The State University of New York at Geneseo

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Geneseo blev grundlagt i 1871 som en skole for lærere, og er udviklet til en af ​​de førende offentlige liberale kunsthøjskoler i landet. College ligger på 220 hektar i den historiske landsby Geneseo, og er en kort køretur fra Rochester og Buffalo. Campusen belyser traditionerne i nordøstlige kollegier med sine mursten gangbroer, skygge træer og blomstrende vedbend.

Som en af ​​de mest selektive offentlige kollegier i landet er Geneseo højt placeret i nationale publikationer for akademisk kvalitet og værdi. Undergraduate Research Grants Programmet giver en række studerende mulighed for at engagere sig i en bred vifte af forskning med Geneseo fakultet medlemmer og præsentere papirer på regionale og nationale møder.

Collegeets $ 53 millioner Integrated Science Center omfatter den eneste pelletronpartikelaccelerator i vestlige New York - et vigtigt aktiv for videnskabelig forskning i regionen. Geneseo er blandt landets bedste producenter af bacheloruddannelser i fysik, ifølge American Institute of Physics. Blandt primært grundskoler er kollegiet i top 10 nationalt i antallet af alumner med doktorgrad i STEM-felter.

Beliggende ved siden af ​​landsbyen Geneseo - en af ​​24 samfund landsdækkende at blive anerkendt som et nationalt historisk landmærke - campusens mægtige murede bygninger udviser en traditionel college atmosfære. Landsbyen er et ideelt hjem for kollegiet med lange traditioner af gensidig respekt og fælles kultur.

Geneseo tilbyder 49 bachelor-majors og en række to-grad og internationale uddannelser, herunder humaniora kurser i England og Europa hver sommer, herunder vores kerne Humanities kurser undervist i England og Europa hver sommer.

Studentaktiviteter omfatter NCAA Division III atletik (2005 nationale mesterskab i kvinders langrend); 200 studerende organisationer (herunder 11 studerende multikulturelle grupper); en aktiv studentregering samfundsmuligheder og en række fremtrædende højttalere og kulturelle arrangementer hvert år. Collegeet tilbyder også et nationalt prisbelønnet elevlederskabsprogram og et nationalt prisbelønnet community / college-samarbejde dedikeret til genopbygning af områder ødelagt af orkanen Katrina.

Placeringer

Geneseo

State University of New York at Geneseo

Address
SUNY Geneseo
1 College Circle

Geneseo, New York, USA
Telefonnummer
+1 585-245-5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig