Swinburne University of Technology (Vietnam)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Swinburne University of Technology har et internationalt ry for kvalitetsundersøgelser, der forbinder videnskab og teknologi med erhvervslivet og samfundet. QS World University Rankings i 2019 rangerede Swinburne i verdens Top 400 universiteter (rangering 386.) og placerede os i de tre procent af universiteterne over hele verden. Det er blevet etableret og udviklet i over 100 år og været velkendt for vietnamesere i 20 år, da Swinburne har støttet “Vejen til Olympia Peak” siden starten, bidraget med stipendier og anden hjælp til en værdi af mere end USD 1 million til at give muligheder for vinderne.

I 2019 er Swinburne stolt i partnerskabet med FPT Education for først at bringe Swinburne's globale uddannelses- og forskningskompetence inden for informations- og kommunikationsteknologi, forretning og medier og kommunikation ved at etablere Swinburne (Vietnam), hvis indtagelse finder sted i august 2019 når begge partnere er færdige med at dokumentere.

Alle læseplaner, læseplaner, undervisningsmateriale samt uddannelses- og kvalitetskontrolprocedurer i Swinburne (Vietnam) svarer til programmer, der leveres på Swinburne (Melbourne, Australien) . Lærere og lærde, der deltager i træning og rådgivning for studerende, overholder alle Swinburnes internationale standarder.

Den bachelorgrad, som studerende får efter afslutningen af deres studier i Swinburne (Vietnam), anerkendes globalt og svarer til den grad, der tilbydes studerende på Swinburne (Melbourne, Australien) .

139534_pexels-photo-3773837.jpeg

Vores mission, vision og slogan

Vi fokuserer på nye teknologier, engagement i branchen og fleksible læringsmuligheder. Vi tilpasser og forbedrer med tiden for at levere relevant uddannelse for vores studerende i dag og i morgen.

Mission

Vores mission er at bringe international konkurrenceevne for studerende.

Vision

Vi sigter mod at være et Top International Ranking University i Vietnam.

slogan

Fremme af innovation og iværksætteri.

Rankings og ratings

  • I 2019 placerer Swinburne på 367 th samlet, hvilket er 19 pladser fra 2018, hvor Swinburne placeres i de tre højeste procent af universiteterne over hele verden og sikrer sin plads i top 301-400 af verdens bedste universiteter i Academic Ranking of World Universities (ARWU).
  • I 2019 placerer Swinburne sig på nr. 45 på listen TOP 50 Under 50, et indeks over verdens topuniversiteter under 50 år (QS University Ranking).
  • 2018 har Swinburne rangeret i Times Higher Education Young University Rankings, som anerkender verdens bedste universiteter under 50 år, ved at placere 65 th blandt 250 institutioner.
  • I 2018 har Swinburne Australien rangeret i top 400 universiteter globalt, forbedre sin position i QS World University Rankings af stigende yderligere 34 pladser til 386 th.

Placeringer

Hanoi

Address
Số 2 Dương Khuê, Cầu Giấy
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig