University of Arkansas Fort Smith

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Arkansas - Fort Smith ( UAFS ) tilbyder et rigt, levende læringsmiljø. Små klassestørrelser giver studerende mulighed for at samarbejde med deres professorer og jævnaldrende og udvikle livslange professionelle forbindelser med fakulteter, der er eksperter inden for deres områder.

University of Arkansas - Fort Smith sigter mod at opbygge sit ry som en regional destination for høj kvalitet, overkommelig uddannelse, hvor forskellige ambitiøse studerende og fakultet trives og udmærker sig.

University of Arkansas - Fort Smith tilbyder bachelor- og associerede grader, kandidatuddannelser og certifikatprogrammer, alt sammen med det formål at forberede de studerende til at udforske, innovere og konkurrere i den globale arbejdsstyrke. Et bevidst fokus på en stigende aften-, weekend- og online kursusmuligheder har givet mere adgang til voksne studerende, fuldtidsarbejdende studerende og militær- og veteranstuderende.

Med de nyeste faciliteter på campus og digitale læringsfaciliteter, branchestandard træningsinstrumentering og banebrydende forskningsteknologi tilbyder University of Arkansas - Fort Smith studerende opdateret, praktisk uddannelsesfokuseret om fremtiden.

Placeringer

Fort Smith

Address
Grand Avenue,5210
72904 Fort Smith, Arkansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: