Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

WVU er en familie af karakteristiske campusser forenet af en enkelt mission. Fra den banebrydende forskning i vores flagskib i Morgantown til den liberale kunstnav af WVU Potomac State i Keyser til de teknologiintensive programmer hos WVU Tech i Beckley - udnytter vi vores talenter og ressourcer til at skabe en bedre fremtid for West Virginia og World .

Mission

Som en stipendieinstitution forpligter fakultetet, personalet og de studerende ved West Virginia University til at skabe en forskelligartet og inklusiv kultur, der fremmer uddannelse, sundhedspleje og velstand for alle ved at give adgang og mulighed; ved at fremme forskning med høj effekt og ved ledende transformation i West Virginia og verden gennem lokalt, statsligt og globalt engagement.

Vision

Som et West Virginia University er vi målbevidste i vores studier og vores arbejde, så vi kan samarbejde med vores lokalsamfund - både nær og fjern - at bringe nødvendige og værdsatte løsninger på virkelige problemer indenfor pædagoger inden for uddannelse, sundhedspleje og velstand.

Campus placeringer og faciliteter

WVU-systemet er en familie af karakteristiske campusser forenet af en enkelt mission. Fra den banebrydende forskning i vores flagskib i Morgantown (rangeret R1, den højeste forskningsgruppe institution) til det studentcentreret fokus på WVU Potomac State College i Keyser til de teknologiintensive programmer på WVU Institute of Technology i Beckley - vi udnytter vores talenter og ressourcer til at skabe en bedre fremtid for West Virginia og verden.

WVU Institut for Teknologi i Beckley tilbyder mere end 40 majors, herunder en af ​​de 100 bedste bachelor ingeniørprogrammer i landet, som rangeret af amerikanske nyheder

WVU Potomac State College i Keyser har en af ​​de laveste undervisningsrater for alle landets fireårige institutioner. Tilbyder mere end 50 majors, kombinerer denne campus den personlige opmærksomhed hos et lille kollegium med fordelene ved et stort universitet.

WVU-systemet omfatter også divisioner af Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston og Martinsburg samt 10 forsøgsbedrifter og fire skove i hele staten og WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. WVU-systemet omfatter 518 bygninger på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 bygninger (11 på National Register of Historic Places) på 1.892 hektar.

WVU Morgantown campus ligger i en by med navnet "Nej. 1 Small City in America "af BizJournals.com for sin usædvanlige livskvalitet. Morgantown, befolkning 30.855, blev også bedømt den niende bedste college by i Amerika af Business Insider og er inden for nem rejseafstand fra Washington, DC, mod øst, Pittsburgh, Pa., Nord og Cleveland og Columbus, Ohio, til nordvest. Andre placeringer: Kiplinger.com omfattede Morgantown i deres 10 gode steder at leve listen; en af ​​"bedste sports byer" af sportsnyheder; 5. "Best Small Metro" af Forbes; 12. samlede "Hottest Small City" af Inc .; en af ​​"50 smukkeste steder at bo" af Kiplinger's; og den næstbedste "Best College Town for Jobs" af Forbes.

Livet ved WVU

Din uge har 168 timer. Vi gør de timer, du ikke er i klassen lige så fulde af opdagelse, vækst og sjov.

Boliger

Vores boliger haller og lejlighedskomplekser er meget mere end et sted at sove. Du vil studere, slappe af, skabe og drømme med ligesindede venner.

Spisestue

Et godt måltid er altid i nærheden. Spiseplaner accepteres på 26 steder på campus, herunder fire spisestue og detail muligheder som Chick-fil-A, Sbarro og Saikou Sushi. Leder du efter lavt kalorieindhold eller allergifremkaldende muligheder? Vi har også dem.

Transport og parkering

Vores el-folkmester, PRT, er den bedste tur i byen. Hvor ellers kan du glide over trafik i computerdrevne biler, mens du studerer til din næste klasse? Dit student ID giver dig fri adgang til PRT og Morgantown's Mountain Line busser.

Studieliv

Vi støtter WVUs studentcentrerede læringsmiljø. Fra sjove aktiviteter og service projekter til ressourcer, der hjælper dig med at navigere i college liv, har vi fået dig dækket.

Biblioteker

Pionererne har krydset kontinenter i stræben efter menneskehedens store opdagelser. Med vores biblioteker skal du næsten ikke krydse gaden.

Teknologi

Uanset hvor du går, holder vi dig forbundet med de universitets ressourcer og tjenester, du har brug for.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

West Virginia University

Dette brede program giver dig mulighed for at udvikle ekspertise inden for et område, der interesserer dig, mens du forbereder dig til en vellykket karriere umiddelbart e ... [+]

Om

Dette brede program giver dig mulighed for at udvikle ekspertise inden for et område, der interesserer dig, mens du forbereder dig til en vellykket karriere umiddelbart efter eksamen. Du vil være rustet til at påtage sig ledelsesstillinger på entry level eller starte din egen virksomhed i en række landdistrikter, landbaserede landbrugs- og / eller fødevarerelaterede virksomheder.

Du kan forvente at finde beskæftigelse med agribusiness - herunder børnehave og landskabspleje - virksomheder eller bedrifter, finansielle institutioner og statslige og føderale agenturer, der beskæftiger sig med arealanvendelse, mad og landbrug.

Beskæftigelse på disse områder kræver de væsentligste komponenter i denne hovedgruppe: en bred uddannelsesmæssig baggrund kombineret med viden om forvaltning af naturressourcebaserede virksomheder.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Civilingeniør omfattede historisk alle de tekniske bestræbelser, der var nødvendige for at give infrastrukturen til samfundet mulighed for at fungere. På grund af sin opr ... [+]

Om

Civilingeniør omfattede historisk alle de tekniske bestræbelser, der var nødvendige for at give infrastrukturen til samfundet mulighed for at fungere. På grund af sin oprindelse og historie omfatter civilingeniører stadig en lang række teknologiske områder. Disse omfatter:

KonstruktionMiljø og vandressourcerGeotekniskstrukturerTransport

Civilingeniører arbejder med problemer, der direkte påvirker sundhed og økonomiske vitalitet hos mennesker og samfund. Disse problemer omfatter bortskaffelse af affald, miljøforurening, analyse af transportsystemer, udvikling af vandressourcer og konstruktion, opførelse og rehabilitering af byggede anlæg som dæmninger, broer, bygninger og motorveje.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Har du svært ved at vælge et enkelt forretningsområde? General Business giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige karriereveje og tilpasse din læseplan til ... [+]

Har du svært ved at vælge et enkelt forretningsområde? General Business giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige karriereveje og tilpasse din læseplan til at opfylde dine mål.

I General Business får du en overordnet forståelse for erhvervslivet og hvordan organisationer opererer.

General Business magister vælger valgfag på erhvervskursus fra økonomi, økonomi, ledelse, marketing og ledelse informationssystemer.

Hvad gør General Business at WVU unik?Akademisk fleksibilitet: Byg din egen læseplan og vælg kurser fra alle 10 College of Business and Economics majors.Akkreditering: College of Business and Economics er AACSB akkrediteret.Finansiel støtte: College of Business and Economics tilbyder meritbaserede og generelle stipendier.Gå først: Små forretningsplankonkurrencer og andre programmer tilgængelige via BrickStreet Center for Innovation og Entrepreneurship.Overfør artikulationsaftaler... [-]
USA Morgantown
August 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Geologer ser tilbage millioner af år i fortiden, udfører eksperimenter i nutiden og forudsiger, hvad jordens fremtid kan være. En tværfaglig videnskabsteori om fysik, kem ... [+]

Om

Geologer ser tilbage millioner af år i fortiden, udfører eksperimenter i nutiden og forudsiger, hvad jordens fremtid kan være. En tværfaglig videnskabsteori om fysik, kemi, biologi og mere, trækker Geologi dig til at studere de naturlige ressourcer, der forme vores liv i dag.

West Virginia er rig på unikke ressourcer og tæt på det naturlige laboratorium i Appalachian Mountains. Vores afdeling bringer eleverne ud på banen og arbejder tæt sammen med energi- og miljøindustrien og med West Virginia Geological and Economic Survey. Træning i marken og i laboratoriet med avanceret teknologi forbereder dig til en bred vifte af karriere eller kandidatuddannelser.

Dual Major

Denne store giver mulighed for samtidig at fuldføre en anden bachelorgrad i:... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Industriel ingeniørvirksomhed er disciplinen for ingeniørvirksomhed, der beskæftiger sig med design, forbedring og installation af integrerede systemer af mennesker, mate ... [+]

Programmets art

Industriel ingeniørvirksomhed er disciplinen for ingeniørvirksomhed, der beskæftiger sig med design, forbedring og installation af integrerede systemer af mennesker, materiale, information, udstyr og energi for at sikre ydeevne, pålidelighed, vedligeholdelse, planlægning og omkostningsstyring. Industrielle ingeniører ser på det "store billede" af en operation eller et system og broer kløften mellem ledelse og drift. De beskæftiger sig med og motiverer mennesker samt bestemme, hvilke værktøjer der skal bruges, og hvordan de skal bruges. Industrielle ingeniører anvender computere og sofistikeret software som værktøjer til at løse komplicerede problemer med at designe, kvantificere, forudsige og evaluere effektiviteten af ​​alle typer komplekse teknologier og systemer.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Maskiningeniør er en bred teknisk disciplin. Det integrerer viden om de fysiske videnskaber og matematik til design, konstruktion og fremstilling, testning, analyse, brug ... [+]

Om

Maskiningeniør er en bred teknisk disciplin. Det integrerer viden om de fysiske videnskaber og matematik til design, konstruktion og fremstilling, testning, analyse, brug og drift af en enhed, struktur, maskine, proces eller system til service for menneskeheden. Dens udvikling er parallelt med væksten i branchen. Moderne samfund har brug for maskiningeniører, der har en bred og dyb træning inden for ingeniørfag og beslægtede videnskaber, og som har udviklet alsidighed ved at analysere og løse komplekse problemer. Den mekaniske ingeniør skal ikke kun have en høj faglig ekspertise, men også have en påskønnelse for virkningen af ​​ingeniørløsninger i en samfundsmæssig sammenhæng, herunder etiske og økonomiske overvejelser.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

West Virginia University

Biologi majors studerer levende organismer og livets processer. Vælg mellem fire fokusområder for at fokusere på dine studier: Celle- og molekylærbiologi, økologi og milj ... [+]

Om

Når du udforsker biologi, begynder du at forstå verdens ekstraordinære natur - fra gener til økosystemer, molekyler og celler, struktur og funktion, organismer og deres omgivelser.

Gennem dybdeinstruktion i spidsen for vores disciplin, praktisk forskning udført med prisvindende fakultet og erfaring med næste generations ressourcer og udstyr, lærer biologi majors på WVU at stille spørgsmålstegn ved, eksperimentere og forny. Vi giver alle mulighederne for et stort universitet med en lille skolefølge.

Som en biologi større kan dine karrieremål omfatte biologisk forskning, lægeskole, apotek, forretning eller uddannelse. Studerende interesseret i sundhedsprofessionelle har også adgang til yderligere information og rådgivning via Pre-Health Advising og Professional Development Office.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University

Finans majors tager en 37-kredit-time kerneforretning læseplan, der er modelleret om sammenhænge mellem de funktionelle forretningsområder, som de opstår i den virkelige ... [+]

Om

Finans er undersøgelsen af ​​skabelsen og forvaltningen af ​​rigdom. En finansiel større lærer at evaluere og kontrollere aktiver og risici for at maksimere værdien til ejere eller modtagere. Dette indebærer sådanne daglige aktiviteter som at indsamle / betale penge og interagere med banker og andre finansielle institutioner. Også involveret er planlægning på lang sigt om, hvilken bygning og udstyr der skal købes, hvilke bestande der skal købes eller udstedes, administrere udbytte og renter, ved hjælp af forsikring for at beskytte aktiver og udvikle nye finansielle instrumenter eller tjenesteydelser. Finans majors er forberedt på karriere på begge sider af skrivebordet: som sælgere eller købere af investeringer; som kreditansøgere eller kreditgivere og som leverandører eller modtagere af forsikringstjenester.... [-]

USA Morgantown
August 2020
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 304-293-0111