Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission & Vision

Dallas Area Online fra Ana G. Méndez University er en fortsættelse af vores forpligtelse til at give adgang til uddannelse af høj kvalitet for spansktalende voksne studerende.

College grader tilbydes i tosprogede studier med en metode udviklet af Ana G. Méndez University, som var en oprindeligt tilpasset model, der med succes blev udviklet og implementeret af Regis University i Denver, Colorado, som er førende inden for fremskyndet voksenuddannelse.

Ana G. Méndez Dallas University / Online tilbyder tilknyttede grader, baccalaureater og kandidatgrader 100% online. Alle kvaliteter tilbydes 100% på spansk eller engelsk. Det er en del af Ana G. Méndez University, den første private videregående uddannelsesinstitution i Puerto Rico ifølge Independent Postsecondary Education Data System (IPEDS), en afdeling i Det Forenede Staters Uddannelsesdepartement.

Interesserede kan gennemføre hele tilmeldingsprocessen via telefon og internet.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Vores principper

Som en del af sin filosofi overholder Ana G. Mendez University princippet om lige uddannelsesmuligheder for deres studerende på vores tre institutioner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) og Ana G. Méndez Universitet (Cupey).

Med dette vejledende princip opnår, modtager og administrerer universitetet en række økonomiske støttemidler i form af tilskud, arbejdsundersøgelser på universitetet og lån til studerende, der har økonomisk behov og er berettigede. Studiehjælpemidler ydes af føderale og statslige regeringer, institutionen og fra donationer fra den private sektor.

Vores institution distribuerer disse midler så effektivt som muligt og drager fordel af en studerende med så mange typer økonomiske bistandsprogrammer, som er berettiget til at dække omkostningerne ved at opnå sit akademiske mål.

Ana G. Mendez Universitetets finansielle bistandsportal indeholder de politikker og procedurer, der hjælper os med fordelingen af midler i henhold til de gældende regler. Det giver også den studerendes instruktioner om at ansøge om økonomisk støtte, herunder hvordan man udfylder den gratis ansøgning om finansiel studerende (FAFSA), der kræves for adgang til enhver føderal økonomisk bistand. Andre relevante normer, politikker og forskrifter, som studerende skal være opmærksomme på, er også inkluderet.

Placeringer

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig