University of Nevada, Reno

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Nevada, Reno blev grundlagt i 1874, da den State University of Nevada i Elko, Nev., Omkring 300 miles nordøst for sin nuværende campus i Reno. Stedet for universitetet forskole i det østlige Nevada (hvor der ikke statslige institutioner var tidligere blevet placeret) viste sig at være upraktisk, da næsten halvdelen af ​​statens indbyggere boede i Reno-Carson City-området. I 1885, den lovgivende godkendt spil i University fra Elko til Reno. Morrill Hall, bygget på et bluff med udsigt over downtown, var den første struktur bygget på en 10-acre campus. Hallen, opkaldt efter amerikanske senator Justin S. Morrill of Vermont, forfatter af 1862 Land-Grant College Act, der førte til udviklingen af ​​University of Nevada, Reno og lignende institutioner, var en en-bygning universitet boliger præsidentens og registrator kontor, klasseværelser, et bibliotek, museum og beboelse for groundskeeper.

I 1891, 17 år efter sin grundlæggelse, University præsenterede sine første diplomer til en dimitteret klasse af tre, der omfattede Frank Norcross, en fremtidig US District Court dommer, Nevada højesteretsdommer og medlem af Nevada lovgivende.

På det tidspunkt, de rige "Bonanza" dage af sølv og guld minedrift på Comstock Lode, 23 miles sydøst for Reno i Virginia City, var væk. Staten var i økonomisk tilbagegang og dens første universitet kæmpede for at opbygge indskrivning og statur.

Den Mackay Indflydelse

Familien af ​​John Mackay, en irsk immigrant, der hjalp direkte udvinding af mere end $ 100 millioner i malm fra to Virginia City miner i midten af ​​1870'erne, spillede en central rolle i at hjælpe campus vokse. Fra 1907 til 1936, Mackay arvinger testamenterede universitetet mere end 1500 tusind dollars for Mackay School of Mines bygning, en fodboldbane-store firkant modelleret efter Thomas Jeffersons ved University of Virginia, en atletisk felt, opkøb af jord og Mackay Science Hall. En 7-fods, 8-tommer statue af Mackay, skabt af Gutzon Borglum, som senere udskårne Mount Rushmore, har stået på den nordlige ende af Quad siden 1908. Den elm-foret Quad og universitetets oprindelige kerne campus, med en notering på det nationale register over historiske steder siden 1987, betragtes som en amerikansk kulturel ressource.

Etablering sit navn

Embedsmænd University gjort fremskridt med at forbedre campus stående som en lille, 1000-elev offentlig college i tyndt befolkede Vesten i 1920'erne og 30'erne. Blandt de bemærkelsesværdige tidlige fakultet var James Church, hvis Sierra sne undersøgelser pioner videnskaben om prognoser sæsonmæssige vandforsyninger; kemisk videnskabsmand Maxwell Adams, der opdagede anvendelsesmuligheder for olier i bynke og kanin børste på den vestlige ørken; og Mackay School of Mines geolog-seismolog Vincent Gianella, navnebror for kviksølv mineral, gianellaite.

Ved 1940'erne, Hollywood-film producenter, tiltrukket af universitetets vin-dækket, Ivy-League-lignende murstensbygninger og idylliske Manzanita Lake, brugte campus som en indstilling til populære film, herunder "Mr. Belvedere Går til College," med Shirley Temple; "Andy Hardys Blonde Trouble" med Mickey Rooney; og "mor er en Russer," med Van Johnson.

Dramatisk Change

Af 1958 med 2.000 studerende deltage i klasser, institutionen var på randen af ​​dramatiske forandringer. Nye kollegier af uddannelse og erhvervsliv var i deres første år. Den studerende, som ikke havde haft en studerende center bygning til de første 70 år af universitetets embedstid i Reno, endelig havde et hovedkvarter med åbningen af ​​Jot Travis Student Union. Denne forening blev erstattet i november 2007 af Joe Crowley Student Union, en af ​​de mest transformerende bygninger nogensinde er bygget på campus. Dette 167.000 kvadratmeter store, "grønne" miljøvenlig facilitet signalerer et skift i campus ekspansion, der tilbyder campus og fællesskab et nyt centralt beliggende "hoveddøren" til universitetet fra Virginia Street. Det er opkaldt til ære for University præsident Joe Crowley, hvis 23-års embedsperiode som institutionens administrerende direktør er en rekord. I 2008, en af ​​landets mest teknologisk avancerede biblioteker, den Mathewson-IGT Videncenter, åbnede ved siden af ​​Crowley Student Union, yderligere signalering campus 'flytte nordpå.

Præsident Charles Armstrong og vicepræsident William Wood stimuleret forskningsprogrammer på campus i 1959 med oprettelsen af ​​Desert Research Institute (DRI) og dets tilknyttede programmer atmosfærisk fysik, ørken biologi, antropologiske studier, datalogi og vandressourcer. DRI var et universitet division med fokus på forskning undersøger Nevada ressourcer tørre jord. Af 1969 under præsident N. Edd Miller, campus havde ph.d.-programmer i mere end et dusin specialiteter, og havde skabt en skole of Medical Sciences.

I de sidste 35 år, har universitetet mødtes de udfordringer, ledelse i hvad er nu det hurtigst voksende stat i landet, med sin tilmelding stiger til mere end 17.000 studerende i efteråret 2010.

Universitet med tallene

 • Etableret: 1874
 • Beliggenhed: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("All for vores land")
 • Studerende: 18.227 (i efteråret 2012)
 • Fakultet: 912
 • Fuld tid fakultet bedrift højeste grader i deres områder: 93 procent
 • Grader tilbydes: En omfattende udvalg af uddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau.
 • Gymnasier og skoler: Landbrug, bioteknologi og naturressourcer; Forretning; Uddannelse; Ingeniørvirksomhed; Journalistik; Liberal Arts; Medicin; Graduate School; og afdelingen for Health Sciences.
 • Mascot: Alphie, ulven; Wolfie Jr.
 • Kaldenavn: Wolf Pack
 • Farver: Sølv og blå
 • Akkrediteret af: Northwest Kommissionen om Colleges og universiteter (siden 1938), plus 20 professionelt akkrediterede programmer.

Placeringer

Reno

University of Nevada

Address
89557 Reno, Nevada, USA
Telefonnummer
+1 (775) 784-6874

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig