Waldorf University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Waldorf University er en venlig, privat liberal arts skole beliggende centralt i smukke Forest City , Iowa . I mere end 100 år har Waldorf været hjørnestenen i tusindernes liv, der er et solidt fundament for succes blandt elever, deres familier og samfundet.

Waldorf har siden starten i 1903 været i spidsen for akademisk innovation, der banede vej for fremtidige generationer. Waldorf har en bred vifte af certifikater, associerede bachelor- og kandidatuddannelser, en mulighed for enhver, der ønsker at forbedre deres liv akademisk, personligt eller professionelt.

Waldorf mener vi, at en virkelig velafrundet uddannelse ikke kun indebærer akademiske studier, men også deltagelse i kunst, fysisk uddannelse og mere. Vores pulserende campus stammer fra studerende fra hele verden, som har valgt Waldorf for at hjælpe dem med at nå deres uddannelsesmål.

Vores fakultet og medarbejdere arbejder en-til-en med eleverne for at sikre, at de er sikre og i stand til at nå deres fulde potentiale og giver opmuntring hvert trin i vejen. Uanset om du foretrækker at lære i en traditionel klasseværelse eller fleksibiliteten i at tjene din grad online, tillægger vi dig til din beslutning om at fremme dit liv gennem uddannelse.

Placeringer

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig