San Diego State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

San Diego State University (SDSU), et virkelig globalt læringssamfund, er et ideelt sted at begynde din internationale uddannelse. En del af 23-campus California State University (CSU) -systemet, SDSU er det tredjestørste universitet i staten med en tilmelding på mere end 35.000 studerende. Vi tilbyder 97 bachelor-, 84 kandidat- og 21 doktorgradsprogrammer.

Med prisvindende professorer, førsteklasses forskningsfaciliteter og en solrig beliggenhed ved porten til Latinamerika og Stillehavsområdet giver SDSU de studerende værktøjerne til at udvide deres viden og deres potentiale.

Akademisk styrke og rangordning

Vi er rangeret blandt de 70 bedste offentlige universiteter i landet af US News & World Report .

  • Amerikas bedste kollegier: Nr. 30 ( Forbes , 2019)
  • Graduation Rate Performance: No. 8 ( US News & World Report )
  • Etnisk mangfoldighed: Top 35 ( US News & World Report )
  • International Business: No. 11 ( US News & World Report )
  • Iværksætteri: Nr. 37 ( US News & World Report )
  • Civilingeniør, elektroteknik og maskinteknik: Top 25 Engineering Bachelor's Degrees Awards (ASEE, 2018)
  • Fulbright-lærde: Mere end 90 studerende har modtaget Fulbright-priser, hvilket gør SDSU til en topproducent i Fulbright-vindere.

139702_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Vores Campus

Rangeret nr. 8 på Cosmopolitans liste over smukkeste universitetscampusser, er SDSU's campus en livlig blanding af historiske og moderne bygninger spredt over 280 hektar frodigt anlagte grunde. Selvom campus er stor, kan du gå på tværs af campus på bare 20 minutter. SDSU ligger nordøst for San Diego centrum, bekvemt placeret sammen med San Diego Trolley (for nem adgang til alle de hot spots omkring San Diego).

Vores beliggenhed

San Diego er den næststørste by i Californien, et blomstrende kulturelt, videnskabeligt og uddannelsesmæssigt center. Vores nærhed til Stillehavsområdet og Mexico og vores forskelligartede regionale befolkning giver muligheder for værdifulde arbejds- og læringsoplevelser.

Vores region er kendt for sit næsten perfekte klima, milevis af sandstrande og sjove aktiviteter ved havnefronten, og er hjemsted for en bred vifte af industrier, lige fra teknik og bioteknologi til landbrug og turisme. Trængsel og travlhed i Gaslamp Quarter og kvarterer i centrum suppleres af de charmerende og eklektiske strandbyer Pacific Beach, Ocean Beach og La Jolla.

Forskningsmuligheder

Hvis du er drevet af spændingen ved opdagelsen, skal du forberede dig på at forske sammen med historikere hos SDSU. Vores studerende, fakultet og alumner har været en del af forskergrupper, der har behandlet vigtige emner som RNA-modifikation, biomatematik og stormafstrømning efter løbebrand. Deres forskning kaster nyt lys over lungesygdomme, ungdomsangst, kræft, diabetes, Dengue-virus og mange andre lidelser.

Vores kandidater

Når du er færdiguddannet, bliver du medlem af et alumni-samfund med mere end 300.000 aztekere, der er livslang. SDSU bestræber sig på at hjælpe alle studerende med at finde deres drømmekarriere gennem et væld af praktikophold, karriereydelser og mentorprogrammer. SDSU forbinder dig med virksomheder i San Diego-området og over hele kloden. En SDSU-uddannelse har et stort afkast på din investering. I gennemsnit tjener vores alumner $ 102.800 USD i mellemkarriere i henhold til PayScale.

Placeringer

San Diego

Address
5250 Campanile Drive
San Diego, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig