Tennessee Technological University - Graduate Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tennessee Tech producerer praktiske, klar til at arbejde kandidater fra en bred vifte af akademiske discipliner forberedt på at konkurrere i en teknologisk drevet verden. Her har studerende friheden til at opdage og forfølge deres lidenskaber, vel vidende at der er et støttende samfund bag dem. Tech-studerende udvikler deres lidenskaber i hundreder af studenterklubber og -organisationer og påvirker campus, i samfundet og rundt om i verden.

Transformative oplevelser er en tradition hos Tech. Vores studerende kultiverer et livslangt ønske om at lære om deres yndlingsfag eller forfølge helt nye interesser under vejledning af kyndige og støttende fakulteter. Et ægte samfund af fakulteter, medarbejdere og alumner, der er forpligtet til at udfordre alle til at bringe deres bedste ud og støtte hinanden i akademisk, personlig og faglig udvikling findes hos Tech. Disse sysler resulterer i ærlige, livslange forbindelser, der bærer langt ud over klasseværelset.

Med en tilmelding på mere end 10.000 studerende tilbyder Tech grader fra otte akademiske skoler og colleges: Landbrug og human økologi, kunst og videnskab, forretning, uddannelse, teknik, billedkunst, tværfaglige studier og sygepleje.

Placeringer

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Tennessee, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig