SAE Institute North America

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SAE InstituteEr en af ​​verdens førende lærere inden for kreative mediebrancher. Etableret i 1976, spænder vi nu over kloden med mere end 50 campusser i 26 lande.

I USA tilbyder SAE Institute kurser til mere end 1100 studerende på 8 campusser i større byer, herunder Atlanta, Chicago, Los Angeles, Miami, Nashville, New York, San Francisco og San Jose. SAE Institute har også SAE Expression College i Emeryville, CA tilbyder programmer inden for digital kunst.

SAE Institute tilbyder akkrediterede kurser, herunder Bachelor, Degree, Diploma programmer. Vores programmer dækker specialist disciplin streams:

  • Animation & Visual Effects
  • Audio
  • Digital Filmmaking
  • Underholdningsbranchen
  • spiludvikling

På SAE Institute, er vi stolte af at levere programmer i professionelle kvalitetsfaciliteter. Vi sikrer, at vores studerende får en uddannelse med industriel relevante færdigheder.

SAE INSTITUTE NORTH AMERICA

SAE Institute blev etableret i Australien som School of Audio Engineering i 1976, hvilket gør det til verdens første audio engineering institut. SAE Institute's tidlige succes og efterspørgslen efter vores praktiske, teori-baserede og industrielle relevante træning førte hurtigt til etablering af andre universiteter over hele verden. SAE Institute har kraftigt udvidet sin pensum og globalt netværk, tilbyder nu en bred vifte af kreative medier undervisning på mere end 50 universiteter rundt om i verden, til industrien og den akademiske anerkendelse.

SAE Institute kom først til USA i 1999, med åbningen af ​​en campus i Midtown New York City. Kort efter blev der campusser åbnet i seks andre amerikanske steder. I dag er vores otte USA-campuser og den seneste erhvervelse af Harborside Institute of Technology i Vancouver, British Columbia, Canada, en del af SAE Institute North America. Denne region fortsætter med at opretholde SAE Instituttets stolte tradition og fremmer vores mission om at yde relevant teori og praksis inden for kunst og videnskab inden for den kreative medieindustri for talentfulde, kreative unge sind, der søger at opnå en dybere viden og forståelse for deres håndværk.

SAE INSTITUTE INTERNATIONAL

Efter succes fra SAE Institute i Australien blev den første udenlandske SAE Institute campus åbnet i London i 1985. Som i Australien viste det sig, at i det internationale arena SAE Institute var meget succesfuld med at levere en kvalitet, praktisk og teoretisk læseplan til håbende fagfolk i musikbranchen.

Ikke længe efter at Londons campus blev åbnet, oprettede SAE Institute sin München campus, som skulle være det første af mange fremmedsprog SAE Institutes verden over.

SAE Institute var veletableret i Europa, Asien og New Zealand i midten af ​​1990'erne. Den første af vores 8 campusser åbnede i USA i 1999.

Fra de ydmyge Sydney-studiestarter begynder SAE Institute i dag globalt med over 50 campusser i 26 lande. Fra og med lyd, har SAE International udviklet sig gennem årene, og tilbyder nu også kvalifikationer i andre kreative medier discipliner - Animation, Design, Film, spil, og Web & Mobile.

Alle SAE Instituttkurser følger de grundlæggende principper: Højkvalitets-, industrifokuserede, praktiske og teoretiske uddannelsesmuligheder for kreative og talentfulde individer.

OM NAVITAS

Navitas er en australsk global uddannelse leder giver pre-universitet og universitetsuddannelser, engelsk sprogkurser, vandrende uddannelses- og afvikling, kreativ medieuddannelse, rekruttering af studerende, faglig udvikling og virksomhedernes uddannelse tjenester til mere end 80.000 studerende på tværs af et netværk af over 100 gymnasier og campusser i 23 lande. Navitas er en ASX Top 200 Company.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Associate of Applied Science » Se Associate of Science » Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bachelor's Degree in Animation & Visual Effects

på universitet Fuldtid 32 måneder May 2018 USA Emeryville

[+]

DIN LÆRING OPLEVELSE Arbejde med kunstnere, designere, web, mobil og spiludviklere, filmfolk og animatorer. Bliv en del af et team, der nærer dine talenter, og opfordrer dig til at nå dit læringspotentiale. Typograf Rotoscope kunstner Belysning kunstner produktions assistent [-]

Bachelor

Bachelor I Anvendt Videnskab I Game Development

på universitet Fuldtid 32 måneder May 2018 USA Emeryville San Jose + 1 mere

Game Development Bachelor of Applied Science-uddannelsen forbereder eleverne til en karriere i den interaktive underholdningsindustri i så få som 32 måneder. [+]

Game Development Bachelor of Applied Science- uddannelsen forbereder eleverne til en karriere i den interaktive underholdningsindustri i så få som 32 måneder.

Spiludviklingsuddannelsen er et intensivt praktisk og teoretisk træningsprogram, der forbereder eleverne til at blive succesfulde i dagens spiludviklingsbranche. Studerende, der deltager i dette program, lærer både de tekniske og kreative komponenter i spiludvikling samt de grundlæggende designprincipper for kreativ underholdnings software.

Grad Progression

Hvert akademisk år vil du blive nedsænket i projektbaserede, hands-on-kurser, mens du gradvist overgår dine generelle uddannelseskrav.

Freshmen Year: Principper for Game Design, Introduktion til Game Development, Engelsk Sammensætning, College Mathematics, Programmering til spil... [-]


Bacheloruddannelse I Digital Film

på universitet Fuldtid 32 måneder May 2018 USA Emeryville

Digital Film Bachelor of Applied Science uddannelsen fokuserer på grundlaget for teknisk kompetence ved hjælp af industrien passende software og udstyr, og er designet til at få studerende i branchen i så få som 32 måneder. [+]

Bachelor of Applied Science i Digital Film er et intensivt praktisk og teoretisk studieforløb, der giver eleverne viden om og færdigheder til at forme visuel medie design og skabelse.

Dette er et praktisk samarbejdsprojektbaseret program, der kulminerer i et stort capstone-projekt, der trækker på den række viden og færdigheder, der læres gennem hele programmet.

Studerende i Digital Film Bachelor's Applied Science Program skal lære at:

Udvikle, planlægge, udføre og levere filmindhold, der opfylder projektmålene.Integrere historiske, kritiske og teoretiske principper i filmfremstillingspraksis.Demonstrere færdigheder med filmskabende udstyr, software og workflows.Anvend færdigheder i filmfremstilling til specifikke målgrupper, indholdsområder og distributionsplatforme.Samarbejd med andre for effektivt at planlægge og gennemføre en række kreative projekter.Analyser, evaluerer og kritiserer filmindhold.Demonstrere kreativ og teknisk problemløsning evne.Udstille professionelle etikette færdigheder.Demonstrere effektive mundtlige, skriftlige og interpersonelle kommunikationsfærdigheder.Demonstrere effektive analytiske problemløsende og kritiske tænkningsfærdigheder ved anvendelse af den videnskabelige metode, hvor det er relevant.Find, hent og vurder information ved hjælp af passende forskningsværktøjer.TEKNISKE OG PROFESSIONALE SKILLIGHEDERFilmproduktionMobile MediaMedia Post ProductionReklamer / ReklameGrip og BelysningRedigeringProjektplanlægning og ledelseTitel DesignHistorieberetningsteknikkerFinansiering og distributionProfessional Life SkillsDIN LEARNING ERFARINGVedligeholdelse af læseplaner, der afspejler bedste praksis i branchen til at forberede eleverne til jobskabelse inden for kreative medier og underholdningsindustrier.Ansætte kvalificeret, erfaren, faglig fakultet, der letter læring.Gennemfør læreplan gennem praksisbaserede aktiviteter, guidede diskussioner og virkelige vurderinger af verden, hvilket giver eleverne mulighed for at anvende det, de lærer på professionel forberedelse og udvikling.Foster livslang og selvstyret læring gennem studentrefleksion og peer-kritik.Støtte professionel vækst af kandidater gennem livstids karriere.Opret et student-centreret, samarbejdsvilligt klasseværelse miljø, hvor elever er aktive deltagere i læringsprocessen.... [-]

Videoer

Know #NoLimits | SAE Institute

Kontakt
Besøgsadresse
14 NE 1st Avenue, 6th Floor
Miami, Florida, FL, 33132 US
Sociale medier
Besøgsadresse
215 Peachtree Street NE,
Atlanta, Georgien, GA, 30303 US
Besøgsadresse
820 N.Orleans #125,
Chicago, Illinois, IL, 60610 US
Besøgsadresse
6601 Shellmound Street,
Emeryville, California, CA, 94608 US
Besøgsadresse
6700 Santa Monica Blvd.,
Los Angeles, California, CA, 90038 US
Besøgsadresse
7 Music Circle North,
Nashville, Tennessee, TN, 37203 US
Besøgsadresse
218 W 18th Street, 4th Floor,
Chelsea, New York, NY, 10011 US
Besøgsadresse
6603 Shellmound Street,
San Francisco, California, CA, 94608 US
Besøgsadresse
1751 Fox Drive,
San Jose, California, CA, 95131 US