt skiftende og altid udvikling, Biologi er altid til stede i dagens samfund. Biologi studerende her på Rosemont College vil have mulighed for at vælge mellem tre spor i undersøgelsen:

Biologi Track uøn- skede Track Pre-sundhed Track

Den biologi større er at forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren, forskning og udvikling, uddannelse, miljøundersøgelser, kandidat eller medicinsk skole, og mere. Studerende vil opgradere med en forståelse af grundlaget for biologiske begreber.

Kurserne omfatter et laboratorium komponent, hvor de studerende vil lære de nyeste teknologier og metoder, der i øjeblikket anvendes i en række forskellige områder.... [-]

USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Rosemont College

Kemien store på Rosemont giver de studerende den nødvendige viden til at etablere en succesfuld karriere i en række forskellige brancher og post-graduate studier. Studere ... [+]

kemi

Uden kemi verden, som vi kender det kunne meget vel ikke eksistere, vi kunne aldrig lært at bevare mad, til at helbrede sygdom, for at skabe vacciner og meget mere.

Kemien store på Rosemont giver de studerende den nødvendige viden til at etablere en succesfuld karriere i en række forskellige brancher og post-graduate studier. Studerende med hovedfag i kemi er forpligtet til at tage kurser, herunder: et år med generel kemi, et år med organisk kemi, analytisk kemi, fysisk kemi, og biokemi.

Støtte kurser omfatter: fysik og calculus. Inden for dette program studerende er forsynet med et solidt grundlag for planlægning af kandidatoverbygningen og kemi-relaterede karriere. Studerende er ikke forpligtet til at engagere sig i forskning og praktik muligheder, men disse muligheder er en typisk del af den studerendes kemi oplevelse.... [-]

USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Rosemont College

Den matematik program giver de studerende med et stærkt fundament for en række karriere i erhvervslivet, teknologi, videnskab og mere. Studerende vil opgradere parat til ... [+]

matematik

Charles Caleb Colton sagde engang: "Studiet af matematik, som Nilen, begynder i minuteness men ender i pragt." Matematik har ført til store ting i verden fra opførelsen af ​​Sfinksen i Egypten til læger ordinerer den rigtige dosering af medicin.

Den matematik program giver de studerende med et stærkt fundament for en række karriere i erhvervslivet, teknologi, videnskab og mere. Studerende vil opgradere parat til at gå videre til kandidatoverbygningen så godt for en karriere i private eller offentlige sektor blandt mange.

Studerende inden for denne store er i stand til at vælge en koncentration i ungdomsuddannelserne at forfølge undervisning karriere i middle school og high school niveau. ... [-]

USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Rosemont College

... [+]

[-]
USA Rosemont
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk