West Virginia University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WVU er en familie af karakteristiske campusser forenet af en enkelt mission. Fra den banebrydende forskning i vores flagskib i Morgantown til den liberale kunstnav af WVU Potomac State i Keyser til de teknologiintensive programmer hos WVU Tech i Beckley - udnytter vi vores talenter og ressourcer til at skabe en bedre fremtid for West Virginia og World .

Mission

Som en stipendieinstitution forpligter fakultetet, personalet og de studerende ved West Virginia University til at skabe en forskelligartet og inklusiv kultur, der fremmer uddannelse, sundhedspleje og velstand for alle ved at give adgang og mulighed; ved at fremme forskning med høj effekt og ved ledende transformation i West Virginia og verden gennem lokalt, statsligt og globalt engagement.

Vision

Som et West Virginia University er vi målbevidste i vores studier og vores arbejde, så vi kan samarbejde med vores lokalsamfund - både nær og fjern - at bringe nødvendige og værdsatte løsninger på virkelige problemer indenfor pædagoger inden for uddannelse, sundhedspleje og velstand.

Campus placeringer og faciliteter

WVU-systemet er en familie af karakteristiske campusser forenet af en enkelt mission. Fra den banebrydende forskning i vores flagskib i Morgantown (rangeret R1, den højeste forskningsgruppe institution) til det studentcentreret fokus på WVU Potomac State College i Keyser til de teknologiintensive programmer på WVU Institute of Technology i Beckley - vi udnytter vores talenter og ressourcer til at skabe en bedre fremtid for West Virginia og verden.

WVU Institut for Teknologi i Beckley tilbyder mere end 40 majors, herunder en af ​​de 100 bedste bachelor ingeniørprogrammer i landet, som rangeret af amerikanske nyheder

WVU Potomac State College i Keyser har en af ​​de laveste undervisningsrater for alle landets fireårige institutioner. Tilbyder mere end 50 majors, kombinerer denne campus den personlige opmærksomhed hos et lille kollegium med fordelene ved et stort universitet.

WVU-systemet omfatter også divisioner af Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston og Martinsburg samt 10 forsøgsbedrifter og fire skove i hele staten og WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. WVU-systemet omfatter 518 bygninger på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 bygninger (11 på National Register of Historic Places) på 1.892 hektar.

WVU Morgantown campus ligger i en by med navnet "Nej. 1 Small City in America "af BizJournals.com for sin usædvanlige livskvalitet. Morgantown, befolkning 30.855, blev også bedømt den niende bedste college by i Amerika af Business Insider og er inden for nem rejseafstand fra Washington, DC, mod øst, Pittsburgh, Pa., Nord og Cleveland og Columbus, Ohio, til nordvest. Andre placeringer: Kiplinger.com omfattede Morgantown i deres 10 gode steder at leve listen; en af ​​"bedste sports byer" af sportsnyheder; 5. "Best Small Metro" af Forbes; 12. samlede "Hottest Small City" af Inc .; en af ​​"50 smukkeste steder at bo" af Kiplinger's; og den næstbedste "Best College Town for Jobs" af Forbes.

Livet ved WVU

Din uge har 168 timer. Vi gør de timer, du ikke er i klassen lige så fulde af opdagelse, vækst og sjov.

Boliger

Vores boliger haller og lejlighedskomplekser er meget mere end et sted at sove. Du vil studere, slappe af, skabe og drømme med ligesindede venner.

Spisestue

Et godt måltid er altid i nærheden. Spiseplaner accepteres på 26 steder på campus, herunder fire spisestue og detail muligheder som Chick-fil-A, Sbarro og Saikou Sushi. Leder du efter lavt kalorieindhold eller allergifremkaldende muligheder? Vi har også dem.

Transport og parkering

Vores el-folkmester, PRT, er den bedste tur i byen. Hvor ellers kan du glide over trafik i computerdrevne biler, mens du studerer til din næste klasse? Dit student ID giver dig fri adgang til PRT og Morgantown's Mountain Line busser.

Studieliv

Vi støtter WVUs studentcentrerede læringsmiljø. Fra sjove aktiviteter og service projekter til ressourcer, der hjælper dig med at navigere i college liv, har vi fået dig dækket.

Biblioteker

Pionererne har krydset kontinenter i stræben efter menneskehedens store opdagelser. Med vores biblioteker skal du næsten ikke krydse gaden.

Teknologi

Uanset hvor du går, holder vi dig forbundet med de universitets ressourcer og tjenester, du har brug for.

Placeringer

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, USA
Telefonnummer
+1 304-293-0111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited