Read the Official Description

American University of Phnom Penh Undersøgelse lokalt. Lev globalt.

Den American University of Phnom Penh (AUPP) åbnede sine døre i maj 2013. AUPP blev startet af cambodjanske statsborgere, der har en passion og engagement i at levere kvalitet videregående uddannelser i Cambodja, og et ønske om at hjælpe forhånd Cambodja med uddannede ledere.

Den American University of Phnom Penh (AUPP) er en uafhængig højere læreanstalt tilbyder en streng, høj kvalitet amerikansk stil uddannelse, der forbereder de studerende med den stærke teoretiske base og praktiske færdigheder til at fremme deres studier, og for at være konkurrencedygtige på det globale marked. AUPP giver et pædagogisk miljø, hvor de studerende opnår kompetence i deres område af undersøgelsen, demonstrere evnen til effektive kritisk tænkning og kommunikationsevner og udnytte sunde problemløsningsstrategier. AUPP uddanner studerende til at bidrage globale borgere, der har en stærk videnbase, er forpligtet til livslang læring og demonstrere høje etiske standarder og adfærd.

Den American University of Phnom Penh er anerkendt som en leder i højere uddannelse, kendt for akademisk stringens, undervisning ekspertise og innovation, og høje etiske standarder. De University partnere med universiteter og colleges i USA og andre højere læreanstalter til at tilbyde muligheder og adgang, som sikrer, at vores kandidater er blandt de bedst uddannede i verden.

AUPP giver en fantastisk mulighed for studerende, og et alternativ til de studerende tager til udlandet for at studere i USA, Australien, Storbritannien, eller endda regionen. Som et internationalt universitet, AUPP giver en overlegen uddannelse for cambodjanerne og andre nationaliteter. Det giver en god uddannelse for en karriere, men også en fremragende uddannelse for studerende, der ønsker at rejse til udlandet for en kandidatuddannelse.

AUPP tilbyder bacheloruddannelser i lov; Globale anliggender; Forretning; og, Information Technology Management. I øjeblikket findes der en mindreårig i Liberal Studies og Economics. Disse programmer er blevet strategisk udvalgt og designet baseret på nationale, regionale og internationale tendenser og behov. Yderligere programmer bliver identificeret, også baseret på markedsanalyser.

Alle handlinger universitetet er styret af nationale og internationale akkrediteringsstandarder.

AUPP forstår og er forpligtet til at forfølge partnerskaber med erhvervslivet og industrien, sammen med andre internationale universiteter. I øjeblikket AUPP har partnerskaber med University of Massachusetts, Lowell, Ohio University og California State University, Long Beach, samt MOU med lokal industri, såsom RMA. Universitetet bestræber sig på at bringe gæstetalere til campus, tage fieldtrips til virksomheder og andre organisationer, der beskæftiger sig med lokale projekter, så eleverne har virkelige liv erfaringer at forholde sig til deres akademiske kurser og udføre forskning til forbedring af Cambodja.

Mission

Den amerikanske University of Phnom Penh (AUPP) er det første amerikansk stil uafhængig højere læreanstalt tilbyder en kvalitet og streng uddannelse, der forbereder de studerende med den stærke teoretiske base og praktiske færdigheder til at fremme deres studier, og for at være konkurrencedygtige på det globale marked. Den amerikanske University of Phnom Penh giver et pædagogisk miljø, hvor de studerende opnår kompetence i deres område af undersøgelsen, demonstrere evnen til effektive kritisk tænkning og kommunikationsevner og udnytte sunde problemløsningsstrategier. Den amerikanske University of Phnom Penh uddanner studerende til at bidrage globale borgere, der har en stærk videnbase, er forpligtet til livslang læring og demonstrere høje etiske standarder og adfærd.

Vision

Den amerikanske University of Phnom Penh vil være en leder inden for videregående uddannelse, der er kendt for akademisk stringens, undervisning ekspertise og innovation, og høje etiske standarder. De University partnere med universiteter og colleges i USA og andre højere læreanstalter til at tilbyde muligheder og adgang, der sikrer, at vores Universitetets kandidater er blandt de bedst uddannede i verden.

Værdier

Uddannet borgere

Den amerikanske University of Phnom Penh mener, at viden er afgørende for udviklingen af ​​de cambodjanske og globale samfund, og har forpligtet sig til akademisk ekspertise.

Livslang læring

Den amerikanske University of Phnom Penh abonnerer på troen på, at den enkelte skal investeres i en livslang læringsproces, og søger at indgyde at tro på sine kandidater.

Social ansvarlighed og globalt perspektiv

Den amerikanske University of Phnom Penh er forpligtet til at tage de udfordringer i dagens globale samfund og tager alvorligt sit ansvar for at forberede studerende / kandidater til at være gode globale borgere.

Integritet

Den amerikanske University of Phnom Penh mener, at etisk adfærd er kritisk på samfundsmæssige velfærd; høje etiske standarder er grundlæggende for universitetet og de studerende erfaring.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

Den Global Affairs program giver de studerende en forståelse af de aktuelle udfordringer i ASEAN-regionen og i hele verden. ... [+]

Missionen med programmet er at forberede eleverne til globalt lederskab og service og uddanne den næste generation af politiske ledere til at håndtere de komplekse problemstillinger i en globaliseret verden. Det er beregnet til personer, der ønsker at være politiske beslutningstagere på nationalt, regionalt og lokalt statslige organer, internationale organisationer, ikke-statslige organisationer og multinationale selskaber.

Den Global Affairs program giver de studerende en forståelse af de aktuelle udfordringer i ASEAN-regionen og i hele verden. Programmet giver mulighed for at studere vigtige nutidige problemstillinger - konflikt mellem og inden for nationer, demokratisering, økonomisk og politisk globalisering, regionale konflikter og den nye betydning af ikke-statslige aktører; samt analyse af udenlandske og økonomiske politik og sikkerhedsspørgsmål i regionen og på globalt plan.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Cambodja
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phnom Penh
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
AUPP: American University of Phnom Penh

Den Bachelor of Arts i lov (BA, Law) Programmet forbereder kandidater til succes i en karriere i private virksomheder, juridiske afdelinger, ngo'er, mellemstatslige organ ... [+]

Loven er en krævende karriere, hvor evnen til at analysere information og levere løsninger til kunder er afgørende for succes. Loven Program på AUPP er funderet i kritisk tænkning, faglige færdigheder og etik, og tilbyder en bred vifte af kursus indstillinger. Programmet omfatter kurser i civil- og strafferet og programmet omfatter særlige kurser på Cambodjansk, ASEAN og international lovgivning.

Den Bachelor of Arts i lov (BA, Law) Programmet forbereder kandidater til succes i en karriere i private virksomheder, juridiske afdelinger, ngo'er, mellemstatslige organisationer eller regeringen. Studerende indskrevet i BA, Law program forventes at udvikle kernekompetencer inden for områderne viden, analyse, kulturelle følsomhed og professionalisme.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Cambodja
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phnom Penh
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

Den Information Technology Management (ITM) program er designet til at udvikle professionelle i nye og konvergerende informations- og kommunikationsteknologier. En uddan ... [+]

Den Information Technology Management (ITM) program er designet til at udvikle professionelle i nye og konvergerende informations- og kommunikationsteknologier. En uddannelse i ITM producerer kandidater, der kan organisere forretningsprocesser for at understøtte de strategiske virksomhedernes behov, krav og mål på ledelsesniveau. Programmet er designet til at bygge bro mellem problemer i erhvervslivet og kapaciteten inden for informationsteknologi, mens tilpasse teknologien med forretningsstrategier. Studerende styrke deres kritiske tænkning, problemløsning og analytiske færdigheder med viden om ledelsesprincipper. Programmet er en balance mellem teknologi, ledelse, kommunikation og de frie kunster.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Cambodja
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phnom Penh
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk
AUPP: American University of Phnom Penh

Den Forretning Program forbereder kandidater til succes i erhvervslivet, både i Cambodja, Sydøstasien, eller ud over. ... [+]

Den Forretning Program forbereder kandidater til succes i erhvervslivet, både i Cambodja, Sydøstasien, eller ud over. Merkantile uddannelser og den vellykkede udøvelse af en virksomhed karriere kræver kandidater til at forstå grundlæggende økonomiske begreber og matematiske relationer, mens på samme tid at være analytisk og i stand til at kommunikere ideer effektivt gennem skriftlige og mundtlige kommunikation.

Studerende indskrevet i Business udvikle kernekompetencer i hvert af de funktionelle områder af erhvervslivet - marketing, finans, regnskab og ledelse - for at forstå de indbyrdes relationer mellem disse funktionelle områder og hvordan disse relationer kan påvirke driften og værdien af ​​en organisation.... [-]

Cambodja Phnom Penh
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Cambodja
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Phnom Penh
    )

)
1
August 2019
Full-time
4 år
på universitet

Læs mere på dansk

AUPP Now Accepting Applications