Saint Francis University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Saint Francis University

Saint Francis University er et af de ældste katolske universiteter i landet og det ældste fejrer Franciscan værdier. Vores naturskønne campus ligger på en bjergtop i Loretto, Pennsylvania, nær Pittsburgh. Tro, generøsitet, respekt, opdagelse og glæde er i vores DNA, og vi søger at tiltrække studerende (som dig) med en lidenskab til at forme verden.

Bliv den, der ...

Hvad der følger ... er unikt for dig. Denne sætning vil blive skrevet (og omskrevet) på din livs rejse. Hver af os her på SFU ønsker at blive den, der hjælper dig med at skrive den mest effektive historie, du kan.

SFU-mottoet, bliv at nogen , taler til vores drev til at uddanne medfølende, omsorgsfulde og succesrige fagfolk; og dit drev til at blive en.

Fuel your Mind

Succes betyder at opdage dine talenter og dele dem med andre. Fokuseret karriereforberedelse blandet med en rig liberal kunsttradition (hvor du udforsker mange lidenskaber) kan hjælpe dig med at finde din vej.

Inspirer din ånd

Alle er velkomne til at gå med Francis. St. Francis af Assisi efterlod os gennem sin katolske-franciskanske mission en overflod af ledetråde for at leve et meningsfuldt liv, der taler til alle trosretninger.

Ud over forelæsningen

Globale oplevelser, praktikpladser og mere hjælper dig med at blive den person, du er beregnet til at være. Plus, disse oplevelser går alle sammen på dit officielle lederskab, inddragelse og servicetranskript.

Små skoler - passionerede fans

Vi er hjemsted for et af de mindste NCAA Division-I-programmer i nationen og anerkendt for akademisk ekspertise og sportsfærdighed!

Flash-fakta, placeringer og mere

Saint Francis University i Loretto, PA, er det ældste katolske-franciskanske college i USA. Vores mission er at hjælpe studerende med at vokse til medfølende, succesrige fagfolk gennem en kultur for tro, generøsitet, respekt, opdagelse og glæde. Universitetet tilbyder mere end 50 programmer (bachelor-, kandidat- og voksenuddannelse) gennem tre skoler: Business; Sundhedsvidenskab

Vores Franciscan Identity

Et sind for fremragende, en ånd for fred og retfærdighed, et hjerte til service

Frøene til det, der er blevet Saint Francis University og vores franciskanske identitet, blev plantet af seks franciskanske friars fra Irland, der grundlagde et drengeakademi i bjergbyen Loretto, Pennsylvania. Disse vejledende principper for fransiskanerne er de værdier, vi omfavner på Saint Francis University i dag.

 • Katolsk co-uddannelse privat liberalt kunstuniversitet; en af de første katolske co-ed colleges i nationen
 • Sponsoreret af franciskanerne i den tredje orden-regulær under præsidentens ledelse af Fr. Malachi Van Tassell, ph.d., TOR
Af tallene
 • Tilmelding: 2.289 (1.726 bacheloruddannelse, 563 kandidater)
 • Køn: Kvinde 63,0%, mand 37,0% (bachelor)
 • Førsteårs opbevaringsgrad: 85%
 • Gennemsnitlig gradueringsgrad: 70,3%
 • Gennemsnitlig klassestørrelse: 17.6
 • Fuldtid på fakultetet: 131

Baseret på tilmelding efteråret 2017.

Akkreditering
 • Akkreditering Rådet for erhvervsterapiuddannelse
 • Akkrediteringsgennemgangskommission for uddannelse for lægeassistenten, Inc.
 • American Chemical Society, certificeret kemi-grad
 • Kommissionen for akkreditering af allierede sundhedsuddannelsesprogrammer
 • Kommission for akkreditering inden for fysioterapiuddannelse
 • Kommission for Kollegieruddannelse
 • Rådet for Socialt Arbejde Uddannelse
 • Teknisk akkrediteringskommission for ABET, Miljøteknik
 • International Assembly for Collegiate Business Education
 • Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education for godkendte programmer i læreruddannelse
Regulerende struktur

Universitetet er sponsoreret af Franciscans of the Third Order Regular og styres af et bestyrelsesråd bestående af både lagfolk og Franciscans. Universitetets præsident modtager input fra fakultet, administratorer og studerende, der deltager i at fremme universitetets mission.

atletik

SFU er medlem af National Collegiate Athletic Association, og universitetets 23 mænds- og kvindesporthold konkurrerer på Division I-niveau. Universitetet er også medlem af den nordøstlige konference. Universitetets kaldenavn er Red Flash.

Faciliteter

På den akademiske front inkluderer vores faciliteter akademiske bygninger, der er centreret omkring både forelæsning og projekt- / labbaseret læring og et bibliotek og læringsfæller og forskellige studerendes supportkontorer. Campuslivsfaciliteter inkluderer opholdshaller på campus og en overgangsbolig uden for campus, en studentforening, atletikfaciliteter, flere spisepladser og studerendes sundhedsydelser. Det 600 mål store campus er også hjemsted for det sydlige Alleghenies kunstmuseum, Saint Francis-søen og Immergrün Golf Course. Den nærliggende have Assisi-haver forbedrer indstillingen yderligere. den nærliggende haver Assisi.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Mission og værdier

I en tid med kompleksitet har enkelheden i budskabet fra St. Francis af Assisi mere appel end nogensinde før: Ydmyghed. Generøsitet. Ærbødighed. Service. Respekt. Bøn. Glæde. Kærlighed. Disse vejledende principper for fransiskanerne er de værdier, vi omfavner på Saint Francis University .

Mission statement

Et sind for fremragende karakter

Saint Francis University tilbyder videregående uddannelser i et miljø styret af katolske værdier og lære og inspireret af eksemplet med vores protektor, Saint Francis af Assisi. Den ældste Franciscan institution for videregående uddannelse i USA, Saint Francis University er et inkluderende læringsfællesskab, der byder alle mennesker velkommen.

En ånd for fred og retfærdighed

Universitetsprogrammer og aktiviteter fremmer sådanne Franciscan-værdier som en ydmyg og generøs holdning til læring, respekt for mangfoldighed og individuelle unikke karakter, forståelse af etiske spørgsmål og ærbødighed for alt liv. Med en ånd af enkelhed og glæde giver vi muligheder for universitetssamfundet til at tænke kritisk og analytisk, kommunikere effektivt og integrere teori og praksis.

Et hjerte til service

Saint Francis University tilbyder bacheloruddannelser i den liberale kunsttradition, kandidatuddannelser og erhvervsprogrammer, der lægger vægt på personlig og professionel etik og muligheder for efteruddannelse til personlig og karriereudvikling. Vi forsøger at inspirere alle medlemmer af universitetssamfundet til kærlighed til livslang læring og en forpligtelse til at dele deres gaver og færdigheder generøst med andre i en verden, der hurtigt forandrer sig.

Mål for Franciscan Higher Education
 • En ydmyg og generøs holdning til læring
 • Ærlighed for alt liv og for menneskehedens godhed
 • Respekt for individuelle unikhed
 • En global vision
 • Service til de fattige og de nødlidende
 • Et samfund af tro og bøn,
 • En ånd af enkelhed og glæde
 • Franciskansk nærvær.

I en tid med kompleksitet har enkelheden i budskabet fra St. Francis af Assisi mere appel end nogensinde før. Disse ledende principper for fransiskanerne er ikke kun idealer, der skal beundres, men værdier, der skal leves.

Vision

Saint Francis University er det katolske universitet, der vælges for studerende med høj kapacitet, der søger en autentisk, akademisk streng, interaktiv læringsoplevelse, hvor de kan vokse intellektuelt, åndeligt, moralsk og socialt. Studerende opsøger Saint Francis for dens evne til at kombinere værdier og vision for en liberal kunstuddannelse med læringsmål, der er relevante for samfundets økonomiske behov.

Saint Francis University er anerkendt som en vigtig strategisk partner - regionalt, nationalt og internationalt - at etablere stærke relationer ved at søge samarbejdspartnere til at pleje og udvide universitetets mission, vision og strategiske mål, samtidig med at de bidrager til en global vision om samfundsmæssig god fremkaldt af udøvelse af effektive tjenere-ledelsesprincipper.

Saint Francis University faciliteter er designet til at forbedre og hæve til det højeste kapacitetsniveau sine nationalt anerkendte lederprogrammer inden for erhverv, sundhedsvæsen, videnskab og humaniora.

Saint Francis University engagerer sig i løbende forbedringer i organisatorisk effektivitet og effektivitet på alle niveauer - drevet af interne og eksterne vurderinger - for at fremme enestående forvaltning af dets menneskelige og økonomiske ressourcer.120739_120706_IMG_7078.jpg

Placeringer

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig