Slippery Rock University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Slippery Rock University , der blev grundlagt i 1889 af borgerne i Slippery Rock, er regionens førende offentlige beboelsesuniversitet. Universitetet er formet af sin normale skolearv og karakteriseret ved dets engagement i intellektuel udvikling, lederskab og samfundsansvar.

SRU åbnede dørene den 26. marts 1889 som Slippery Rock State Normal School med mandat til at uddanne interesserede og mulige personer til at være lærere. SRSNS har i årenes løb opfyldt sit mandat og uddannet tusindvis af studerende til at hjælpe de offentlige skoler i Pennsylvania og hele landet.

I 1926 blev institutionen købt af Commonwealth, omdøbt Slippery Rock State Teachers College, blev en fireårig lærer college, og fortsatte traditionen for læreruddannelse.

Slippery Rock State College blev grundlagt i 1960 og kunne for første gang tildele bachelor og kandidatgrader i den liberale kunst og i erhvervene. Den blev tildelt universitetets status i 1983.

I dag er SRU et omfattende universitet, der tilbyder en bred vifte af bacheloruddannelser og videregående kandidatuddannelser.

Beliggende i de rullende bakker i det vestlige Pennsylvania, er SRU den vestligste institution i 14-campus Pennsylvania State System of Higher Education . Den 660 hektar store campus er mindre end en time nord for Pittsburgh, en time syd for Erie, og 45 minutter øst for Youngstown, Ohio. To hovedveje, I-79 og I-80, krydser inden for syv miles fra universitetet, der bekvemt forbinder det til hele Commonwealth og dets tilstødende regioner.

Campus er beliggende i bydelen Slippery Rock i Butler County, Pennsylvania, et sikkert og venligt fællesskab med ca. 3.000 mennesker, flankeret af rullende landbrugsarealer, skove og mousserende glaciale søer.

Udvidet Læring

Udvidet Læring på SRU giver dig adgang til kvalitetsuddannelse gennem en række forskellige muligheder som kursustilbud gennem fjernundervisning, Center for Lederskabsudvikling, McKeever Environmental Learning Center, Pennsylvania Center for Miljøuddannelse og Institut for Læring i Pensionering.

SRU tilbyder læringsmuligheder for studerende gennem partnerskaber og samarbejde med erhvervslivet og alliancer med virksomheder og non-profits.

Placeringer

Glat klippe

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Glat klippe, Pennsylvania, USA
Telefonnummer
+1 724-738-9000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig