European University (Evropejs'kij Universitet)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Blandt de mange forskellige videregående uddannelsesinstitutioner i Ukraine med privat ejerskab er Det Europæiske Universitet et af de første og mest berømte. Det Europæiske Universitet er en moderne tværfaglig videregående uddannelsesinstitution med fuld logistisk støtte til undervisningsprocessen og de videnskabelige aktiviteter hos lærere og studerende. Det tilbyder studerende et moderne edb-bibliotek med en fond på 1.000.000 eksemplarer af udgaver, fitnesscentre og rekreative faciliteter.

Det Europæiske Universitet er en af Ukraines største private uddannelsesinstitutioner med mere end 10.000 studerende, inklusive udlændinge fra 20 lande. Det er den eneste højere uddannelsesinstitution i Ukraine, hvor systemet med kontinuerlig uddannelse fra børnehave til universitet oprettes. Universitetskandidater har højtstående stillinger i mange lovende virksomheder, virksomheder og organisationer både i Ukraine og i udlandet.

Universitetet uddanner juniorspecialister, bachelorer, specialister og kandidater. Universitetet gennemfører også omskoling af specialister og hæver kvalifikationsniveauet. Det Europæiske Universitet samarbejder med 38 udenlandske højere uddannelsesinstitutioner.

Placeringer

Kyiv

Address
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kyiv, Kyiv City, Ukraine

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: