Læs den officielle beskrivelse

College er om mere end blot en grad. Det er en investering i din fremtid.

Den liberale kunst uddannelse, du vil modtage på Wartburg giver dig mulighed for ikke kun at få de færdigheder, der kræves fra din valgte fagområde, men også de kritiske tænkning, der kræves for at udforske etikken i beslutningsprocessen og samfundet, effektiv kommunikation, kulturel kompetence, og samarbejde.

Vores mission

Wartburg College er dedikeret til udfordrende og nærende studerende til livet for lederskab og service som en livlig udtryk for deres tro og lære.

Vores identitet

Wartburg College er en liberal kunst kollegium af den lutherske kirke (ELCA). Du behøver ikke at være luthersk, eller endda kristen, at værdsætte den måde en Wartburg uddannelse vil hjælpe dig med at opdage mening og formål med dit liv.

Mange gymnasier arbejder fra en fælles trosbekendelse eller erklæring om tro, hvor troen pålægges. Andre gymnasier holde troen ud af samfundslivet helt. På Wartburg College, bruger vi den lutherske tilgang til uddannelse, som bygger fællesskab omkring en livlig og inklusiv samtale om tro og læring.

Martin Luther, der udløste reformationen i 1517, var både en præst og en universitetsprofessor. Han kæmpede med de større spørgsmål om liv og hvordan tro kan virkelig ændre verden omkring os. På grund af vores lutherske teologisk perspektiv, vi vil have dig til også kæmper med disse store spørgsmål, som du arbejder gennem dine fire år på Wartburg. Vi inviterer og tilskynde samtaler med folk af forskellige baggrunde og med forskellige spirituelle perspektiver. Til gengæld vil du lære mere om dine egne overbevisninger og værdier.

Oplev dit kald

Wartburg College hjælper eleverne opdage og kræve deres kaldelser-forbinder deres læring med tro og værdier, deres forståelse af sig selv og deres gaver, deres perspektiv på livet og fremtiden, og mulighederne for at deltage i kirke, fællesskab, og det større samfund i målbevidst og meningsfulde måder.

Akademiske Hurtige facts

Gennemsnitlig klassestørrelse: 17 Student-fakultet ratio: 11: 1 Fuld tid fakultet: 104 Vurderet fakultet med højeste grad i disciplinen: 99% Begavet fakultet positioner: 2 fremtrædende stole, 11 begavet stole, 1 adskiller professorater, 4 begavet professorater.

Mest populære Majors

1 Business Administration 2 Biologi 3 Elementary Education 4 Journalistik og Kommunikation 5 musikpædagogik

International anerkendelse

En af fem gymnasier at modtage Washington Centers konstituerende Higher Education Civic Engagement Award for tjeneste-læring og fællesskab engagement. Nationalt klassificeret af Carnegie Foundation for Advancement of Teaching som en af ​​12 udelukkende studentereksamen gymnasier, der fremmer erfaringsbaseret læring og fællesskab engagement. Opkaldt otte gange i træk til præsidentens Higher Education Community service Honor Roll, tre gange "med skelnen," i anerkendelse af frivillige indsats fra Wartburg studerende. En af kun seks Iowa gymnasier indgår i 2014-15 Colleges of Distinction, som anerkender skoler, der har vist deres engagement til "engageret studerende, store undervisning, levende samfund og vellykkede resultater." Wartburg blev rangeret 16th i nationen for kortsigtede studier i udlandet i 2014 Open Doors Rapport, gennemført i samarbejde med det amerikanske Statens Bureau of Educational og Kulturudvalget. Inkluderet i Washington Monthly bedste liberale kunst gymnasier ranking for sit bidrag til almenvellet gennem social mobilitet, forskning og service. Vinder af NetImpact s 2012 "Små skridt, store gevinster Challenge", en national konkurrence mellem universiteter og højere læreanstalter belønner sociale og miljømæssige tiltag. Klassificeret i Princeton Review som en af ​​de bedste gymnasier i Midtvesten regionen. Opført i Peterson Top Colleges for videnskab blandt 200 skoler med udestående programmer i naturvidenskab og matematik. En af to gymnasier i Iowa at blive nationalt anerkendt af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens for sin elementære-uddannelse. Inkluderet blandt de første lag Bedste Nationale Liberal Arts Colleges som rangeret af US News and World Report. Vurderet No. 7 blandt de nationale universiteter og liberale kunst gymnasier ved US News and World Report som en "overperformer" i eksamen for studerende fra lavindkomstfamilier. Inkluderet i Money Magazines "bedste colleges" ranking. Programmet Wartburg "EF Builders" blev tildelt en MacJannet Prize for Global Citizenship.

Graduate i fire år!

Hvad er en Graduation Rate?

Dette kan være en meget forvirrende koncept. Dybest set er dette er den procentdel af studerende, der rent faktisk gennemfører en uddannelse på institutionen. De fleste rapporter online vil vise en 6-års eksamen sats, som er den procentdel af fuldtidsstuderende fik deres bachelorgrad inden for seks år, som er blevet den gennemsnitlige varighed af en bachelor uddannelse på mange universiteter. Dette er ikke tilfældet på Wartburg College.

93% af vores kandidater færdige med deres grader i fire år. Af de fuldtids studerende, der startede på Wartburg, vil 63% færdiggøre deres uddannelse på Wartburg, som anses for et meget højt graduering sats. I de seneste 10 år har Wartburg haft graduering satser så højt som 70%.

Hvorfor sammenligne fem år på offentlige skoler til fire år på Wartburg?

Virkeligheden for mange studerende er det vil tage fire-og-en-halv til fem år eller mere for at tjene en grad på en statslig skole, i henhold til de nationale statistikker. På Wartburg, 93 procent af vores kandidater færdiggøre deres uddannelse i fire år.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Wartburg College

Hvis du har et talent for tal og et ønske om at arbejde i erhvervslivet, kan en karriere som aktuar være for dig. Konsistent klassificeret som en af ​​de bedste job i Ame ... [+]

Hvis du har et talent for tal og et ønske om at arbejde i erhvervslivet, kan en karriere som aktuar være for dig. Konsistent klassificeret som en af ​​de bedste job i Amerika bruger en aktuar matematiske modeller og analytiske færdigheder til at vurdere økonomisk sikkerhed og kvantificere risiko. Wartburgs strenge programbaserede økonomi, økonomi og matematik forbereder eleverne til en vellykket karriere i risikostyringens verden.

Indeholdt i Institut for Matematik, Computer Science

Hurtige faktaAktuar blev opført som det fjerde bedste job med en median løn på $ 93.680 i 2012-13, ifølge Bureau of Labor Statistics.Din grad vil også forberede dig til en karriere som matematiker eller statistiker, henholdsvis nr. 1 og nr. 3 bedste job.Erhvervet forventes at vokse med 26 procent i 2022, sammenlignet med et gennemsnit på 11 procent for alle erhverv.De fleste aktuarer bor og arbejder i det nordøstlige (Manhattan er en finansiel kapital) og i Midtvesten, hvor mange store virksomheder har hovedkontor.Aktuarer arbejder i forsikringsbranchen, for private virksomheder, regeringer eller som uafhængige konsulenter. Det er dit valg.Fælles læringsresultater... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Biochemistry, ved lærebog definition, er et forsøg på at forstå biologi gennem kemiens sammenhæng. Biochemistry foredrag på Wartburg College omfatter topisk makromolekyle ... [+]

Biochemistry, ved lærebog definition, er et forsøg på at forstå biologi gennem kemiens sammenhæng. Biochemistry foredrag på Wartburg College omfatter topisk makromolekyler, enzymer og human metabolisme. Teknikker undervist i biokemi laboratorium anvendes på mange områder, herunder mikrobiologi, retsmedicin, neurobiologi og kræftforskning.

Gennem en dynamisk læseplan, der omfatter fleksibilitet af kursusvalg, der passer til dine interesser og en forskerkomponent forankret af en moderne videnskabsfacilitet, vil en Wartburg-biokemi-grad unikt forberede dig til en karriere inden for sundhed, forskning, bioteknologi eller uddannelse.

Program Fast facts

Fremragende Placering i Graduate og Professional Skoler... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Wartburg Biology Department forbereder eleverne til en bred vifte af karriere, herunder sundhedsprofessioner, forskning, undervisning, bioteknologi og områder med globale ... [+]

En grad i biologi fra Wartburg College er velkendt over hele nationen.

Wartburg Biology Department forbereder eleverne til en bred vifte af karriere, herunder sundhedsprofessioner, forskning, undervisning, bioteknologi og områder med globale og miljømæssige problemer. Vi lærer, hvad videnskaben er, ikke kun den viden, den har produceret, med undersøgelsesbaseret læring.

