Læs den officielle beskrivelse

Om St. Ambrose University

Et dynamisk campusliv

Vi tilbyder mere end 60 majors med fleksibilitet til at blande majors, mindreårige og valgfag til at matche dine interesser. Derudover er vores spirituelle samfund kendt for atleter, særlige begivenheder og fremragende boliger.

SAU-studerende er inspireret af vores katolske intellektuelle tradition og engagement i social retfærdighed. Faktisk frivillige de tusindvis af servicetimer hvert år - og mere end 150.000 timer i det forløbne år alene!

Ved første øjekast

Rangeret 26th (slips) af US News

I andre kategorier, US News

Vores beliggenhed

Lige midt i hvor som helst du vil gå!

St. Ambrose University er beliggende i Davenport, Iowa, en del af Quad Cities - en bystat (Iowa og Illinois) hovedstadsområde beliggende på den eneste store strækning af Mississippi-floden, der løber fra øst til vest.

Hvorfor SAU

Find dit større formål i livet på St. Ambrose University

Nogle studerende foretrækker at gå tabt i mængden ved store universiteter. At være en person i et hav af ansigter, kan de træde ud i verden uden at vide, hvem de er eller hvad livet handler om.

Men du er anderledes. Du vil have en god uddannelse på en mindre skole, hvor dine professorer kender dig ved navn, hvor du rent faktisk kan udføre forskning i dit første år, og hvor din tro og dedikation til at tjene andre giver dig og dine venner et større formål i livet. Hvis du er denne slags studerende, vil vi gerne møde dig!

Den akademiske ressourcer af en statsskole, venlighed af et lille kollegium

Få det bedste fra begge verdener

St. Ambrose tilbyder dusinvis af majors og de samme førende akademikere fundet på større universiteter og gymnasier i Iowa. Faktisk går de akademiske muligheder ved Ambrose - praktikophold, forskning, praktisk uddannelse - ud over mange af vores stats- og private skolekonkurrenter.

Men hvad der skiller os fra er vores små klassestørrelser og nærliggende professorer, som lærer dig at kende og er dedikeret til din instruktion, giver dig muligheder, du måske ikke modtager på andre gymnasier i Quad Cities eller andre steder.

Ambrosian værdier er fundamentet for at opbygge succes

SAU er den rigtige pasform for dig

Vores ambrosiske værdier af akademisk ekspertise og engagement i liberal kunst, social retfærdighed og samfundstjeneste hjælper med at skabe grundlag for din succes som studerende, din karriere og gøre verden til et bedre sted.

130 år stærk

Vi fortsætter med at trives, og det kan du også.

St. Ambrose var fra starten af ​​hilsen studerende fra alle religiøse trosretninger, etniske baggrunde og økonomiske forhold - en åbenhed, der var usædvanlig for katolske skoler på det tidspunkt.

Denne vægt på programmer for karriereforberedelse undervist i forbindelse med katolske og liberale kunst traditioner har været central for institutionen til nutiden. Gennem tiden har traditioner som de tætte forbindelser mellem fakultet og studerende og personlig opmærksomhed på elevmål, sikkerhed, engagement i service og katolsk identitet skød ro og levet i dag.

Campus er vokset bemærkelsesværdigt i de seneste årtier og med den service og støtte til at sikre vores studerende, fakultet og personale det bedste miljø at lære, leve og arbejde på. Vores arbejde og engagement til excellence i undervisning foregår.

Deltag i et fællesskab af forskellige elever

Mission

St. Ambrose University uafhængige, diocesan og katolske - giver sine elever mulighed for at udvikle intellektuelt, åndeligt, etisk, socialt, kunstnerisk og fysisk at berige deres egne liv og andres liv.

Vision

St. Ambrose vil blive anerkendt som et førende midwestern universitet, der er rodfæstet i sin bispedanske arv og katolske intellektuelle tradition. Ambrosians er forpligtet til akademisk ekspertise, liberal arts, social retfærdighed og service.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

St. Ambrose University

Uanset om dit mål er at starte en lille virksomhed, styre en detailkæde eller føre hold inden for et multinationalt Fortune 500-firma, har St. Ambrose et program til at h ... [+]

Uanset om dit mål er at starte en lille virksomhed, styre en detailkæde eller føre hold inden for et multinationalt Fortune 500-firma, har St. Ambrose et program til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores kandidater arbejder på Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications, og mange andre.

Ambrose FordeleEkstraordinær erhvervsuddannelseReal-World PerspectiveMuligheder

Vores ekspertfakultet giver dig uddannelse og muligheder for at opbygge karriereforøgende ledelsesoplysninger, så du kan nå din ambition.

St Ambrose University er et anerkendt College of Distinction for dets overholdelse af succesfulde resultater, god undervisning, skabelse af et levende samfund og uddanne involverede studerende.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

St. Ambrose University

Du tror, ​​at computerprogrammer forbedrer liv, organisationernes funktion og ressourceforvaltning. Og du vil have en hånd i teknologiske fremskridt. Uanset om du vil des ... [+]

Du tror, ​​at computerprogrammer forbedrer liv, organisationernes funktion og ressourceforvaltning. Og du vil have en hånd i teknologiske fremskridt. Uanset om du vil designe mobilapps eller enterprise software-løsninger, kan SAU forberede dig til en vellykket it-karriere.

Vores kandidater arbejder hos Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation og Southern Imperial Inc., og mange andre.

Ambrose FordeleOmfattende UddannelsePraktisk erfaring4 1 MSITM program

Vores fakultet er ajour med teknologier og innovationer inden for datalogi. De arbejder side om side med dig, når du lærer at oversætte teori, opbygge teknisk færdighed og anvende dine evner i den virkelige verden.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Hvis du elsker at arbejde med og manipulere tal, analysere resultater og hjælpe andre med at forstå, hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavidenskab og anal ... [+]

Hvis du elsker at arbejde med og manipulere tal, analysere resultater og hjælpe andre med at forstå, hvordan data kan fungere for dem, vil en grad i datavidenskab og analyse fra St. Ambrose University forberede dig på en høj efterspørgselskarriere, der matcher dine mål.

Ambrose FordelePraktikophold hos de bedste nationale virksomhederSmå klassestørrelserLær etisk datapraksis

St Ambrose University er et anerkendt College of Distinction for dets overholdelse af succesfulde resultater, god undervisning, skabelse af et levende samfund og uddanne involverede studerende.

St. Ambrose Fall Drone Tour fra St Ambrose University på Vimeo.

Hvad skal jeg lære?

Du vil tage kurser i sandsynlighed og statistik; statistisk modellering med data analyse computer videnskab; avanceret matematik; og i dit sidste år, en projektbaseret hovedsten.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Uanset om du vil ændre fremstillingsindustrien, øge produktkvaliteten for forbrugerne eller arbejdstagernes sikkerhed, eller overveje forbedringer på arbejdspladsen, har ... [+]

Uanset om du vil ændre fremstillingsindustrien, øge produktkvaliteten for forbrugerne eller arbejdstagernes sikkerhed, eller overveje forbedringer på arbejdspladsen, har St. Ambrose et program, der fører til dine mål og meget mere.

Vores kandidater arbejder på ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose FordeleOmfattende Hands-On Forskning og Design ExperienceFakultetets fokus på digAkkrediteret Program

Vores strenge, men givende, industrielle ingeniørprogram giver dig praktisk erfaring i verden. Du vil blive ledet af en ekspert og engageret fakultet og få færdigheder, der gør dig til et efterspurgt aktiv i arbejdsstyrken.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk
St. Ambrose University

Uanset om dit mål er at fremme energisektoren, designe offentlige vandsystemer eller overvåge fremstillingen af ​​udstyr og produkter, har St. Ambrose University et progr ... [+]

Uanset om dit mål er at fremme energisektoren, designe offentlige vandsystemer eller overvåge fremstillingen af ​​udstyr og produkter, har St. Ambrose University et program til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores kandidater arbejder på Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose FordeleOmfattende Hands-On ResearchEkstraordinære laboratoriefaciliteterPersonlig opmærksomhed: Fakultetets fokus på dig

Vores stramme, men givende, maskintekniske program giver dig praktisk, virkelig oplevelse. Du vil blive ledet af en ekspert og engageret fakultet og få færdigheder, der gør dig til et efterspurgt aktiv i arbejdsstyrken.

St Ambrose University er et anerkendt College of Distinction for dets overholdelse af succesfulde resultater, god undervisning, skabelse af et levende samfund og uddanne involverede studerende.... [-]

USA Davenport
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk

Fall at SAU

Welcome Week

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, USA