University of South Carolina Beaufort

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

USCB. Opdaget.

University of South Carolina Beaufort er en lille, offentligt universitet med lidt over 1.750 studerende fra hele verden. Med sin arv går helt tilbage til Beaufort College i slutningen af ​​1700-tallet, USCB fortsætter med at spille en stor rolle i de magtfulde futures i vores studerende, fakulteter og personale, og samfund, vi betjener hele Low landet.

USCB er en dynamisk og levende akademiske verden, der tjener Lowcountry og videre.

Anført af kansler Al M. Panu, University har to campusser beliggende i hjertet af Lowcountry-the Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, og den historiske Beaufort campus i Beaufort, SC Disse to campusser bringe magtfulde futures til live gennem: • 30 akademiske programmer og store selskaber, der inkorporerer exceptionel instruktion, omfattende hands-on læring, og førende ressourcer og teknologi.

• En placering i nærhed til verdensklasse resorts på Hilton Head Island, den historisk rige kunstneriske indstilling i Beaufort, og meget mere til at ophøje hands-on læring.

• En elev-til-fakultet ratio på 17: 1, der leverer en yderst individualiseret læringsmiljø.

• Førende uddannelsesmuligheder på en virkelig overkommelig pris, da USCB er kendt som den mest overkommelige fireårige institution i staten South Carolina.

• forskningsmuligheder i state-of-the-art laboratorier, en Student Forskning og Scholarship Day, og evnen til at præsentere forskning nationalt og offentliggør i nationalt respekterede tidsskrifter.

Vores universitetsområder

Oplev Vores to campusser

University of South Carolina Beaufort er den hurtigst voksende fireårig institution i South Carolina. Fra naturskønne udsigt til state-of-the-art faciliteter, små klassestørrelser til levende campus levende, udforske din magtfulde fremtid på en af ​​USCB to campusser-Hilton Head Gateway og Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Det Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, er University of South Carolina nyeste beliggenhed kun en kort køretur fra Hilton Head Island, som tilbyder verdensklasse læringsmuligheder fra biologi forskning til interneringen på verdensklasse resorts.

Vores 200-acre, nybyggede campus indeholder alle de bekvemmeligheder og faciliteter er nødvendige for college liv. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus boliger, har syv fuldt møblerede, suite-stil kollegier byder fælles opholdsområder og køkken i hvert værelse.

Den 26.000 kvadratmeter store Campus Center har også en boghandel, spisesal, MP værelse, studerende møde rum, og en studerende lounge.

Historisk Beaufort Campus

Den historiske Beaufort campus sidder på Intracoastal Waterway i downtown Beaufort, SC, hvor du kan leve og studere tæt på sideskabelonen butikker, restauranter og havnefronten-alt i et historisk rige by med så meget at tilbyde.

Med en historie der går tilbage til 1795, denne campus har en Center for the Arts, der er vært udstillinger, koncerter, teater begivenheder og andre forestillinger-alle i en historisk, landskabelig, og levende fællesskab. Studerende kan også leve på campus på Grace Hvide Hus, en nyrenoveret kollegium, der har en fuld størrelse køkken, soveværelser, og in-house vaskeri.

Beginnings bringer muligheder, og USCB er i begyndelsen af ​​programmer, skikke og traditioner. Det er en spændende tid på et enestående sted.

Placeringer

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, South Carolina, USA

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, South Carolina, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig