University of North Alabama College of Arts and Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 forskellige afdelinger med en række majors, mindreårige og certifikatprogrammer arbejder uafhængigt og sammen for at antænde den drøm, der skaber den damp, der styrker din fremtid. Bliv medlem og kom videre!

University of North Alabama College of Arts and Sciences er forpligtet til at skabe et miljø inden for vores campus og samfund, der fremmer viden, færdigheder, kunstnerisk og kulturel berigelse, forskning og opdagelse ved at støtte uafhængighed, kreativitet og innovation.


Professorer i College of Arts and Sciences er kyndige og engagerende lærere, som mener, at en kraftig interaktion mellem fakultet og studerende og blandt eleverne selv er nøglen til intellektuel vækst. Vores professorer er også aktive lærde, der forbliver aktuelle på deres undervisningsområder og opretholder respekten for deres jævnaldrende. En række succesfulde alumner attesterer kvaliteten af UNAs programmer inden for kunst og videnskab.


Dekanens kontor ved College of Arts and Sciences ligger i historiske Bibb Graves i Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

University of North Alabama Mission Statement

Som en regional, statsstøttet institution for videregående uddannelse forpligter universitetet i Nord Alabama sig til at deltage i undervisning, forskning og service for at give uddannelsesmuligheder for studerende, et miljø for opdagelse og kreativ gennemførelse og en række forskellige opsøgende aktiviteter, der opfylder vores regions faglige, samfundsmæssige, sociale, kulturelle og økonomiske udviklingsbehov i sammenhæng med et globalt samfund.

Placeringer

Firenze

Address
35632 Firenze, Alabama, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig