Læs den officielle beskrivelse

Se vores online brochure her.

Top 10 grunde til at studere på San Mateo Colleges of Silicon Valley

 1. Vores tre offentlige community colleges (Canada College, College of San Mateo og Skyline College) er kendt for deres transfer-programmer af høj kvalitet og tjenester, såvel som garanterede overførsler til og partnerskab med selektive universiteter.
 2. Årlig undervisning af $ 6456 USD.
 3. De tre gymnasier er de sikreste i Californien og blandt de sikreste i landet.
 4. # 1 i garanterede overførsler til fire år universities- øjeblikket 55 universiteter tilbyder garanterede overførsler til vores studerende.
 5. overførsel Onsite rådgivning fra UC Berkeley repræsentanter og en vækst 165% i transfer optagelse sats på UC Berkeley i det seneste år (89 i 2014 og 213 i 2015).
 6. Alle tre gymnasier tilbyder kvalitet lektorer, certifikat og overføre programmer i topmoderne undervisningsfaciliteter med prisbelønnede fakulteter og personale, mange netværk og praktik muligheder med Silicon Valley højteknologiske virksomheder omkring gymnasier.
 7. Global Beca stipendium, herunder fuld-undervisning dispensationer, til rådighed for indgående internationale studerende.
 8. Prioritet kursustilmelding for internationale studerende.
 9. Boliger koordinator til rådighed til at hjælpe med boliger nær vores tre gymnasier.
 10. Nationalt anerkendte STEM center på Cañada College og Fabrication Lab på Skyline College.

San Mateo Colleges of Silicon Valley omfatter tre udestående fuldt akkrediterede toårige community colleges: Cañada College, College of San Mateo og Skyline College. De er placeret i hjertet af Californiens San Francisco-området.

Alle tre gymnasier har "Transfer Entré garantier", med måske det største antal offentlige og private universiteter i hele USA. Dette giver de studerende forsikringen om at komme ind i et universitet, hvis den studerende opfylder universitetets akademiske og andre krav og ikke være underlagt den typiske universitetets freshman indlæggelser "selektivitet hurdle". I 2015 blev der 236 studerende optaget på UC Berkeley fra de tre skoler som overførsel studerende. Disse studerende vil træde som juniorer og behøver kun yderligere to år at færdiggøre en bachelorgrad på UC Berkeley.

Skolerne er kendt for deres STEM (Science, Technology, Engineering og matematik) programmer og Skyline College har en praktikplads med Caltech og UC Berkeley. Cañada College har en prisbelønnet STEM Center, en første blandt alle community colleges i Californien. Dens animation klasse for eksempel er undervist af en Pixar medarbejder. Skyline College, kun 15 minutter væk fra San Francisco, tilbyder international handel og en række Biotech og Engineering overføre programmer. Det har også en praktikplads program med Caltech og UC Berkeley. College of San Mateo er en af ​​de ældste community colleges i Californien. I 1920'erne, College of San Mateo var i høj grad, en prep skole eller springbræt til Stanford University og University of California (Berkeley).

At studere i Silicon Valley potentielt giver de studerende praktik og netværksmuligheder i Google, Apple, Salesforce, Twitter og Facebook, etc. Hver af vores campusser er i små og trygge samfund beliggende nær motorveje, der tager dig direkte til San Francisco, San Jose, SFO internationale lufthavn og andre meget berømte turistmål såsom Monterey Bay, Yosemite og Lake Tahoe er inden for køreafstand.

Internationale studerende kan besøge vores distrikt internationale indlæggelser hjemmeside for mere information.

Amerikanske borgere og fastboende personer kan besøge vores distrikt hjemmeside for mere information.

universitet
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Biologi er studiet af liv og levende organismer, herunder deres morfologi, fysiologi, anatomi, adfærd, oprindelse og distribution. ... [+]

Marken

Biologi er studiet af liv og levende organismer, herunder deres morfologi, fysiologi, anatomi, adfærd, oprindelse og distribution.

For at lykkes i biologi, skal eleverne være passioneret om den naturlige verden og demonstrere stærke analytiske og problemløsning færdigheder.

biologi

Mens de tager biologi klasser på Colleges of San Mateo Colleges of Silicon Valley, kan eleverne forvente at lære ordentlige videnskabelige rapporteringsteknikker og en grundig forståelse af den videnskabelige metode, og de vil bruge biologisk undersøgelse, observation og eksperimenter til at teste hypoteser og analysere resultater. Biologi klasser også opfylde General Education krav til en række store selskaber.... [-]

USA San Mateo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 - 5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Matematik danner grundlaget for den moderne videnskab. Det er afgørende for dem, der ønsker at forstå og deltage i de vigtige videnskabelige udvikling i vor tid. Men det ... [+]

Matematik danner grundlaget for den moderne videnskab. Det er afgørende for dem, der ønsker at forstå og deltage i de vigtige videnskabelige udvikling i vor tid. Men det er også yderst nyttig for studerende i samfundsvidenskab og alle, der ønsker at forstå, mere fuldstændigt, verden omkring os. På sit kerne, matematik er en måde for os at uddybe vores forståelse og udvide vores horisont.

For at lykkes i matematik, skal enkeltpersoner holde et åbent sind, stille hyppige spørgsmål og opsøge årsagerne deres arbejde i stedet for blot at huske. Udholdenhed, organisation og kritisk tænkning er også vigtige for enhver matematik studerende, uanset deres kvalifikationsniveau.... [-]

USA San Mateo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Psykologi er den pågældende adfærd videnskab, både menneskelige og ikke-humane dyr, og er kun omkring 125 år. Det er en bred disciplin, væsentlige spænder emnet fra biolo ... [+]

Hvad er psykologi?

Psykologi er den pågældende adfærd videnskab, både menneskelige og ikke-humane dyr, og er kun omkring 125 år. Det er en bred disciplin, væsentlige spænder emnet fra biologi til sociologi. Psykologi studerer krydset mellem to kritiske relationer: en mellem hjernefunktion og adfærd, og en mellem miljø og adfærd. Som en videnskab, psykologi følger videnskabelige metoder, ved hjælp af omhyggelig observation, eksperimenter og analyse.

Psykologi er studiet af mentale processer, kognition og adfærd. Psykolog er optaget af, hvordan hjernen og nervesystemet funktion, hvordan opfattelsen udvikler sig fra sensation, hvordan vi lærer og kender, og hvad det er, der motiverer os. Psykologi dækker den samlede levetid for at lære mere om, hvordan individer fungere i familien, lokalsamfundet og samfundet. Psykologer ønsker at lære, hvad der kan gå galt i udvikling, hvordan det kan ændres, og hvordan man kan løse organisatoriske, personlige, interpersonelle og familie konflikt. Det er et dynamisk område, hvor ny viden fører til nye forståelser, der vokser ud af en base i forskning. Det er både en teoretisk og anvendt videnskab.... [-]

USA San Mateo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Cañada College har et fuldt akkrediteret Engineering transfer program. Dette lavere division program består af de samme kurser på alle fire år college eller universitet p ... [+]

Cañada College og College of San Mateo har fuldt akkrediteret Engineering overføre programmer. Disse lavere division program består af de samme kurser på alle fire år college eller universitet på et væsentligt lavere omkostninger, undervist af et fakultet med betydelig industriel erfaring.

Stort set alle vores ingeniørstuderende har efterfølgende fået deres grader på en fire-årig college eller universitet og har indtastet Engineering erhverv. Kollegiet har artikulation aftaler med tekniske afdelinger i UC, CSU og uafhængige gymnasier og universiteter.

Engineering er en af ​​de største erhverv i USA med over en million arbejdspladser i områder lige fra fly design til forureningsbekæmpelse. De fire største grene af teknik er elektriske, mekaniske, borgerlige og computer engineering. Alle grene af teknik lægge en tung vægt på problemløsning. Engineering uddannelse fokuserer på at lære videnskabelige og tekniske begreber og deres anvendelse på den kreative og effektiv løsning af problemerne.... [-]

USA San Mateo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Cañada Commencement Moments

San Mateo Colleges of Silicon Valley - Join Us!