Saint Anselm College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I ånden af, hvad der er bedst i en liberal kunst uddannelse, har det akademiske kerne ved Saint Anselm College er designet til at tilbyde de studerende en bred erfaring, som vil forberede dem til livet; en uddannelse, der ikke kun giver professionel og karriere forberedelse, men også tilskynder til en livslang stræben efter sandhed, som vil støtte og berige deres liv. Denne uddannelse lettes gennem en kerne pensum består af et sæt fælles kurser og læringsresultater anses for afgørende for den uddannelse af elever i alle store selskaber.

Kollegiet har for nylig revideret og styrket sin faglige kerne ved at vedtage en ny kerne læseplan, der begyndte Efterår 2014. Den nye kerne er kendetegnet ved sin balance mellem fælles kurser, der fremmer en følelse af akademiske samfund og valgfrie kurser, der giver mulighed for enkelte studerende valg.

Kernen pensum omfatter tre vigtige elementer: - Humaniora - College Writing - Core Learning Outcomes

Uden for klasseværelset

En sand liberal kunst uddannelse ikke kan styres inden for rammerne af et kursuskatalog. Snarere er det fulde mål af forståelse, undersøgelse og service kræves af et fuldt uddannet elev ofte betalt uden for klasseværelset. Studerende på Saint Anselm College har mange muligheder for akademiske, kulturelle og sociale berigelse uden for klasseværelset.

Som hjemsted for flere internationalt anerkendte centre og institutter, Saint Anselm hilser troede ledere fra hele verden for at studere, tale, og forske på campus. Faktisk New Hampshire Institute of Politics er en kendt nationalt mødested for demokratisk diskurs, der har været vært for politiske kommentatorer og præsidentvalg debatter. Ud over kursusaktiviteter, videnskabelig og akademisk forskning vejer tungt i uddannelsen af ​​de studerende ved Saint Anselm. Studerende på Saint Anselm har mulighed for at deltage i forskningsmuligheder, der arbejder sammen med fakultet medlemmer, der arbejder i laboratoriet og samfundsvidenskab i akademiske indstillinger og faciliteter på campus, samt i marken steder over hele verden.

Og i tråd med Benediktiner hengivenhed til læring i tjeneste for menneskeheden, Saint Anselm College opfordrer alle sine studerende til at deltage i tjeneste at lære at anvende klasseværelset begreber i udfordrende community sammenhænge. Service-learning-projekter koordineres af Meelia Center for Fællesskabets engagement og videnskabelige medarbejdere ofte integrere service-learning muligheder i deres kurser.

Åndelige liv, herunder Mass service, frivillige muligheder, og alternative spring break ministerier koordineres af Saint Anselm s Campus ministeriet.

Placeringer

Manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig