Læs den officielle beskrivelse

UH Hilo at a Glance

The University of Hawaii på Hilo er en stat universitet med en privat kollegium atmosfære. Vi tilbyder små klassestørrelser, en lav fakultet-til-elev-forholdet og muligheder for forskning og hands-on læring.

Som et offentligt universitet, University of Hawaii på Hilo har en unik position i den stat-og land-ved at tilbyde en streng og engagerende pensum til en overkommelig undervisning sats. Adgangskravene er moderat selektive, så over gennemsnittet studerende mulighed for at nyde fordelene ved en lille skole oplevelse.

UH Hilo er akkrediteret af den akkrediterende Kommissionen for Senior Læreanstalter og universiteter i den vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier.

etableret:

 • 1947, da UH Manoa begynder Hilo programmet
 • 1970 som University of Hawaii på Hilo

rolle: Offentlige Liberal Arts og Science University of Hawaii

Kalender:

 • 2 semestre på 16-17 uger hver og
 • en fire-ugers intensiv sommer session og
 • en seks-ugers regelmæssig sommer session

Tilmelding: 4043

Fakultetet til Student Ratio: 01:14

Gennemsnitlig klasse størrelse: 20

Campus Størrelse:

 • 115 acres - Main Campus
 • 33 acres - University Village fase I (under udvikling)
 • 10 acres - Pacific Akvakultur og Coastal Resource Center-
 • 110 acres - Pana'ewa Farm
 • 163 acres - UH Hilo Videnskab og Teknologi Park (Makai)
 • 324 acres - UH Hilo Videnskab og Teknologi Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorgrad (ph.d.)
 • læge af sygepleje praksis (dnp)
 • Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)

majors:

 • 37 Undergraduate
 • 8 Graduate
 • 4 doktorgrader

Undervisning: Se Undervisningen & gebyrer side

Den mest forskelligartede Studerende

I 2014 blev UH Hilo udnævnt som den mest forskelligartede fireårige offentlig institution i landet ved Chronicle of Higher Education.

Hvorfor Studerende vælger UH Hilo

På Hawai'i Island, inspiration er overalt; det er i Landet, himmel og hav, i de mennesker vi møder på skovstier, lokale markeder, og i vores klasseværelser. Bygget på de kystnære skråninger af verdens største bjerg og centreret i Stillehavet, University of Hawaii Hilo udfordringer bemyndiger og inspirerer vores elever. Som et universitet samfund, trækker vi vores inspiration fra de mennesker, vi kalder 'ohana, og øen, vi kalder hjem.

Inspireret af 'AINA

I Hawai'i vi kender den jord, den 'AINA, opretholder os. Jorden er mere end en ressource; det er vores livskilde. Omgivet af en utrolig kombination af høje bjerge og dybe hav, frodig regnskov og tørre områder af lava, er vi inspireret til at forstå vores verden gennem fed stipendium og omsorg for vores miljø gennem ansvarlig forhold til vores levende jord og samfundet i livet, klinger.

Inspireret af Discovery

Vores ø hjem blev opdaget af modige voyagers og deres arv inspirerer os til at følge i kølvandet på deres dobbeltskroget kanoer. En UH Hilo uddannelse er designet til opdagelse; fra havet stjerner til supernovaer, vores fokus på hands-on læring giver vores studerende og ekspert fakultet at opdage verden sammen. Forskning på området, praktikophold med lokale virksomheder og organisationer, små klassestørrelser, der tilskynder den ærlige udveksling af ideer, og vores universitet understøttes udvekslingsprogrammer alle kommer sammen for at inspirere vores elever til at opdage deres talenter og lidenskaber ved at udforske verden.

Inspireret af Innovation

Ved at dyrke kreativitet, kritisk tænkning og kulturel forståelse, vi forberede kandidater, der er klar til at tackle det 21. århundredes udfordringer og bevæge verden fremad. Uanset om vores studerende gendanner oprindelige skove, at forbedre sundheden for vores lokalsamfund, komponere magtfulde historier, eller designe sikker landing for den første bemandede mission til Mars, de tager inspiration fra århundreders innovation til at formulere kreative løsninger med rod i den hårdt tjente visdom af dem, der kom før.

Inspireret af hinanden

Den unikke arv Hawaii væver sammen en lei af kulturer, der ærer vores fælles menneskelighed og udfordrer os til at lære af hinanden og se verden gennem en anden linse. Vores dynamiske programmer og pulserende placering tegne studerende fra hele Hawaii, Stillehavet og verden, skabe faglige og sociale muligheder på UH Hilo, der kan findes andre steder på jorden.

Inspireret af dig

Når det kommer til stykket, vi eksisterer for at forberede vores studerende til at give deres liv og forandre verden, og du er vores største inspiration. Dybt engageret i at skabe denne mulighed, er UH Hilo førende videregående uddannelser ind i fremtiden ved at give en streng, bolig kollegium erfaring inden for rækkevidde. Med den mest overkommelige bosat undervisning sats i staten og 45 $ millioner uddeles hvert år i finansiel støtte og stipendier, vi bestræber os på at nedbryde barrierer for videregående uddannelser og åbne dørene til muligheder.

På University of Hawaii Hilo, finder vi vores inspiration i den unikke samfund og fantastiske miljø, der omgiver os hver dag. Hvis der nogensinde var et sted at blive inspireret, det er det. Slutte sig til os, og finde hvad der inspirerer dig.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Hawaii, Hilo

KES-programmet giver eleverne en bred vifte af højkvalitets instruktion og muligheder inden for områderne sundhed, fysisk uddannelse, rekreation og øvelsesvidenskab. ... [+]

BA I Kinesiologi Og Øvelsesvidenskab

KES-programmet giver eleverne en bred vifte af højkvalitets instruktion og muligheder inden for områderne sundhed, fysisk uddannelse, rekreation og øvelsesvidenskab. Endvidere giver aktivitetsforløb enkeltpersoner eksponering for en række fysiske aktiviteter og muligheder for at forbedre deres generelle trivsel. Forelæsningskurser giver indledende og avanceret forberedelse til områderne uddannelse, ledelse og / eller coaching, sundhedsfremme og øvelsesvidenskaberne med bl.a. sportspsykologi, atletisk træning, fysioterapi og motionfysiologi.

Mål for elevlæring i majoren

En studerende, der gennemfører uddannelsesprogrammet Kinesiologi og Øvelsesvidenskab, vil kunne:... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA i Regnskab Enten:

Bemærkninger:

[-]
USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of Hawaii, Hilo

BS-uddannelsen giver de nødvendige færdigheder til studerende, der søger karriere i astronomi, som professionelle forskningsunstronomer, observatoriske tekniske medarbejd ... [+]

bs i astronomi

Astronomer søger svar på nogle af de største og ældste spørgsmål i videnskaben: Hvordan begyndte universet? Hvordan vil det ende? Hvad er der i universet? Hvordan danner stjerner, planeter, galakser og sorte huller? Hvordan slutter de? Adressering af disse spørgsmål omfatter fysik, matematik, kemi, biologi, datalogi, optik og instrumentering, og selv historie og filosofi er ledsagerfelter. UH Hilo akademiske astronomiprogram udnytter astronomiinfrastrukturen i Mauna Kea og Universitetsparken for Videnskab og Teknologi for at give de studerende viden om astronomi og astrofysik og træning i moderne metoder til observations-astronomi.

BS-uddannelsen giver de nødvendige færdigheder til studerende, der søger karriere i astronomi, som professionelle forskningsunstronomer, observatoriske tekniske medarbejdere eller arbejder inden for beslægtede områder, der omfatter planetarisk videnskab, undervisning og outreach.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hawaii, Hilo

Computer science er ikke computerens videnskab - det er videnskaben om problemløsning ved hjælp af en computer. Hvis du er en computer science major, vil du se dette i ma ... [+]

BS i Computer Science

Computer science er ikke computerens videnskab - det er videnskaben om problemløsning ved hjælp af en computer. Hvis du er en computer science major, vil du se dette i mange former - undersøgelsen af ​​algoritmer, maskin hardware, programmeringssprog, operativsystemer, database design og meget mere. Karrieremulighederne er lige så varierede-software ingeniør, database manager, netværksadministrator, projektleder og mange andre. US Bureau of Labor Statistics, en del af US Department of Labor, forudsiger, at for 2006-2016 vil tre af de seks erhverv, der vil være blandt de hurtigst voksende og registrere den største numeriske vækst, være computervirksomheder.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hawaii, Hilo

Bachelor i naturvidenskab grad i geologi er et stringent program, der forbereder eleverne til kandidatstudiet af arbejde som professionel geolog. ... [+]

Bachelor i naturvidenskab grad i geologi er et stringent program, der forbereder eleverne til kandidatstudiet af arbejde som professionel geolog. Bachelor of Arts grad er lignende, men er beregnet til studerende interesseret i karriere inden for videnskab uddannelse eller naturressourceforvaltning. Mindreårige i geologi og jord-rum videnskab er tilgængelige for studerende, der ønsker at hovedfag i marine videnskab, astronomi, geografi eller naturvidenskab.

Foto af CSAV-studerende med lava Center for undersøgelsen af ​​aktive vulkaner (CSAV) er et uddannelses- og opsøgende program, der blev oprettet af hawaiis statslovgiver i 1989. Beliggende i UH Hilo Geology-bygningen er CSAVs mission at yde træning og information om vulkansk og naturlige farer, der opstår i Hawaii og verden over. Dette sker gennem en række forskellige programmer: Offentlige udfald, herunder besøg på skoler og præsentation af offentlige foredrag og symposier; et sommerprogram træner forskere fra udviklingslande i teknikker inden for overvågning og respons af vulkanske farer; adskillige forskningsprojekter og produktion af offentlige informationsprogrammer om beredskab og reaktion på naturlige farer for indbyggerne i Hawaii.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hawaii, Hilo

Denne styr på undersøgelsen giver de studerende en bred vifte af dyr videnskab kurser samt vigtige kurser i landbruget, så de vil være bedre kvalificeret til arbejdsmarke ... [+]

BS i Landbrug

Denne styr på undersøgelsen giver de studerende en bred vifte af dyr videnskab kurser samt vigtige kurser i landbruget, så de vil være bedre kvalificeret til arbejdsmarkedet. Formålet med dette program er at forberede eleverne til at arbejde med dyr på gårde og ranches eller for at opnå positioner i kvægproduktion eller beslægtede områder.

Tidligere elever har taget positioner på husdyrbrug, mejerier, ranches, ridesportscentre, eksperiment stationer, karantæne stationer, dyrlægeklinikker, og zoologiske haver. Beskæftigelsesmuligheder findes også med offentlige myndigheder og med husdyr og foder virksomheder.

Student Learning Outcomes Studerende vil opnå et praktisk kendskab til biologi, kemi og matematik som et fundament for videre studier. Studerende vil opnå en grundlæggende forståelse i de forskellige dyr discipliner og være i stand til at anvende denne viden til effektivt at styre og pleje til husdyr. Studerende vil have erfaringsmæssige læringsmuligheder med husdyr gennem rutinemæssige hands-on laboratorier afholdt på UH Hilo Agricultural Farm Laboratory. Når tilgængelig, vil ekskursioner til lokale gårde og ranches også give læringsmuligheder med husdyr. Studerende vil få hands-on erfaring med husdyr til at hjælpe øge deres konkurrenceevne i fremtidige studier og karrierer. Studerende vil bruge og forfine deres kommunikationsevner i forskellige klasser. Studerende vil udvikle og anvende deres computerfærdigheder til landbruget eksempler. ... [-]
USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Hawaii, Hilo

Marine Science er et velafrundet og tværfagligt program, der er omhyggeligt designet til at udnytte den unikke række marine miljøer, der er tilgængelige for studier omkri ... [+]

BS i Marine Science

Marine Science er et velafrundet og tværfagligt program, der er omhyggeligt designet til at udnytte den unikke række marine miljøer, der er tilgængelige for studier omkring øen Hawai'i. Indledende forelæsning og laboratorie kurser i den generelle oceanografi og marine biologi efterfølges af mellemniveau kurser i marine økologi og evolution, marine metoder og statistiske anvendelser inden for marine videnskab. Det mest avancerede niveau af uddannelserne består af specialiserede kurser inden for geologisk, kemisk, fysisk og biologisk oceanografi og valgfag. Programmerne kulminerer i en toppunktssekvens, så de studerende kan fokusere på uafhængige projekter, der involverer forskning eller anvendte praktikophold.... [-]

USA Hilo
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Social Media