Siena College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siena College er en privat, katolsk liberale kunst kollegium beliggende i Loudonville, NY.

Siena College er en privat, katolsk, liberal kunst kollegium beliggende i Loudonville, New York-10 minutter fra statens hovedstad Albany i hjertet af New Yorks Region Hovedstaden.

Med 32 majors, 80-plus mindreårige og certifikater, og prestigefyldte joint uddannelser i liberale kunst, videnskab og erhvervsliv, hellige har over 1.200 unikke måder at nå deres personlige og professionelle mål. Men det er kun begyndelsen.

Vores 3.000 Saints kommer fra hele verden og efterlade ikke blot med en dybere forståelse af det, men de nødvendige redskaber til at tage en aktiv og meningsfuld del i det. De hurtigt indse en Siena uddannelse er ikke noget, man får, det er noget man gør.

Hundredvis af studerende livets muligheder lige fra Røde Kors til rugby sammen med Sienas 22-sport Division I atletisk program til at give de studerende mulighed for at komme i spillet, uanset deres interesser kan være. Omfattende undersøgelse i udlandet programmer og medrivende tjeneste-learning giver mulighed for opdagelse og refleksion.

Saints arbejder tæt sammen med deres professorer (12: 1 elev-fakultet ratio), at drage fordel af one-of-a-kind ressourcer og forskningsmuligheder one-on-one på alle områder. En Siena uddannelse styrkes gennem et robust praktik program, der omfatter top nystartede virksomheder, almennyttige organisationer og offentlige organisationer, der driver denne regions vækst.

High-impact læringscentre, omsorgsfuld og engageret fakulteter, som trækker det bedste frem i deres studerende, og en Franciscan tradition for service og samfund definere, hvem vi er, og give de studerende en levetid fordel.

Saints lykkes. Ninety-fem procent af nyuddannede er ansat eller fortsætte deres uddannelse, mange arbejds- og studere på top organisationer og kandidatuddannelser. En tredjedel af vores kandidater siger en Siena-forbindelse førte til deres første job.

Placeringer

Loudonville

Siena College

Address
515 Loudon Road
12211 Loudonville, New York, USA
Telefonnummer
+1 518-783-2300

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited