Læs den officielle beskrivelse

USCB. Opdaget.

University of South Carolina Beaufort er en lille, offentligt universitet med lidt over 1.750 studerende fra hele verden. Med sin arv går helt tilbage til Beaufort College i slutningen af ​​1700-tallet, USCB fortsætter med at spille en stor rolle i de magtfulde futures i vores studerende, fakulteter og personale, og samfund, vi betjener hele Low landet.

USCB er en dynamisk og levende akademiske verden, der tjener Lowcountry og videre.

Anført af kansler Al M. Panu, University har to campusser beliggende i hjertet af Lowcountry-the Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, og den historiske Beaufort campus i Beaufort, SC Disse to campusser bringe magtfulde futures til live gennem: • 30 akademiske programmer og store selskaber, der inkorporerer exceptionel instruktion, omfattende hands-on læring, og førende ressourcer og teknologi.

• En placering i nærhed til verdensklasse resorts på Hilton Head Island, den historisk rige kunstneriske indstilling i Beaufort, og meget mere til at ophøje hands-on læring.

• En elev-til-fakultet ratio på 17: 1, der leverer en yderst individualiseret læringsmiljø.

• Førende uddannelsesmuligheder på en virkelig overkommelig pris, da USCB er kendt som den mest overkommelige fireårige institution i staten South Carolina.

• forskningsmuligheder i state-of-the-art laboratorier, en Student Forskning og Scholarship Day, og evnen til at præsentere forskning nationalt og offentliggør i nationalt respekterede tidsskrifter.

Vores universitetsområder

Oplev Vores to campusser

University of South Carolina Beaufort er den hurtigst voksende fireårig institution i South Carolina. Fra naturskønne udsigt til state-of-the-art faciliteter, små klassestørrelser til levende campus levende, udforske din magtfulde fremtid på en af ​​USCB to campusser-Hilton Head Gateway og Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Det Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, er University of South Carolina nyeste beliggenhed kun en kort køretur fra Hilton Head Island, som tilbyder verdensklasse læringsmuligheder fra biologi forskning til interneringen på verdensklasse resorts.

Vores 200-acre, nybyggede campus indeholder alle de bekvemmeligheder og faciliteter er nødvendige for college liv. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus boliger, har syv fuldt møblerede, suite-stil kollegier byder fælles opholdsområder og køkken i hvert værelse.

Den 26.000 kvadratmeter store Campus Center har også en boghandel, spisesal, MP værelse, studerende møde rum, og en studerende lounge.

Historisk Beaufort Campus

Den historiske Beaufort campus sidder på Intracoastal Waterway i downtown Beaufort, SC, hvor du kan leve og studere tæt på sideskabelonen butikker, restauranter og havnefronten-alt i et historisk rige by med så meget at tilbyde.

Med en historie der går tilbage til 1795, denne campus har en Center for the Arts, der er vært udstillinger, koncerter, teater begivenheder og andre forestillinger-alle i en historisk, landskabelig, og levende fællesskab. Studerende kan også leve på campus på Grace Hvide Hus, en nyrenoveret kollegium, der har en fuld størrelse køkken, soveværelser, og in-house vaskeri.

Beginnings bringer muligheder, og USCB er i begyndelsen af ​​programmer, skikke og traditioner. Det er en spændende tid på et enestående sted.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of South Carolina Beaufort

Den Bachelor of Arts i førskoleundervisning er en uddannelse for studerende på USCB, der søger South Carolina undervisning certificering i lønklasse Pre-K gennem grundsko ... [+]

Den Bachelor of Arts i førskoleundervisning er en uddannelse for studerende på USCB, der søger South Carolina undervisning certificering. Tidlige barndom uddannelse majors gavn af at engagere hands-on erfaringer, muligheder for at integrere teori med undervisningspraksis, og omfattende felt og kliniske erfaringer i børnepasning indstillinger, chef Start centre, Montessori skoler og lokale offentlige skoler. Dette program giver de studerende en bred faglig baggrund og den faglige viden, færdigheder og dispositioner er nødvendige for at arbejde med små børn, aldre fødsel gennem otte.

Den tidlige barndom uddannelse program er en 123 semester-timers program. Alle studerende, der ønsker at færdiggøre BA i Early Childhood Education grad skal være formelt optaget i Professional Program, når de har afsluttet mindst 46 semester timer, hvoraf 30 skal være afsluttet USCB, og mødte andre krav. Pre-Professional og Professional Program sekvens for førskoleundervisning kræver 67 timers kurser fokuseret på udvikling af pædagogiske og videnindhold. ... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of South Carolina Beaufort

Den Bachelor of Science i biologi med en koncentration i Kystøkologi og bevaring tjener behovet for uddannede kystnære forskere med viden og færdigheder, der kræves for a ... [+]

Kystøkologi og bevaring

Den Bachelor of Science i biologi med en koncentration i Kystøkologi og bevaring tjener behovet for uddannede kystnære forskere med viden og færdigheder, der kræves for at løse de unikke problemer kystnære økosystemer. Miljøbelastninger fra intens erhverv og boliger udvikling har potentiale til markant indvirkning følsomme kystnære økosystemer, hvis væksten ikke er ordentligt forvaltet. USCB er godt positioneret til at udnytte de unikke fysiske og økologiske egenskaber Sea Islands kystområder til uddannelse af vores studerende i beskyttelsen det lokale miljø. Flere af USCB s nyuddannede er i øjeblikket forfølger avancerede grader i nogle til de mest konkurrencedygtige kandidatuddannelser både nationalt og internationalt. Andre arbejder i de lokale og regionale kystnære bevaring / videnskab positioner samt økoturisme job.... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of South Carolina Beaufort

Med verdensklasse golf, tennis, sejlads og boformer, strande, åer og moser, fremragende spisning og natteliv, kunst og kulturelle centre, og miljø- og historiske uddannel ... [+]

Institut for Hospitality Management

Hotel, Restaurant og Turisme Administration

Coastal South Carolina: Et godt sted at leve og Lær!

Undersøgelse Hospitality Management i en verdensklasse indstilling

Med verdensklasse golf, tennis, sejlads og boformer, strande, åer og moser, fremragende spisning og natteliv, kunst og kulturelle centre, og miljø- og historiske uddannelsesmæssige steder og programmer, denne region tilbyder den perfekte læring laboratorium for gæstfrihed undersøgelser og nyde din tid på universitetet.

En række af praktik og beskæftigelsesmuligheder er til rådighed for studerende og kandidater på Hilton Head Island, i Beaufort samt Savannah. Mange lokale virksomheder giver undervisning bistand til Hospitality Management studerende, der arbejder i marken, mens du udfylder en praktikplads som en del af uddannelsen.... [-]

USA Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk