Læs den officielle beskrivelse

St. Ambrose University

Et dynamisk campusliv

Vi tilbyder mere end 60 majors med fleksibilitet til at blande majors, mindreårige og valgfag til at matche dine interesser. Derudover er vores spirituelle samfund kendt for atleter, særlige begivenheder og fremragende boliger.

SAU-studerende er inspireret af vores katolske intellektuelle tradition og engagement i social retfærdighed. Faktisk frivillige de tusindvis af servicetimer hvert år - og mere end 150.000 timer i det forløbne år alene!

VED FØRSTE ØJEKAST

SAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US News

VORES LOCATON

Lige midt i hvor som helst du vil gå!

St. Ambrose University er beliggende i Davenport, Iowa, en del af Quad Cities - en bystat (Iowa og Illinois) hovedstadsområde beliggende på den eneste store strækning af Mississippi-floden, der løber fra øst til vest.

Hvorfor SAU

Find dit større formål i livet på St. Ambrose University

Nogle studerende foretrækker at gå tabt i mængden ved store universiteter. At være en person i et hav af ansigter, kan de træde ud i verden uden at vide, hvem de er eller hvad livet handler om.

Men du er anderledes. Du vil have en god uddannelse på en mindre skole, hvor dine professorer kender dig ved navn, hvor du rent faktisk kan udføre forskning i dit første år, og hvor din tro og dedikation til at tjene andre giver dig og dine venner et større formål i livet. Hvis du er denne slags studerende, vil vi gerne møde dig!

Den akademiske ressourcer af en statsskole, venlighed af et lille kollegium

Få det bedste fra begge verdener

St. Ambrose tilbyder dusinvis af majors og de samme førende akademikere fundet på større universiteter og gymnasier i Iowa. Faktisk går de akademiske muligheder ved Ambrose - praktikophold, forskning, praktisk uddannelse - ud over mange af vores stats- og private skolekonkurrenter.

Men hvad der skiller os fra er vores små klassestørrelser og nærliggende professorer, som lærer dig at kende og er dedikeret til din instruktion, giver dig muligheder, du måske ikke modtager på andre gymnasier i Quad Cities eller andre steder.

Ambrosian værdier er fundamentet for at opbygge succes

SAU er den rigtige pasform for dig

Vores ambrosiske værdier af akademisk ekspertise og engagement i liberal kunst, social retfærdighed og samfundstjeneste hjælper med at skabe grundlag for din succes som studerende, din karriere og gøre verden til et bedre sted.

Hvordan kan jeg supplere min uddannelse?

SAU College of Business har et omfattende praktikprogram til at give dig kvalitet på hands-on, markedsførbar oplevelse. Ledelsesstuderende har interneret sig hos mange regionale og nationale virksomheder, herunder Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy og Deere

Vores studerende får også deres læring til virkelige projekter, som giver dig mulighed for at lære af og bidrage til Quad Cities-samfundet.

HVAD ER Nogle Potentielle Karrierefarver?

Ledelse fagfolk kan komme ind i mange karriere felter, herunder markedsføring, finans, rejse, bank, underholdning og meget mere. Flere af vores alumner har sluttet sig til deres familiebranche.

Dine færdigheder er også højt værdsat af virksomheder, der fokuserer på detailhandel, gæstfrihed, bankvirksomhed, produktion, transport og underholdning.

Vores alumner taler ofte om kvaliteten og værdien af ​​en St. Ambrose-uddannelse.

En nylig undersøgelse af SAU College of Business-kandidater fandt, at 97% var ansat fuldtids- eller deltidsansatte, på grundskolen, fortsatte deres uddannelse eller ikke søgte beskæftigelse på det tidspunkt.

HVAD HAR ALUMNI AF DETTE PROGRAM GJORT?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL troede, at han ville lede ind i væbnede styrker, men fandt i stedet sin passion i ledelse og markedsføring. Selvom han opnåede mindreårige i disse områder, drev hans viden og interesser - såvel som mentoring af Wes 'yndlingsprofessorer - ham til en mastergrad i organisatorisk lederskab hos SAU. Som projektleder med UnityPoint Healths Enterprise Program Management Office, lykkes Wes på sit job med den velafrundede og multidisciplinære uddannelse, han tjente på Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 har en dobbeltkursus i ledelse og markedsføring og driver nu sit eget mediefirma, Grant Media i Davenport. At vide, hvordan man kan påvirke forandring og inspirere folk, var, hvad Elia tog væk fra St. Ambrose. "Leaders muligheder på campus gjorde min tid til St. Ambrose umagen værd. At være i disse lederroller som elev forberedte mig til at lede uden for klasseværelset og hjalp mig til at vokse som en person."

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

St. Ambrose University

Uanset om dit mål er at starte en lille virksomhed, styre en detailkæde eller føre hold inden for et multinationalt Fortune 500-firma, har St. Ambrose et program til at h ... [+]

Uanset om dit mål er at starte en lille virksomhed, styre en detailkæde eller føre hold inden for et multinationalt Fortune 500-firma, har St. Ambrose et program til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores kandidater arbejder på Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications, og mange andre.

VED FØRSTE ØJEKASTSAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US NewsAmbrose FordeleEkstraordinær erhvervsuddannelseReal-World PerspectiveMuligheder... [-]
USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

St. Ambrose University

Du tror, ​​at computerprogrammer forbedrer liv, organisationernes funktion og ressourceforvaltning. Og du vil have en hånd i teknologiske fremskridt. Uanset om du vil des ... [+]

Du tror, ​​at computerprogrammer forbedrer liv, organisationernes funktion og ressourceforvaltning. Og du vil have en hånd i teknologiske fremskridt. Uanset om du vil designe mobilapps eller enterprise software-løsninger, kan SAU forberede dig til en vellykket it-karriere.

Vores kandidater arbejder hos Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation og Southern Imperial Inc., og mange andre.

VED FØRSTE ØJEKASTSAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US NewsAmbrose FordeleOmfattende UddannelsePraktisk erfaring4 1 MSITM program... [-]
USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Hvis du elsker at arbejde med og manipulere tal, analysere resultater og hjælpe andre med at forstå, hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavidenskab og anal ... [+]

Hvis du elsker at arbejde med og manipulere tal, analysere resultater og hjælpe andre med at forstå, hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavidenskab og analyse fra St. Ambrose University forberede dig på en høj efterspørgselskarriere, der matcher dine mål.

Ambrose FordelePraktikophold hos de bedste nationale virksomhederSmå klassestørrelserLær etisk datapraksis

St Ambrose University er et anerkendt College of Distinction for dets overholdelse af succesfulde resultater, god undervisning, skabelse af et levende samfund og uddanne involverede studerende.

St. Ambrose Fall Drone Tour fra St Ambrose University på Vimeo.

VED FØRSTE ØJEKASTSAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US NewsHvad skal jeg lære?... [-]
USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Uanset om du vil ændre fremstillingsindustrien, øge produktkvaliteten for forbrugerne eller arbejdstagernes sikkerhed, eller overveje forbedringer på arbejdspladsen, har ... [+]

Uanset om du vil ændre fremstillingsindustrien, øge produktkvaliteten for forbrugerne eller arbejdstagernes sikkerhed, eller overveje forbedringer på arbejdspladsen, har St. Ambrose et program, der fører til dine mål og meget mere.

Vores kandidater arbejder på ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

VED FØRSTE ØJEKASTSAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US NewsAmbrose FordeleOmfattende Hands-On Forskning og Design ExperienceFakultetets fokus på digAkkrediteret Program... [-]
USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Uanset om dit mål er at fremme energisektoren, designe offentlige vandsystemer eller overvåge fremstillingen af ​​udstyr og produkter, har St. Ambrose University et progr ... [+]

Uanset om dit mål er at fremme energisektoren, designe offentlige vandsystemer eller overvåge fremstillingen af ​​udstyr og produkter, har St. Ambrose University et program til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores kandidater arbejder på Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

VED FØRSTE ØJEKASTSAU blev rangeret som 5th i College Consensus '(2018) undersøgelse af Bedste Universiteter og Universiteter i Iowa, og 13. i kategorien Best Regional Universities-Midwest, baseret på et gennemsnit af offentliggjorte rangeringer og studerende anmeldelser. Rangeret 38th (slips) af US NewsAmbrose FordeleOmfattende Hands-On ResearchEkstraordinære laboratoriefaciliteterPersonlig opmærksomhed: Fakultetets fokus på dig... [-]
USA Davenport
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, USA