Læs den officielle beskrivelse

Siena Heights University (SHU) er en Romersk-katolsk postkursus institution Med sin hoved campus beliggende i Adrian, Michigan. Institutionen blev grundlagt i 1919 som St. Joseph's College ved Adrian Dominican Sisters. I 1939, Det blev omdøbt som Siena Heights College Efter Saint Catherine of Siena. I 1969 blev det coeducational. I 1998, Det blev omdøbt som Siena Heights University.

Adrian Dominican Sisters

Søstrene er minister i 29 stater, District of Columbia og Commonwealth of Puerto Rico, og i syv lande uden for USA: Canada, Den Dominikanske Republik, Kenya, Mexico, Norge, Filippinerne og Taiwan. Svarende til "tegn på tiden" stræber de efter at imødekomme verdens behov, for at tjene hvor de bliver kaldt til at gå.

Campusser

Hovedcampusen har 55 hektar med 17 bygninger i Adrian, Michigan. Hovedcampus har sondringen mellem at være den første alle trådløse kollegium eller universitet i staten Michigan. Der er satellit campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson og online.

Tilhørsforhold

Siena Heights er tilknyttet og sponsoreret af de Dominikanske Søstre Adrian, Michigan, akkrediteret af North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Kollegiet sæl bruger den dominikanske skild af den internationale ordre af prædikanter, der består af fire hvide og fire sorte gyroner eller trekanter. Disse symboliserer enhed af en krop af mennesker, der arbejder sammen for det fælles gode. Den "cross fleury" (eller kryds med en fleur de lis i hver ende) overlejret på gyronerne, betyder sejr, pligt og selvopofrelse. Sabel (eller sort af skjoldet) symboliserer visdom, stilhed, styrke og bøder. Den lyse farve betyder fred, renhed, velgørenhed og oprigtighed. Mottoet omkring skjoldet "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyder "at rose Gud, velsigne sit folk og prædike sit evangelium." Skjoldet kan også være omgivet af den seks eller ottekantede stjerne, der er det kendetegnende symbol for St. Dominic.

Akademikere

Universitetet har mere end 40 akademiske uddannelser mellem College of Arts and Sciences, College for Professional Studies og Graduate College. Undergraduate College er yderligere opdelt i syv akademiske divisioner: Business & Management; Computing, matematik og videnskab; humaniora Ammende; Social & Behavioral Science; Visual / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights giver også klasser for gymnasieelever gennem dobbelt indskrivning. Dette giver juniorer og seniorer, der opfylder visse kriterier for at få college-kredit og erfaring, mens de stadig er i gymnasiet, få eleverne et skridt tættere på at gå på college og lære om college liv og klassearbejde. Student-til-fakultetet er 12: 1.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Siena Heights University

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åbne mange typer beskæftigelsesmuligheder for dig. Med Siena Heights Universitets vægt på kom ... [+]

En Bachelor of Business Administration grad fra Siena Heights University vil åbne mange typer beskæftigelsesmuligheder for dig. Med Siena Heights Universitets vægt på kommunikation og etik kan du selvfølgelig vælge at starte en ny karriere eller tage dit arbejde på forretningsområdet til næste niveau.

kommunikation

Evnen til at udtrykke ideer skriftligt, verbalt og visuelt

Kreativitet

Evnen til at udvikle originale ideer eller bruge fælles løsninger på unikke måder

Analytisk evne

Færdigheden til effektivt at adskille et komplekst problem i dets komponenter for at identificere løsninger

Integrativ tænkning

Evnen til at opdage sammenhænge mellem komponentdele og vurdere deres betydning for at skabe løsninger... [-]

USA Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Bachelor

Siena Heights University

Siena Heights Computer og Information Systems Program er fokuseret på at forberede folk til den virkelige verden i stedet for bare teoretiske begreber. Vi orienterer vore ... [+]

Siena Heights Computer og Information Systems Program er fokuseret på at forberede folk til den virkelige verden i stedet for bare teoretiske begreber. Vi orienterer vores klasser sådan, at materiale, som eleverne lærer, er attraktive for virksomhederne.

Programmet vil indeholde en masse reel verden ekspertise og erfaring. Praktikophold er vigtige og tilskyndes.

Softwareudvikling sidder ikke nødvendigvis ved en computer, der indtaster kode. En stor del af det sidder ned med brugerne for at sikre, at ansøgningen skal gøre, hvad personen ønsker. Sienas program vil arbejde for at udvikle det i sine elever.

Siena Heights 'dedikeret fakultet, som er praktiserende på området, vil forberede dig på fremtidige udfordringer. Alle CIS-klasser er små i størrelse, generelt mindre end 20 studerende, og mødes i et laboratoriumstil klasseværelse, hvor en-til-en diskussion med fakultetet er normen. Dine karrieremuligheder styrkes af vores erhvervserfaringer og seniorprojekter.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Siena Heights University

Et program. To grader. Fem år. Det er konceptet bag det nye ingeniørprogram på Siena Heights University. Gennem et partnerskab med University of North Dakota har Siena He ... [+]

Et program. To grader. Fem år. Det er konceptet bag det nye ingeniørprogram på Siena Heights University. Gennem et partnerskab med University of North Dakota har Siena Heights-studerende mulighed for at optjene både en Bachelor of Engineering Science-grad fra UND og en bachelorgrad på den studerendes valg fra SHU.

Mens de bor på Adrian campus på fuld tid, tager de ingeniørkurser fra UND, mens de gennemfører deres bachelorgrad i Siena. Studerende vil rejse til North Dakota to gange for at fuldføre lab arbejde.

UND vil tilbyde følgende tekniske grader: Kemisk, Elektrisk og Mekanisk. Ingeniøruddannelserne på Siena Heights tilbydes i samarbejde med University of North Dakota, flagskibsforskningsinstitutet for North Dakota. Studerende kan forfølge grader i kemiske, elektriske eller maskintekniske. Samarbejdet med UND gør det muligt for eleverne at afslutte sig med en ABET-akkrediteret bachelorgrad.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Siena Heights University

Programmets primære mål er at udvikle billedkunstneren. Studerende opfordres til at tage risici, spekulere, udforske, forskning, skabe og forfølge kunstværker af kvalitet ... [+]

Studio Angelico er Siena Heights Universitetets nationalt akkrediterede kunstafdeling, der tilbyder grader i grafisk design, kunsthistorie og kunst. Som led i disse grader kan du udforske kunstmedier som animation, keramik, tegning, grafisk design, metalmithing, maleri, fotografering, printmaking, skulptur, videoredigering og webdesign. Derudover er der mulighed for at kombinere din kunstgrads med forskellige andre majors, mindreårige og certificeringer inden for områder som erhvervslivet, psykologi, kemi, museumsstudier og læreruddannelse, som vil hjælpe dig med at forberede karriere på områder som reklame , Kunstterapi, kunstbevarelse, museumsarbejde og kunstuddannelse.

På Studio Angelico vil du nyde små klassestørrelser, personlig opmærksomhed, up-to-date faciliteter og et støttende og forskelligartet fællesskab af elever, der vil fremme din vækst som kunstner. Vores besøgende kunstnere program forbinder dig med eksperter fra hele verden; Klemm Galleri i Studio Angelico indeholder ikke kun vores besøgskunstneres arbejde, men er et professionelt mødested for vores BFA majors højtstående projekter. Uddannelsesrejser er også tilgængelige.... [-]

USA Adrian
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk