University Of North Carolina at Pembroke

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University Of North Carolina at Pembroke er et masterniveau universitet med et spirende samfund på mere end 6.200 studerende.

Med en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser, fantastiske Pembroke-fakulteter og et varieret samfund af kulturer, ideer og organisationer inden for fingerspidserne, er UNCP- studerende klar til at udmærke sig i livet.

Hver elev er individ på UNCP. Vores elever får en chance for at lave navne til sig selv - at skille sig ud i et varmt og indbydende samfund, der ønsker dem at lykkes - og opleve en sjælden kombination af muligheder, kulturer og ideer, der ikke kan findes andre steder.

Beliggende i den sydøstlige del af North Carolina byen Pembroke, UNCP har en rig amerikansk indisk historie og er en af ​​de sikreste campusser i University of North Carolina system . Med små klassestørrelser, et lavt fagfagligt forhold og et af de mest forskelligartede campusser i nationen er UNCP et voksende universitet, der giver eleverne mulighed for at fortsætte med at leve levende og opfylde liv.

Placeringer

Pembroke

Address
University Drive,1
28372 Pembroke, USA