Read the Official Description

Den Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Er den første institution for videregående uddannelse i dette område grundlagt i Sorocaba. Som indehaves af Cultural Association of Teknologisk Renovering Sorocabana (ACRTS) betragtes som en Federal Forsyningsvirksomhederne nonprofit og filantropiske som attesteret af det nationale råd for Social Welfare. Således mange tilskud stipendier til sine elever med socioøkonomiske behov bevist og investerer alle hans resultater til fordel for fakultetet, som gør det muligt FACENS være et pædagogisk center i konstant udvikling.

tilbyder i øjeblikket otte kurser: Civil, elektriske, mekaniske, Computer, Mekatronik, Kemi, Produktion og Teknologi i digitale spil, og Postgraduate kurser og specialisering.

Deres uddannelsesniveau er anerkendt af arbejdsmarkedet, hvilket resulterer i den højeste procentdel af beskæftigelsesegnetheden for sine kandidater (gennemsnit på 94% i løbet af de seneste otte år). Den FACENS har en fremragende fakultet, det akademiske og faglige niveau, og med en kvalitet infrastruktur understøttes af meget veludstyrede og teknologisk avancerede laboratorier.

Disse faktorer er afgørende for anerkendelse af det pædagogiske arbejde, at skolen udvikler og især kvaliteten af ​​de færdiguddannede her.

Mission og mål Den Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Dets opgave er at "være model for innovation og uddannelse af kvalificerede borgere, glade, ansvarlige, initiativrige og i stand til at skabe teknologiske løsninger, der transformerer samfundet."

målsætninger Den FACENS sigter til områder af de kurser, IT:

Stimulering kulturel skabelse og udvikling af den videnskabelige ånd og reflekterende tanke; Uddannelse kandidater i forskellige områder af viden, kvalificeret til at indgå i de faglige sektorer og til at deltage i udviklingen af ​​brasilianske samfund, og hjælpe med uddannelse; Fremme forskning arbejde og videnskabelig forskning med henblik på udviklingen af ​​videnskab og teknologi samt oprettelse og udbredelse af kultur, og dermed udvikle forståelsen af ​​mennesket og det miljø, de lever i; Fremme udbredelsen af ​​kulturelle, videnskabelige og tekniske viden udgør arv af menneskeheden og at formidle viden gennem undervisning, publikationer eller andre former for kommunikation; Hæv permanent ønske om kulturelle og faglige forbedringer og aktivere den tilsvarende udførelsesform integrere den viden, der vil blive erhvervet i en systematisere intellektuel struktur af viden om hver generation; Tilskynde kendskab til de nuværende verdens problemer, især nationale og regionale, leverer specialiserede tjenester til samfundet og til at fastslå, at en gensidig relation; Fremme udvidelsen, åbent for deltagelse af befolkningen med henblik på at udbrede resultaterne og fordelene ved kulturel skabelse og videnskabelig og teknologisk forskning frembragt i institutionen.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

BSc

Facens

Forløbet af FACENS Computer Engineering har til formål at bidrage til at opfylde de krav, som samfundet i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regione ... [+]

Kurset Computer Engineering FACENS Formålet er at bidrage til at opfylde de krav, som samfundet i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen og landet.

Formålet med kurset er at uddanne computer ingeniører i stand til at opfylde de forskellige relevante faglige applikationer med kritisk, kreativ og innovativ vision gennem solid uddannelse grundlæggende, almen og humanistisk, der er forbundet med dets specifikke erhvervsuddannelse.

Professionel profil Professionel Computer Engineering skal have evnen til at løse konkrete problemer i deres område ved at anvende passende modeller til reelle sager. Skal kunne fremme abstraktioner og tilpasse sig nye situationer er stødt på i den praktiske miljø. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sorocaba
    )

)
1
March 2019
Full-time
10 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
Facens

Formålet med Kemiteknik Kursus FACENS er at uddanne ingeniører i stand til at imødekomme forskellige faglige anmodninger med kritisk, kreativ og innovativ vision. ... [+]

Formålet med Kursus for Kemiteknik Den FACENS er at uddanne ingeniører i stand til at imødekomme forskellige faglige anmodninger med kritisk, kreativ og innovativ vision.

Den kemiske ingeniør er et professionelt generalist beskæftiger sig med udvikling af processer til fremstilling af forskellige produkter i industriel skala på områderne: fødevarer, kosmetik, bioteknologi, gødning, lægemidler, cement, papir og papirmasse, nukleare, maling og lak, polymerer, miljø, blandt andre.

Kurset er opbygget til at opfylde samfundets krav i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen og landet. Giver solid videnskabelig og faglig uddannelse, der gør det muligt for ingeniør til at absorbere og udvikle nye teknologier, der gør det muligt kritisk og kreativ præstation, overvejer økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter, etik og human vision.... [-]

Brasilien Sorocaba
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sorocaba
    )

)
1
March 2019
Full-time
10 semestre
på universitet

Læs mere på dansk
Facens

Den Mechanical Engineering programmet har til formål at bidrage til at opfylde de krav, som samfundet i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen ... [+]

O Mechanical Engineering kursus Formålet er at bidrage til at opfylde de krav, som samfundet i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen og landet.

Formålet med kurset er at uddanne kvalificerede ingeniører til at opfylde de forskellige relevante faglige anmodninger, med et kritisk syn, kreative og innovative gennem solid uddannelse grundlæggende, almen og humanistisk forbundet med deres uddannelse specificerer.

Professionel profil Den professionelle Mechanical Engineering skal have en solid generel teknisk og videnskabelig uddannelse, så du kan udvikle og absorbere ny teknologi fremmer deres kritiske og kreative rolle i at identificere og løse problemer. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sorocaba
    )

)
1
March 2019
Full-time
10 semestre
på universitet

Læs mere på dansk

Bachelor

Facens

Formålet med Civil Engineering Course of FACENS er at uddanne ingeniører i stand til at imødekomme forskellige faglige anmodninger med kritisk, kreativ og innovativ. Kurs ... [+]

Formålet med Civil Engineering kursus Den FACENS er at uddanne ingeniører i stand til at imødekomme forskellige faglige anmodninger med kritisk, kreativ og innovativ. Kurset danner fagfolk, der anvender færdigheder og ekspertise i byggeri, Konstruktioner, Geoteknisk, Veje og transport, sanitet og miljø.

Kurset er opbygget til at opfylde samfundets krav i deres område, samt bidrage til en bæredygtig udvikling i regionen og landet. Giver solid videnskabelig og faglig uddannelse, der gør det muligt for ingeniør til at absorbere og udvikle nye teknologier, overvejer økonomiske, sociale og miljømæssige aspekter, etik og human vision.

Professionel profil Professionel Civil Engineering skal have evnen til at løse konkrete problemer i deres område ved at anvende passende modeller til reelle sager. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sorocaba
    )

)
1
March 2019
Full-time
10 semestre
på universitet

Læs mere på dansk