University of Redlands

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvor dine drømme bliver forhåbninger og dine ønsker bliver resultater, det vil sige den Redlands oplevelse. Siden vores grundlæggelse i 1907Vi har ikke vaklet fra vores løfte: en transformativ uddannelse i et miljø med akademisk stringens og personligt ansvar, hvor du kan blande det, du lærer i klasseværelset med livsfærdigheder som vil hjælpe dig påvirke positive forandringer i verden.

Vi er Redlands, Hvor nysgerrighed finder inspiration; hvor uselviskhed bliver tjeneste; hvor små klasser fremme debatten og debat gnister indsigt; hvor kreativitet og innovation åbne døre og ændre liv; og hvor mangfoldigheden beriger os alle.

Vi er Redlands, Hvor vi bekymrer sig mere om, hvem du bliver, end hvem du plejede at være; hvor vi tager gode studerende og gøre dem til store folk.

Mission Statement

The University of Redlands er en privat, uafhængig liberal kunst universitet forpligtet til at yde en personlig uddannelse, der frigør de studerende til at foretage oplyste valg.

Redlands understreger akademisk stringens, læseplaner mangfoldighed og innovativ undervisning. Redlands fremmer et fællesskab af lærde og tilskynder til en pluralistisk opfattelse af værdier ved at udfordre antagelser og stereotyper i begge klasser og aktiviteter. En Redlands uddannelse går ud over uddannelse til at omfavne en reflekterende forståelse af vores verden; det fortsætter fra information til viden, fra viden til mening.

Indbydende intellektuelt nysgerrige elever fra forskellige religiøse, etniske, nationale og socioøkonomiske baggrunde, University søger at udvikle ansvarlige samfundsborgere som en del af en komplet uddannelse. Redlands tilskynder et fællesskab atmosfære med enestående mulighed for studerende lederskab og interaktion. For erhvervsaktive voksne, University tilbyder innovative akademiske programmer på praktiske steder og tidspunkter.

Redlands blander liberale kunst og professionelle programmer, anvendes og teoretiske studier, traditionelle majors og selvstændige designet kontrakter for eksamen. Små klasser gør det muligt hver elev til at deltage i diskussion i klassen, til at arbejde tæt sammen med professorer, og til at modtage omfattende individuel opmærksomhed. Redlands er fortsat følsomt over for nutidige tendenser i samfundet og udfordringer studerende til at forpligte sig til en levetid på læring.

Placeringer

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, Californien, USA
Telefonnummer
+1 909-793-2121

New York

Address
New York, New York, USA

flodbred

Address
flodbred, Californien, USA

San Diego

Address
San Diego, Californien, USA

Torrance

Address
Torrance, Californien, USA

West Covina

Address
West Covina, Californien, USA

Burbank

Address
Burbank, Californien, USA