Læs den officielle beskrivelse

University Of North Carolina at Pembroke er et masterniveau universitet med et spirende samfund på mere end 6.200 studerende.

Med en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser, fantastiske Pembroke-fakulteter og et varieret samfund af kulturer, ideer og organisationer inden for fingerspidserne, er UNCP- studerende klar til at udmærke sig i livet.

Hver elev er individ på UNCP. Vores elever får en chance for at lave navne til sig selv - at skille sig ud i et varmt og indbydende samfund, der ønsker dem at lykkes - og opleve en sjælden kombination af muligheder, kulturer og ideer, der ikke kan findes andre steder.

Beliggende i den sydøstlige del af North Carolina byen Pembroke, UNCP har en rig amerikansk indisk historie og er en af ​​de sikreste campusser i University of North Carolina system . Med små klassestørrelser, et lavt fagfagligt forhold og et af de mest forskelligartede campusser i nationen er UNCP et voksende universitet, der giver eleverne mulighed for at fortsætte med at leve levende og opfylde liv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

Business School tilbyder bachelor of science grad med en major i enten regnskab eller business administration. Erhvervsøkonomi majors skal vælge et spor i økonomi, iværks ... [+]

Business School tilbyder bachelor of science grad med en major i enten regnskab eller business administration. Erhvervsøkonomi majors skal vælge et spor i økonomi, iværksætteri, finansiering, international business, ledelse eller markedsføring. Studerende, der ønsker at studere mere end et spor, skal med succes gennemføre alle krav til hver, plus mindst 12 ekstra upladede timer til det andet spor. Mindst 50% af semestertimerne i Business Major skal tages ved UNCP.

Grundkernen i erhvervsstudier lægger vægt på den brede baggrund, der er nødvendig for vellykket konkurrence i den dynamiske arbejdsmarked, samt forberedelse til videreuddannelse i kandidatuddannelserne. Et andet formål er at yde service ud over universitetet og i det omgivende erhvervsliv.... [-]

USA Pembroke
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of North Carolina at Pembroke

BS i psykologi ... [+]

Freshman Seminar: 1 Sem. Hr.

Generel uddannelse: 44 Sem. Timer.

ENG 1050. Sammensætning I (3 point)ENG 1060. Sammensætning II (3 point)Kunst (3 point)Litteratur (3 point)Historie (3 point)Filosofi og religion (3 point)Samfundsvidenskab (9 point)Naturvidenskab (6 point)Matematik (3 point)Fysisk uddannelse (2 point)Generelle uddannelsesvalg (6 point)

Store krav: 40 Sem. Timer.

Den største i psykologi består af 40 semester timer (hvoraf mindst 15 timer skal tages på 3000-niveau eller højere)

Bemærk: Ingen 3000-4000 niveau kurser skal tages, indtil PSY 2080 og PSY 2100 er afsluttet.

I. Kernekrav: 16 Sem. Timer.

PSY 1010. Introduktionspsykologi (3 point)PSY 1900. Karriere og faglige perspektiver i psykologi (1 kredit)PSY 2080. Forskningsstatistik (3 point)PSY 2100. Forskningsmetodik (3 point)PSY 3000. Forskningsmetoder Capstone (3 point)PSY 3040. Psykologisk historie og systemer (3 point)... [-]
USA Pembroke
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk