Susquehanna University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Du vil vokse, lykkes og tjene

I vores hurtigt skiftende verden bombarderes vi med information og nye teknologier.

Videnskabelige opdagelser udfordrer den måde, vi tænker på.

Kulturelle revolutioner påvirker den måde, vi handler på.

Vi forbereder dig til at vokse, lykkes og tjene i dette stadigt skiftende miljø. Gennem vores læringsmål og vores innovative centrale læreplan opfordrer vi dig til at åbne dit sind og tænke anderledes om dig selv og verden.

Lær i hænderne på ekspertfakultet, som ikke kun er lærere, men mentorer. De åbner dine øjne for nye perspektiver. Lær dig at være intellektuelt fleksibel. Forbered dig til at tænke kritisk og kommunikere klart på tværs af forskellige discipliner. Hjælpe dig med at udvikle en stærk følelse af selv. Og give dig en større forståelse af verden omkring dig.

Du bliver et højtuddannet individ meget værdsat på markedet. Du har de færdigheder, som arbejdsgiverne vil have. Og vil være godt forberedt på et liv med præstation, ledelse og service.

Tilbyder mere end 100 majors og mindreårige

Du kan vælge mellem majors, mindreårige og tværfaglige programmer i en af ​​to skoler-skolen for kunst og videnskab og Sigmund Weis Business School.

Ligegyldigt hvilken du vælger, oplever du den personlige uddannelse af høj kvalitet, som vi er kendt for. Du har små klasser, undervist af fakultet, ikke kandidatassistenter, med masser af muligheder for praktisk lærer.

Placeringer

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig