Siena Heights University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siena Heights University (SHU) er en Romersk-katolsk postkursus institution Med sin hoved campus beliggende i Adrian, Michigan. Institutionen blev grundlagt i 1919 som St. Joseph's College ved Adrian Dominican Sisters. I 1939, Det blev omdøbt som Siena Heights College Efter Saint Catherine of Siena. I 1969 blev det coeducational. I 1998, Det blev omdøbt som Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

Søstrene er minister i 29 stater, District of Columbia og Commonwealth of Puerto Rico, og i syv lande uden for USA: Canada, Den Dominikanske Republik, Kenya, Mexico, Norge, Filippinerne og Taiwan. Svarende til "tegn på tiden" stræber de efter at imødekomme verdens behov, for at tjene hvor de bliver kaldt til at gå.

Campusser

Hovedcampusen har 55 hektar med 17 bygninger i Adrian, Michigan. Hovedcampus har sondringen mellem at være den første alle trådløse kollegium eller universitet i staten Michigan. Der er satellit campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson og online.

Tilhørsforhold

Siena Heights er tilknyttet og sponsoreret af de Dominikanske Søstre Adrian, Michigan, akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Kollegiet sæl bruger den dominikanske skild af den internationale ordre af prædikanter, der består af fire hvide og fire sorte gyroner eller trekanter. Disse symboliserer enhed af en krop af mennesker, der arbejder sammen for det fælles gode. Den "cross fleury" (eller kryds med en fleur de lis i hver ende) overlejret på gyronerne, betyder sejr, pligt og selvopofrelse. Sabel (eller sort af skjoldet) symboliserer visdom, stilhed, styrke og bøder. Den lyse farve betyder fred, renhed, velgørenhed og oprigtighed. Mottoet omkring skjoldet "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyder "at rose Gud, velsigne sit folk og prædike sit evangelium." Skjoldet kan også være omgivet af den seks eller ottekantede stjerne, der er det kendetegnende symbol for St. Dominic.

Akademikere

Universitetet har mere end 40 akademiske uddannelser mellem College of Arts and Sciences, College for Professional Studies og Graduate College. Undergraduate College er yderligere opdelt i syv akademiske divisioner: Business & Management; Computing, matematik og videnskab; humaniora Ammende; Social & Behavioral Science; Visual / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights giver også klasser for gymnasieelever gennem dobbelt indskrivning. Dette giver juniorer og seniorer, der opfylder visse kriterier for at få college-kredit og erfaring, mens de stadig er i gymnasiet, få eleverne et skridt tættere på at gå på college og lære om college liv og klassearbejde. Student-til-fakultetet er 12: 1.

Placeringer

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig