Læs den officielle beskrivelse

VISION ERKLÆRING

Synlig Music College er en global, åndeligt fællesskab af musikere, teknikere, erhvervsfolk og undervisere betjener Kirken og samfundet med vores kollektive energi og talent, der fremmer et miljø af kreativitet, tilbedelse, og innovation i kunstneriske bestræbelser for Guds ære.

MISSION STATEMENT

Synlig Music College uddanner og udstyrer musikere, teknikere og erhvervsfolk i håndværk og Christian karakter, for effektiv tjeneste i musikindustrien og i Kirken.

ÅNDELIG | PROFESSIONELLE | AKADEMISK.

Synlig Music College er i skæringspunktet mellem åndelige, professionel og akademisk. Vores tre bachelor uddannelser tilbyder en streng uddannelse i musikbranchen, musikproduktion og musik ydeevne, udstyre vores studerende til effektiv tjeneste i musikindustrien og Kirken. Vi mener, at kristne musikere, producenter, ledere og branchefolk skal være veludviklede ligeligt på disse tre områder for at finde succes i livet, karriere og ministerium. Vores vilje små kunstner samfund er fokuseret på en afbalanceret åndelige, professionel og akademisk vækst.

GLOBAL

Unik i videregående uddannelse

Lanceret i Memphis, Tennessee i 2000, visionen om Synlig Music College er enestående i de videregående uddannelser. Der er fokus på at skabe små, forsætlige kunstner samfund i hele verden, der lægger vægt vækst i tre hovedområder: åndelige, faglige og akademiske.

Synlig udvidet til Chicagoland i 2014 og Dallas i 2015 som en del af præsident og grundlægger Ken Steorts' 2020 × 2020 vision - 20 lokaliteter i 20 byer betjener 2.020 elever i 2020. Fra Sarah Simmons (NBC 's The Voice) til indie darlings Carolina Story, Synlige alumner er på hitlisterne, i studiet og indvirkning i kirken.

Akademisk Oversigt

Synlig Music College er en integreret uddannelse oplevelse, der udfordrer de studerende til at vokse åndeligt, fagligt og fagligt i løbet af et akkrediteret bachelorgrad program. Hver uddannelsen indgår en kerne af Bibel, Teologi, og ministeriets kurser. Integriteten af ​​den studerendes spiritualitet er grundlæggende for faglig udvikling, som Skriften oplyser, hvordan man forholde sig til Skaberen og Hans skabelse-især hvordan man bør reagere i Skaberens invitation til tankevækkende, kreative og bøn engagement i musikindustrien og kirken . Både den åndelige og faglig udvikling er fremhævet gennem den strenge college-niveau pensum.

Filosofisk, den ”Hvorfor” (spiritualitet) forud for ”Hvad” (erhverv) og ”Hvordan” (akademikere). Alle tre vækstområder er repræsenteret i skolens navn:

Synlig Music College

  • Åndelig
  • Professionel
  • Akademisk

Den integrerede uddannelse opleves gennem fordybelse, og investering.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Visible Music College

Den moderne Music programmet tilbyder relevant uddannelse i dygtighed og karakter for musikere, kunstnere og ledere, der ønsker at lykkes i moderne musik, enten tjener i ... [+]

moderne musik

Den Moderne musik program tilbyder relevant uddannelse i dygtighed og karakter for musikere, kunstnere og ledere, der ønsker at lykkes i moderne musik, enten tjener i kirken eller udførelse i dagens musikindustri. Programmet og pensum er designet til at give den studerende både den faglige viden er nødvendige for en karriere i popmusik og den faglige erfaring og åndelig vækst er nødvendig for at lykkes inden for ministeriet og liv.

Uanset om du synger, bly tilbedelse, spille guitar, horn, strygere, trommer, eller en hvilken som helst musikinstrument, Synlig Music College har et sted for dig - i bandet! Vores unikke program sætter dig ind i et band i dit første semester af college, spille den bedste musik i verden, læring band dynamik, underskrive kontrakter, indspilning og afspilning leve dit første år.... [-]

USA Memphis
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Visible Music College

The Music Business program er designet til at være både akademisk og praktisk: vores mål er at forberede eleverne til faglig parathed fra et bibelsk perspektiv på alle om ... [+]

musikbranchen

Den Musik Business program er designet til at være både akademisk og praktisk: vores mål er at forberede eleverne til faglig parathed fra et bibelsk perspektiv på alle områder i musikbranchen (udgivelse, ledelse, hjælp fremme, markedsføring og pladeselskabet operationer). Musik business studerende vil udvikle grundlæggende business-færdigheder (på områder som kommunikation, markedsføring, finansiering, etc.) og lære om musikindustrien på makro- og mikro-niveauer.

Programmet indeholder også forberedelse og arbejde i kontraktlige og juridiske spørgsmål, forvaltning af kunstnere og begivenhed / tour promotion og planlægning. Alle discipliner finde deres praktiske Udfoldelsen i et vedvarende forhold til Madison linje Records, non-profit pladeselskab grundlagt af Visible Music College.... [-]

USA Memphis
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Visible Music College

The Music Production Programmet er designet til at forberede lydteknikere og producenter til faglig parathed fra et kristent perspektiv. Programmet er designet til at int ... [+]

MUSIK PRODUKTION

Den Music Production program er designet til at forberede lydteknikere og producenter til faglig parathed fra et kristent perspektiv. Programmet er designet til at introducere den studerende til de værktøjer og teknikker, der anvendes til at producere musik i moderne lydstudie, mens pleje den studerendes passion for at tjene kirken eller industri med Christian karakter. Den studerende vil få et indgående kendskab til den nuværende teknologi, optagelse teknikker og musik produktion færdigheder. Musik produktion studerende vil være ansvarlig for engineering alle studerende optagelser og håndtering levende lyd på nogen arrangementer for Synlig Music College. Færdigheder og viden erhvervet i programmet ruste de studerende til at arbejde som producenter, ingeniører, eller at oprette en ny studie forretning, og fokuserer på at bruge industri-standard programmer (Logik og ProTools). ... [-]

USA Memphis
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk