Læs den officielle beskrivelse

Om Saint Francis University

Saint Francis University er et af de ældste katolske universiteter i landet og det ældste fejrer Franciscan værdier. Vores naturskønne campus ligger på en bjergtop i Loretto, Pennsylvania, nær Pittsburgh. Tro, generøsitet, respekt, opdagelse og glæde er i vores DNA, og vi søger at tiltrække studerende (som dig) med en lidenskab til at forme verden.

Bliv den, der ...

Hvad der følger ... er unikt for dig. Denne sætning vil blive skrevet (og omskrevet) på din livs rejse. Hver af os her på SFU ønsker at blive den, der hjælper dig med at skrive den mest effektive historie, du kan.

SFU-mottoet, bliv at nogen , taler til vores drev til at uddanne medfølende, omsorgsfulde og succesrige fagfolk; og dit drev til at blive en.

Fuel your Mind

Succes betyder at opdage dine talenter og dele dem med andre. Fokuseret karriereforberedelse blandet med en rig liberal kunsttradition (hvor du udforsker mange lidenskaber) kan hjælpe dig med at finde din vej.

Inspirer din ånd

Alle er velkomne til at gå med Francis. St. Francis af Assisi efterlod os gennem sin katolske-franciskanske mission en overflod af ledetråde for at leve et meningsfuldt liv, der taler til alle trosretninger.

Ud over forelæsningen

Globale oplevelser, praktikpladser og mere hjælper dig med at blive den person, du er beregnet til at være. Plus, disse oplevelser går alle sammen på dit officielle lederskab, inddragelse og servicetranskript.

Små skoler - passionerede fans

Vi er hjemsted for et af de mindste NCAA Division-I-programmer i nationen og anerkendt for akademisk ekspertise og sportsfærdighed!

Flash-fakta, placeringer og mere

Saint Francis University i Loretto, PA, er det ældste katolske-franciskanske college i USA. Vores mission er at hjælpe studerende med at vokse til medfølende, succesrige fagfolk gennem en kultur for tro, generøsitet, respekt, opdagelse og glæde. Universitetet tilbyder mere end 50 programmer (bachelor-, kandidat- og voksenuddannelse) gennem tre skoler: Business; Sundhedsvidenskab

Vores Franciscan Identity

Et sind for fremragende, en ånd for fred og retfærdighed, et hjerte til service

Frøene til det, der er blevet Saint Francis University og vores franciskanske identitet, blev plantet af seks franciskanske friars fra Irland, der grundlagde et drengeakademi i bjergbyen Loretto, Pennsylvania. Disse vejledende principper for fransiskanerne er de værdier, vi omfavner på Saint Francis University i dag.

 • Katolsk co-uddannelse privat liberalt kunstuniversitet; en af de første katolske co-ed colleges i nationen
 • Sponsoreret af franciskanerne i den tredje orden-regulær under præsidentens ledelse af Fr. Malachi Van Tassell, ph.d., TOR
Af tallene
 • Tilmelding: 2.289 (1.726 bacheloruddannelse, 563 kandidater)
 • Køn: Kvinde 63,0%, mand 37,0% (bachelor)
 • Førsteårs opbevaringsgrad: 85%
 • Gennemsnitlig gradueringsgrad: 70,3%
 • Gennemsnitlig klassestørrelse: 17.6
 • Fuldtid på fakultetet: 131

Baseret på tilmelding efteråret 2017.

Akkreditering
 • Akkreditering Rådet for erhvervsterapiuddannelse
 • Akkrediteringsgennemgangskommission for uddannelse for lægeassistenten, Inc.
 • American Chemical Society, certificeret kemi-grad
 • Kommissionen for akkreditering af allierede sundhedsuddannelsesprogrammer
 • Kommission for akkreditering inden for fysioterapiuddannelse
 • Kommission for Kollegieruddannelse
 • Rådet for Socialt Arbejde Uddannelse
 • Teknisk akkrediteringskommission for ABET, Miljøteknik
 • International Assembly for Collegiate Business Education
 • Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education for godkendte programmer i læreruddannelse
Regulerende struktur

Universitetet er sponsoreret af Franciscans of the Third Order Regular og styres af et bestyrelsesråd bestående af både lagfolk og Franciscans. Universitetets præsident modtager input fra fakultet, administratorer og studerende, der deltager i at fremme universitetets mission.

atletik

SFU er medlem af National Collegiate Athletic Association, og universitetets 23 mænds- og kvindesporthold konkurrerer på Division I-niveau. Universitetet er også medlem af den nordøstlige konference. Universitetets kaldenavn er Red Flash.

Faciliteter

På den akademiske front inkluderer vores faciliteter akademiske bygninger, der er centreret omkring både forelæsning og projekt- / labbaseret læring og et bibliotek og læringsfæller og forskellige studerendes supportkontorer. Campuslivsfaciliteter inkluderer opholdshaller på campus og en overgangsbolig uden for campus, en studentforening, atletikfaciliteter, flere spisepladser og studerendes sundhedsydelser. Det 600 mål store campus er også hjemsted for det sydlige Alleghenies kunstmuseum, Saint Francis-søen og Immergrün Golf Course. Den nærliggende have Assisi-haver forbedrer indstillingen yderligere. den nærliggende haver Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Mission og værdier

I en tid med kompleksitet har enkelheden i budskabet fra St. Francis af Assisi mere appel end nogensinde før: Ydmyghed. Generøsitet. Ærbødighed. Service. Respekt. Bøn. Glæde. Kærlighed. Disse vejledende principper for fransiskanerne er de værdier, vi omfavner på Saint Francis University .

Mission statement

Et sind for fremragende karakter

Saint Francis University tilbyder videregående uddannelser i et miljø styret af katolske værdier og lære og inspireret af eksemplet med vores protektor, Saint Francis af Assisi. Den ældste Franciscan institution for videregående uddannelse i USA, Saint Francis University er et inkluderende læringsfællesskab, der byder alle mennesker velkommen.

En ånd for fred og retfærdighed

Universitetsprogrammer og aktiviteter fremmer sådanne Franciscan-værdier som en ydmyg og generøs holdning til læring, respekt for mangfoldighed og individuelle unikke karakter, forståelse af etiske spørgsmål og ærbødighed for alt liv. Med en ånd af enkelhed og glæde giver vi muligheder for universitetssamfundet til at tænke kritisk og analytisk, kommunikere effektivt og integrere teori og praksis.

Et hjerte til service

Saint Francis University tilbyder bacheloruddannelser i den liberale kunsttradition, kandidatuddannelser og erhvervsprogrammer, der lægger vægt på personlig og professionel etik og muligheder for efteruddannelse til personlig og karriereudvikling. Vi forsøger at inspirere alle medlemmer af universitetssamfundet til kærlighed til livslang læring og en forpligtelse til at dele deres gaver og færdigheder generøst med andre i en verden, der hurtigt forandrer sig.

Mål for Franciscan Higher Education
 • En ydmyg og generøs holdning til læring
 • Ærlighed for alt liv og for menneskehedens godhed
 • Respekt for individuelle unikhed
 • En global vision
 • Service til de fattige og de nødlidende
 • Et samfund af tro og bøn,
 • En ånd af enkelhed og glæde
 • Franciskansk nærvær.

I en tid med kompleksitet har enkelheden i budskabet fra St. Francis af Assisi mere appel end nogensinde før. Disse ledende principper for fransiskanerne er ikke kun idealer, der skal beundres, men værdier, der skal leves.

Vision

Saint Francis University er det katolske universitet, der vælges for studerende med høj kapacitet, der søger en autentisk, akademisk streng, interaktiv læringsoplevelse, hvor de kan vokse intellektuelt, åndeligt, moralsk og socialt. Studerende opsøger Saint Francis for dens evne til at kombinere værdier og vision for en liberal kunstuddannelse med læringsmål, der er relevante for samfundets økonomiske behov.

Saint Francis University er anerkendt som en vigtig strategisk partner - regionalt, nationalt og internationalt - at etablere stærke relationer ved at søge samarbejdspartnere til at pleje og udvide universitetets mission, vision og strategiske mål, samtidig med at de bidrager til en global vision om samfundsmæssig god fremkaldt af udøvelse af effektive tjenere-ledelsesprincipper.

Saint Francis University faciliteter er designet til at forbedre og hæve til det højeste kapacitetsniveau sine nationalt anerkendte lederprogrammer inden for erhverv, sundhedsvæsen, videnskab og humaniora.

Saint Francis University engagerer sig i løbende forbedringer i organisatorisk effektivitet og effektivitet på alle niveauer - drevet af interne og eksterne vurderinger - for at fremme enestående forvaltning af dets menneskelige og økonomiske ressourcer.120739_120706_IMG_7078.jpg

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Saint Francis University

Vores Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -program er et strengt ingeniørprogram forbedret med et grundlag for miljøforvaltningsarbejde. Som katolske franciskane ... [+]

Petroleum Og Naturgas Ingeniørarbejde

Saint Francis University tilbyder en fire-årig bachelor i naturvidenskab (BSc) i olie- og naturgasingeniør (PNGE).

Vores PNGE-program inkorporerer en franciskansk tilgang med erfaring fra den virkelige verden som en integreret del af læring kombineret med en vigtig liberal artsuddannelse. Klasser i lille størrelse og stærke relationer med fakultetet er signaturfordele ved de læringsmiljøer, der er etableret for bachelorstuderende på SFU. Vores studerende udvikler en bred vifte af færdigheder, der kræves for at få succes inden for det hurtigt voksende felt inden for ingeniørarbejde gennem klasselæring, feltudflugter, laboratoriedrift, aktiviteter inden for akademisk og industrielt forskningsprojekt, ledelse i professionelle studerendes kapitler med mere. Vores kandidater er kvalificerede til enten at arbejde i olie- og gasoperationsselskaber, olie- og gasserviceselskaber, regeringer (f.eks. Energiministeriet) og akademiske / forskningsinstitutter eller gå på forskerskole eller åbne deres egen virksomhed i tilknytning til olien og gasindustrien.... [-]

USA Loretto
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Francis University

Biologi, BS-grad giver træning til studerende på tværs af alle hovedområder inden for de biologiske videnskaber, herunder molekylær og cellulær biologi, organismal biolog ... [+]

Biologi

Biologi er studiet af livet i al dets mangfoldighed og kompleksitet. Biologer nærmer sig studiet af liv i niveauer, der spænder fra molekylærbiologi og fysiologi til økologi og evolution. Studerende til biologi skal hver især finde den unikke niche inden for dette forskellige felt, der bedst passer hende eller hans lidenskaber.

Hvorfor biologi på SFU?Studerende først. Biologiprogrammet på SFU er designet med det unikke, hver studerende tænker på. Vores afdeling tilbyder tilpassede uddannelser og personlig akademisk rådgivning fra biologi fakultet.Små klassestørrelser, et stramt samfund af studerende og muligheder for studerende til at deltage i ny forskning med fakultets mentorer.Høj succesrate. Mange af vores kandidater fortsætter med kandidatskoler og professionelle skoler, mens andre bruger deres bachelorgrad til at forfølge karrierer inden for forskning, uddannelse, forvaltning af dyreliv, medicinske laboratorier samt akvarier og zoologiske haver.Biologisk afdeling Læringsmål... [-]
USA Loretto
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Francis University

Computer Science er et spændende, voksende og udfordrende felt, der påvirker næsten alle aspekter af vores liv. Vores computervidenskabsprogram fremhæver et kollegialt fo ... [+]

Computer videnskab

Computer Science er et spændende, voksende og udfordrende felt, der påvirker næsten alle aspekter af vores liv. Vores computervidenskabsprogram fremhæver et kollegialt forhold mellem fakultet og studerende, hvor fakultetet vejleder studerende i at udvikle færdigheder og koncepter, der er grundlæggende for disciplinen i dag og i fremtiden.

Hvorfor SFU?Evner i den virkelige verden. Computer Science-programmet hjælper vores studerende med at udvikle færdigheder inden for programmering, netværk, sikkerhed, design og systemadministration.Avancerede faciliteter. Da computervidenskab er et stadigt fremskridt felt, har vi dedikeret en stor del af det nye Science Center til et avanceret programmeringsklasse samt et avanceret forskningslaboratorium, som begge er udstyret med komplicerede arbejdsstationer, skærme på skærmen og opdateret hardware og software.Praktisk ansøgning. Vi udvikler løbende nye projekter, der giver studerende den praktiske anvendelse af deres lærte computerfærdigheder.... [-]
USA Loretto
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Francis University

Forretningsanalytikere er nødvendige i næsten enhver branche. Business Analytics-hovedstuen på Shields School of Business lærer studerende, hvordan man bruger metoder, væ ... [+]

Business Analytics

Forretningsanalytikere er nødvendige i næsten enhver branche. Business Analytics-hovedstuen på Shields School of Business lærer studerende, hvordan man bruger metoder, værktøjer og software til at omdanne data til information. Læreplanen fokuserer på at opbygge færdigheder og ekspertise inden for programmering, statistik, datastyring og datatransformation og visualisering.

Top 4 grunde til at forfølge en grad i Business Analytics på SFU:"Næsten alle job berører data på en eller anden måde" ifølge Tableaus "The State of Data Education". Med den udbredte anvendelse af teknologiske innovationer genererer vores samfund en stadigt stigende mængde data. Organisationer af alle typer søger i stigende grad måder at udnytte denne nye skattekiste af information på.Business Analytics parret med andre grader øger salgbarheden. Shields giver dig mulighed for at opnå to grader på kun fire år. Da analyse af data er en meget ønsket færdighed inden for alle forretningsdiscipliner, øger graden værdi og giver dig en fordel i ethvert jobmarked, hvis du tilføjer en dobbelt major i Business Analytics til enhver anden forretningsmajor.Analytics leverer værktøjer, der kan omdanne data til nyttige oplysninger. Data bruges ofte til at skabe ny forståelse, drive beslutninger og planlægge strategisk retning. Virksomhedsledere beder om datadrevet gennemgang af afdelinger, programmer, produkter og mennesker.Næsten hver branche er afhængig af analyser for at vokse og lykkes. Producerende fagfolk bruger dataanalyse til at identificere ineffektivitet i ruter, metoder og processer. Underholdning og detailhandelsservice bruger analyser til at give realtidsanpassede anbefalinger. Retshåndhævelse analyserer tendenser inden for kriminalitet for at indsætte aktiver mere effektivt.... [-]
USA Loretto
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Saint Francis University

Marketingprogrammet forbereder de studerende til en karriere inden for salg, marketingundersøgelser, reklame, detailhandel og marketingstyring. Programmet lægger vægt på ... [+]

Marketing

Marketingprogrammet på Shields School of Business lægger vægt på en stærk forretningskerne kombineret med reklame, forbrugeradfærd, markedsføringsundersøgelse, international marketing og marketingstyring.

Marketing er en konkurrence om folks opmærksomhed. - Seth Godin

Marketing er processen med at kommunikere og interagere med forbrugerne for at give værdien af et produkt eller en tjeneste med det formål at sælge produktet eller tjenesten. Virksomheder bruger markedsføring som en kritisk forretningsfunktion til at tiltrække det rigtige marked og kunder.

Tilgængelige koncentrationer

Følgende koncentrationer er tilgængelige for Marketing, BS-graden:... [-]

USA Loretto
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Saint Francis University "Become that Someone"

Donut Heaven

Hoop House & Sustainable Food

From SFU to NYC

6 Things to Consider When Choosing a College

Graduation 2019

Canine Behavior

French Toast by Chef Armando

Welcome Weekend 2018

Welcome Class of 2022

Springfest Celebration of Spring

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, USA