Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Szeged (SZTE) med en historie fra 1581, ligger i den sultneste by i Ungarn, der tiltrækker tusindvis af unge på grund af dets livlige, urbane livsstil og farverige festivaler.

I betragtning af internationale placeringer ses SZTE normalt omkring den enestående 550. position globalt, og i 2017 blev den bedømt som det bedste ungarske universitet (QS).

Fremragende professorer har arbejdet på universitetet, herunder nobelpristageren Albert Szent-Györgyi (1937) , som var den første til at isolere C-vitamin og udvinde den fra Szeged paprika.

Universitetet i Szeged er en af ​​de største universiteter i Ungarn, og indsatsen fra sine næsten 21.000 studerende og tæt på 7.000 ansatte på de 12 universitetsfakulteter bidrager til at gøre institutionen til det regionale center for viden i Ungarn og Centraleuropa.

Antallet af de internationale studerende stiger konstant, og det når 14% af elevkroppen. Et mentorsystem hjælper dem med at slå sig ned i Szeged og finde vej i universitetet.

12: 1-fakultetet er en nøgle til succes med opnåelse af værdifuld viden og akademiske kvalifikationer, og det er en meget vigtig opgave at hjælpe vores elever med at udnytte deres viden på den mest effektive måde.

Det stadigt udbredte, frugtbare nationale og internationale samarbejde på universitetet med institutter og virksomheder viser, at vores kandidater på grund af vores konkurrencedygtige uddannelsesprogrammer kombineret med kompetenceudvikling samt omfattende praktisk erfaring går ind på arbejdsmarkedet godt forberedt. Deres karriere er gode eksempler for de kommende generationer af elever i Szeged.

Fuldtidsuddannelsesprogrammer til internationale studerende på kandidatuddannelser og bachelor niveau inden for:

 • landbrug
 • Business & Økonomi
 • Humaniora
 • sundhedsvidenskab
 • Juridisk og politisk videnskab
 • Matematik & Informatik
 • musik
 • Naturvidenskab
 • Samfundsvidenskab

Forberedende kurser som

 • Grundår for sundhedsvidenskab
 • Intensivt engelsk forberedende program
 • Intensivt ungarsk forberedelsesprogram og

Summer University programmer som
Ungarske Studiers Sommerkursus
er også leveret.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

University of Szeged

Formålet med erhvervsøkonomien ... [+]

Om programmet

Formålet med erhvervsøkonomien

Programmet giver et godt teoretisk grundlag for elevernes fremtidige karriere, der kombinerer det med praktisk praksis. Det sidste semester består af en praktikplads hos et multinationalt eller lokalt firma eller i en non-profit organisation.

Niveau af programmet: BachelorVarighed af programmet: 7 semestreRegistreret i: EUCredits: 210Omfanget af programmetAt udvikle unge mænd og kvinder til professionelle ledere til at styre alle sektorer af den organiserede økonomiske aktivitet.At udstyre de unge med konceptuelle og interpersonelle færdigheder og sociale formål til ledelsesmæssig beslutningstagning og dens gennemførelse i virkelige situationer.At udvikle og opmuntre den unge generationers iværksætterkompetencer til at gøre dem effektive forandringsagenter.At imødekomme efterspørgslen efter uddannede og professionelle mennesker i landet på topniveau ledelse af erhvervsliv og industrielle organisationer i lyset af den nye økonomiske og industrielle politik i landet.At give et godt teoretisk grundlag for elevernes fremtidige karriere, samt at kombinere teoretisk viden med praktisk praksis.Hvem skal anvende?... [-]
Ungarn Szeged
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Ungarn
Hjemmeside