Thomas University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Thomas Universitet er en fire-årig co-pædagogiske liberale kunst universitet, der tjener post-sekundære undervisningsbehov. Beliggende i Thomasville, Georgia USA, Thomas University giver undervisning kvalitet gennem et dynamisk læringsmiljø. Innovative modeller for at nå elever af vores omsorgsfulde fakulteter og personale ændre livet for eleverne i vores lokale, regionale og globale samfund. Tilbyder associerede, bachelor, og masteruddannelser, vores højeste mål er at give en uddannelsesmæssig erfaring, der udforsker og udvikler den enkelte studerendes fulde potentiale. Thomas University er en liberal kunst universitet, som betyder, samt de programspecifikke færdigheder og viden, du vil få, vil du også modtage en alsidig uddannelse lære at tænke kritisk og kommunikere effektivt.

ENGAGE i dynamiske læringsmiljøer, hvor strenge intellektuelle studier kræver kreativitet, disciplin, og personligt ansvar.

vaere befoejede af fakulteter og personale, der værdsætter dine individuelle styrker, evner, og viljen til at lykkes. DIN intellektuelle og personlige udvikling er vores mission.

TRANSFORM dit liv som du forberede en succesfuld karriere og ansvarlig ledelse i et hurtigt skiftende og kompleks verden. Fleksible læringsmiljøer omfatter online, hybrid, satellit campusser, overdragelsesaftaler og praktisk kursus planlægning.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig