Læs den officielle beskrivelse

Om UMT

University of Management and Technology (UMT) blev etableret i Arlington, Virginia i januar 1998. UMT er chartret af Statens råd for videregående uddannelse i Virginia (SCHEV) og akkrediteret af Distansuddannelsesakkrediteringskommissionen (DEAC). UMTs uddannelser i projektledelse akkrediteres også af Project Management Institute (PMI), Global Accreditation Center (GAC). UMT er et institutionelt medlem af Rådet for Højere Uddannelsesakkreditering (CHEA) og en Global Registreret Udbyder af PMI.

UMT er autoriseret af US Department of Education for at yde Federal Student Aid (FSA) til kvalificerede studerende indskrevet i kvalificerede programmer på UMT. UMT er godkendt af det amerikanske statsborgerskabs og immigrationsvæsenets amerikanske afdeling for hjemlandssikkerhed for at acceptere visumstuderende fra F-1. UMT er autoriseret af US Department of State til at sponsorere J-1 visum internationale udvekslingsstuderende.

UMT er godkendt af Virginia State Approving Agency med henblik på forskellige veteraners uddannelsesfordele programmer.

UMT tilbyder bachelor-og uddannelsesniveau uddannelse til dem, der ønsker at få up-to-date viden, færdigheder og indsigt i ledelse og teknologi, der er nødvendige for at fungere effektivt i moderne, hurtige og komplekse virksomheder. UMT er engageret i ekspertise inden for ledelse og teknologiuddannelse. Dens kurser fokuserer på moderne ledelses- og teknologiproblemer. Fakultetets medlemmer undersøges omhyggeligt for at sikre, at UMT instruktører har en balance i videnskabelig og praktisk indsigt i nuværende ledelsespraksis og teknologiforbrug. Medlemmerne af UMT-samfundet tror fast, at universiteterne skal være på forkant med teknologiske forandringer. UMT er forpligtet til at anvende moderne undervisningsleverance teknologi til at tilbyde sine studerende den bedste ledelse og teknologi uddannelse til rådighed.

UMT fakultet og personale har omfattende ledelses- og uddannelseserfaring, der arbejder med større universiteter, virksomheder, nonprofit organisationer og offentlige myndigheder. Disse enheder omfatter statslige filialer, såsom Det Hvide Hus, National Institute of Standards and Technology, Forsvarsdepartementet, Department of Energy, Department of States, National Health Institute, Internal Revenue Service og Social Security Administration ; store virksomheder, såsom AT

Gennem online-uddannelse er studerende i hele USA og i otteogtreds lande indskrevet på UMT. UMT er med sit globale opsøgende mål at bringe den bedste viden, praksis og faglige færdigheder til studerende overalt.

UMT er beliggende i Rosslyn, Arlington, Virginia, kun få minutter fra downtown Washington, DC. Rosslyn er en travl kommerciel og føderal regering agentur distrikt. Rosslyn er let tilgængeligt i hele det større hovedstadsområde i Washington med metro og er bekvemt at flyve via Dulles International Airport og Ronald Reagan Washington National Airport.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University of Management and Technology

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administ ... [+]

Om

BHA kræver en vellykket gennemførelse af i alt 120 studiepoints studieår.

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administration core kurser og en BHA Capstone kursus. De resterende kredit timer består af valgfrie kurser.

HA 101 er obligatorisk for studerende, der hverken har forudgående erhvervserfaring inden for sundhedsadministrationen eller har taget lignende kurser forud for tilmelding til dette program.

BHA-programmål

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil eleverne kunne:

Udnytte et bredt kendskab til grundbegreberne og... [-]
USA Arlington
September 2019
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
University of Management and Technology
Hjemmeside
Telefonnummer
(703) 516-0035