Læs den officielle beskrivelse

Om os

VÆRDI OG FORBEDRING TIL DIG

Wilson er forpligtet til at give vores studerende og deres familier værdi i en kollegium uddannelse. Fra vores første-i-nation-studielåns tilbagekøbsprogram til karriereudvikling og finansiel uddannelse er vi dedikeret til at give en oplevelse

KRAFT DIN ERFARING

Med den individualiserede opmærksomhed, det nyeste inden for teknologi og udstyr, adgang til nationens Capitol og rige traditioner, har en Wilson-uddannelse alt.

Mission og æreprincippet

Wilson College bemyndiger eleverne gennem en engageret, samarbejdsvillig, liberal arts uddannelse, der kombinerer de færdigheder og fokuserede undersøgelse der er nødvendige for succes i arbejde og liv. Vi er et tæt, støttende fællesskab, som udvikler alle studerendes sind og karakter, forbereder dem på at opfylde udfordringerne i et globalt samfund.

HONOR PRINCIP

Studerende indskrevet på Wilson College lever under et Æresprincip og inden for et system med fælles, samfundsbaseret styring. Hederprincippet hedder det:

"For at skabe en atmosfære, der er sympatisk for udøvelsen af ​​en befriende uddannelse, hviler regeringen på Wilson College på den antagelse, at ethvert medlem af samfundet vil handle med integritet i alle aspekter af livet. Vi stoler på hinanden for at være modne og ansvarlige personer. "

"Samarbejdet om at lære og leve, hvor vi alle er involverede, går mest tilfredsstillende, når medlemmerne af samfundet anerkender deres ansvar for at stræbe efter at realisere deres fælles mål. Fællesskabets sundhed afhænger af bekymringen for både individuel frihed og rettighederne og velfærd for andre; begge opfordrer til overholdelse af visse bestemmelser for at fremme dette fælles mål. "

"I denne ånd er vi dog enige om Fællesforordningen for Fakultetet og Studerende, Opholdsbestemmelserne og Akademiske og Administrative Forordninger. Vi påtager os ansvaret for at holde dem lige og relevante for det nuværende samfunds behov."

Vores Campus

Beliggende i Chambersburg, Pennsylvania, har Wilson College campus nådige græsplæner, modne træer og bølgende bakker. Den smukke 300-acre campus er på National Register of Historic Places som et historisk distrikt, og Conococheague Creek løber gennem det.

Seks bygninger tjener som studentboliger, og der er flere faciliteter til atletik og ridningskonkurrencer, herunder tre atletiske felter (field hockey, fodbold og softball), tennisbaner og et gym. En dansstudio er placeret i Lenfest Commons, og eleverne har også adgang til fitnesscentret. Penn Hall Equestrian Center har tre, 24-stall lader; to indendørs arenaer og en udendørs arena; cross-country hoppekursus og turn-out felter. Collegeet giver også komplette equine-facilitated terapeutiske faciliteter og udstyr.

Derudover har Wilson College en økologisk gård - hjertet af Fulton Center for Sustainability Studies - der giver mulighed for en bred vifte af muligheder for at lære om tilgang til bæredygtig levevis. I januar 2009 åbnede Collegeet den nye $ 25 millioner Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology, den første Gold LEED-certificerede bygning i området.

Harry R. Brooks Komplekset for videnskab, matematik og teknologi

Harry R. Brooks Complex for videnskab, matematik og teknologi repræsenterer med den nyeste videnskole, laboratorium og forskningsrum en vision for fremtiden for de liberale kunst og videnskaber på Wilson College . Oversvømmet med naturligt lys og fyldt med avanceret teknologi og udstyr, tilbyder bygningen rum, der forbedrer undervisning og læring og praksis inden for videnskab på bachelorniveau. Bygningen har forvandlet campus og ændrer vores studerendes og fakultetets liv. Vi inviterer dig til at lære mere om det på disse sider, eller besøge campus og tage en tur. Forestil videnskabens fremtid ved Wilson College og kom med os i denne vigtige uddannelsesmission.

Historie og traditioner

Wilson College blev grundlagt i 1869 som et college for kvinder, en af ​​de første i USA. Grundlæggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman. Pennsylvania-lovgiveren gav den oprindelige charter den 24. marts 1869. Sarah Wilson, for hvilken kollegiet er opkaldt, gav den første gave til oprettelsen af ​​kollegiet. Hun var den første levende kvinde i USA for at udstyre et college for kvinder.

Formålet med kollegiet blev beskrevet som et forsøg på at sørge for uddannelse af unge kvinder i litteratur, videnskab og kunst. Den 19. oktober 1870, udgave af Franklin Repository udtalte, at "anstrengelsen ikke vil være at bremse elevernes sind med fakta, men at bruge tiden i tankegang, så eleverne lærer at tænke for sig selv, og bliver således ledere, i stedet for tilhængere, i samfundet. "

Historie

Wilson College blev grundlagt i 1869 som et college for kvinder, en af ​​de første i USA. Grundlæggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman, præster fra presbyteriske kirker i nærliggende Hagerstown, Md. Og Greencastle, Pa. De indgav planer til Carlisle Presbytery og modtog sin godkendelse i april 1868. Pennsylvania lovgiver gav den oprindelige charter den 24. marts 1869. Frøken Sarah Wilson (1795-1871), der var bosiddende i St. Thomas, gav to generøse donationer til oprettelsen af ​​den nye institution. Selv om Wilson selv ikke havde nogen formel uddannelse, erkendte hun betydningen af ​​uddannelse for fremtidige generationer af kvinder. Til taknemmelighed for Wilsons gaver stemte trustees for at nævne den nye institution til hendes ære. Instruktion på kollegiet begyndte den 12. oktober 1870, efter at forvalterne havde sikret køb af ejendom, der tidligere var ejet af kollega AK McClure, en nær ven og rådgiver for præsident Abraham Lincoln.

Siden begyndelsen har kollegiet udviklet en streng intellektuel indsats. Som andre kvinderhøjskoler har Wilson længe givet kvinder mulighed for at studere og undervise i emner, der en gang var tænkt over kvinders muligheder, såsom kemi, biologi, matematik og klassiske sprog. Præsident Anna J. McKeag, Wilsons første kvindepræsident (1911-15) styrket akademiens akademiske standarder. Kollegiet har fortsat med at bygge videre på dette fundament ved at øge antallet og slags selvfølgelig tilbud, forbedre biblioteksressourcer og bringe fornemte besøgende og undervisere til campus. Et mål for kollegiets intellektuelle styrke er etableringen i 1950 af et kapitel af Phi Beta Kappa, nationens ældste og mest prestigefyldte akademiske ære samfund.

Siden 1931 har kollegiet anerkendt fremragende bidrag til samfundet ved at tildele æresgrader. Modtagere har inkluderet US Rep. Margaret Chase Smith, Højesteret Justis Harry Blackmun, antropolog Margaret Mead, musikeren Lili Krause, forfatter og aktivist Rita Mae Brown og nyhedsanker Walter Cronkite.

Gennem sin lange historie har Wilson reageret på skiftende tider. I 1982 var kollegiet en af ​​de første i regionen for at begynde at tilbyde et fortsættende studieprogram for at imødekomme behovene hos en voksende befolkning af voksne, der søger en efteruddannelse. I 1996 var kollegiet en af ​​de første i nationen at tilbyde på campus, boliguddannelse for enlige mødre med børn. Siden programmet startede, har det vundet national opmærksomhed, og Wilson er blevet National Center for Enlige Mødre i Videregående Uddannelse.

I dag indrømmer Wilson mænd og kvinder i alle aldre for at tilmelde sig sine bachelor- og associerede uddannelser samt bachelor- og kandidatuddannelser. For at gøre Wilson-uddannelsen tilgængelig for voksne, tilbydes mange kurser ikke kun om dagen, men om aftenen, om sommeren og januar-perioden og på bekvemme off-campus-steder.

Wilson Traditioner

Traditioner er en vigtig del af hver elevs Wilson-oplevelse. Fra Bigs og Littles til Sophomore Buddies bringer traditioner vores studerende sammen og gør dem til en del af et støttende, tilsluttet samfund.

Wilson et overblik

Se hvordan tallene giver op til en komplet collegeoplevelse.

50 ACRES PÅ VORES USDA-CERTIFIED ORGANIC LANDBOG

Fulton Center for Sustainability Studies forbinder eleverne og lokalsamfundet med en arbejdsgård, national CSA database og fredelige vandrestier.

71 STALLS FOR COLLEGE-EWN OG STUDENT HORSES

Vores Penn Hall Equestrian Center har indendørs og udendørs ridning arenaer, en cross-country hoppekompleks og 20 hektar af indhegnet paddocks og græsgange.

$ 25 MILLION

vores investering i Harry R. Brooks Complex for videnskab, matematik og teknologi

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Wilson College

Bachelor of Science grad i motion science vil forberede eleverne til at forfølge karriere i fitness og wellness industrier, personlig og gruppe fitness træning og motion ... [+]

Bachelor of Science grad i Exercise Science vil forberede eleverne til at forfølge karriere i fitness og wellness industrier, personlig og gruppe fitness træning og motion fysiologi. Det vil også forberede eleverne til indgangen til kandidatuddannelser til at studere atletisk træning, motion fysiologi, hjerte rehabilitering, fysioterapi, kiropraktik, ergoterapi og rekreative terapi.

Øvelsesvidenskabsprogrammet gavner personer, der er interesserede i at studere nutidens tendenser inden for sundhed og fitness, og udvikler en videnbase i motionfysiologi, kinesiologi og pleje og forebyggelse af skader, samtidig med at de danner færdigheder som fremtidige sundhedspersonale. I dette program vil eleverne opleve en stærk base for indhold relateret til motion og sundhed kombineret med muligheden for at observere, undervise og opnå meningsfulde praktiske oplevelser. Efter eksamen og certificering kan studerende på dette område få job i fritids-, wellness- og fitnessindstillinger inden for virksomheder og non-profit organisationer; samt forberedelse til kandidatskolen. Krav til bacheloruddannelsen i motion science omfatter Wilson College 's liberale studier, fundament og øvelse videnskab store krav.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Wilson College

Biologiens videnskab undervises inden for rammerne af en liberal kunstuddannelse, og der gøres alt for at fremme tværfaglige forbindelser med samfundsvidenskab og humanio ... [+]

Udforsk bygningsblokke af livet

Biologiens videnskab undervises inden for rammerne af en liberal kunstuddannelse, og der gøres alt for at fremme tværfaglige forbindelser med samfundsvidenskab og humaniora. Kurser lægger stærkt vægt på at skrive og tale færdigheder og undgå at reducere videnskaben til akkumulering af fakta.

Majors opfordres til at forfølge sommer praktikophold i felt og laboratorieindstillinger. Aktiv deltagelse af elever i laboratorie- og feltkurser er påkrævet, og direkte erfaring med levende organismer og videnskabelig instrumentering er et centralt fokus i programmet.

En bachelorgrad i biologi tilbyder en række karrieremuligheder, herunder tekniske stillinger inden for erhvervslivet og medicin. Mange kandidater tjener avancerede grader i medicinske og veterinære skoler eller gør kandidatforskning inden for områder som biokemi og økologi.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Wilson College

Integrering af studiet af aktuarvidenskab, business finance og matematik, finansiel matematik forbereder eleverne til lukrative og givende karriere inden for bank-, inves ... [+]

En beregnet vej til karriere succes

Wilson College er en af ​​de få gymnasier i USA, der tilbyder en bachelorgrad i finansielle matematik / aktuarvidenskab. Dette udvalgte program træner eleverne til at anvende de abstrakte matematiske principper, der læres i klasseværelset, til virkelige scenarier, der påvirker den finansielle verden. Studerende bruger deres analytiske færdigheder til at løse problemer, der opstår på verdensmarkedet, virksomhedsniveau, små virksomheder og endda vores personlige bankkonti.

Karriere i erhvervslivet og økonomi

Fagfolk, der går ind på arbejdsmarkedet med stærke kvantitative færdigheder og finansiel kompetence, har fortsat stor efterspørgsel. Med programmets små klassestørrelser og opmærksomme professorer får eleverne tillid til at stræbe efter ledelsesroller i virksomheder, nonprofit institutioner og offentlige enheder.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Wilson College

Kommunikationsprogrammet på Wilson College afbalancerer kritisk tænkning, medieteknologi og skriftfærdigheder til brug på både traditionelle mediemarkeder og nutidens nye ... [+]

Forstærk din besked på hver platform

Fra journalistiske skriftlige og juridiske medier til medieteknologi studerer eleverne grundlaget for kommunikation og anvender den læring i traditionelle og digitale mediemiljøer. I processen lærer eleverne grundlæggerne for markedsføring og reklame, samtidig med at der skabes indhold til både trykte og digitale mediepublikationer.

Program højdepunkter

Wilson College kommunikationskandidater får en række markedsmæssige færdigheder:

AP StyleUdskriv og online medie designPRReklameTekniske færdigheder til brug på traditionelle og elektroniske medierComputer programmeringGrafisk og website designFotograferingMarketingPraktikophold i kommunikation... [-]
USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Wilson College

På baggrund af Wilson College 's langvarige mission stræber Miljøundersøgelsesafdelingen med at dyrke elever, der søger at opfylde liv og erhverv, ved at give dem vær ... [+]

Miljøvidenskabens læseplan giver eleverne en bred forståelse af de kulturelle, økonomiske og miljømæssige aspekter af bæredygtighed. Miljøundersøgelsens læseplaner har en stærk grundforbindelse i principperne om miljøvidenskab, bæredygtighed, biologi, økologi, kemi og statistik. Mange kurser, der tilbydes af instituttet, fokuserer på erfaring og serviceindlæring.

Miljøundersøgelsesafdelingen har en majoritet inden for miljøvidenskab og miljømæssig bæredygtighed, en minor i miljøstudier og certificering i miljøundervisning. Instituttet arbejder tæt sammen med Fulton Center for Sustainability Studies (FCSS) og kræver, at alle studerende gennemfører en praktikplads i den studerendes udvalgte fokusområde som led i deres program. Der tilbydes også muligheder for selvstændige studiekurser inden for specialiserede forskningsområder.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Wilson College

Wilson tilbyder et fremragende studieprogram inden for psykologi, der omfatter teori, statistik, forskningsprojekter og serviceindlæringsmuligheder. ... [+]

Psykologi vedtager en streng og videnskabelig tilgang til forståelsesadfærd - en tilgang, der giver det solidt fundament, der er nødvendigt for optagelse til kandidatuddannelser og / eller for øjeblikkelig beskæftigelse i et utal af servicebaserede erhverv. Udover kurser, der introducerer eleverne til de store teoretiske perspektiver i psykologi, kræver majoren også færdighedsbaserede kurser i statistik og forskningsmetoder og brugen af ​​statistiske analyseprogrammer til at hjælpe den studerende med at lære det grundlæggende at designe empiriske forskningsstudier. Desuden skal eleverne deltage i laboratoriearbejde og foretage egen forskning (der er mange flere muligheder for at deltage i forskning og service læringsprojekter). Dette skyldes dels, at menneskers adfærd ofte kan studeres bedst uden for klasseværelset, og fordi forskningsprojekter, praktikophold og andre former for praktiske erfaringer er vigtige forberedelser til kandidatskole og karriere i adfærdsvidenskaberne.... [-]

USA Chambersburg
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 717-264-4141