Læs den officielle beskrivelse

University of Wisconsin-Green Bay tager en big-billede tilgang til uddannelse, der tegner sig for din unikke måde at lære på, din passion, og dit perspektiv.

Kom ud af klasseværelset og ind i marken, med virkelige praktikophold og graduate-stil forskningsmuligheder. Blive udfordret til at se på problemer og løsninger fra flere perspektiver. Få hands-on erfaring ved at arbejde tæt sammen med fremragende fakultet medlemmer.

Bliv beriget gennem imponerende praktik muligheder; få et job, der betaler på flere måder som studerende ansat på campus; have det sjovt med ligesindede ved at deltage en af ​​vores 100 + klubber og organisationer; få mest ud af din college år, der bor på campus; blive en leder gennem studerende regering; bedre din verden med samfundstjeneste; og se mere af det via vores mange muligheder for at studere og rejser rundt om i verden.

Arbejdsgiverne mener UWGB tilgang til de videregående uddannelser - studere vores verden fra flere synsvinkler - er en bedre måde at forberede sig til en 21. karriere århundrede. Vi mener, det er en bedre måde at opleve college. Tallene understøtter denne: 97% af vores elever er ansat, i Grad skole, eller i militæret inden for seks måneder efter eksamen. I karriere og i samfundet, dimittender fra UW-Green Bay effekt andres liv i positive måder. Det er en uddannelse, der forvandler.

Bor i UW-Green Bay Community

Alle ved, at Green Bay er kendt for Lambeau Field og Packers, men byen trives også med andre faglige og rekreative sport, højteknologiske industri og produktion, og en bred vifte af muligheder i kunst.

UW-Green Bay har en parklignende udsigt over Lake Michigan bugten Green Bay. På omkring en kvadratkilometer, campus er blandt de største i staten. En stor del af arealet er afsat til naturområder, med den centrale campus omgivet på den ene side af bugten og på den anden den stærkt skovbevokset Niagara Escarpment. Omkring 2000 studerende bor på campus. Studerende finde en overflod af fritidsaktiviteter muligheder, herunder NCAA Division I atletik og optræden af ​​big-name entertainere på Weidner Center og Kress Events Center. Findes Lederskab muligheder gennem Student regering Association. Den studerende Good Times Programmering Board giver sociale, kulturelle, rekreative og uddannelsesmæssige programmering. Studerende finde de seneste Hollywood-film og college klassikere på den populære filmserie, og akter, herunder komikere, hypnotisører og up-and-coming bands på koncerten kalender. Mere end 125 klubber og organisationer fokus på særinteresser.

UWGB Kunst og forestillinger

På UW-Green Bay, Vil du finde en campus, der værdsætter billedkunst og performance. Vores engagerende fakultet medlemmer forberede de studerende til professionelle karriere i studiet kunst, fotografi, grafisk design, kunst management, kunsthistorie, kunst uddannelse, musik, musik uddannelse og teater og dans. Studerende udføre og udstille deres værker i førsterangs faciliteter, herunder den roste Weidner Center for Performing Arts og agtet Lawton Gallery, samt i mindre spillesteder og studier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

University Of Wisconsin - Green Bay

Både Business Administration større og mindre er tværfagligt. "Tværfaglig" betyder, at mens Business Administration studerende studere et bestemt emne (f.eks finans, gene ... [+]

Udvikling dig som en engageret elev, så du bliver en professionel leder er, hvad vi gør. Den Cofrin School of Business er fokuseret på at forberede dig til professionel succes gennem kursusaktiviteter, praktikophold, og faglig udvikling begivenheder. Optjening din grad vil forberede dig til konkurrencedygtige, respekterede karriere og hvilken vej du vælger, er op til dig!

The Austin E. Cofrin School of Business tilbyder grader fokuseret på at hjælpe enkeltpersoner blevet forlovet elever og professionelle ledere i større nordøstlige Wisconsin område og videre. Vi søger personer, der søger efter engagerende uddannelsesmuligheder, professionel succes og innovative forretningsløsninger.... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University Of Wisconsin - Green Bay

Alle Engineering Teknologiprogrammer omfatter en stærk liberal arts bunden sammen med en række hands-on erfaringer, herunder en capstone erfaring eller praktik, der vil o ... [+]

Kombiner hands-on læring med akademisk kursusaktiviteter, og blive klar til i-demand arbejdspladser i voksende områder af teknik teknologi. Vi samarbejder med regionale ledere og tekniske skoler, så du vil være forberedt på et stadigt skiftende industrien. Få de tekniske færdigheder, som vil gøre dig en ekspert, og kritisk tænkning, der vil gøre dig uundværlig.

PROGRAM MISSION

Alle Engineering Technology programmer omfatter en stærk liberal arts bunden sammen med en række hands-on erfaringer, herunder en capstone erfaring eller praktik, som ofte kommer til at arbejde med virksomheder og organisationer i samfundet.

Electrical Engineering Technology

Forbereder de studerende til en karriere som elektroingeniør teknolog med de tekniske og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at komme ind karriere i design, anvendelse, installation, fremstilling, drift og vedligeholdelse af elektriske / elektroniske systemer. Studerende specialiserer sig i at forbedre produktet, fremstilling, konstruktion og operationelle engineering funktioner.... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University Of Wisconsin - Green Bay

Biologi-programmet giver indsigt i levende systemer fra subcelleplan for økosystemet niveau. Den Biologi større forbereder de studerende til en karriere i celle- og molek ... [+]

Den Biologi program giver indsigt i levende systemer fra subcelleplan for økosystemet niveau. Den Biologi større forbereder de studerende til en karriere i celle- og molekylærbiologi, biokemi, planter og dyr biologi, genetik, fysiologi, økologi, og felt biologi. Et curriculum kan udvikles til at forberede sig til læger, tandlæger, veterinære, landbrug eller andre professionelle skoler, eller for kandidatoverbygningen. Den største etablerer også et fundament for tværfaglige karriere i biologisk management ressourcer, human biologi, ernæringsmæssige videnskaber og videnskab kommunikation (tekniske skriftligt, journalistik og natur fortolkning).

Biologi kandidater er ansat i industrien (lægemidler, papirfremstilling, forarbejdning af fødevarer, hospitaler og klinikker, landbrug og andre); statslige organer (Miljøstyrelsen, Food and Drug Administration, Fisk og Wildlife Service, Forest Service, Bureau of Land Management, Department of Agriculture, Wisconsin Department of Natural Resources); miljømæssige konsulentfirmaer; og uddannelsesinstitutioner. Omkring 40 procent af Biologi kandidater forfølge avancerede grader i graduate og professionelle skoler. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Urban og Regionale Studier udvikler personer, der ønsker at gøre en forskel i deres lokalsamfund: en forskel i hvad der sker med de ældre kvarterer i forandring; en forsk ... [+]

Urban og Regionale Studier udvikler personer, der ønsker at gøre en forskel i deres lokalsamfund: en forskel i hvad der sker med de ældre kvarterer i forandring; en forskel i, hvad der sker som nye forstæder samfund planlægges og bygges; og en forskel i livet og trivsel personers passage storbyområder og landdistrikter.

URS tilbyder bachelorer en mulighed for at blive fortrolige med begreber, som vil være nyttige, om de bliver community arrangører, advokater, byen eller regionale planlæggere, arkitekter, lærere, økonomisk udvikling specialister, journalister, socialrådgivere, byen ledere, eller indtaste en karriere i erhvervslivet.

Studerende tilbydes indledende og avancerede kurser i mange af de samfundsvidenskabelige discipliner, der bidrager til området for bystudier - herunder økonomi, geografi, statskundskab, psykologi, og sociologi - samt specialiserede kurser såsom: byernes sociale problemer, by- og regional planlægning, og seminaret i etik og offentlig handling. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Computer Science program handler om problemløsning og evnen til at lære nye ideer og anvende dem. ... [+]

Den datalogi-program handler om problemløsning og evnen til at lære nye ideer og anvende dem. Det er fordi hjertet af software design er ikke sproget eller udvikleren miljø, men evnen til at definere et problem, analysere forskellige komponenter, og projektet og evaluere mulige løsninger, som alle er underlagt begrænsninger og begrænsninger, der ligger i en given computer.

Studerende skal forstå, at industrien skal der være mere end blot et arbejdsprogram. God software skal ikke kun arbejde, men skal være fuldt dokumenteret, klart skrevet, og let kan ændres til at opfylde skiftende og mere omfattende krav.

Oversigt

Inden for computer science undergår store forandringer som teknologiske fremskridt og behovet for computersoftware stiger. Studerende ind for dette område skal ikke se en bachelorgrad i datalogi som kulminationen på studier i marken. Tværtimod skal de se det som det første skridt i en efteruddannelse proces, som vil vare så længe de vælger at bo i området. Målet med Datalogi store er at give de studerende et stærkt fundament, som de kan bygge videre som felt ændres. Studerende kan modtage undervisning på områder som software design og projektledelse, objektorienteret programmering, design af algoritmer, operativsystemer, database management systemer, neurale netværk, computergrafik, netværk programmering, og mere.... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Den Design Arts større er gearet til studerende, der er interesseret i grafisk design, Environmental Design og udvidelse inden for Visuel Kommunikation. Programmet indeho ... [+]

Den Design Arts større er gearet til studerende, der er interesseret i grafisk design, Environmental Design og udvidelse inden for Visuel Kommunikation. Programmet indeholder en formel uddannelse i design med vægt på at fremme udviklingen af ​​problemløsning og design færdigheder, der er praktiske, bærbare og varig i hurtigt skiftende, teknologisk drevne, kreative områder.

Den Design Arts større består af Studio Kunst, Grafisk Design, Environmental Design, Kommunikation og engelsk Sammensætning kurser. Bredden af ​​pensum afspejler den tværfaglige karakter af programmet, og er struktureret til at fremme den intellektuelle og æstetiske forståelse af visuel kommunikation, miljømæssige design og fremme udviklingen af ​​problemløsning færdigheder. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Den Environmental Sciences store forbereder eleverne til at analysere, forstå og løse miljøproblemer. ... [+]

Den Miljøvidenskab større forbereder eleverne til at analysere, forstå og løse miljøproblemer.

Programmet for undersøgelsen i Environmental Science store er tværfaglig, understreger en integreret tilgang til viden på området. Da studiet af miljøproblemer kræver grundig forståelse af videnskabelige principper, er Environmental Science større funderet i naturvidenskab og matematik. Studieordningen omfatter en samfundsvidenskabelig komponent, så de studerende til at få en forståelse af miljøøkonomiske og politiske spørgsmål. Praktiske erfaringer, praktik og practicums fremhæves.

Denne store med til at udvikle følgende færdigheder og evner:

formulere og fortolke modeller, der beskriver de miljømæssige processer anlæg med laboratorie- og felt instrumentering, software til statistisk analyse og modellering, taksonomiske nøgler og andre praktiske færdigheder designe og implementere forskningsstrategier og procedurer til at indsamle, organisere, evaluere og fortolke data, der karakteriserer miljømæssige systemer karakterisere og analysere menneskelige påvirkninger af miljøet design og evaluere strategier, teknologier og metoder til udbedring af forringet miljøer designe og evaluere strategier for bæredygtig forvaltning af miljømæssige systemer ressourcer adgang til og administrere data, der gælder for de miljømæssige processer og ledelse ... [-]
USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Laboratorie kurser er kritisk del af en Humanbiologi major. Der er en forskel mellem at studere videnskab og gør videnskab. Kurser vejlede i studiet af videnskaben. Labor ... [+]

Laboratorie kurser er kritisk del af en Humanbiologi major. Der er en forskel mellem at studere videnskab og gør videnskab. Kurser vejlede i studiet af videnskaben. Laboratorieundersøgelser kurser bygger på viden til at producere knowhow og forberede eleverne til at gøre videnskab. Forskningsprojekter har eleverne gøre videnskab. Foredrag, lab, og forskning er vigtige elementer i en Humanbiologi major.

Oversigt

The Human Biology Program tilbyder en tværfaglig bachelor større og mindre. Vores mål er at give de studerende en læseplan, der letter forståelsen af ​​den menneskelige organisme fra biologiske, medicinske, adfærdsmæssige og ernæringsmæssige perspektiver.

... [-]
USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Humaniora omfatter de områder, der studerer menneskelige kreationer af alle slags. Humaniora omfatter således litteraturvidenskab, filosofi, historie, (herunder kunsthist ... [+]

Humaniora omfatter de områder, der studerer menneskelige kreationer af alle slags. Humaniora omfatter således litteraturvidenskab, filosofi, historie, (herunder kunsthistorie og videnskabens historie), fremmedsprog, kulturstudier (herunder First Nations Studies), musikvidenskab, tværfaglige studier, og dele af områder som psykologi, antropologi og sociologi .

Der er to slags bachelor-niveau grader: a) dem, der uddanner dig til en bestemt karriere, og b) dem, uddanne dig til at være i stand til at blive uddannet til en bred vifte af karriereforløb.

Eksempler på grader, uddanne dig til en bestemt karriere er sygepleje, regnskab, og socialt arbejde. Disse grader uddanne dig godt til at udøve et bestemt erhverv, men de kan ikke forberede dig godt til at blive uddannet til mange andre erhverv. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Det centrale organiserende koncept for denne store er information - dens strukturer i verbale, visuelle, medieret, og kvantitative former; oplagring, analyse, evaluering, ... [+]

Det centrale organiserende koncept for denne store er information - dens strukturer i verbale, visuelle, medieret, og kvantitative former; oplagring, analyse, evaluering, behandling og kommunikation af både maskiner og mennesker. Programmet er afhængig af den nuværende teknologi og fortsætter med at udvikle sig som teknologier forandring. Studerende kan forvente tilføjelser læseplaner og bør rådføre sig med deres rådgiver tidligt og ofte at være opmærksom på afventende ændringer.

Studieordningen spænder bredt på tværs af flere discipliner, som alle er repræsenteret i de centrale krav. De omfatter computing, lingvistik, kognitiv psykologi, kommunikationsteori, organisatorisk kommunikation og ledelse, matematik, data og informationsteknologi, og sprog. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Den UW-Green Bay kemi program er en integreret progression af foredrag og laboratorium instruktion, der er designet til at give de studerende de færdigheder, som kemikere ... [+]

Den UW-Green Bay kemi program er en integreret progression af foredrag og laboratorium instruktion, der er designet til at give de studerende de færdigheder, som kemikere i dag. Disse færdigheder omfatter en solid forståelse af kemiske principper, hands-on undervisning i brug af moderne instrumentering, erfaring i design af eksperimenter og evnen til at analysere data og præsentere resultater. Eleverne opfordres til at forfine disse færdigheder ved at indgå i forskning. Hovedparten af ​​UW-Green Bay kemi store selskaber har mulighed for at arbejde som forskningsassistenter på fakultetets projekter, eller til at foretage deres egne selvstændige projekter. UW-Green Bay fakultet er aktive i forskning i kemisk katalyse, sol-gel kemi, naturprodukt syntese, alternativ og vedvarende energi, kemi af ultralyd, polymere overfladeaktive syntese og anvendelse, mesoporøst materiale syntese og anvendelse, kemi af farver (beregning), fotokatalyse, sensorer, miljøkemi, biokemi og molekylær biologi. Erfaring med forskning er meget vigtigt, når komme ind på arbejdsmarkedet, og i at anvende til at opgradere og professionelle skoler. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Meddelelsen Department mission er at udvikle kernekompetencer i mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation til vores tværfaglige program. ... [+]

Den Kommunikationsafdelingen Mission er at udvikle kernekompetencer i mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation til vores tværfaglige program. Alle studerende skal have en grundlæggende kompetence i hvert af disse områder for at øge deres effektivitet i deres valgte kommunikation område med vægt. Eleverne skal have en begrebsmæssig forståelse af de store kommunikationsteorier og virkningen af ​​teknologi på kommunikationsprocessen.

Erhvervede færdigheder

Valg af et område med undersøgelsen er en vigtig beslutning, fordi det vil forme din tankegang stil og personlige kompetencer for resten af ​​dit liv. Nedenfor er mange af de færdigheder, du vil forfine i programmet. Nogle af de færdigheder er vigtigere i visse områder af vægt end i andre. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Kunstforeninger gøre lokalsamfund levende - fra symfonier til jazzbands, teatre til skulptur haver, museer til community arts centre, offentlige radio til festivaler. All ... [+]

Kunstforeninger gøre lokalsamfund levende - fra symfonier til jazzbands, teatre til skulptur haver, museer til community arts centre, offentlige radio til festivaler. Alle af denne aktivitet er gjort mulig ved kunst ledere.

Arts ledelse kan være en spændende, tilfredsstillende karriere for en person, der kan lide at være tæt på kunst og kunstnere og ønsker at arbejde bag kulisserne for at gøre kunsten ske. Arts ledere arbejder bag kulisserne for at bringe kunst og publikum sammen - at skaffe midler, markedsføring, organisering frivillige og lette programmer.

På UW-Green Bay, Arts Management er både en stor og en mindre. Mange studerende parre Arts Management større eller mindre med studier i musik, studio kunst, teater, dans, galleri og museum praksis, engelsk eller historie. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Human Development er et tværfagligt program, der udforsker menneskelig vækst, udvikling og forandring, og der begrebsliggør det som en livslang proces. Processen sker i f ... [+]

Menneskelig udvikling er et tværfagligt program, der udforsker menneskelig vækst, udvikling og forandring, og der begrebsliggør det som en livslang proces. Processen sker i flere og forskelligartede sammenhænge og omfatter biologiske, kognitive, følelsesmæssige, sociale og moralske udvikling.

Menneskelig udvikling er en passende stor eller mindre for studerende, der planlægger enhver form for karriere, der indebærer arbejde med mennesker og hjælpe med til at løse menneskelige problemer. Fordi det er en liberal kunst større, karrieremuligheder er varierede, men mange muligheder falder inden for brede områder af menneskelige tjenester, uddannelse og erhvervslivet. Alumni har arbejdet som ansatte i en vold husly, case ledere på en social tjeneste agentur, og som medarbejdere til advocacy grupper som AARP. Andre kandidater er involveret i uddannelsesrelaterede karrierer, såsom pædagogisk støtte, dagpleje og børnehaver, og college indlæggelser. Et andet område, hvor mange store selskaber søger job er erhvervslivet, uanset om salg, kundeservice, eller endda menneskelige ressourcer. Humane Development studerende også forfølge graduate og faglig uddannelse på områder som menneskelig udvikling og familieundersøgelser, gerontologi, fællesskab og folkesundhed, videregående uddannelse / Studerende, ægteskab og familie terapi, jura og andre områder. Entré er meget selektive og kræver meget stærke akademiske akkreditiver. Fakultetets rådgivere kan hjælpe eleverne skræddersy deres valg af akademisk plan og valgfag til deres individuelle karrieremål. Som et enkelt eksempel, selv om en mindreårig ikke er forpligtet til at opgradere med en Human Development større, mindreårige eller dobbelt-store i områder som Business, Humanbiologi, offentlig og miljøspørgsmål, Kvinders og Kønsforskning, og psykologi kan være nyttige, når forfølger nogle... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Den større i miljøpolitik og planlægning, udbydes af Institut for Offentlig Environmental Affairs, Er et miljøundersøgelser program baseret på samfundsvidenskab. ... [+]

Den større i miljøpolitik og planlægning, udbydes af Institut for Offentlig Environmental Affairs, Er et miljøundersøgelser program baseret på samfundsvidenskab.

Det er designet til at forberede de studerende til en række udfordrende erhverv, der involverer planlægning, analyse, design og administration af politikker og programmer, der beskæftiger sig med det naturlige og menneskeskabte miljø. Denne tværfaglige større er også velegnet forberedelse til yderligere undersøgelse i en bred vifte af kandidatuddannelser, herunder miljømæssige undersøgelser, den offentlige orden, den offentlige administration, jura, by- og regional planlægning og beslægtede områder. Gennem denne store, studerende udvikler viden og færdigheder i planlægning og beslutningstagning, den offentlige orden, politiske og økonomiske systemer, og de miljømæssige videnskaber, og erhverve de analytiske kapacitet til at deltage i de processer, der vil forme miljøkvaliteten i fremtiden. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Musikprogrammet er førende inden for scenekunsten på University of Wisconsin-Green Bay giver en musikalsk uddannelse funderet i ydeevne, historiske og kulturelle sammenhæ ... [+]

Den Musik program er førende inden for scenekunsten på University of Wisconsin-Green Bay giver en musikalsk uddannelse funderet i ydeevne, historiske og kulturelle sammenhænge. Programmet byder på musik kurser til alle universitetets studerende til at udvide deres forståelse og nydelse af musik som en kunst. Vi tilbyder et omfattende udvalg af erfaringer, der kan individualiseres inden for rammerne af en fremragende liberale kunst uddannelse og faciliteter af et mangesidet universitet. Musik ensembler er åbne for alle universitetets studerende, der audition. Store musikalske oplevelser og en fin musikundervisning starter med en fremragende fakultet. På UW Green Bay studerende har mulighed for at studere med eksperter på deres instrument eller stemme. Vores afdeling for professionelle musikere er kreative kunstnere, der gør at undervise deres første prioritet. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Psykologi er den systematiske og videnskabelige studie af adfærd og erfaring. Det søger at forklare, hvordan fysiologiske, personlige, sociale og miljømæssige forhold ind ... [+]

Psykologi er den systematiske og videnskabelige studie af adfærd og erfaring. Det søger at forklare, hvordan fysiologiske, personlige, sociale og miljømæssige forhold indflydelse tanke og handling. Forskning med mennesker har til formål at forstå, forudse og påvirke adfærd.

Oversigt

I det sidste århundrede, har psykologien bevæget sig fra at være en gren af ​​filosofien til at være både en eksperimentel videnskab og en aktiv hjælper profession. Det har udviklet flere specialiserede delområder med foci spænder fra niveauet for den nerve celle (fx det neurale grundlag for hukommelse) til den for samfundet (f.eks de udviklingsmæssige konsekvenser af Head Start).

... [-]
USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

I regnskabsprogrammet du får både den indgående regnskabsmæssig viden og den brede baggrund i erhvervslivet er nødvendig for at forstå betydningen af ​​regnskab i erhverv ... [+]

Disciplinære

Både større og mindre i Regnskab er disciplinær. "Disciplinære" betyder, at alle regnskabsmæssige studerende får energisk og grundig uddannelse i anvendt regnskabspraksis. Mere end 90 procent af UW-Green Bay Regnskab kandidater typisk finde beskæftigelse i deres valgte karriere inden for seks måneder efter eksamen. Alumni undersøgelser viser, at tidligere studerende opfatter Regnskab program meget positivt, deres uddannelse forberedt dem særdeles godt for deres karriere, kvaliteten af ​​Accounting fakultet er "udmærket", og de vil helt klart anbefale programmet til andre. Nye undersøgelser tyder også på, at langt over 30 procent af regnskabsdirektiverne kandidater passerer alle fire dele af CPA eksamen i løbet af deres første møde; af dem, der tager det en anden gang, vil 75 procent videregive alle fire dele. Disse tal kan sammenlignes meget positivt med de nationale gennemsnit, hvor det første gang beståelsesprocent er cirka 20 procent. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Statskundskab omfatter undersøgelse af regeringen, politik, og den offentlige orden både i USA og i andre sammenhænge i hele verden. Vi er et lille program, men vi tilbyd ... [+]

statskundskab omfatter undersøgelse af regeringen, politik, og den offentlige orden både i USA og i andre sammenhænge i hele verden. Vi er et lille program, men vi tilbyder kurser i amerikanske regering og politik, offentlig politik og administration, politisk teori, komparativ politik og internationale relationer. Fakultetet i programmet, er aktive i videnskabelig forskning og offentliggørelse og er også dedikeret til undervisning.

Ud over arbejdet i regeringen, og udøvelse af magt, vi i alle kurser forsøge at udvikle vigtige færdigheder i kritisk tænkning og analyse, og i kommunikation af ideer. Vi mener, at disse færdigheder er afgørende for en karriere i loven, regeringen, erhvervslivet, journalistik og politik. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Wisconsin - Green Bay

Den systematiske undersøgelse af økonomi hjælper en til bedre at forstå dette komplekse system af markeder, virksomheder (overskud motiverede, statslige og private, ikke- ... [+]

Økonomi er overalt! Som arbejdstagere, forbrugere og virksomhedsejere undertiden alle af os har gennem vores daglige aktiviteter fået et vist kendskab til, hvordan økonomien fungerer. Denne viden er imidlertid ikke systematisk og præcis. Den moderne økonomi er et yderst komplekst system af sociale institutioner. Den systematiske undersøgelse af økonomi hjælper en til bedre at forstå dette komplekse system af markeder, virksomheder (overskud motiverede, statslige og private, ikke-for-profit), fagforeninger, og mange andre interessegrupper økonomiske og politiske, som påvirker økonomien og offentliges rolle.

Her er et par grundlæggende praktiske spørgsmål studiet af økonomi hjælper en til at forstå. ... [-]

USA Green Bay
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Top 10 Reasons to Come to UW-Green Bay

UW-Green Bay Transforming Lives

Dreams at UWGB