Read the Official Description

Oprettet i 1962, Det Tekniske Fakultet of Minas Gerais - FEAMIG - er et nationalt referencelaboratorium i undervisningen af ​​teknik. I øjeblikket kollegiet tilbyder bachelor kurser i Engineering Landmåling, Byggeri og Anlæg Produktion og sensu post-eksamen kurser i Occupational Safety Engineering, Road Engineering, Kvalitet Engineering, Miljøteknologi og Geo-referencer for Ejendom Rural .

Kollegiet vedligeholdes af Educational Institute Cândida de Souza. Integration undervisning, forskning og udvidelse, FEAMIG tilbyder sine elever en komplet uddannelse, størknede i videnskabelige, teknologiske, administrative, humanistisk, etisk og social viden. Til dette formål fakultetet har videnskabelige initiation-programmer, vejledning, praktik Center, uddannelsesvejledning i tillæg til kurset og Koordinering Board, som koordinerer arbejdet i lærernes og give understøtninger til de studerende. Uddanne dygtige fagfolk, i stand til at udvikle bæredygtige løsninger til markedets behov og samfund er målet for FEAMIG.

I 2009 udkom Anerkendelse Fornyelse orden landmåling Engineering Course, i 2012, anerkendelse Fornyelse rækkefølgen af ​​Production Engineering kurset. I 2013 blev det offentliggjort bekendtgørelse driftstilladelse Kursus for Byggeri og Anlæg, der opnåede grad 4 af MEC.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Ordet betyder oprindeligt måling opmåling og afgrænse jord. Imidlertid er arbejdet med Ingeniør Surveyor ikke længere begrænset til landbruget territorier, deres felt er ... [+]

Ordet betyder oprindeligt måling opmåling og afgrænse jord. Imidlertid er arbejdet med Ingeniør Surveyor ikke længere begrænset til landbruget territorier, deres felt er meget bredt. Den opmåling er til stede i forskellige grene af Engineering og deltagelse af Surveyor ingeniør er afgørende i mange projekter, fra planlægning til måling af færdiggørelse.

Ingeniøren Surveyor er aktiveret til at arbejde i ingeniørvirksomheder, industrier, byggebranchen, forsyningsselskaber og uddannelses- og forskningsinstitutioner. I tung industri, landmåling er en stor overvågningsværktøjer og kontrollen med store strukturer, præcis positionering af dele og maskiner, kvantificering af indskud og overvågning af deres produktion.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Belo Horizonte
    )

)
1
March 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Ingeniørvæsen Kursus for FEAMIG sigter på at træne civilingeniør ved at arbejde med viden. ... [+]

Præsentation

Den civilingeniør arbejder i konstruktion og installation sektorerne industri. Det er den professionelle, der designer, administrerer og analyserer værker i boliger, bygninger, veje, jernbaner, lufthavne, vandforsyning og sanitet, havne, floder, kanaler, dæmninger, diger, dræning, kunstvanding, broer og andre strukturer. Hans præstation omfatter også analyse af jord og undergrund, audit og tilsyn, budgetter, studie isolering, ventilation og skriv indstilling fundamenter.

På baggrund af denne vifte af muligheder, ingeniørvæsen Kursus for FEAMIG søger at etablere et stærkt fundament i matematik og grundlæggende videnskaber, engineering værktøjer, projektledelse og produktion, og anvendelse af anlægsarbejder teknologi. Plus en bred grunduddannelse, kurset giver mulighed for koncentration af studier i topografi, geokodning og byggeri generelt.... [-]

Brasilien Belo Horizonte
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Belo Horizonte
    )

)
1
March 2019
Part-time
6 måneder
på universitet

Læs mere på dansk