Read the Official Description

Artevelde University College Gent, medlem af Ghent University Association (AU GENT), er en af ​​Flandern 'største professionshøjskoler (13.000 studerende). Vi tilbyder uddannelser i business management, læreruddannelse, kommunikation, grafisk uddannelse, sundhedspleje og socialt arbejde.

Artevelde University College Gent er et videncenter for uddannelse, forskning og tjenester, hvor studerende, medarbejdere og strategiske partnere samarbejder og udvikle deres talenter i et stimulerende og internationalt orienteret miljø.

Som et institut baseret på en kultur af internationalisering, Artevelde University College Gent er en aktiv partner i diverse internationale netværk, Deltager forskellige internationale konferencer og samarbejder intensivt med internationale partnere til undervisning og forskning.

Desuden Artevelde University College Gent stimulerer udgående personale og de studerendes mobilitet og stor tilfredshed internationalt indgående medarbejdere og studerende. Endelig, ud over de regelmæssige uddannelser, Artevelde University College Gent tilbyder en bred vifte af internationale kurserOfte med en klar vægt på tværfaglighed. Vi tilbyder også mulighed for at følge hollandske sprogkurser for at sikre en vellykket integration som en udenlandsk studerende.

Universitetet College uddanner fagfolk, hvis kreativitet, innovativ tankegang og følelse af cross iværksætteri grænser. Artevelde University College Gent aspirerer efter topkvalitet og holdbarhed og er stimuleret af sine samarbejdspartnere til at gøre det. At studere på Artevelde University College Gent, er kendt for sin fremragende elev-orienterede tjenester, uddannelse og vejledning, vil helt sikkert leve op til dine forventninger, samt attraktive sociale, kulturelle og turistmæssige aktiviteter byens Gent har at tilbyde.

Strategiske alliancer

Artevelde University College Gent nyder et omfattende netværk af internationale kontakter fordelt over 6 kontinenter. Disse partnerskaber (universiteter, professionshøjskoler, ngo'er ...) blev alle bevidst valgt til deres merværdi i mobilitet, men også i andre områder som professionalisering, sociale ydelser og uddannelse.

Ud af det netværk af institutioner i lande, der er ikke en del af Den Europæiske UnionsDen Artevelde University College Gent valgt en strategisk samarbejde med fem partnerlande, Dvs. de "strategiske alliancer": Ecuador, Canada, Kina, Sydafrika og Vietnam (og i forlængelse Surinam og Cambodja). Valget af disse lande stammede fra tidligere samarbejder. Ecuador, Surinam, Sydafrika og Vietnam hører også til partnerlandene i det belgiske udviklingssamarbejde og den flamske universitetscenter udviklingssamarbejde (VLIR UOS).

Artevelde University College Gent kan stole på en omfattende og stabilt netværk af uddannelsesorganisationer og højere læreanstalter for tilrettelæggelsen af ​​mobilitet og deltagelse i projekter. I nogle af de strategiske alliancer såsom Ecuador, Surinam og Cambodja, der et tæt samarbejde med ngo'er, der arbejder på regeringsplan for at forbedre uddannelse. Gennem sin uddannelse og tjenester, Artevelde University College deler sin ekspertise om nødvendigt og anmodede, som med tiden bidrager til en strukturelt samarbejde.

Akkreditering og kvalitetssikring

Kvaliteten af ​​Artevelde University College Gent og dens afdelinger sikres ved akkreditering. Alle vores afdelinger er akkrediteret af NVAO, Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern. For mere information på engelsk om NVAO og akkreditering af vores University College vi henviser til 'Qrossroads'. Qrossroads er et projekt af den europæiske konsortium for akkreditering støttet af Europa-Kommissionen og sigter på at give oplysninger om kvalitetssikrede og akkrediteret videregående uddannelser i Europa.

Programs taught in:
Engelsk
Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Artevelde University College

Drømmer du om en international karriere? Er du ivrig efter at udvide din horisont? Gør dine ambitioner ud over landets grænser? Så bliver vores bachelorgrad i Internation ... [+]

Drømmer du om en international karriere? Er du ivrig efter at udvide din horisont? Gør dine ambitioner ud over landets grænser? Så bliver vores bachelorgrad i International Business Management din kop te. Denne fulde treårige bacheloruddannelse undervises på engelsk .

Hvorfor?International Mindset

Drømmer du om en international karriere i ind-og udland? Er du ivrig efter at udvide dine horisonter? Gør dine ambitioner ud over landets grænser? Den Internationale Erhvervsledelse bliver din kop te! Denne bacheloruddannelse undervises udelukkende på engelsk til en international gruppe studerende. Kandidater med et internationalt tankegang og en grundig kendskab til engelsk er i høj efterspørgsel af arbejdsgivere i disse dage.... [-]

Belgien Ghent
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Belgien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Ghent
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 år
på universitet

Læs mere på dansk
Artevelde University College

Har du en passion for sprog og mennesker? For alt, hvad der har at gøre med den digitale verden? Ønsker du at udvide din horisont og skridt uden for din komfort zone? Ver ... [+]

Har du en passion for sprog og mennesker? For alt, hvad der har at gøre med den digitale verden? Ønsker du at udvide din horisont og skridt uden for din komfort zone? Verden er din legeplads!

Velkommen til den engelske bacheloruddannelsen International Office Management!

Med en bachelorgrad i International Office Management, er du klar til at kickstarte din karriere: du mestrer tre sprog (engelsk og to andre sprog (For eksempel: fransk, tysk, spansk, kinesisk, italiensk og svensk)), Office-software er din bedste ven, og du er i stand til at give organisationer med rådgivning om HR emner, og om projektet, processen og lean management.

HVORFOR? International Mindset Coaching og mentoring Praksisorienteret KVALITETSKONTROL Internationale klasser For hvem? Udenlandske studerende, der ønsker at tilmelde dig kurser undervises på engelsk eller som ønsker at studere på Artevelde University College for at få en bachelorgrad Flamske studerende, der ønsker at fordybe sig i et internationalt miljø: du følge kurser undervises på engelsk, med internationale studerende. Du lærer at være opmærksom på interkulturel kommunikation i ikke mindre end tre sprog (engelsk og to andre fremmedsprog) Beboere i Belgien, der besidder et udenlandsk eksamensbevis (gymnasiet, bachelor eller master), og som ønsker at opnå en bachelorgrad i International Office Management Program ... [-]
Belgien Ghent
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Belgien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Ghent
    )

)
1
September 2019
Full-time
3 år
på universitet

Læs mere på dansk

In 1 minuut door campus Kantienberg

Arteveldehogeschool - Campus Kantienberg
Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flanders, Belgien
Website
Phone
+32 9 234 70 00