Mens biologiafdelingens læseplan er streng, får eleverne også en forståelse for, hvordan studere biologi kan være sjovt, spændende og givende. Succesen for biologi-programmet er baseret på sin undersøgelsesbaserede vægt, hvor eleverne letter deres læring ved at opleve videnskab frem for blot at læse om det.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Hvis du har en passion for udfordrende kursusarbejde, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i datalogi eller computerinformationssystemer ... [+]

Hvis du har en passion for udfordrende kurser, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i datalogi eller computerinformationssystemer være en god mulighed.

Du vil opdage en stærk sammenhæng mellem matematik, datalogi og fysik, hvilket afspejler fakultetets mangeårige fokus på at hjælpe eleverne med at finde det rigtige program for deres kompetencer og interesser. Afdelingen kombinerer kurser med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikophold og muligheder for undervisning og ledelse. Kurser understreger dybdegående gruppearbejder, så du kan klare udfordrende projekter samtidig med at du udvikler dine interpersonelle kommunikationsevner. Disse erfaringer vil give et solidt grundlag for fremtidig beskæftigelse eller kandidatuddannelse.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Som en del af din uddannelse på Wartburg College vil du arbejde igennem mange af de etiske udfordringer, der nu konfronterer erhvervslivet. Du vil være parat til at gøre ... [+]

Som en del af din uddannelse på Wartburg College vil du arbejde igennem mange af de etiske udfordringer, der nu konfronterer erhvervslivet. Du vil være parat til at gøre og stå bag vanskelige beslutninger og få praktisk erfaring, som mange arbejdsgivere søger.

Du vil også finde karrieremuligheder i dagens hurtige forretningsmiljø inden for områder som offentlig eller privat regnskab, finans, international forretning, regerings service, sundhedsstyring, marketing og nonprofit organisationer.

Du vil drage fordel af små klasser undervist af professorer, der har erfaring og ekspertise inden for mange aspekter af erhvervsøkonomi, regnskab og økonomi. Fakultetets medlemmer mentorstuderende for karriere såvel som aktivt medborgerskab gennem klasseværelset erfaring, praktikophold, case studies og bachelor forskning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Hvis du har en passion for udfordrende kurser, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i fysik være en god mulighed. Du vil opdage en stærk ... [+]

Hvis du har en passion for udfordrende kurser, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i fysik være en god mulighed.

Du vil opdage en stærk sammenhæng mellem matematik, datalogi og fysik, hvilket afspejler fakultetets mangeårige fokus på at hjælpe den studerende med at finde det rigtige program for deres kompetencer og interesser. Afdelingen kombinerer kurser med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikophold og muligheder for undervisning og ledelse. Kurser understreger dybdegående gruppearbejder, så du kan klare udfordrende projekter samtidig med at du udvikler dine interpersonelle kommunikationsevner. Disse erfaringer vil give et solidt grundlag for fremtidig beskæftigelse eller kandidatuddannelse.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Kunstafdelingen giver Wartburg-studerende evnen til at kommunikere med disciplin og fantasifuld forståelse af den visuelle verden og dens design. Gennem anerkendelse, erf ... [+]

Kunstafdelingen giver Wartburg-studerende evnen til at kommunikere med disciplin og fantasifuld forståelse af den visuelle verden og dens design. Gennem anerkendelse, erfaring og produktion udbreder kunststuderende deres kreative og kritiske evner og deler disse nye færdigheder ved at skabe kunstværker.

Kunstafdelingen tilbyder en række akademiske og studiekurser i traditionelle og teknologibaserede medier. Den begrænsede størrelse af klasser og åbne holdninger af fakultetet opmuntre individuel opmærksomhed og et tæt samarbejde. Gennem avancerede kurser og uafhængige studier kan eleverne forfølge individuelle interesser.

Krav

14-studiepoeng:

ART 105 Design IART 108 Grafisk DesignART 111 TegningART 150 Kunst fra det 20. århundrede, medier og designART 201 MaleriART 205 KommunikationsdesignART 208 Fotografi IART 210 Kommunikationsdesign IIART 250 Kunsthistorie: Tidlig GothicART 251 Kunsthistorie: Renæssancen Gennem ModerneART 310 Avancerede Design ProjekterART 371 PraktikART 461 Seminar i kunst: ForskningART 462 Seminar i kunst: Udstilling... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

En uddannelse i undervisningen tilbyder spændende muligheder. En uddannelse i Wartburg tilbyder fremragende oplevelser i klasseværelset. Du kan bruge dine evner og evner ... [+]

En uddannelse i undervisningen tilbyder spændende muligheder. En uddannelse i Wartburg tilbyder fremragende oplevelser i klasseværelset. Du kan bruge dine evner og evner til at blive en effektiv og reflekterende lærer i et liv af professionel service og ledelse. Du vil finde jobmuligheder i uddannelse på ethvert niveau, fra før børnehave gennem 12. klasse.

Ved at uddanne sig i uddannelse kan du arbejde med børn i forskellige klasseværelsesindstillinger, dele din interesse i et indholdsområde og påvirke fremtiden. Du kan udforske børnelitteratur, læsefærdighed, læsning, læseplan, uddannelsespsykologi, tidlig barndomsuddannelse, menneskelige relationer, multikulturelle studier, undervisningsstrategier og metoder, undervisningsteknologi, feltplaceringer og specialundervisning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Programmet for internationale relationer udsætter eleverne for væsentlige spørgsmål vedrørende de processer, hvor kompleksiteten af ​​indbyrdes afhængighed mødes med dybt ... [+]

Programmet for internationale relationer udsætter eleverne for væsentlige spørgsmål vedrørende de processer, hvor kompleksiteten af ​​indbyrdes afhængighed mødes med dybt holdt individuelle værdier. Det drejer sig generelt om at besvare det grundlæggende spørgsmål om, hvem der får hvad, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor i internationale relationer. Internationale relationer er et tværfagligt program, der udstyrer eleverne med bredden (dvs. perspektiver) og dybden af ​​dækning for at overveje og effektivt reagere på disse spørgsmål. Mere detaljeret forespørgsel til en bestemt geografisk region er også mulig inden for programmet.

Studerende, der forfølger denne majoritet, opfordres kraftigt til at indarbejde mere fremmedsprog og international rejse i deres akademiske program. Der findes en række maj-termin og semester-lange muligheder. Desuden opfordrer vi eleverne til at fordoble majoritet i et beslægtet felt, såsom økonomi, fremmedsprog, historie, international business, statsvidenskab, religion eller sociologi for yderligere at forbedre deres forståelse og forberedelse.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Praktisk erfaring, mentorskab fra erfarne fagfolk og førsteklasses faciliteter forbereder vores studerende på hurtigt skiftende felter, der kræver fremragende kommunikati ... [+]

Praktisk erfaring, mentorskab fra erfarne fagfolk og førsteklasses faciliteter forbereder vores studerende på hurtigt skiftende felter, der kræver fremragende kommunikationsevner. Afdelingen tilbyder følgende majors / koncentrationer. Vores kandidater arbejder som forfattere, redaktører, journalister, produktionsspecialister og PR-fagfolk. De er involveret i webudvikling, underholdningsindustrien og en række relaterede felter.

Alumni Succeshistorier

Wartburg kandidater finder tilfredsstillende job og er optaget i top graduate og professionelle skoler. Wartburg alumni findes i alle 50 amerikanske stater og over 70 fremmede lande. Nedenfor er kun en stikprøve af de typer stillinger Wartburg-kandidater fra Journalistik og Kommunikationsafdelingen har haft tidligere.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Kemi forbereder dig til succes i mange videnskabsrelaterede erhverv. Du har mulighed for at lære i et state-of-the-art videnskabscenter. Virksomheder, organisationer og i ... [+]

Et godt respekteret program

Kemi forbereder dig til succes i mange videnskabsrelaterede erhverv. Du har mulighed for at lære i et state-of-the-art videnskabscenter. Virksomheder, organisationer og institutioner, der søger folk med praktisk erfaring, søger Wartburg kemi og biokemi kandidater. Afdelingen har en 100 procent placeringsfrekvens. Eksperimentation og forskning er kernen i Wartburg kemi program. På campus bruger studerende moderne instrumentering i kurser og individuel forskning. Kemi fakultet medlemmer er effektive lærere og rådgivere, og små klassestørrelser gør det muligt for fakultet og studerende at blive godt bekendt.

Program Fast facts

Kemisk major kan bruges til at forfølge faglig undersøgelse i:... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Hvis du har en passion for udfordrende kurser, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i matematik være en god mulighed. Du vil opdage en st ... [+]

Hvis du har en passion for udfordrende kurser, praktiske anvendelser og problemløsning, kan en Bachelor of Arts-grad i matematik være en god mulighed.

Du vil opdage en stærk sammenhæng mellem matematik, datalogi og fysik, hvilket afspejler fakultetets mangeårige fokus på at hjælpe den studerende med at finde det rigtige program for deres kompetencer og interesser. Afdelingen kombinerer kurser med laboratorieaktiviteter, praktiske praktikophold og muligheder for undervisning og ledelse. Kurser understreger dybdegående gruppearbejder, så du kan klare udfordrende projekter samtidig med at du udvikler dine interpersonelle kommunikationsevner. Disse erfaringer vil give et solidt grundlag for fremtidig beskæftigelse eller kandidatuddannelse.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Miljøvidenskab og -studier er et tværfagligt tværfagligt tværfagligt program (naturvidenskabeligt og naturvidenskabeligt), der er baseret på naturvidenskab og samfundsvid ... [+]

Miljøvidenskab og -studier er et tværfagligt tværfagligt tværfagligt program (naturvidenskabeligt og naturvidenskabeligt), der er baseret på naturvidenskab og samfundsvidenskab og er designet til at give de studerende en forståelse og anvendelse af integrationen af ​​flere discipliner til løsning af komplekse problemer, der opstår ved grænsefladen mellem menneskelig eksistens med resten af ​​den naturlige verden. Miljøvidenskab og -studier Majors er rede til at gå i karriere inden for områder som bevarelse af naturressourcer, miljøvidenskab, miljølovgivning, vedvarende energi, byplanlægning og miljøpolitik. Studerende deltager i interaktive seminarer, enten udføre selvstændig forskning under ledelse af en fakultet medlem eller deltage i en passende praktikplads og opfordres til at udnytte feltbiologi maj Term kurser. En mindre i miljøstudier er også tilgængelig.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Miljøvidenskab og -studier er et tværfagligt tværfagligt tværfagligt program (naturvidenskabeligt og naturvidenskabeligt), der er baseret på naturvidenskab og samfundsvid ... [+]

Oversigt

Miljøvidenskab og -studier er et tværfagligt tværfagligt tværfagligt program (naturvidenskabeligt og naturvidenskabeligt), der er baseret på naturvidenskab og samfundsvidenskab og er designet til at give de studerende en forståelse og anvendelse af integrationen af ​​flere discipliner til løsning af komplekse problemer, der opstår ved grænsefladen mellem menneskelig eksistens med resten af ​​den naturlige verden.

Miljøvidenskab og -studier er et tværfagligt tværfagligt tværfagligt program (naturvidenskabeligt og naturvidenskabeligt), der er baseret på naturvidenskab og samfundsvidenskab og er designet til at give de studerende en forståelse og anvendelse af integrationen af ​​flere discipliner til løsning af komplekse problemer, der opstår ved grænsefladen mellem menneskelig eksistens med resten af ​​den naturlige verden.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Wartburg College er et akkrediteret institutionelt medlem af National Association of Music Schools (NASM). Studerende, der gennemfører den amerikanske musikterapiforening ... [+]

Wartburg College er et akkrediteret institutionelt medlem af National Association of Music Schools (NASM). Studerende, der gennemfører den amerikanske musikterapiforening (AMTA) godkendt musikterapiuddannelse, er kvalificeret til at blive certificeret af certificeringsstyrelsen for musikterapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private college i Iowa for at tilbyde musikterapi store. Færdiggørelse af Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licensure i uddannelse i staten Iowa.

Bachelor of Arts i Musik grad giver dig en række karrieremuligheder på musikområdet. Du kan vælge den generelle musik hoved, som giver dig mulighed for at kombinere en musik major med et andet stort eller mindre felt. Eller du kan vælge kirkemusiksporet, som kombinerer kursusarbejde i musik og religion for at forberede dig til førende musikprogrammer i kirker eller til videre studier på kandidatskolen.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Neuroscience major i Wartburg er en tværfaglig major, der udsætter elever til skæringspunktet mellem biologi og psykologi og opfordrer dem til at skabe forbindelser til a ... [+]

Neuroscientists studere hvordan hjernen og nervesystemet arbejder. Det hurtigt voksende felt søger at besvare spørgsmål som hvordan vi opfatter vores omgivelser, hvordan vi interagerer med disse omgivelser anderledes end dyr, og hvad der kan gå galt i denne proces. Neuroscience major i Wartburg er en tværfaglig major, der udsætter elever til skæringspunktet mellem biologi og psykologi og opfordrer dem til at skabe forbindelser til andre interessepunkter. Neurovidenskab er et bredt felt, og eleverne har mulighed for at fokusere på deres egne interessepunkter gennem avancerede forskningskurser og forskellige valgfag. Neuroscience majors kan forfølge karriere inden for neurovidenskab forskning, medicin, fysioterapi, ergoterapi, psykiatri, farmakologi, kognitiv psykologi, robotik, science writing og mange mange flere felter.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Psykologiprogrammet, en del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, nærmer sig psykologi som en akademisk disciplin, et erhverv og en videnskab. Fakultet præsenterer felt ... [+]

En major i psykologi vil forberede dig til stillinger inden for menneskelige tjenester, forskning og uddannelsesrelaterede områder. Programmet nærmer sig psykologi som en akademisk disciplin, et erhverv og en videnskab.

Den psykologi store er tilgængelig via Social Sciences Department. Samfundsvidenskab kurser tilbyder erfaring i projekt-baserede kursusarbejde og muligheder for oprindelige videnskabelig forskning, der omfatter field trips og off-campus studie i hele USA og i udlandet. I de senere år har psykologi fakultetets medlemmer og studerende undersøgt emner som forældre og personlighed, hukommelsesprocesser og stress og tilpasning. Desuden bistod eleverne fakultetet med at undersøge menneskerettigheds-, demokratiseringsstudier, civilsamtale og serviceindlæring.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Sociologiprojektet forbereder eleverne til et livslang, personlig engagement i samfundet og for en bred vifte af karriere i den offentlige og private sektor eller for kan ... [+]

Oversigt

Sociologiprojektet forbereder eleverne til et livslang, personlig engagement i samfundet og for en bred vifte af karriere i den offentlige og private sektor eller for kandidatstudier. Sociologiprofilen er tilgængelig via afdelingen for samfundsvidenskab. Samfundsvidenskab kurser tilbyder erfaring i projekt-baserede kursusarbejde og muligheder for oprindelige videnskabelig forskning, der omfatter field trips og off-campus studie i hele USA og i udlandet.

Kriminologi / Kriminalitet KoncentrationForstå aktuelle udfordringer i straffesystemet og de anvisninger, det vil tage for fremtiden.Design og gennemføre original forskning, der giver indsigt i et hurtigt skiftende felt.Engagere i samfundstjeneste og serviceindlæringsaktiviteter.Deltage i feltoplevelser, der er relevante for det strafferetlige system.Arbejde og interagere med en forskelligartet gruppe af mennesker interesseret i, og af interesse for det strafferetlige system.Lær om den brede vifte af karriere, der er til rådighed på det strafferetlige område.Programmål... [-]
USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

En statsvidenskab tilbyder store forberedelser til en karriere eller videreuddannelse inden for offentlig politik, lov, byplanlægning, international handel, diplomatisk s ... [+]

En statsvidenskab tilbyder store forberedelser til en karriere eller videreuddannelse inden for offentlig politik, lov, byplanlægning, international handel, diplomatisk service og politiske kampagner.

Statsvidenskaben er tilgængelig via Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Samfundsvidenskab kurser tilbyder erfaring i projekt-baserede kursusarbejde og muligheder for oprindelige videnskabelig forskning, der omfatter field trips og off-campus studie i hele USA og i udlandet. I de senere år har psykologi fakultetets medlemmer og studerende undersøgt emner som forældre og personlighed, hukommelsesprocesser og stress og tilpasning. Desuden bistod eleverne fakultetet med at undersøge menneskerettigheds-, demokratiseringsstudier, civilsamtale og serviceindlæring.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

En uddannelse i økonomi vil fokusere på studiet af knappe, hvordan folk bruger ressourcer og beslutningsprocessen. Studerende vil også få godt forbundet viden i statistik ... [+]

Oversigt

En uddannelse i økonomi vil fokusere på studiet af knappe, hvordan folk bruger ressourcer og beslutningsprocessen. Studerende vil også få godt forbundet viden i statistik og beregning.

Du vil finde karrieremuligheder på økonomiske områder som regering, forskning, analytikerstillinger, økonomisk rådgivning, finansielle markeder, bank og forsikring. Du vil være parat til at påtage sig pligter og ansvar i disse stillinger og få værdifulde færdigheder til at besidde.

På Wartburg College har studerende i økonomi fordel af små klassestørrelser og en forskelligartet gruppe af klassekammerater. Du vil blive undervist af professorer med erfaring og ekspertise, som er klar til at mentorere eleverne for karriere samt for aktivt medborgerskab gennem klasseværelset, praktikophold og grundforskning.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Undersøgelser er formet af internationale erfaringer designet til at øge din sprogfærdighed og fordybe dig i den spanske kultur. ... [+]

OversigtSpansk majorUndersøgelser er formet af internationale erfaringer designet til at øge din sprogfærdighed og fordybe dig i en anden kulturGrundig undersøgelse af en anden kultur og bor i udlandet i længere tid vil give dig et indblik i, hvordan andre kulturer ser verden, samt en bedre forståelse af den amerikanske kulturMaj sigt

Tag del i en May Term oplevelse, hvor eleverne tilbringer fire uger i udlandet, kombinerer intensiv sprogstudie med fakultet-ledede udflugter til steder af historisk og kulturel betydning.

I maj måned besøges spanske majors og mindreårige om steder af kulturel interesse og studier i Heredia, Costa Rica; Fransk / Fransk studier majors og mindreårige rejser til et sprog institut i Paris; Tyske / tyske studier majors og mindreårige besøger flere byer i Tyskland.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Wartburg College

Arbejdsgivere i dag søger ingeniører, der er mere end kun teknisk kompetente. De leder efter kandidater, der kan skrive og tale effektivt, hvem er holdspillere, og hvem k ... [+]

En unik læreplan for en forandringsverden

Arbejdsgivere i dag søger ingeniører, der er mere end kun teknisk kompetente. De leder efter kandidater, der kan skrive og tale effektivt, hvem er holdspillere, og hvem kan se det "store billede." Det er de slags ingeniører, som Wartburg graduerer. I modsætning til universitetslektionerne lægger Wartburgs Engineering Science-program vægt på baggrunden for en smal specialisering. I modsætning til ingeniøruddannelser på de fleste andre liberal arts colleges er programmet en fireårig bachelorgrad, der ikke kræver yderligere studier på en anden institution, før man søger industriel beskæftigelse.

Engineering Science i Wartburg er designet til at give dig en unik kombination af:... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Wartburg College

Wartburg College er et akkrediteret institutionelt medlem af National Association of Music Schools (NASM). Studerende, der gennemfører den amerikanske musikterapiforening ... [+]

Oversigt

Wartburg College er et akkrediteret institutionelt medlem af National Association of Music Schools (NASM). Studerende, der gennemfører den amerikanske musikterapiforening (AMTA) godkendt musikterapiuddannelse, er kvalificeret til at blive certificeret af certificeringsstyrelsen for musikterapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private college i Iowa for at tilbyde musikterapi store. Færdiggørelse af Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licensure i uddannelse i staten Iowa.

Grader og Majors

Bachelor of Music Education grad opfylder kravene i Iowa Department of Education for K-12 musik certificering. Dette giver eleverne mulighed for at undervise i det elementære generelle musikklasserum, eller undervise i et band, kor eller orkestral indstilling på middelskolen eller på gymnasieniveau.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Wartburg College

Bachelor of Music in Music Therapy grad tilbydes til dem, der ønsker at fuldføre de kurser, der er tilpasset de krav, der er fastsat af American Music Therapy Association ... [+]

Wartburg College er et akkrediteret institutionelt medlem af National Association of Music Schools (NASM). Studerende, der gennemfører den amerikanske musikterapiforening (AMTA) godkendt musikterapiuddannelse, er kvalificeret til at blive certificeret af certificeringsstyrelsen for musikterapeuter (CBMT). Wartburg er den eneste private college i Iowa for at tilbyde musikterapi store. Færdiggørelse af Bachelor of Music Education eller Bachelor of Music Education / Music Therapy grad fører til licensure i uddannelse i staten Iowa.

Bachelor of Music in Music Therapy grad tilbydes til dem, der ønsker at fuldføre de kurser, der er tilpasset de krav, der er fastsat af American Music Therapy Association for at kvalificere sig til at blive en bestyrelsescertificeret musikterapeut. Der kræves en seks måneders praktikophold inden kurser, inden man sidder for bestyrelsens certificeringseksamen.... [-]

USA Waverly
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 800-772-2085