University of Utah

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At tackle verdens store udfordringer.

I dag står vi overfor store globale udfordringer, klimaændringer, anvendelse af naturressourcer, miljøforringelse og sanering, energiudvikling og bæredygtighed. Jordforskere og ingeniører er i forkant med at tackle disse komplekse problemer, da de arbejder for at forstå oprindelsen, transformationen og ansvarlig brug af vores egen planet, herunder dens geologi, atmosfære og vandmasser - og forholdet mellem dem.

Dette unikke universitet bro over grænsefladen mellem jordvidenskab og ingeniørfelt, der tilbyder en bred vifte af spændende forsknings- og uddannelsesmæssige oplevelser med 25 akkrediterede bachelor- og kandidatuddannelser inden for jordvidenskab, geologi, geofysik, geologisk teknik, mineteknik, metallurgi, materialevidenskab og teknik, jordressourcestyring og atmosfæriske videnskaber.

Om vores kollegium

College of Mines and Earth Sciences 'placering i et mineral- og energirigt geografisk område giver et studie- og forskningsmiljø, der strækker sig langt ud over campusgrænser. På grund af Utahs mineralressourcer er kollegiet en central rolle i udviklingen af en region, der bliver mere og mere afgørende for nationens mine- og energiframtid.

Kollegiet består af fire akademiske afdelinger, der tilbyder seks majors og fire baccalaureate- og kandidatgrader. Alle fakulteter har doktorgrader, mindst en tredjedel har betydelig industriel erfaring, og mange har bånd til industrien. Ud over undervisning deltager fakultetet i en lang række forskningsaktiviteter. Studenter og nogle studerende deltager også i forskning.

College of Mines and Earth Sciences besætter Frederick A. Sutton-bygningen, William C. Browning-bygningen, mineralforarbejdningslaboratorium (bygning 58), Hedco-bygningen (bygning 57), slibningslaboratorium og forskningslaboratorium for minesystemer (bygning 59), og Intermountain Network Scientific Computation Center.

124435_124254_SouthAfrica20171.png

Mission statement

  • At uddanne og forberede professionelle jordforskere, geologiske ingeniører og jordvidenskabelige undervisere, meteorologer og atmosfæriske videnskabsfolk, fysiske og udvindende metallurgikere, mineralseparationseksperter og minedriftingeniører.
  • At deltage i videnskabelige forskningsaktiviteter inden for geologi, geofysik, geologisk teknik, meteorologi, fysisk og udvindende metallurgi, mineralseparation og mineteknik.
  • At formidle nyligt erhvervet viden gennem rettidig offentliggørelse af original forskning fra fakultet og studerende på alle ovennævnte områder.
  • At uddanne universitetssamfundet og offentligheden om Jordens sammensætning og struktur, processer, der former den, og dens historie og fremtid.
  • At yde professionel service ved at give viden om naturressourcer, metoder til udvinding af naturressourcer, sikkerhed ved industrielle aktiviteter, metalekstraktion og modifikation, geologiske farer, miljøet og en bæredygtig jord.

Værdiopgørelse

Vi værdsætter:

  • ekspertise i undervisning, studerendes engagement og medborgerskab og
  • virkningsfuld videnskabelig forskning, der informerer politik og fremmer vores forståelse af jorden og dens ressourcer for at forbedre vores miljømæssige og økonomiske sikkerhed.

Kollegiet stræber efter at være campusleder inden for sikkerhed, kontinuerlig vurdering, mangfoldighed og inklusivitet, samarbejde og kollegialitet.

Interessentens engagement

  • Kollegiet uddanner og forbereder professionelle jordforskere, atmosfæriske videnskabsmænd, geologer, geologiske ingeniører, mineingeniører, metallurgiske ingeniører, mineralseparationseksperter, fysiske og udvindende metallurgister og jordvidenskabsuddannere. Vi beskæftiger os med videnskabelige forskningsaktiviteter inden for geologi, geofysik, geologisk teknik, hydrologi, atmosfærisk videnskab, oceaniske processer, fysisk og udvindende metallurgi, mineralseparation, mineteknik, geo-ressourcestyring og sikkerhed.
  • Vi formidler nyligt erhvervet viden gennem rettidig offentliggørelse af original forskning fra fakultet og studerende på alle ovennævnte områder. Vi søger at uddanne universitetssamfundet og offentligheden om Jordens sammensætning og struktur, processer, der former den og dens historie og fremtid.
  • Vi leverer professionel service ved at give viden om naturressourcer, metoder til udvinding af naturressourcer, sikkerhed i industrielle aktiviteter, metalekstraktion og modifikation, geologiske farer og miljøprocesser.

Placeringer

Salt Lake City

Address
COLLEGE OF MINES & EARTH SCIENCES
FREDERICK ALBERT SUTTON BUILDING
115 S 1460 E, ROOM 205
SALT LAKE CITY, UT 84112-0102

Salt Lake City, Utah, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig