Vietnam National University, Hanoi - International School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det førende universitet i landet

Vietnam National University, Hanoi (VNU) er det første moderne universitet, der nogensinde er etableret i landet, og et af de to nationale universiteter i Vietnam. VNU blev først oprettet som University of Indochina i 1906 og har gennemgået forskellige udviklingsstadier for at blive det største omfattende videregående uddannelses- og forskningscenter i Vietnam. Hvert år producerer VNU mere end 5.000 bachelorer, 2.400 kandidater og 200 læger, der kandidater fra over 110 bacheloruddannelser, 121 kandidatuddannelser og 112 doktorprogrammer i naturvidenskab, teknologi, økonomi, samfundsvidenskab og humaniora, uddannelse og udenlandske studier osv.

Vietnam National University, Hanoi har en særlig position i Vietnams videregående uddannelsessystem med sin høje autonomi i organisationen i henhold til en særlig forordning, der er promulgeret af premierministeren.

124329_Rankings.jpg

En international hub under VNU for studerende og studerende

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS), der blev oprettet i juli 2002, er en af de første institutioner for videregående uddannelser, der tilbyder fælles internationale træningsprogrammer.

Siden grundlæggelsen har VNU-IS registreret en bemærkelsesværdig udvikling i både træningsomfang og kvalitet. Skolen organiserer i øjeblikket 8 fuldtidsstudier (inklusive 5 programmer med grader tildelt af VNU og 3 programmer med grader tildelt af udenlandske universiteter), og 5 fælles internationale kandidatprogrammer, der gennemføres på engelsk.

Akademiske programmer på VNU-IS er designet til studerende at nå deres fulde potentiale og dermed til at lykkes i den virkelige verden. VNU-IS har et partnerskab med mere end 40 universiteter over hele verden og har store erfaringer med at være vært for internationale gæsteprofessorer og oversøiske studerende fra Europa, Amerika, Afrika og Asien samt med at opbygge et internationalt miljø. Vores samfund af professorer og studerende består af en rig blanding af kulturer. Denne mangfoldighed tilføjer liv og dybde, frisk forståelse og bredt perspektiv til vores miljø. Moderat klasser på VNUIS sikrer også en venlig atmosfære og et meget personlig niveau for støtte til studerende.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Hvorfor vælge VNU - IS

Uddannelse af høj kvalitet

Hos VNU - IS ønsker vi at give de studerende den mest omfattende uddannelsesmæssige såvel som praktiske oplevelse for at udvide deres vifte af evner og færdigheder. Desuden forpligter VNU-IS sig til at tilbyde studerende mulighed for at opdage og bevise sig inden for faglig forskning, understøttet af ekspertvejledere, der introducerer dem til den bedste metode til at nærme sig og udvikle sig for at videnskabeligt gennemføre de mest forskelligartede og engagerende studier.

Fremragende supporttjenester til internationale studerende

VNU-IS forsøger altid at sikre, at internationale studerende får de bedst mulige læringserfaringer. Tilgængelige tjenester, der tilbydes internationale studerende, inkluderer visumansøgning, boligindretning samt detaljeret vejledning i, hvordan man tilpasser sig et helt nyt miljø. Derudover venter psykologisk rådgivning, karriereorientering, udvikling af bløde færdigheder, internationale udvekslingsprogrammer og mangfoldighed af aktiviteter på dig!

En bred vifte af fritidsaktiviteter og et venligt miljø

I VNU-IS kan du forfølge dine egne personlige interesser, skabe et livslangt venskab og nyde spændingen ved universitetslivet i en så hurtigt bevægende tusind år gammel by, hvor det gamle og moderne Vietnam mødes. VNU-IS har i øjeblikket 10 forskellige studentklubber, så du kan frit deltage i den, der passer dig bedst, mens engelsktalende miljø her hjælper dig med at føle dig som hjemme.

125583_image001.png

Placeringer

Hanoi

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig