Læs den officielle beskrivelse

University of Nevada, Reno blev grundlagt i 1874, da den State University of Nevada i Elko, Nev., Omkring 300 miles nordøst for sin nuværende campus i Reno. Stedet for universitetet forskole i det østlige Nevada (hvor der ikke statslige institutioner var tidligere blevet placeret) viste sig at være upraktisk, da næsten halvdelen af ​​statens indbyggere boede i Reno-Carson City-området. I 1885, den lovgivende godkendt spil i University fra Elko til Reno. Morrill Hall, bygget på et bluff med udsigt over downtown, var den første struktur bygget på en 10-acre campus. Hallen, opkaldt efter amerikanske senator Justin S. Morrill of Vermont, forfatter af 1862 Land-Grant College Act, der førte til udviklingen af ​​University of Nevada, Reno og lignende institutioner, var en en-bygning universitet boliger præsidentens og registrator kontor, klasseværelser, et bibliotek, museum og beboelse for groundskeeper.

I 1891, 17 år efter sin grundlæggelse, University præsenterede sine første diplomer til en dimitteret klasse af tre, der omfattede Frank Norcross, en fremtidig US District Court dommer, Nevada højesteretsdommer og medlem af Nevada lovgivende.

På det tidspunkt, de rige "Bonanza" dage af sølv og guld minedrift på Comstock Lode, 23 miles sydøst for Reno i Virginia City, var væk. Staten var i økonomisk tilbagegang og dens første universitet kæmpede for at opbygge indskrivning og statur.

Den Mackay Indflydelse

Familien af ​​John Mackay, en irsk immigrant, der hjalp direkte udvinding af mere end $ 100 millioner i malm fra to Virginia City miner i midten af ​​1870'erne, spillede en central rolle i at hjælpe campus vokse. Fra 1907 til 1936, Mackay arvinger testamenterede universitetet mere end 1500 tusind dollars for Mackay School of Mines bygning, en fodboldbane-store firkant modelleret efter Thomas Jeffersons ved University of Virginia, en atletisk felt, opkøb af jord og Mackay Science Hall. En 7-fods, 8-tommer statue af Mackay, skabt af Gutzon Borglum, som senere udskårne Mount Rushmore, har stået på den nordlige ende af Quad siden 1908. Den elm-foret Quad og universitetets oprindelige kerne campus, med en notering på det nationale register over historiske steder siden 1987, betragtes som en amerikansk kulturel ressource.

Etablering sit navn

Embedsmænd University gjort fremskridt med at forbedre campus stående som en lille, 1000-elev offentlig college i tyndt befolkede Vesten i 1920'erne og 30'erne. Blandt de bemærkelsesværdige tidlige fakultet var James Church, hvis Sierra sne undersøgelser pioner videnskaben om prognoser sæsonmæssige vandforsyninger; kemisk videnskabsmand Maxwell Adams, der opdagede anvendelsesmuligheder for olier i bynke og kanin børste på den vestlige ørken; og Mackay School of Mines geolog-seismolog Vincent Gianella, navnebror for kviksølv mineral, gianellaite.

Ved 1940'erne, Hollywood-film producenter, tiltrukket af universitetets vin-dækket, Ivy-League-lignende murstensbygninger og idylliske Manzanita Lake, brugte campus som en indstilling til populære film, herunder "Mr. Belvedere Går til College," med Shirley Temple; "Andy Hardys Blonde Trouble" med Mickey Rooney; og "mor er en Russer," med Van Johnson.

Dramatisk Change

Af 1958 med 2.000 studerende deltage i klasser, institutionen var på randen af ​​dramatiske forandringer. Nye kollegier af uddannelse og erhvervsliv var i deres første år. Den studerende, som ikke havde haft en studerende center bygning til de første 70 år af universitetets embedstid i Reno, endelig havde et hovedkvarter med åbningen af ​​Jot Travis Student Union. Denne forening blev erstattet i november 2007 af Joe Crowley Student Union, en af ​​de mest transformerende bygninger nogensinde er bygget på campus. Dette 167.000 kvadratmeter store, "grønne" miljøvenlig facilitet signalerer et skift i campus ekspansion, der tilbyder campus og fællesskab et nyt centralt beliggende "hoveddøren" til universitetet fra Virginia Street. Det er opkaldt til ære for University præsident Joe Crowley, hvis 23-års embedsperiode som institutionens administrerende direktør er en rekord. I 2008, en af ​​landets mest teknologisk avancerede biblioteker, den Mathewson-IGT Videncenter, åbnede ved siden af ​​Crowley Student Union, yderligere signalering campus 'flytte nordpå.

Præsident Charles Armstrong og vicepræsident William Wood stimuleret forskningsprogrammer på campus i 1959 med oprettelsen af ​​Desert Research Institute (DRI) og dets tilknyttede programmer atmosfærisk fysik, ørken biologi, antropologiske studier, datalogi og vandressourcer. DRI var et universitet division med fokus på forskning undersøger Nevada ressourcer tørre jord. Af 1969 under præsident N. Edd Miller, campus havde ph.d.-programmer i mere end et dusin specialiteter, og havde skabt en skole of Medical Sciences.

I de sidste 35 år, har universitetet mødtes de udfordringer, ledelse i hvad er nu det hurtigst voksende stat i landet, med sin tilmelding stiger til mere end 17.000 studerende i efteråret 2010.

Universitet med tallene

 • Etableret: 1874
 • Beliggenhed: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("All for vores land")
 • Studerende: 18.227 (i efteråret 2012)
 • Fakultet: 912
 • Fuld tid fakultet bedrift højeste grader i deres områder: 93 procent
 • Grader tilbydes: En omfattende udvalg af uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau.
 • Gymnasier og skoler: Landbrug, bioteknologi og naturressourcer; Forretning; Uddannelse; Ingeniørvirksomhed; Journalistik; Liberal Arts; Medicin; Graduate School; og afdelingen for Health Sciences.
 • Mascot: Alphie, ulven; Wolfie Jr.
 • Kaldenavn: Wolf Pack
 • Farver: Sølv og blå
 • Akkrediteret af: Northwest Kommissionen om Colleges og universiteter (siden 1938), plus 20 professionelt akkrediterede programmer.
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University of Nevada, Reno

The General Business større udvider på den stærke forretningsgrundlag er udviklet i den præ-business og øverste division business kurser. Formålet med de store er at giv ... [+]

The General Business større udvider på den stærke forretningsgrundlag er udviklet i den præ-business og øverste division business kurser. Formålet med de store er at give en mulighed for studerende, der er begrænset af arbejde eller andre forpligtelser i planlægning kurser ved at lade de studerende til at færdiggøre større relaterede kurser i mere fleksibelt-planlagte aftenskole.

Den generelle business større udvider på den stærke forretningsgrundlag er udviklet i den præ-business og øverste division business kurser. Den største kræver afslutningen af ​​de pre-business core og øverste division business centrale kurser, der kræves af andre BS-BA (Bachelor of Science in Business Administration) store selskaber, foruden 24 point af anbefalede øverste division business kurser fra forskellige forretningsområder. Den største kræver i alt 128 point.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Biokemikere studere de mest grundlæggende af livsprocesser, såsom at identificere den måde, hvorpå DNA, som bærer genetisk information, der overføres mellem celler og kan ... [+]

Biokemikere studere de mest grundlæggende af livsprocesser, såsom at identificere den måde, hvorpå DNA, som bærer genetisk information, der overføres mellem celler og kan manipuleres. Dette har ført til udviklingen af ​​nye teknologier som molekylær biologi, bioteknologi og genteknologi.

Biokemi program forbereder de studerende til konkurrencedygtige og givende karriere inden for videnskab, medicin og forskning. Den biokemi store steder stor vægt på praktisk, hands-on erfaring, hvilket gør kandidater af biokemi programmet godt rustet til arbejdsmarkedet.

Biokemi giver en fremragende baggrund for bioteknologisk forskning, læge, tandlæge, apotek, ernæring, veterinærmedicin og uddannelse.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Civil ingeniører bruger deres viden om videnskab og teknik til at designe og vedligeholde meget af vores verdens infrastruktur. De gælder også deres ekspertise til at for ... [+]

Civil ingeniører bruger deres viden om videnskab og teknik til at designe og vedligeholde meget af vores verdens infrastruktur. De gælder også deres ekspertise til at forbedre vores livskvalitet, uanset om det er ved at designe sikrere bygninger, reducere vores carbon footprint eller bare forkorte din pendler. Deres arbejde er med til at løse mange af vores planets mest alvorlige problemer, herunder rådnende vejbaner, tilstoppede motorveje, forurenet vand og farligt affald.

Civilingeniører generelt specialisere sig i et bestemt område. Vores afdeling tilbyder fem områder af specialisering for studerende:

Jordskælv og strukturel engineering involverer analyse og design af konstruktioner, der understøtter eller modstå belastninger, såsom broer eller bygninger. Miljøteknik bruger videnskab og tekniske principper for at forbedre miljøet, med særlig fokus på luft, vand og jord ressourcer. Geoteknik er den gren af ​​beskæftiger sig med den tekniske opførsel af jord materialer såsom jord, fundamenter og jord strukturer som tunneler, dæmninger eller diger anlægsarbejder. Fortove / materialer engineering fokuserer på fortovet design og materialer samt køretøjer fortovet interaktion. Transport engineering involverer alle aspekter af planlægning, funktionelt design, drift og forvaltning faciliteter til enhver form for transport. ... [-]
USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Datalogi og teknik er et område med fokus på at løse problemer med computere. Det er en dynamisk disciplin placeret på skillevejen mellem mange områder i matematik, natur ... [+]

Datalogi og teknik er et område med fokus på at løse problemer med computere. Det er en dynamisk disciplin placeret på skillevejen mellem mange områder i matematik, naturvidenskab og teknik, og det samler teori, abstraktion og design af computerenheder, programmer og systemer til at løse en række problemer i stort set alle områder af menneskelig stræben.

Datalogi og ingeniørvidenskab omfatter de metoder, værktøjer og teknikker, og teori om, hvordan informationerne stammer, opbevares, manipuleret og kommunikeres. På grund af sin betydning for vores verden, datalogi og teknik er en yderst spændende fagområde, der fortsætter med at vokse i et hastigt tempo.

Relaterede grader og programmer Computer Science and Engineering, Minor Computer Science and Engineering, Master of Science Degree Computer Science and Engineering, dr.phil Degree ... [-]
USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

En uddannelse i elektroteknik forbereder eleverne til at udvikle løsninger på presserende problemer på områder som magt, kommunikation, databehandling og netkommunikation ... [+]

En uddannelse i elektroteknik forbereder eleverne til at udvikle løsninger på presserende problemer på områder som magt, kommunikation, databehandling og netkommunikation.

Elektriske ingeniører arbejder med elektromagnetiske felter og elektricitet til brug i kommunikation, bioteknologi applikationer og elektroniske kredsløb. Kernen i elektroteknik er evnen til at arbejde med sensorer, erhverve data, kommunikere elektronisk, proces- signaler og informationer, model komplekse systemer, og integrere forskellige kilder til energi i distribuerede systemer.

Fokusområder

Du har mulighed for at vælge at forfølge din elektroteknik grad med en vægt på enten vedvarende energi eller biomedicinsk teknik.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Den Bachelor of Science grad giver et fundament i grundforskning. Studerende, der ønsker at forfølge en umiddelbar karriere inden for videnskab eller teknologi, eller som ... [+]

Den Bachelor of Science grad giver et fundament i grundforskning. Studerende, der ønsker at forfølge en umiddelbar karriere inden for videnskab eller teknologi, eller som ønsker at forfølge studier i fysik skulle tage anbefalede øvre division kurser som valgfag. De kursusaktiviteter består af to komponenter. En videnskab komponent kaldet store krav, og en omfattende del kaldet kernen pensum. For mere information om krav til core-pensum besøge grundlæggende uddannelsesprogram hjemmeside. Relaterede grader og programmer Fysik, Minor Fysik, Master of Science Degree Fysik, dr.phil Degree Retningslinjer for Fysik 497: Senior Speciale

PHYS 497 (senior afhandling) er den fysik store slutstenen kursus, studerende komplet i løbet af deres senior år. Den øverste Specialet er et forskningsprojekt, der gennemføres under ledelse af et fakultet medlem, det produkt, som er en afhandling 10-20 side, der er indsendt til rådgiver og til et andet fakultet medlem, der fungerer som læser. Efter indlevering af afhandlingen, den studerende giver en 20-30 minutters mundtlig præsentation til Fysik afdeling. Annoncering specialet præsentationen i Fysik Afdelingen er den studerendes ansvar.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Kemi majors komplette kurser giver en solid baggrund i de fysiske videnskaber og matematik samt en sekvens af kurser i almindelighed, organisk, uorganisk, analytisk og fy ... [+]

Kemi majors komplette kurser giver en solid baggrund i de fysiske videnskaber og matematik samt en sekvens af kurser i almindelighed, organisk, uorganisk, analytisk og fysisk kemi. Foredrag klasser suppleres af laboratorier, der giver hands-on erfaring i kemiske metoder og instrumentering.

Relaterede grader og programmer Kemi, Minor Kemi, Bachelor of Science Degree Kemi, Master of Science Degree Kemi, dr.phil Degree [-]
USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Traditionelt ledelse omfatter følgende aktiviteter: planlægning, organisering, der fører, og kontrollere. Mere specifikt ledelse har ansvaret for de primære aktiviteter i ... [+]

Traditionelt ledelse omfatter følgende aktiviteter: planlægning, organisering, der fører, og kontrollere. Mere specifikt ledelse har ansvaret for de primære aktiviteter i virksomheden; dem at være indgående logistik, drift, udgående logistik, markedsføring og salg, og service.

Ledelsen har endvidere ansvaret for støtteaktiviteter af infrastruktur (regnskab, finans, strategisk planlægning), human ressource management (rekruttering, uddannelse og udvikling, kompensation management), teknologiudvikling (produkt og procesforbedring), og indkøb (materiale erhvervelse). Management majors er forberedt til en karriere i enten generel ledelse (eller i specialisering af human ressource management) eller iværksætteri baseret på koncentrationen valg i General Management eller Human Resource Management.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Den bachelorgrad i maskinindustrien er bredt designet til at rumme en bred vifte af karrieremål. Studerende tager en kerne af krævede kurser i teknik, humaniora, matemati ... [+]

Den bachelorgrad i maskinindustrien er bredt designet til at rumme en bred vifte af karrieremål. Studerende tager en kerne af krævede kurser i teknik, humaniora, matematik og naturvidenskab, samt supplerende valgfrie kurser. Disse kurser introducere grundlæggende engineering videnskab og designkoncepter og give de studerende mulighed for at udvikle specifikke karriere interesser i sub-områderne maskinteknik såsom vedvarende energi, nanoteknologi eller biomedicinsk teknik.

Vores nationalt rangeret program giver de studerende mulighed for at arbejde tæt sammen med fornem fakultet og få hands-on erfaring som de flytter fra bygge Lego biler freshmen at designe en capstone projekt efter eget valg som seniorer. Studerende kan drage fordel af to pædagogiske laboratorier samt en full-service maskine og svejsning shop brugt til studenterprojekter og forskningsudstyr.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Den bachelorgrader i matematik har muligheder for anvendt matematik, diskret matematik / operationer forskning, statistik eller generelle undersøgelse ... [+]

Matematik og statistik

Den bachelorgrader i matematik har muligheder for anvendt matematik, diskret matematik / operationer forskning, statistik eller generelle undersøgelse. Den bachelorgrad giver en traditionel liberal kunst erfaring gennem en afbalanceret studieforløb i kunst, humaniora, fremmedsprog, sociale og naturvidenskab. Den Bachelor of Science grad er en "udvidet større", som giver en mere intens oplevelse i matematik, databehandling og videnskab.

Relaterede grader og programmer Matematik, Minor Matematik, Bachelor of Arts Degree Undervisning i matematik, Master of Arts Degree Matematik, Master of Science Degree [-]
USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Nevada, Reno

Psykologi majors lærer om menneskelig adfærd og dens kontekst. De studerer motivationer, evner og menneskelige evner, og praktikere sætte denne viden til at arbejde i lin ... [+]

Psykologi majors lærer om menneskelig adfærd og dens kontekst. De studerer motivationer, evner og menneskelige evner, og praktikere sætte denne viden til at arbejde i lindring af menneskelige lidelser.

Moderne psykologi er noget opdelt i forskellige tilgange eller teorier for at forstå adfærd. Organismerne anses kan variere fra chimpanser til duer, fra mennesker til amøber. Nogle psykologer mener, det er vigtigst at forstå fysiologiske processer (biologisk metode); andre sjældent, om nogensinde, overveje fysiologi. Nogle psykologer insistere på, at vi skal undersøge de dybeste tanker det ubevidste sind (psykoanalysen); andre søger at forstå mentale strukturer og processer, der ligger til grund for den menneskelige ydeevne (cognitivists). I mellemtiden, andre studerer placerede handlinger organismer og benægte, at "sindet" kan adskilles fra dette niveau af analyse (behaviorismen). Psykologi er langt fra at være en samlet inden for forskning og praksis. Dette vil være et af de spørgsmål, du bliver nødt til at svare for dig selv: hvilket felt eller perspektiv i psykologi er det mest interessante for dig.... [-]

USA Reno
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno