Westminster International University in Tashkent

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM OS

Westminster International University in Tashkent er en glimrende mulighed for de internationale studerende at studere i et dynamisk og forskelligartet læringsmiljø. At være en eksklusiv tværnational uddannelsespartner med University of Westminster (UoW), giver WUIT dig adgang til globalt anerkendt britisk kvalifikation. Deltag i vores blomstrende fællesskab af ambitiøse individer, ledet af inspirerende og højt kvalificerede vejleder. Hos WIUT er det vores hovedprioritet at opfylde dine læringsforventninger ved at levere kvalitet, karriereorienterede kurser.

For at få mest muligt ud af din tid hos os har vi masser af måder at give dig støtte til og hjælpe dig med. Vores Airport Meet and Greet serviceteam byder varmt velkommen til nye internationale studerende, der ankommer til Tashkent International Airport, og der er garanteret gratis indkvartering i 1. år. Studentenes støttegruppe er dedikeret til at sikre, at vores internationale studerende bosætter sig og føler sig hjemme.

Indlæggelser

Adgang til kurser på WIUT vil være baseret på godkendte adgangskriterier for University of Westminster (UK London). Det overordnede princip, hvorpå optagelsesbeslutninger er baseret, er, at ansøgerne sandsynligvis vil have gavn af og lykkes på kurset. Tiltænkte studerende skal møde alder, engelsk, matematik, uddannelsesmæssig baggrund og andre krav.

Placeringer

Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Tashkent, Tasjkent-regionen, Usbekistan
Telefonnummer
+998 71 238 74 00