South Carolina State University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM

South Carolina State University har opretholdt en arv af ekspertise inden for uddannelse. Vi har været hjemsted for generationer af lærde og ledere i erhvervslivet, militærtjeneste, regeringen, atletik, uddannelse, medicin, videnskab, teknik teknologi og mere. Beliggende i Orangeburg, SC, blev SC stat grundlagt som et land tilskud college med en mission om at tilvejebringe uddannelse og service til borgerne i staten. I sin første århundrede, SC State var en leder i uddannelse og fortsætter med at vise vejen ind i det næste århundrede.

History of SC State University

Grundlagt i 1896 som statens eneste offentlige skole for sorte unge har South Carolina State UNIVERSITY spillet en central rolle i uddannelsen af ​​afrikansk-amerikanere i staten og nationen. Som et land-tilskud institution, det kæmpede for at give landbruget og mekanisk uddannelse til generationer af sorte unge. Gennem sin udvidelse program, det sendte gård og hjem demonstration midler i landdistrikterne amter til at give viden og information til fattige sorte landbofamilier.

Universitetet har uddannet snesevis af lærere for de offentlige skoler. Det gav undervisning i naturvidenskab, litteratur og historie. Støtten fra Rosenwald fonden og General Education Board hjalp institutionen overleve Depression. Efter Anden Verdenskrig, staten lovgiver oprettet en kandidatuddannelse, og en lov skole på South Carolina State University for at forhindre sorte studerende fra at indskrive på University of South Carolinas graduate og juridisk uddannelser. Lovgiver også dramatisk øget finansiering på college i et forsøg på at gøre "særskilt, men lige" en realitet i de videregående uddannelser i South Carolina. I løbet af 1950'erne og 1960'erne hundredvis af SC STATE studerende deltog i lokale borgerlige rettigheder demonstrationer og blev arresteret. I 1968 tre unge mænd blev dræbt og 27 såret på campus ved state highway patrolmen i Orangeburg Massacre.

Siden 1966 har SC STATE været åben for hvide studerende og fakultet, men det har stort set bevaret sin mission og karakter som en historisk sort institution. I 1971 blev landbrugets program afsluttes, og kollegiet gården blev omdannet til et samfund fritidshjem bestående af en golfbane samt fodbold og baseball felter. I dag er der næsten 5000 studerende med hovedfag i en bred vifte af programmer, der omfatter agroindustrien, regnskab, kunst, engelsk og drama samt mode merchandising, fysik, psykologi og statskundskab.

Mission

South Carolina State University (SC State) er en historisk sort offentlig 1.890 land-tilskud senior omfattende institution på ca. 4,500-6,000 studerende. SC State University ligger i Orangeburg, South Carolina, er forpligtet til at levere økonomisk overkommelige og tilgængelige kvalitet studentereksamen programmer på områder af erhvervslivet, anvendt professionelle videnskaber, matematik, naturvidenskab, teknik, engineering teknologi, uddannelse, kunst og humaniora. Der tilbydes en række programmer på master niveau i undervisning, menneskelige tjenester og agroindustrien, og uddannelses- specialiserede og ph.d.-programmer udbydes i pædagogisk administration.

SC State University forbereder dygtige, kompetente og socialt bevidste kandidater til at sætte dem i stand til at arbejde og bo produktivt i et dynamisk, globalt samfund. Gennem teknologi og traditionelle metoder til undervisning og læring, forskning og service, universitetet forbedrer livskvaliteten for borgere og bidrager til den økonomiske udvikling af staten og nationen.

(Denne mission statement blev godkendt af SC State University bestyrelsen den 30. marts 2010 og af South Carolina Kommissionen om videregående uddannelse 6. maj 2010.)

Placeringer

Orangeburg

South Carolina State University

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, South Carolina, USA
Telefonnummer
+1 800-260-5956

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig