University Of Wisconsin - Green Bay

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Wisconsin-Green Bay tager en big-billede tilgang til uddannelse, der tegner sig for din unikke måde at lære på, din passion, og dit perspektiv.

Kom ud af klasseværelset og ind i marken, med virkelige praktikophold og graduate-stil forskningsmuligheder. Blive udfordret til at se på problemer og løsninger fra flere perspektiver. Få hands-on erfaring ved at arbejde tæt sammen med fremragende fakultet medlemmer.

Bliv beriget gennem imponerende praktik muligheder; få et job, der betaler på flere måder som studerende ansat på campus; have det sjovt med ligesindede ved at deltage en af ​​vores 100 + klubber og organisationer; få mest ud af din college år, der bor på campus; blive en leder gennem studerende regering; bedre din verden med samfundstjeneste; og se mere af det via vores mange muligheder for at studere og rejser rundt om i verden.

Arbejdsgiverne mener UWGB tilgang til de videregående uddannelser - studere vores verden fra flere synsvinkler - er en bedre måde at forberede sig til en 21. karriere århundrede. Vi mener, det er en bedre måde at opleve college. Tallene understøtter denne: 97% af vores elever er ansat, i Grad skole, eller i militæret inden for seks måneder efter eksamen. I karriere og i samfundet, dimittender fra UW-Green Bay effekt andres liv i positive måder. Det er en uddannelse, der forvandler.

Bor i UW-Green Bay Community

Alle ved, at Green Bay er kendt for Lambeau Field og Packers, men byen trives også med andre faglige og rekreative sport, højteknologiske industri og produktion, og en bred vifte af muligheder i kunst.

UW-Green Bay har en parklignende udsigt over Lake Michigan bugten Green Bay. På omkring en kvadratkilometer, campus er blandt de største i staten. En stor del af arealet er afsat til naturområder, med den centrale campus omgivet på den ene side af bugten og på den anden den stærkt skovbevokset Niagara Escarpment. Omkring 2000 studerende bor på campus. Studerende finde en overflod af fritidsaktiviteter muligheder, herunder NCAA Division I atletik og optræden af ​​big-name entertainere på Weidner Center og Kress Events Center. Findes Lederskab muligheder gennem Student regering Association. Den studerende Good Times Programmering Board giver sociale, kulturelle, rekreative og uddannelsesmæssige programmering. Studerende finde de seneste Hollywood-film og college klassikere på den populære filmserie, og akter, herunder komikere, hypnotisører og up-and-coming bands på koncerten kalender. Mere end 125 klubber og organisationer fokus på særinteresser.

UWGB Kunst og forestillinger

På UW-Green Bay, Vil du finde en campus, der værdsætter billedkunst og performance. Vores engagerende fakultet medlemmer forberede de studerende til professionelle karriere i studiet kunst, fotografi, grafisk design, kunst management, kunsthistorie, kunst uddannelse, musik, musik uddannelse og teater og dans. Studerende udføre og udstille deres værker i førsterangs faciliteter, herunder den roste Weidner Center for Performing Arts og agtet Lawton Gallery, samt i mindre spillesteder og studier.

Placeringer

Green Bay

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Green Bay, Wisconsin, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig