Læs den officielle beskrivelse

Du vil vokse, lykkes og tjene

I vores hurtigt skiftende verden bombarderes vi med information og nye teknologier.

Videnskabelige opdagelser udfordrer den måde, vi tænker på.

Kulturelle revolutioner påvirker den måde, vi handler på.

Vi forbereder dig til at vokse, lykkes og tjene i dette stadigt skiftende miljø. Gennem vores læringsmål og vores innovative centrale læreplan opfordrer vi dig til at åbne dit sind og tænke anderledes om dig selv og verden.

Lær i hænderne på ekspertfakultet, som ikke kun er lærere, men mentorer. De åbner dine øjne for nye perspektiver. Lær dig at være intellektuelt fleksibel. Forbered dig til at tænke kritisk og kommunikere klart på tværs af forskellige discipliner. Hjælpe dig med at udvikle en stærk følelse af selv. Og give dig en større forståelse af verden omkring dig.

Du bliver et højtuddannet individ meget værdsat på markedet. Du har de færdigheder, som arbejdsgiverne vil have. Og vil være godt forberedt på et liv med præstation, ledelse og service.

Tilbyder mere end 100 majors og mindreårige

Du kan vælge mellem majors, mindreårige og tværfaglige programmer i en af ​​to skoler-skolen for kunst og videnskab og Sigmund Weis Business School.

Ligegyldigt hvilken du vælger, oplever du den personlige uddannelse af høj kvalitet, som vi er kendt for. Du har små klasser, undervist af fakultet, ikke kandidatassistenter, med masser af muligheder for praktisk lærer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Susquehanna University

Undervisning i solid kommunikationsfærdigheder er kernen i alle instituttets programmer, uanset om du kommunikerer gennem en nyhedshistorie, pressemeddelelse, hjemmeside, ... [+]

Undervisning i solid kommunikationsfærdigheder er kernen i alle instituttets programmer, uanset om du kommunikerer gennem en nyhedshistorie, pressemeddelelse, hjemmeside, på tv eller ansigt til ansigt.

Vi tilbyder tre hovedpunkter med syv spor. Uanset hvilket område af kommunikation der interesserer dig, har vi fået dig dækket.

majors

Reklame

Ansøgning om optagelsescheckliste

Afsluttet online ansøgning om optagelser (Der er ingen ansøgningsgebyr). Susquehanna International Application eller Common Application eller Coalition Application.

Rådgivere indsender skolerapport Formularer til os, hvis du har leveret en email-adresse via din online ansøgning. Eller spørg en administrator på din gymnasium for at sende en skolerapport formular direkte til Adgangskontoret. Hvis du ikke sender en skolerapport formular, skal du sende officielle eller attesterede akademiske transkripter fra alle gymnasier, post-gymnasier og universiteter.... [-]

USA Selinsgrove
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Susquehanna University

Vores fysikstuderende udfordres af en blanding af klassisk fysik og banebrydende nye metoder. Tilføje dertil en 3-2-samarbejdsaftale med Columbia University's ingeniørpro ... [+]

Tænk på verden på en ny måde

Og forberede sig på at ændre det.

Vores fysikstuderende udfordres af en blanding af klassisk fysik og banebrydende nye metoder. Tilføje dertil en 3-2-samarbejdsaftale med Columbia University's ingeniørprogram, og du kan virkelig have det hele hos Susquehanna.

Klassiske fysik kurser inden for mekanik, elektricitet og magnetisme, optik og elektronik - med udvalgte klasser i kvanteområde - giver dig den grundlæggende viden til at fortsætte din uddannelse, træde i en karriere eller lære næste generations Einsteins. Du vil ikke finde dette en række specialiteter og muligheder på andre skoler, der er lige så personlige som Susquehanna.

... [-]
USA Selinsgrove
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Susquehanna University

Luksusmærker er værd hundredvis af billioner af dollars og er klar til at vokse endnu mere. Du vil mestre de unikke management og marketing strategier, de har brug for på ... [+]

Træd ind i verden af ​​de rige og berømte

Sportsvogne, der bliver til hovedet, overdådige femstjernede resorts og modemærker, der giver store bane-markedsføring og styring af luksusmærker som disse kræver specialiseret viden og træning.

Luksusmærker er værd hundredvis af billioner af dollars og er klar til at vokse endnu mere. Du vil mestre de unikke management og marketing strategier, de har brug for på en af ​​de eneste bachelor universiteter i landet for at tilbyde en luksus brand marketing og ledelse grad.

Du er meget opmærksom på forbrugeradfærden og forholdsforvaltningen, der er afgørende for at holde disse mærker på toppen i et hårdt konkurrencepræget marked.... [-]

USA Selinsgrove
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk