Ukrainian-American Concordia University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie og anerkendelse

ConcordiaUA, det første fælles ukrainske-amerikanske institut, der blev oprettet i 1997, er akkrediteret af Ministeriet for Uddannelse og Videnskab i Ukraine for at tilbyde bachelor- og kandidatuddannelser.

ConcordiaUA er det eneste universitet i Ukraine, der har programmerne akkrediteret af International Accrediting Agency - FIBAA.

Den 25. januar 2018 blev Concordia Ukrainian-American University medlem af den verdensberømte organisation for kvalitetssikring, gennemsigtighed og integritet af videregående uddannelser - CHEA International Quality Group (CIQG).

Vores "gamle" partner - Concordia University-Wisconsin / Ann Arbor (USA) - blev en medstifter af den ukrainske-amerikanske Concordia University, og vores universitet ændrede sit navn, så nu kaldes Wisconsin International University Ukraine (WIUU) - ukrainsk-amerikansk ConcordiaUniversity ConcordiaUA).

I 2018 kom vi ind i top 10 private højere uddannelsesinstitutioner i Ukraine href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

I 2017 blev ConcordiaUA top 5 i rating af ukrainske institutioner for videregående uddannelser (statslige og private) ved bedømmelsen af ​​certifikater for eksterne kvalifikationer af ansøgere, der trådte i universiteter i 2017 i henhold til kontrakterne href = "http://osvita.ua / vnz / rating / vstup-osvita / 59045 / .

ConcordiaUA medlemskab i tysk-ukrainske samfund for økonomi og videnskab (Bonn, Berlin, Mainz), handelskammeret i Kiev, samarbejde med internationale virksomheder og partneruniversiteter i udlandet gør det muligt for ConcordiaUA-studerende at praktisere, studere og træne i udlandet (USA og Europa) , udvikle en betydelig grad af ekspertise vedrørende kultur, politik, økonomi og sprog. ConcordiaUA tilbyder et komplet udvalg af sommer og vinter programmer i Florida, Trier, Worms, München, London, Plymouth, Madrid, Paris og Strasbourg. ConcordiaUA studerende integrerer universitetets viden i aktiviteter fra internationale virksomheder og virksomheder. Kurser og praktikophold på partneruniversiteterne anerkendes af ConcordiaUA.

ConcordiaUA Degree Programmer - på campus, online eller i en kombination af begge, på engelsk

BACHELOR'S GRUNDPROGRAMMER

FORVALTNING: Hotel Management; It og e-business management

INTERNATIONALE ØKONOMISKE FORBINDELSER: Internationale økonomiske forbindelser; International forretning; International økonomi

FORRETNINGSADMINISTRATION

MASTER'S GRUNDPROGRAMMER

LEDELSE: International Business Management MBA; Master of Business Administration (MBA)

ConcordiaUA tilbyder en række dual diploma programmer:

1.Dual Bachelor Degree med University of Minnesota Crookston (USA) - International Business, International Economic Relations, Management osv.

2.Dual Master Degree med Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor (USA) - MBA, International Business, Communications

3.Dual Master Degree med staten University of Koblenz-Landau (Tyskland) - МВА, International Management, Master of Science i informationsstyring (Major in Entrepreneurship, Technology and Innovation Management).

4.Dual Master Degree med University of Occupational Safety Management (Polen) - МВА, International Management, Projektledelse og Psykologi i International Business.

AKADEMISKE MOBILITETSPROGRAMMER

Udover de to uddannelser tilbyder vi akademiske udvekslingsprogrammer med University Wisconsin / Ann Arbor (USA), University of Trier (Tyskland), University of Applied Sciences Worms (Tyskland), Richmond International American University (London, Storbritannien), Varna University of Management (Bulgarien) og andre.

Livet ved ConcordiaUA

Vores fakultet er højt kvalificerede fagfolk inden for forskellige forretningsområder og ledelse. Hvert år inviterer ConcordiaUA prominente professorer fra partneruniversiteterne, Fulbright Scholar Programmet og instruktører fra Peace Corps og internationale virksomheder.

ConcordiaUA er en af ​​de første, der har introduceret fjernundervisning og on-line-programmer og har opgraderet innovative metoder og teknikker til uddannelsesprocessen.

Uddannelse på ConcordiaUA er en lærings- og livserfaring, der gør det muligt for unge at udforske deres potentiale og forberede dem på de moderne verdensudfordringer.

Studerendes liv på ConcordiaUA er interessant og forskellige. Der er ikke kun klasser, men også forskningsaktiviteter, deltagelse i årligt sport og kulturelle arrangementer og festivaler arrangeret af vores universitet. Vores elever og lærermedlemmer forbereder og fejrer sammen ukrainske og internationale helligdage. Studerende arrangerer forskellige underholdningsprogrammer på engelsk - koncerter, spil, konkurrencer og diskoteker. Derudover opfordres ConcordiaUA-studerende til at deltage i forskellige ture og udflugter i Ukraine og andre lande.

Lande repræsenteret ved ConcordiaUA

Studerende fra mere end fyrre lande har deltaget i ConcordiaUA: Aserbajdsjan, Belgien, Egypten, Finland, Georgien, Ghana, Indien, Iran, Kasakhstan, Letland, Libyen, Nigeria, Pakistan, Folkerepublikken Kina, Republikken Kamerun, Republikken Gambia Serbien, Rusland, Saudi Arabien, Sydafrika, Tyrkiet, Turkmenistan, Ukraine, USA osv.

Fællesskabs- og ikke-uddannelsesprogrammer

Universitetet har med succes udviklet det amerikanske studieprogram.

ConcordiaUA blev HMC Projects lands koordinator og med succes leverer en udvælgelseskampagne for stipendieprogrammet for talentfulde ukrainske gymnasieelever, der giver dem mulighed for at studere for det fulde toårige sjette formularprogram i boardingskoler i Det Forenede Kongerige og tage internationalt anerkendte kvalifikationer .

ConcordiaUA holder med held Annual Business English Competition og dets winnersget stipendier til at studere på ConcordiaUA.

Sprogskole, kurser og prøveforberedelse på engelsk, tysk og spansk

  • Regelmæssige semesterkurser (september-december, februar-maj)
  • Intensive Summer Courses (juli og august)
  • Træninger med indfødte højttalere.

ConcordiaUA tilbyder test forberedelse herunder TOEFL, GMAT og JELTS samt programmer for lokale virksomheder.

ConcordiaUA organiserer Mini-MBA-programmer, træninger og seminarer til lokale erhvervsledere, der har brug for uddannelse inden for specifikke områder af menneskelig kapital, økonomi, internationale regnskabsstandarder, salgsteknologier, markedsføring, hotelforvaltning, tysk, engelsk mv. Formålet er at give viden og færdigheder i forhold til de forventede og ønskede resultater af praktikanterne. Omhyggelig behovsanalyse udføres, før programmet starter. Programmet er designet med henblik på praktikantens behov og baggrund.

  • ConcordiaUA Workshops

Workshops om problemer med bæredygtig udvikling, erhvervsliv og ledelse gives til ConcordiaUA og skoleelever. Eksperter fra internationale organisationer, fakultet, ansvarlige medlemmer af diplomatiske missioner, parlamentsmedlemmer, ikke-statslige organisationer og erhvervskredse opfordres til at arbejde sammen med de studerende i et værkstedsformat.

Karriere Counseling og Praktik Service

Forretningsstipendier blev oprettet på ConcordiaUA som et skridt i retning af at nå målene om at blive en førende uddannelsesinstitution med hensyn til studerendes beskæftigelsesegnethed. Hovedformålet med praktikophold er at give studerende praktisk erfaring inden for erhvervslivet i henhold til internationale og ukrainske standarder.

Bibliotek og internetcenter

ConcordiaUA har et højkvalitetsbibliotek, som fungerer som et af de vigtigste værktøjer til studerendes studier. Biblioteket indeholder lærebøger, bøger, videnskabelige tidsskrifter og anden akademisk litteratur på ukrainsk, engelsk, tysk og andre sprog. ConcordiaUA server indeholder katalog og ordbøger, der let kan nås. Studerende kan bruge et læseværelse til deres bekvemmeligheder. ConcordiaUA bibliotekspersonale er altid villig til at hjælpe dig med informationssøgning.

ConcordiaUA Internet Center åbner adgang til virtuelle internetdatabaser: biblioteker, informationscentre, udenlandske forlag, arkiver og videnskabelblade. Internet tilbyder fjernundervisningsteknologier og forbinder ConcordiaUA med kolleger og partnere over hele verden.

Stipendier og Awards

Stipendiet ydes til vinderne af ConcordiaUA Business English Competition udvalgt af bestyrelsen.

De bedste studerende tilbydes et stipendium til studier på ConcordiaUA, Richmond University og andre partneruniversiteter efter anbefaling fra ConcordiaUA Board.

Forskningsaktiviteter

ConcordiaUA fakultet og studerende deltager i forskningsaktiviteter på universitetet. Ukrainske og internationale fakulteter hjælper eleverne med at opbygge deres forskningsfærdigheder og tilbyde akademisk rådgivning inden for forskellige fagområder.

ConcordiaUA organiserer og deltager aktivt i internationale konferencer og seminarer i Ukraine og i udlandet.

ConcordiaUA udgiver en forskningstidsskrift "Uddannelse, Ledelse og Virksomhed: International Dimension".

Placeringer

Kyiv

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kyiv, Kyiv City, Ukraine

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig