University of Central Arkansas College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1969, College of Business er dybt forankret på University of Central Arkansas. Med mere end 1.500 bachelorstuderende og 100+ kandidatstuderende er forretningsprogrammet blomstrende.

Når teknologi og metoder skrider frem, opretholder College of Business et innovativt læseplan, der er velegnet til virksomheder i dag. Studerende uddannes til værdierne af etisk adfærd og integritet, hvilket gør universitetet til en betroet partner i erhvervslivet. Som sådan har UCA's College of Business et af de mest aktive praktikprogrammer i staten. Disse vitale praktikpladser giver studerende mulighed for at få erhvervserfaring og netværk inden for deres karriereområde.

Fortsætter arven fra University of Central Arkansas, opretholder College of Business uddannelsesekspertise, mens de forbereder de studerende til vellykkede karrierer som ledere på arbejdspladsen. UCA-forretningsstuderende er blandt de første i staten, der rekrutteres af større virksomheder, herunder: Acxiom, BKD LLP, Crews & Associates, Dillard's, HP, JB Hunt Transport og Wal-Mart.

Placeringer

Conway

Address
72035 Conway, Arkansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig